Hirdetés
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #185720 üzenetére
Központi e-mailre nem kaptam választ, ellenben továbbküldtem a raktárfőnöknek, azt másnapra válaszolt, hogy van és 1894 HUF-ért. Így boldog tulajdonosa lettem a zárófedélnek.
-
válasz
grizlisandor #185720 üzenetére
Nem, sima VW felni. Télire keresek vmi szépet. Tetszik, tetszik a csabai, de a 18-ast erősnek érzem télire. (Megvan a régi téli felni is, az 16", a gumi már 6 éves.)
A gyári 18-as szál húzott GTI felni (Austin?) van rajta, pár hónapos gumikkal. Ez az egyetlen fotóm amin látszik a kerék: [kép].
2x-3x már jártam Békéscsabán,
nincsnem volt közel.Ha legalább egy jót kirándulhatna az ember, de nem azokat az időket éljük + ronda november.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Háztartási gépek
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- NAGYKEREKŰ FELNŐTT ELEKTROMOS ROLLER
- Segway Ninebot F2 Plus elektromos roller
- Kärcher LTR 18-30 Battery 18V (akku nélkül) (damilos fűkasza) .......BONTATLAN
- Mobiltelefon tartó kerékpár kormányra gumis Rotatable Mobile Phone Bicycle Motorcycle Holder Bike
- Eladó egy keveset használt Ikea Markus forgószék
- Update 04.15. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest