- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
válasz
King Unique #4903 üzenetére
Köszi! A H2testw ExFat fájlrendszeren hibátlanul lefutott. Akkor egyelőre hagyom a tartalékban.
-
csixy
addikt
Az lehet-e, hogy a 60egynéhány Gigás pendrájvomat Gparteddel megformáztam Fat32-es fájlrendszerre és ezt nem díjazza a windows, s a pendrájv túlsó vége fele hibákat jelez. Most windowssal megformáztam ExFat fájlrendszerre és az általatok javasolt teszterrel levizsgálattam teljes írásra és olvasásra és végigvártam azt a két és fél órát és hibátlannak nyilvánítódott. Csak egyszer teszteltem. ???
-
csixy
addikt
válasz
King Unique #4719 üzenetére
Sajnos nem fake drájvról van szó, hanem túl sokat használtam rátelepített linux futtatására. Aztán ezt egyszer megneheztelte. Utána gpartedből meggyógyítottam. Használgattam kis dolgokra. Most csináltam belőle egy ventoy pendrájvot és az n+1-dik iso bootolásakor kiírja, hogy a varázsszám, vagy valami ilyesmi nem jó és lefagy. Az sha256sum vizsgálat alapján nem az az iso van ott, amit odaírtam. Törölvén ezt a hibás iso fájlt és egy korábban odaírtat, majd visszaírván a kérdéses iso fájlt az már jól működik, tehát ez a pendrájv itt-ott "kifakult, bevakult" ..... Tehát ez már betonba való, ha jól sejtem. ...... ?
-
csixy
addikt
Romló , hibádzkodó pendrájvból valami gyógyító programmal lehet-e még kivágni a férges részt, vagy jobb már ilyenkor a betonba kavics helyett beszerkeszteni? (Pl az odaírt isofájl visszaolvasva nem egyezik meg az odaírttal.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- P2P Fogadóoldal
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest