- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bizoonik
tag
válasz
King Unique #4749 üzenetére
Rácsekkoltam a Microsoft fiókomra, de végül nekem is az avast uninstall oldotta meg a problémát, miután azt letöröltem, eltávolítottam majd csatlakoztatás után ráfrissítettem a pendrive illesztőjére, minden megfelelően működik tovább. Köszönöm a segítséget!
-
bizoonik
tag
válasz
King Unique #4749 üzenetére
Köszi, Avast van nekem is, megnézem a problémát így!
-
bizoonik
tag
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy van egy Kingston DT100 G3 pendriveom (128GB) és a Win10 egyszer csak nem ismeri fel.. bedugom, hallom a Win hangot, hogy csatlakoztattam majd nem történik semmi.. bemegyek az eszközkezelőbe ott az "egyéb eszközök" között ott van névvel mindennel, rámegyek hogy illesztőprogram frissítése (automatikus keresés) majd azt mondja hogy talált hozzá de "system reflection flash boot" hozzáférés megtagadva..
Próbáltam eltávolítani, kihúztam bedugtam és újra stb, de folyton ezt írja. Sajátgépen nem jelenik meg mint meghajtó és cserélhető lemez. Korábban egy film volt a pendrive-on bedugtam, akkor elkezdett itt valamit konfigurálni a pendrive-on majd bebugolt és azóta ez van..
(a parancssorban az sfc/scannow -ot már próbáltam, semmi)
Köszi előre is a segítséget!
szerk.: van egy ADATA pendrive-om is, azzal is ugyan ezt a szart csinálja, pedig azt nem használtam jó ideje, semmi baja sem volt eddig..
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P1 1TB 2280 M.2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest