Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Fotók, videók mobillal
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Próbáltam a saját programot, sajnos egyből kiírja, hogy nem érzékel a gépben pendrive-ot.
Akkor megpróbálom felvenni a kapcsolatot az eladóval. -
Frod
addikt
Sziasztok!
Adott egy 6 hónapos Transcend JetFlash 790 64GB-os pendrive, másolás közben egyszercsak eldobta az usb port, nyilván az átvitel megszakadt, na azóta teljesen kuka. Bárhova csatlakoztatom, még a kék led sem villan ki, semmi.
ChipGenius nem látja, Rufus nem látja, JetFlash Recovery nem látja, Gépházban/Eszközkezelőben nem látom nyomát.
Nagyjából sejtem már, de gondoltam rákérdezek, akkor ennek ennyi volt?
ui: fentebb linkelt bolttal érdemes felvenni a kapcsolatot garancia miatt, valakinek van tapasztalat velük? -
Frod
addikt
Sziasztok,
Kingston DataTraveler 100 G2-es (16GB) kódjelű pendrive-om megadta magát. Sebességként elvileg usb 2.0-át tud, de pl régóta gyűlöltem, mert alig 1 Gb-os filmeket is képes volt negyed óra fölött másolni.
A hiba viszont amitől gajra ment (?), hogy a tévén elkezdett akadni a róla lejátszott film, majd amikor átraktam pc-re már fel se ismerte egyáltalán. Formázás nem segített.Esetleg valami tipp, (program, stb) hogy életet leheljek belé, vagy teljesen vége van?
ui: az pedig bónusz kérdés, hogy miért van, hogy néha pedig a többi, máskor teljesen normális sebességgel működő pendrive-om szintén eljátssza azt, hogy két átlagos film másolása 40 percig tart!?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest