- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
King Unique #5007 üzenetére
Mezei sima pendrive.
Biztonsági kamera felvétel volt rámásolva, és emiatt lett jelszó rakva rá, amig az nincs beütve, addig nem lehet a pendrive-ot megnyitni, másolni rá, stb. Simán formázni sem engedi magát Windows saját gépnél.
Akkor ez a parancssoros dolog működni fog.
Partíciók formázása és létrehozása is tudja akkor ezt elvileg? -
andatti
senior tag
válasz
King Unique #5004 üzenetére
Írtam az eladónak és mellékeltem a képet hozzá. De, nem hiszem, hogy bármit is tenne...
Majd ma elugrom és veszek egy hagyományost, picit drágábban, (kisváros). Csak, az már más design, így oda a...
Azért köszi a tippeket, legalább nem agyalok rajta, nem töröm magam...
Amazon-on és alibaba-n is láttam ugyanezt a típust. de azok ugyan úgy rosszak lehetnek... -
AstraCDX
senior tag
válasz
King Unique #4994 üzenetére
Ennek a kis kapacitású pendrive-nak a jövőbeni felhasználása a linuxos VU+ set top boxaim image feltöltésére irányul .
Ugyanis azok a boxok nem szeretik a nagyokat .
Lehet, hogy így is működne, mert az image anyaga bőven elfér rajta .
Ha műxik image feltöltésre, akkor nem foglalkozok ezzel a CDFS kinyírással .
Ha nem műxik, akkor még megpróbálom a CDFS kinyírást, ha nem sikerül, akkor veszett fejsze nyele .Köszönöm a szakvéleményt !
Üdv.
Astra -
xrvman
őstag
válasz
King Unique #4988 üzenetére
Ciccuka is
Rendben, azért kösz!
Ám mi történik erre?
Éppen ma vettem át az új pendrive-t. Erre a régi 2.0 Verbatim Store N Go SEQ1M Q8T1 write része nem íródik ki, csak a második, a SEQ1M Q1T1 write.
Igaz előtte FAT32-ről, gyors formáztam NTFS-re.
Előtte ez egy telepítő USB ként volt formázva, melyet még idén használtam, s mivel már nem kellett régi FAT32, NTFS-re tettem.
Gondoltam egyet és visszaformáztam alapértelmezésre, vagyis FAT32-re és most ismét jó.
Mit mondotok erre? -
RoliHero
tag
válasz
King Unique #4983 üzenetére
Rendben!
Köszönöm a segítséget! -
RoliHero
tag
válasz
King Unique #4977 üzenetére
-
RoliHero
tag
válasz
-
RoliHero
tag
válasz
Okés köszönöm!
Megpróbálom hátha.. .
-
batyuska100
senior tag
válasz
King Unique #4974 üzenetére
-
szita.erno
aktív tag
válasz
King Unique #4971 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a segítségét
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
King Unique #4964 üzenetére
Kösz az infót vész esetére mentem őket.
Igen, a Windows 10 MCT-t használtam, az helyre is tette a partíciókat. Amúgy ezt a pendrive-ot csakis Windows 10 telepítés céljából vettem. Csak ritkán használom másra, de ezek után annak is lesz külön pendrive-ja. -
Ciccuka
veterán
válasz
King Unique #4958 üzenetére
Csak általánosságban írtam, hogy ezekre érdemes figyelni.
Jobbfajta pendrive-oknál is mintha láttam volna az adatlapokon megadva, hogy hány G-t gyorsulást viselnek el maximum.
-
Ciccuka
veterán
válasz
King Unique #4955 üzenetére
Rosszul bekötött USB-port, kontakt hibás, roncsolt alzatok is nyírják az USB eszközöket. Ott van még a statikus feltöltődés, leválasztás nélküli kihúzás, túlzott páratartalom, nem ideális hőmérséklet is betehet még neki, valamint a fizikai behatások (pl. egy leejtés).
-
Callme
tag
válasz
King Unique #4946 üzenetére
Hívtam is a Samsungot, szerdán végeznek távellenőrzést (és mégis él még a garancia!
)
Kíváncsi leszek. -
törölt tag
válasz
King Unique #4937 üzenetére
A "clean" lépés maradt ki,azért nem működött.
Most megcsináltam. Az egyik az jó lett, a másik az így is csak Win alatt működik. De így is elég.
Köszi -
törölt tag
válasz
King Unique #4937 üzenetére
Mindent nem tudok,azért is kérdeztem. Adatmentés nem fontos,hisz üres.
Holnap megpróbálom,amit leírtál.
Köszi -
Pürrhosz
csendes tag
válasz
King Unique #4938 üzenetére
-
törölt tag
válasz
King Unique #4934 üzenetére
-
törölt tag
válasz
King Unique #4932 üzenetére
Azt végigcsináltam, de semmi továbbra sem.
-
xtremez
aktív tag
válasz
King Unique #4929 üzenetére
Egy partíció van rajta és nem történt változás az aktív parancs után sem. Ez így viszont nagy szívás..
-
Merula Alba
tag
válasz
King Unique #4925 üzenetére
Oh... igazad van. Bocsánat, felületes voltam.
Nincs víruskergetőm, alap Win 10 van fent, és a legfrissebb update-ek. Elsősorban a gyerek használ rajta pár játékot ami nem megy Ubuntu alatt. Semmi cicoma, buhera. Ami kell driver az fent van természetesen.
Az USB-s hiba ugyan úgy jelentkezik ezzel a pöndivel Ubuntu alatt, vagy más disztrók Live felületén is. Illetve más pöndivel nincs hiba.
Mindenesetre megnézem amit írtál. -
Merula Alba
tag
válasz
King Unique #4923 üzenetére
28-as hibakódot dob fel. De az USB driver a legfrissebb, nem tudok mit frissíteni rajta.
-
SRII
őstag
válasz
King Unique #4917 üzenetére
Nem tudom pontosan mi volt a hiba, és mi oldotta meg, amit leírtatok mindent megcsináltam kipróbáltam egymás után, majd újraindítottam a gépet, és végre minden működik!
-
csixy
addikt
válasz
King Unique #4903 üzenetére
Köszi! A H2testw ExFat fájlrendszeren hibátlanul lefutott. Akkor egyelőre hagyom a tartalékban.
-
Janoo_07
aktív tag
válasz
King Unique #4885 üzenetére
Elnézést, valóban írhattam voltam volna szakmaibban, viszont én is ezeket az infókat kaptam. Titkosítás feloldásához, a Windowsnak érzékelnie kellene szerintem, hogy van benne egy pendrive, viszont nem érzékeli, hogy egy eszközt csatlakoztattak volna. Csak a Lemezkezelőben. Sajnos a titkosítás témához nem értek, így lehet hülyeségeket írok.
Sima HDD adatmentéssel volt már dolgom, ezért mertem bele menni, de ez teljesen más terep.A másik topikban szétnézek, ha nem találnék semmit akkor írok oda is
Köszi a segítséget!
-
a347
aktív tag
válasz
King Unique #4880 üzenetére
Addig sikerült eljutnom, hogy látja a Diskpart, viszont a clean parancsot már nem eszi meg. Azt írja nincs adathordozó az eszközben.
A normál lemezkezelő is látja (üresnek), de formázást nem tudok kiválasztani, csak meghajtó betűjelet tudok változtatni.
Vezérlőpultban UDisk-ként jelenik meg az eszközök között. -
Komi28
senior tag
válasz
King Unique #4876 üzenetére
Köszi megoldódott. Avast volt a bűnös. Nem lehet azt megoldani az avastban, hogy ne tiltsa az usb-t?
-
tixem
addikt
válasz
King Unique #4870 üzenetére
Hű, ez gyors volt, köszönöm. Az online recovery helyrerakta
-
Samanbacsii
őstag
válasz
King Unique #4863 üzenetére
...és Ciccuka:
Köszönöm a kimerítő választ! Akkor valszeg tönkre ment... -
dik
őstag
válasz
King Unique #4843 üzenetére
Ezt nem is igazán értem miért írtad. Ha megdöglik akkor meg. Így is döglött. Tisztára azért nem vagyok megzavarodva már ne haragudj meg egy jót nyilván nem bántok miért is bántanám. Ha jó lenne szerinted fordultam volna ide, hogy háborgassalak benneteket...
Nem onnan töltöttem a progit. Kb. míg ezt a pár sort írtad addig akár priviben akár ide jöhetett volna pár név vagy akármi ne kelljen kínlódni vele onnan. Köszöntem volna!
Persze nincs semmi gond félreértés ne legyen elnézést mindenért nem akarok nagyon gondot csak ha már felkerült erről a témáról gondoltam sok veszteni valóm nincs ki próbálom. Csak ugye a külföldi nyelv bajos. Na mindegy nem is érdekes annyira ez kidobom azt annyi... -
dik
őstag
válasz
King Unique #4824 üzenetére
Úgy van alap dolog lehet...
Legközelebb remélem jó soká lesz és sokáig bírja majd ez... -
dik
őstag
válasz
King Unique #4822 üzenetére
Ó köszönöm a kioktatást elnézést a nagy képért.
Én csak egy ős paraszt vagyok kissé lemaradva az iparban. Ha többet lenne időm fél isten is lehetnék...
Rendben a lényeg ennyit tud azt annyi. A régi kingst... megalázta ezt csak 3 évente tökre ment így elegem lett belőle...
Nem tudtam melyiket lenne itt már érdemes megvenni gondoltam ez is jó lehet csak tartós legyen...
Na viccet félre köszönöm a segítségeket így akkor rendben van nagy vonalakban a pen az a lényeg! -
kutga
félisten
válasz
King Unique #4797 üzenetére
Nekem elég lenne az usb2 is, de általában az sincs meg.
-
szacsee
nagyúr
válasz
King Unique #4786 üzenetére
58Gb-nak látja, de folyamatosan előugró ablakokat dobál a win ( használat előtt formázni kell). Annyi változás történt, hogy most már nem látja a gépem, még egy esélyt adok a laptopomon, ha ott sem látja, akkor gondolom kuka.
-
válasz
King Unique #4778 üzenetére
Ez ugye mutatja a hibajavítások számát, tehát, részletesebb infót szolgáltat.
Ezért kérdeztem, hogy jelent-e valamit, hogy egy driveon van x db javítható hiba.Ez a H2testw meg ahogy látom csak annyit csinál, hogy majdnem teleírja, majd visszaolvassa, ez nem épp alapos teszt.
-
Carasc0
őstag
válasz
King Unique #4772 üzenetére
Akkor konkrét leszek!
1. problémás pendrive-nál már ott bukta a mutatvány, hogy a windows képtelen formázni. Nincs itt user error.
A DiskPart pl. látja hogy van egy 29GB kapacitású RAW meghajtó csatlakoztatva. Partíciólekérdezés esetén lát 1 db-ot. Viszont Select partition 1 parancs esetén, azt írja hogy "Nem jelölt ki partíciót". További lépések innetől kezdve bukták.
Clean parancs: Az adathordozó írásvédett. -
Carasc0
őstag
válasz
King Unique #4770 üzenetére
1. Fájlkezelőben, formázó ablakban és a DiskPart is 29GB-nak látja. Továbbolvasva leírásod, a linkeken megadott módszerek nem segítettek, így akkor ez kuka, mivel gari nincs.
2. Bocsánat, igen az autoplay funkcióra gondoltam. Vírus nem lehet, mert mondom, legalább 5-6 gépen próbáltam és mind ezt csinálta. Nos Linux. Egy Live Gparted rendszeren belül is több alkalmazással próbálkoztam, természetes úgy, hogy a neten kutattam megoldási lehetőségek iránt, és amint találtam valamit, követtem a lépéseket. Semmi.
RAW? Nem lát rajta semmilyen partíciót. Windows eleve magát az eszközt sem ismeri fel, csak annyit lát, hogy valamit csatlakoztattak és a kapacitást (Lemezkezelőben fekete sávos a terület). Egyedül a Linux volt okosabb, annyiban, hogy egy terminal alkalmazással felismerte hogy Adata+kapacitás, aztán ott kifújt. Feszegetés nyoma nincs. Bármely USB portra dugod, ugyanaz a jelenség. -
Ngtx
aktív tag
válasz
King Unique #4766 üzenetére
Áá, de király vagy! Egyből lejátszotta a zenéket!
Köszi.
-
Ciccuka
veterán
válasz
King Unique #4762 üzenetére
Több flash eszköznél van némi tartalék hely pluszban, amit nem lehet elérni. Pl. egy pendrive használható kapacitása, gyakran még márkán és modellen belül is eltérhet (akár néhány 10MB-al is).
Láttam olyan 32GB-os flashdrive-ot, ami 27GB és olyat is, ami 31GB körüli használható kapacitással rendelkezett a lemezkezelő szerint.
Felületesen: Miért nem fér rá 31 GB-nyi anyag egy 32 GB-os pendrivera?
Vannak ilyen gyártói konfiguráló tools-ok (mint ilyen esetben is pl.), azokba be lehet állítani sokszor, hogy Max speed vagy Max capacity optimalisation menjen végbe (Egy 8GB-os flash eszköz esetén akár 50MB differencia is lehet).
-
DeathAdder
veterán
válasz
King Unique #4754 üzenetére
Megpróbálom, köszi
A fájlok nagy része más eszközön is tárolva van, de sajnos vannak dolgok amik nem.
Nem tudok mit tenni, én is ugyanezt elmondtam a húgomnak, meg ha nem muszáj ne dugdossa a pendrivejait idegen gépekbe.
Ismerősöméknek így ment el a komplett esküvői dokumentum. Elmentek ultrahangra, a képeket rátette a doki pendrivera, amin az esküvői képeik voltak, biztonsági mentés sehol, aztán otthon volt nemulass...
-
bizoonik
tag
válasz
King Unique #4749 üzenetére
Rácsekkoltam a Microsoft fiókomra, de végül nekem is az avast uninstall oldotta meg a problémát, miután azt letöröltem, eltávolítottam majd csatlakoztatás után ráfrissítettem a pendrive illesztőjére, minden megfelelően működik tovább. Köszönöm a segítséget!
-
bizoonik
tag
válasz
King Unique #4749 üzenetére
Köszi, Avast van nekem is, megnézem a problémát így!
-
betyarr
veterán
válasz
King Unique #4741 üzenetére
faxa...sinci worldwide lifetime warranty-t ír a saját oldalán [link]
nyilván nem mérvadó,írni lehet bármit.
meglátom mit válaszol a transcend support.hátha kitalálnak valamit. -
betyarr
veterán
válasz
King Unique #4739 üzenetére
már írtam nekik,hátha van 5letük.ha nincs,akkor megpróbálom az rma-t.sincitől vettem ebayen vagy 6-7 éve.neki is írtam,de nem válaszol
-
humi1
tag
válasz
King Unique #4729 üzenetére
Hálás köszönet. Sikerült megoldani a problémát!
-
csixy
addikt
válasz
King Unique #4719 üzenetére
Sajnos nem fake drájvról van szó, hanem túl sokat használtam rátelepített linux futtatására. Aztán ezt egyszer megneheztelte. Utána gpartedből meggyógyítottam. Használgattam kis dolgokra. Most csináltam belőle egy ventoy pendrájvot és az n+1-dik iso bootolásakor kiírja, hogy a varázsszám, vagy valami ilyesmi nem jó és lefagy. Az sha256sum vizsgálat alapján nem az az iso van ott, amit odaírtam. Törölvén ezt a hibás iso fájlt és egy korábban odaírtat, majd visszaírván a kérdéses iso fájlt az már jól működik, tehát ez a pendrájv itt-ott "kifakult, bevakult" ..... Tehát ez már betonba való, ha jól sejtem. ...... ?
-
Frod
addikt
válasz
King Unique #4712 üzenetére
Próbáltam a saját programot, sajnos egyből kiírja, hogy nem érzékel a gépben pendrive-ot.
Akkor megpróbálom felvenni a kapcsolatot az eladóval. -
Hegyirabló
veterán
válasz
King Unique #4706 üzenetére
Igen-igen, köszönöm, és elnézést, hogy hamarabb írtam, mint sem a keresőt használtam volna!
-
RobbeV0201
tag
válasz
King Unique #4690 üzenetére
Sajnos igen, az említett módszerek közül semmi sem segített.
Nincs rajta fontos adat, bootpendriveként volt használva, a pendrive mentése azért lett volna opció, mert esedékes lett volna gyorsban egy újratelepítés,másik pendriveom meg nincs erre a célra, vagyis nem volt tegnap, a sürgősségre való tekintettel vettem is egy másikat -
-szabi-
addikt
válasz
King Unique #4677 üzenetére
Hi
Rádugtam a laptopra és ott is ugyanez volt.
Visszadugtam a PC-re gondoltam végigellenőrzöm amiket javasoltál.
Csatlakoztatás után felugrott egy üzenet, hogy nincs formázva.
Megtettem azóta működik.
Furcsa jelenség volt.
Köszi.üdv
-
Bende3254
újonc
válasz
King Unique #4671 üzenetére
Köszi szépen!
Azt hiszem inkább veszek egy másikat.
Sajnos nem találtam hozzá való progit.
Garancia meg nem volt rá, tescóban vettem. -
abdulka1
őstag
válasz
King Unique #4666 üzenetére
Mielőtt FAT32-re formáztam volna megnéztem, és MBR rendszerű volt, így ezen a téren nem történt változás, de nem működött a TV-n NTFS-re, és exFAT-ra formázva sem.
Még jó ideig van rá jótállás, addig próbálom minél többet használni de archiválni nem fogok rá.
Nagyon köszönöm a segítségedet, sokat tanultam belőle. -
abdulka1
őstag
válasz
King Unique #4663 üzenetére
Próbából visszaformáztam NTFS-re.
Teszt lefutott, de többszörös idő alatt, és az írás teszteknél a 2.-3. sor nullát mutatott. (elfelejtettem képet csinálni, és nem volt idegzetem egy új tesztet végigvárni)
Ami a legérdekesebb, megy vele a TV. -
abdulka1
őstag
válasz
King Unique #4663 üzenetére
-
Reflax
tag
válasz
King Unique #4653 üzenetére
Igaz az OS részét nem próbáltam még, annak később utána járok műkszik e. De a többi az egyik sem volt megoldás sajnos.
-
Reflax
tag
válasz
King Unique #4646 üzenetére
A hibakóddal történő lehetséges megodlásokat megtettem de nem vezetett semmire, több youtube segítséget is néztem, azok sem a hardver illesztőprogram és az összes USB illesztő eltávolítását is próbáltam, manuális reinstall, nein
-
törölt tag
válasz
King Unique #4646 üzenetére
Mar az elejen, a legeslegelejen megirta, h az eszkozkezeloben csak sarga 3szog... Csak eppen azzal egyaltalan nem volt hajlando foglalkozni es a szar gepet rendberakni... Falrahanyt borso...
-
Reflax
tag
válasz
King Unique #4631 üzenetére
Elfelejtettem odaaírni, hogy hátlapi USB-hez kapcsolódva sem műkszik a dolog. A mostni helyzet, hogy azt fedeztem fel az alaplapi USB porthoz rányomok egy előlapi USB-t, tök mindegy melyik házét, akkor nem fog működni amit rákapcsolok. Szóval ennek tudatában másik gépen megakarnám csinálni a pendrive hardverjét hát ha azzal van a gond. Még az jutott eszembe, hogy a Windows esetleg valami túéfesz vagy valami más ok miatt letiltotta a pendri-et és ahogy bedugom, azonosítja, és letiltja a kapcsolatot. Erre azért következtetek, mert másik gép felismeri. VAn rajta 14 USB port az alaplapon, plusz a többi USb pines csatlakozások. ÉS azok közül egyik sem fasza. Az USB portok pedig egyik sem ismeri fel a pendrivet, még akkor sem, ha hozzá kötök egy elosztót és arra valamelyik portjára akarom rácsatolni.
Szóval van valami mód a pendrive újraconfigolásához? Például anno ha cheateltél és kaptál ip bant, akkor csak reinstalláltad a gépet, és újra gamelhettél. Itt is gondolom ez van, hogy letiltotta a csatit, és másik azonosítót kée neki szerezni. -
törölt tag
válasz
King Unique #4625 üzenetére
Y-Disk ill Easy Flash van a csomagoláson. Ez is furán.
Nem én rendeltem, csak nekem kell majd megírni a reklamálólevelet, úh kapásból nem tudom a linket. -
törölt tag
válasz
King Unique #4623 üzenetére
Nem 1-2e volt, de usb3 helyett usb2, ezért akarom erre is letesztelni.
Teszt közben elmozdulhatott a laptopban, ez nem kizárt. De most már csak holnap szabadítom rá újra.
Csak bosszant, h nem értem a magyar mondatot -
törölt tag
válasz
King Unique #4595 üzenetére
Daemontools v egyéb kapcsán nem is lepődtem volna meg, de h a tc már ezt is tudja, és rákattintásra uúgy megnyitja, mit a rart, az meglepett, annyi különbséggel, nyit egy meghajtót.
A videó uaz, mint amit az 1.pontban leírtam, h furcsa módon az sm32 nem ismeri fel a pendrive-ot. Ami már csak azért is fura, h a ki-betételre reagál, felvillan, de sosem jelenik meg a pendrive, ahogyan itt mutatja. De a másik pendrive-ra is, amit felismer, furcsa, h 2 gigát ír ki, de csak 1 gigára formattálja.
-
Joshi
titán
válasz
King Unique #4588 üzenetére
Egy biztos, hogy nagyot csalódtam a MiniTool Partition Magic progiban.
Ennyit azért illene jól megoldania.
-
törölt tag
válasz
King Unique #4590 üzenetére
Magán a pendrive-on mindössze a Mean Well logója van, smi érdemleges. Vmi repi ajándék volt. 8 giga, szal nem nagy veszteség, ha végképp elromlana
Csak a fiz. méretei (2x1cm) miatt lenne jó, ha beválna vmi buherálás. De még nem vágtam bele, mert éppen a kicsisége miatt jól elbújt, most leltem meg végre megint. -
törölt tag
válasz
King Unique #4581 üzenetére
Köszi a linket a linuxhoz, h nem kell keresnem
Easeus csak a nem cd-rom-partíciót látja. Nem nagy a másik, nem azért akarnám eltóntetni, 10 mega összesen, csak idegesít, h folyton megjelenik; nekem már az is elég lenne, ha enm látszana.
Amúgy egy ilyet bányásztam ki, nemtom, mit mond neked:
Device USBSTOR\CdRom&Ven_USB&Prod_DISK_CD&Rev_DL17\7F00316D09C82B62&0 was configured.
Driver Name: cdrom.inf
Class Guid: {4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
Driver Date: 06/21/2006
Driver Version: 10.0.15063.0
Driver Provider: Microsoft
Driver Section: cdrom_install
Driver Rank: 0xFF0006
Matching Device Id: GenCdRom
Outranked Drivers: cdrom.inf:GenCdRom:00FF2002
Device Updated: false
Parent Device: USB\VID_13FE&PID_4127\7F00316D09C82B62 -
Joshi
titán
válasz
King Unique #4586 üzenetére
Szinte biztos hogy nem töröltek semmilyen partíciót a penről, mert akié volt az full nem ért hozzá. Állítólag még soha nem volt használva a pen, habár a csomagolása fel volt tépve.
A MiniTool-al természetesen nem tudtam se formázni, sem pedig partíciót nem tudtam létrehozni. Amikor kijelöltem a meghajtót és jobb egeret nyomtam, minden opció inaktív volt.A lényeg hogy már működik.
-
Joshi
titán
válasz
King Unique #4583 üzenetére
-
Joshi
titán
válasz
King Unique #4583 üzenetére
Most melózok, de holnap megnézem. Köszi.
-
lehella
senior tag
válasz
King Unique #4578 üzenetére
Áh köszi ez már egy 5+ éves pendrive, mondjuk csak kocsiba volt eddig bedugva szóval nem használtam szét nagyon, de akkor valszeg csere
-
Debilon
addikt
válasz
King Unique #4575 üzenetére
igen tudom
azért is formáztam közben (így működik ahogy kell), mert közben ugye kiderült, hogy a leglényegesebbekről van mentés (asszony szokás szerint félinfókat ad ilyen kérdésekben én meg oldjam meg)
-
C. s.
addikt
válasz
King Unique #4570 üzenetére
Köszönöm szépen, hogy fölhívtad rá a figyelmem!
Nem, kapkodni még véletlenül sem szeretnék, a jó munkához idő kell!
-
Debilon
addikt
válasz
King Unique #4572 üzenetére
köszi, kapacitást írja, felismeri testdisk-eet és recuva-t néztem, semmit sem mutat
úgyhogy, megpróbálom formázni, aztán ha nem megy akkor kuka, "annyira" nem fontos ami rajta van és a fontosabbak, ami a lényeg arról van backup úgyis
-
C. s.
addikt
válasz
King Unique #4566 üzenetére
Köszönöm szépen a sok segítséget! Még megnézem live Linux-szal, de már nem bízom sok jóban. Nagyon jó leírást készítettél hozzá!
-
C. s.
addikt
válasz
King Unique #4564 üzenetére
Ha jól értettem az angol leírást, akkor nem lett írásvédett.
Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor használtam, és akkor is csak percekig. Nem nyúztam, nem torrenteztem vele, mindig vigyáztam rá, nem dobáltam, nem mostam ki vagy hasonlók.
Fogalmam sincs, hogy a pen meghibásodása idézte elő valahogy azt a kékhalált vagy a W10 hibájából akadt el rajta az írás, mielőtt összeomlott "minden". Fogalmam sincs, hogy a szervizben mit mondanának erre. Az az egy viszont biztos, hogy 1000-2000 Ft-ba biztosan belekerülne, hogy eljuttassam a boltba vagy ahová kell, aztán gondolom, csere esetén is nekem kellene állni a szállítás díját. Plusz a szaladgálás utána. Néztem az árakat, ha megrendelem, 3500-4000-ért házhoz jön az utódja. Még alszom rá.
A másik kérdés az, hogy akarjak-e ugyanilyet. Mert ha ennek a meghibásodása kezdte az egészet, nem szívesen sétálnék bele újra. Tudom, hogy ajánlott példány, de mi van, ha a végefelé már bénábbakat gyártottak.
-
C. s.
addikt
válasz
King Unique #4559 üzenetére
-
Mr.RiK
tag
válasz
King Unique #4557 üzenetére
Na. Letöröltem azzal a programmal amit javasoltált csökkentet módba az AVAST-ot, majd újraindítottam a gépet, ezután pedig bedugtam a pendriveot, majd bírtam illesztőprogramot frissíteni és most ha bedugom akkor automatikusan fel is ismeri a gép a pendriveomat.
Jelenleg Windows Defender-t használok csak, lehet ez így is fog maradni, ha ennyire jó ez
Köszönöm a segítséget, további szép napot! -
Mr.RiK
tag
válasz
King Unique #4555 üzenetére
Tudnál ajánlani akkor egy másik vírusirtót amit ingyenesen lehetne használni és jó is?
Illesztőprogramra gondoltam, bocsiEl írtam. Illesztőprogramot szerettem volna a gyártó honlapjáról letölteni, de hiába keresgéltem sehol se találtam.
-
echterion
nagyúr
válasz
King Unique #4543 üzenetére
Hát, rufus-szal csináltam WTG móddal, simán beboot-ol, meg minden, csak cefet lassú.
Kár a kis minipc-mért, seed-elni, meg néha leszedegetni egy-egy filmet tök jó volt. Sajnos nem látok én se rá több módszert, hogy meggyógyuljon a kicsikém.
Köszi az idődet, meg hogy próbáltál segíteni. -
echterion
nagyúr
válasz
King Unique #4541 üzenetére
Lehet nem voltam elég egyértelmű korábban, ez a gondom: eltűnt a 32 GB-ból...sok. Nyilván emiatt nem is boot-ol szerencsétlen. A disk1 a pendrive (sajnos pont 8gb az is, nem volt más itthon), a disk0 meg az eMMC és a pendrive-ról fut a win. Sajnos a lemezkezelőt nem hozza be a win, hiába próbálom, valamiért csak az üres ablakot mutatja, mikor a vezérlőpultra bökök.
Az eMMC-ről boot-olva meg ez fogad: -
echterion
nagyúr
válasz
King Unique #4539 üzenetére
Nem találtam ennél közelebbi témát, ahol van is aktivitás.
Kb. 2-3 éve van meg ez a kis minipc, azóta van rajta win10. Eddig hibátlanul ment, kb egy éve nincs bekapcsolva, most újra elővettem, működött, majd bekrepált a tápadaptere, utána meg már ez fogadott. Amit rtam partciókat, konkrétan a diskpart listázta ki, csak ennyit. Create-tal nem engedett újat kreálni, mert nincs elég lemezterület. WTG-n kívül nagyon mással nem lehet boot-oltatni ezt a masinát, mivel ennyi az össz belső meghajtója, nincs több tárterület neki sehol. Van még két usb2-es portja, meg egy microusb, plusz egy microsd.A gondról kép mellékelve, nem működik emiatt semmi.
-
kilcsifalo
csendes tag
válasz
King Unique #4535 üzenetére
Termèszetesen kipróbáltam mindent, amit csak józan parasztiból lehet. Másik pendriveokkal is meg van a jelensèg, de csak ezen a tèvèn...a másik kèt LG gond nèlkül lejátszás. Pc szintèn. Sokkal egyszerűbb lenne, ha abszolút nem lenne hang, mert akkor egyèrtelmű, hogy a Navon tv nem támogatja ezt a hangkodeket. Engem ez zavar hogy egy darabig hibátlan a hang is kèp is, aztán elnèmul aztán megint jó, majd megint nem...s így tovább.
-
Pehi
senior tag
válasz
King Unique #4523 üzenetére
Ne haragudj. Nem gondoltam, hogy ebből nem lehet kibogozni hogy mit írtam. Köszi a segítséget!
-
Doky586
félisten
válasz
King Unique #4517 üzenetére
"nem tudom mi értelme van külön, amikor parancssorban eleve megoldható"
Mert nem vagyunk egyformák.
Nekem egyszerűbb egérrel hármat kattintani mint szövegesen két sor parancsot begépelni.
Talán nem vagyok ezzel egyedül..
Szeretem látni grafikusan mi történt."nem feltétlen kellene ilyen információkat terjeszteni"
Az igazságot terjesztem. Ha félreérthető voltam elnézést kérek érte és ki fogom javítani, nem tudtam hogy ennyire másképp lehet valamit értelmezni, de én nem fogok egy szót 100 másikkal megmagyarázni..
-
Doky586
félisten
válasz
King Unique #4515 üzenetére
Ok rendben. Gondolkodni fogok rajta hogy az elrontja szó helyet melyik az a 1db szó ami ezt helyesebben fejezné ki. Az elparticionálja nem fejezi ki a pontos folyamatot. A megizéli meg túl pejoratív lenne.
Próbáld ki: a clean egy gpt pendriveból nem csinál se mbr-t, se inicializálatlan pen-t, de a clean all igen.
Azt nem tudom merről kezdi, mi van ha megszakítom, de 1-2 perc rászánható egy ilyen kis pendrive esetén.
Én utána gui lemezkezelőben inicializálom mbr-re az egyetlen partíciót meg gyorsformázom. (felesleges parancssorba annyit gépelni) -
RAiN91
őstag
válasz
King Unique #4511 üzenetére
A lejátszó új, kínai gagyi olcsó 12V mp3 lejátszó, autóba lesz, mert USB->AUX átalakítás kell.
A régi Sd kártyával is működik. Illetve lepróbáltam valami sandisk 16 giga ultra fit-el, azzal megint nem oké.Doky586: lefutott a clean all is kb. fél óra alatt, de szintén zenész
Köszönöm a segítségeket.
-
Doky586
félisten
válasz
King Unique #4507 üzenetére
Ahogy írod: Rufus "elrontja" a pendrive-ot.
Lehet hogy azon szón nem ugyanazt értjük. Természetesen nem lesz fizikailag használhatatlan, nem füstöl el, nem csapnak ki belőle lángok, csak ilyen rejtélyes hibákat okoz amit egyszerű ember úgy jellemez hogy: elromlott a pen?
Nem tudom miben nyújt többet a clean all mint a clean ezügyben, de a tény az tény. Nekem csak azzal sikerült.
Tudom: az igazság fáj.(Még te is convert mbr javasolsz a clean után tehát ott felejt olyan adatokat amit az all nem)
Egyébként a 8GB penen 1-2 perc alatt le kéne a clean all nak futnia. Egy hamis peneken már nem biztos.
-
RAiN91
őstag
válasz
King Unique #4509 üzenetére
Köszönöm
Így sem lett jó, feladtam -
RAiN91
őstag
válasz
King Unique #4507 üzenetére
Azzal egyet értek, hogy primitív az MP3 lejátszó, de a régi pendrive-ot mégis felismeri, tehát működőképes, ezért gondoltam ugyan úgy kellene partícionálni a nagy pendrivet is, és jó lesz, de nem akar jó lenni.
-
godlada
csendes tag
válasz
King Unique #4491 üzenetére
Pont olyan hibáim vannak, mint a screenshot-okon amiket linkeltél. Hát megpróbáltam mindet amit írtál, illetve a cikkekben volt. Sajna semmi. Úgyhogy ez elfüstölt. Azért köszönöm!
-
sgteam
aktív tag
válasz
King Unique #4486 üzenetére
köszönöm a helpet sikerült az MBR séma szerint
-
King Unique
titán
válasz
King Unique #4485 üzenetére
Na, sikerült elgépelni... a
dikspart
azdiskpart
akart lenni az előbb.diskpart
list disk
select disk X
clean
convert mbr
create partition primary
format fs=fat32 quick
assign
exit -
sir0cco
tag
válasz
King Unique #4481 üzenetére
Igen, kopogtattam is a gyártónál és teljesen normálisak is voltak sőt igen hamar válaszolnak is.
A gond most, hogy az ups vinné a pendriveot vissza lengyelbe kb 8- 10e Ft ellenében :) (legalább is a kalkulátor szerint)
Az eladónak ma írtam, majd Ő is írvalamit.
De azt hiszem itt lassan elengedem a dolgot.
Annyit rendeltem jó áron, hogy még így is bőven megérte. -
Qtya123
őstag
válasz
King Unique #4471 üzenetére
Eltávolítottam manuálisan és megnéztem az ajánlott programmal.
Továbbra sem ismeri fel USB 3-nak. Ha ezt a Kingstont csatlakoztatom az előlapi usb3-ra, akkor ahogy a képen is látható, a Port8-ra teszi és 2.0 sebességgel fut. Ha ugyanerre a csatlakozóra dugom a másik pendrive-ot, amit felismer 3.0-nak, akkor azt a Port4-re teszi.
-
fradi81
veterán
válasz
King Unique #4455 üzenetére
A teszt valószínűleg végigment, amíg ébren voltam kb 4 órán át addig nem volt hibaüzenet mint múltkor a nem valós méretűnél.
DISKPART> clean
DiskPart has encountered an error: I/O eszközhiba miatt nem lehetett a kérést végrehajtani.
See the System Event Log for more information.
DISKPART> attributes disk clear readonly
Disk attributes cleared successfully.
DISKPART> attributes disk
Current Read-only State : Yes
Read-only : No
Boot Disk : No
Pagefile Disk : No
Hibernation File Disk : No
Crashdump Disk : No
Clustered Disk : No
Ezután sem jó, linuxban is próbáltam mindenhol a nem írhatóságra utal. Akkor ez valószínűleg kuka lesz, megártott neki az a hosszú írás teszt. Gondoltam hogy ez lesz, de havernak a legolcsóbb kellett, így járt. -
baraatt
csendes újonc
válasz
King Unique #4451 üzenetére
Köszi szépen az infót rávezetést
Szóról szóra ugyanaz a probléma volt nekem is mint annak a „valakinek“, Microsoft fiók kért egy megerősítést ,Végülis a probléma aval sem oldódott meg.😜 Úgyhogy lecseréltem a win 10 prot egy win 10 home ra és se driver se frissítés se visszaigazolás nem kellett és minden Működik.
Köszi -
baraatt
csendes újonc
válasz
King Unique #4448 üzenetére
Természetesen ki lett próbálva másik portban pendriveal és külső Hardal is.
Mindent feltelepítettem ami a notebook hoz Való. Eltávolítottam újraindítottam! miközben próbálja frissíteni az eszközt azt írja „Hozzáférés megtagadva.
A az USB eszköz nél minden rendben mikor kihúzom az USB Háttértàr Eltűnik
Nem igazán értem mi lehet a gond 🤔 -
Ciccuka
veterán
válasz
King Unique #4437 üzenetére
Érintkezési probléma nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Diablo IV
- iPhone topik
- Mercedes topic
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Automata kávégépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest