- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
Ahogy írod: Rufus "elrontja" a pendrive-ot.
Lehet hogy azon szón nem ugyanazt értjük. Természetesen nem lesz fizikailag használhatatlan, nem füstöl el, nem csapnak ki belőle lángok, csak ilyen rejtélyes hibákat okoz amit egyszerű ember úgy jellemez hogy: elromlott a pen?
Nem tudom miben nyújt többet a clean all mint a clean ezügyben, de a tény az tény. Nekem csak azzal sikerült.
Tudom: az igazság fáj.(Még te is convert mbr javasolsz a clean után tehát ott felejt olyan adatokat amit az all nem)
Egyébként a 8GB penen 1-2 perc alatt le kéne a clean all nak futnia. Egy hamis peneken már nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest