- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz
King Unique #4706 üzenetére
Igen-igen, köszönöm, és elnézést, hogy hamarabb írtam, mint sem a keresőt használtam volna!
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Hegyirabló #4704 üzenetére
Megoldva. GPT vs. MBR probléma volt.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Van egy pendriveom , Kingston DataTraveler 100 G3 16GB. Használtam Memtesthez. Utána az itt leírt módszerrel formáztam. De a régebbi tévém azóta nem ismeri fel. Minden más eszközben hibátlanul megy.
Mi lehet a megoldás?
Köszönöm!
-
Hegyirabló
veterán
válasz
King Unique #3695 üzenetére
Hát köszönöm szépen!
Csak azért gyanús, mert eddig nem csinálta. Mondjuk elég öreg, egy 2GB-os, szerintem legalább 8-9 éves. Dokumentumok szállítására használom, multimédiára van egy 16GB-os.
Szerk: Ja, és az bosszant még nagyon, hogy a XXI. században, számítógéppel dolgozó embereknek magyarázni kell, hogy a pendriveot nem csak úgy kitépjük az aljzatból, hanem azt le kell választani!!!
-
Hegyirabló
veterán
válasz
King Unique #3691 üzenetére
Felraktam a programot amit javasoltál, le is tudja állítani, kényszerített leállítással. De elég gagyinak tarom, hogy külön programot kell feltennem arra, amit egyébként a Windows is tud. Nem lehet csinálni valamit, hogy újra úgy tudjam leállítani, mint régen?
-
Hegyirabló
veterán
válasz
King Unique #3689 üzenetére
Akkor Windows 10 alatt miért tudom gond nélkül leválasztani?
-
Hegyirabló
veterán
válasz
King Unique #3687 üzenetére
No jó, csak eddig nem volt vele ilyen gond. Tovább megyek, semelyik másik pendriveommal nincs hasonló probléma.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Ezt csinálja a pendriveom, de csak Windows 7-en, Windows 10-en nem. Mindenféle formázáson túl van.
Tartok tőle, hogy azért lehet, mert amikor a papírboltban nyomtattak róla, akkor a barom, kretén, féreg, idióta, ostoba, dilettáns, lúzer alkalmazott nem választotta le, hanem csak kirántotta.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Mit jelent, ha már eleve kevesebb MB-ot tesztel a program?
-
Hegyirabló
veterán
válasz
SAOneill69 #1063 üzenetére
Az volt, hogy egy "ügyes" emberke bedugta a gépébe. Három másodperc múlva "Hát ez nem jó!" felkiáltással kihúzta a gépből a pendriveot, mire a gép azonnal ki is írta, hogy "Nem sikerült az eszköz telepítése!". A korábban tökéletesen működő drive azóta halott.
Hozzáteszem, abban az irodában olyan számítógépes antitalentumok dolgoznak, hogy hallomás szerint nem az első külső meghajtó, amit tönkrevágnak. Egyesek még mindig nem értik meg, hogy a "leválasztás" funkciót nem véletlenül találták ki.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Halott(nak tűnő) pendriveot vissza lehet valahogy hozni? Jelenleg semmi nem ismeri fel, sem a gép, sem az LCD TV.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston NV1 500GB M.2 2280 NVMe SSD
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest