- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
válasz
King Unique #4455 üzenetére
A teszt valószínűleg végigment, amíg ébren voltam kb 4 órán át addig nem volt hibaüzenet mint múltkor a nem valós méretűnél.
DISKPART> clean
DiskPart has encountered an error: I/O eszközhiba miatt nem lehetett a kérést végrehajtani.
See the System Event Log for more information.
DISKPART> attributes disk clear readonly
Disk attributes cleared successfully.
DISKPART> attributes disk
Current Read-only State : Yes
Read-only : No
Boot Disk : No
Pagefile Disk : No
Hibernation File Disk : No
Crashdump Disk : No
Clustered Disk : No
Ezután sem jó, linuxban is próbáltam mindenhol a nem írhatóságra utal. Akkor ez valószínűleg kuka lesz, megártott neki az a hosszú írás teszt. Gondoltam hogy ez lesz, de havernak a legolcsóbb kellett, így járt. -
fradi81
veterán
Hali
Lett éve ismerősnek egy olcsó 128-as pendrájv, vettem rá filmeket, de nem mindegyik lett olvasható, szóval valami gondja volt. Most lefuttattam rajta egy h2testw teljes tesztet a végén volt egy hibaüzenet, azóta már semmit nem tudok vele kezdeni. Most ez a helyzet. Menthető még valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- SKhynix PC811 2TB NVMe SSD! 7000-6500MB/s
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest