Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
King Unique #4772 üzenetére
Akkor konkrét leszek!
1. problémás pendrive-nál már ott bukta a mutatvány, hogy a windows képtelen formázni. Nincs itt user error.
A DiskPart pl. látja hogy van egy 29GB kapacitású RAW meghajtó csatlakoztatva. Partíciólekérdezés esetén lát 1 db-ot. Viszont Select partition 1 parancs esetén, azt írja hogy "Nem jelölt ki partíciót". További lépések innetől kezdve bukták.
Clean parancs: Az adathordozó írásvédett. -
Carasc0
őstag
válasz
King Unique #4770 üzenetére
1. Fájlkezelőben, formázó ablakban és a DiskPart is 29GB-nak látja. Továbbolvasva leírásod, a linkeken megadott módszerek nem segítettek, így akkor ez kuka, mivel gari nincs.
2. Bocsánat, igen az autoplay funkcióra gondoltam. Vírus nem lehet, mert mondom, legalább 5-6 gépen próbáltam és mind ezt csinálta. Nos Linux. Egy Live Gparted rendszeren belül is több alkalmazással próbálkoztam, természetes úgy, hogy a neten kutattam megoldási lehetőségek iránt, és amint találtam valamit, követtem a lépéseket. Semmi.
RAW? Nem lát rajta semmilyen partíciót. Windows eleve magát az eszközt sem ismeri fel, csak annyit lát, hogy valamit csatlakoztattak és a kapacitást (Lemezkezelőben fekete sávos a terület). Egyedül a Linux volt okosabb, annyiban, hogy egy terminal alkalmazással felismerte hogy Adata+kapacitás, aztán ott kifújt. Feszegetés nyoma nincs. Bármely USB portra dugod, ugyanaz a jelenség. -
Carasc0
őstag
Sziasztok!
1. pendrive probléma:
Adott egy 30GB kapacitásúnak látott pendrive. Reg, diskpart, linuxos lehetőségek kipróbálása ellenére sem tudtam megformázni. A Current read-only state: Yes értéken van. Igaz néha gondol egyet és No-ra kapcsol, de úgy is képtelen formázni. Kuka?
2. pendrive probléma:
Adott egy Adata márkájú 16GB kapacitású pendrive. A tulaj elmondása szerint másolt rá/ról adatot, majd a magas hőmérsékletétől megijedve, a másolást befejezve kihuzta. Később újra visszadugta és azóta olyan csodás jelenséget produkál, miszerint totál behülyül tőle minden gép. Közel 6 gépen próbáltam és mindegyiktől megzavarodik. Konkrétan folyamatosan feldobja az autorun ablakokat sorra. Ok kilőttem. Ezután pedig a Windows formázásra felhívó ablakot sorra dobálja be. Linux alatt is csak egy alkalmazás látott belőle valamit, de azon kívül semmit nem tudott kezdeni vele. Kuka?
-
Carasc0
őstag
válasz
King Unique #3780 üzenetére
Nem az adatok a fontosak rajta valójában. Inkább az hogy mi a fene baja van a cuccnak. Nekem olyan Pen-drive kell ami bírja a napi szintű ki-be huzkodást. Ebben bíztam, hamar meg is halt. De hogy mitől ez bazira rejtély. Reggeli órákban még ment. Utána megfelelően kihuztam ahogy kell miután bezártam mindent (win7), és olyan 1 óra mulva vissza dugtam azóta 0 aktivitást mutat. Zsebemben volt. Semmilyen fizikai behatás nem érte. Semmi.
-
Carasc0
őstag
válasz
King Unique #3778 üzenetére
Nem a legmegbízhatóbb? Pedig mikor rendeltem, azt harangozták hogy Sandisk az isten. Ez meglepő de láthatóan tény. Amúgy Transcend JF 790 a következő páciens. Olcsóbb is.
Ebay-es rendelésnél is lehet gariztatni? Gondolom bonyi meló!
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Karácsonyra kaptam egy bontatlan Sandisk Extreme Go USB 3.1 64GB-os pen drive-t. Mai napon fogta magát és nem akar működni. Nem kap áramot (csúsztatón van kék fénykibocsátás csatlakoztatáskor, de az sincs). Bárhova bedugom semmi.Mozgattam semmi.
Több gépben is volt alkalmam próbálni de semmi. Nagyon fontos anyagok vannak rajta. Menthető ez valahogy?
Ebay-ről rendeltem, egy sokak által ismert személytől szóval. Most vagy kifogtam egy selejtes darabot vagy fos a márka. Egy régi fos Kingston-om tökéletesen működött eddig ami vagy 5-6 éves.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egyben 17 db HDD
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest