- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.RiK
tag
válasz
King Unique #4557 üzenetére
Na. Letöröltem azzal a programmal amit javasoltált csökkentet módba az AVAST-ot, majd újraindítottam a gépet, ezután pedig bedugtam a pendriveot, majd bírtam illesztőprogramot frissíteni és most ha bedugom akkor automatikusan fel is ismeri a gép a pendriveomat.
Jelenleg Windows Defender-t használok csak, lehet ez így is fog maradni, ha ennyire jó ez
Köszönöm a segítséget, további szép napot! -
Mr.RiK
tag
válasz
King Unique #4555 üzenetére
Tudnál ajánlani akkor egy másik vírusirtót amit ingyenesen lehetne használni és jó is?
Illesztőprogramra gondoltam, bocsiEl írtam. Illesztőprogramot szerettem volna a gyártó honlapjáról letölteni, de hiába keresgéltem sehol se találtam.
-
Mr.RiK
tag
Windowst December 28-án telepítettem, Windows 10 Home 64 bitem van, aktiválva.
AVAST vírusirtót előbb töröltem le, majd raktam újra, nem változott azóta a helyzet semmit.
Hibakódra rákerestem és megcsináltam azokat amiket javasoltak, de nem változott semmit. Egyedül azt nem bírtam meg csinálni, hogy gyártó honlapjáról leszedem a drivert és manuálisan telepítem, mert gyártó honlapján nem találtam drivert a Kingston DataTraveler G4 3.0 USB Pendriveomhoz.
2 Pendriveom van, másik az szintén kingston, 16 gigás, DT101 G3, de azzal nincs probléma, felismeri normálisan. -
Mr.RiK
tag
Sziasztok!
Gépembe bedugom a Kingston DataTraveler G4 3.0 USB-met (32 gigás), de a gép nem jelzi, hogy bent van, eszközkezelőnél viszont látom, de mellette egy sárga felkiáltójel van. Illesztőprogramot frissíteném, de nem engedi. Eltávolítom a hardvert majd újra bedugom a gépembe a pendriveot, de a windows nem csinál semmit.
Gondoltam arra, hogy illesztőprogramot letöltöm a gyártó honlapjáról és kézileg telepítem, de hiába keresgélem neten, sehol se látok hozzá.
Valaki tudna ebben segíteni? Akár a probléma megoldásában, akár a gyártó honlapjáról az illesztőprogram letöltésében.
2 Pendriveom van, másik az szintén kingston, 16 gigás, DT101 G3, de azzal nincs probléma.
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Azonnali játékos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest