- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tomi_78 #5245 üzenetére
Igen, és ha mindenről van másolatod, szabadítsd rá a pendrive-okra, v ezt, v vmelyik másikat.
Mindenesetre az nem jó jel, h trial nélkül vannak ezek....
A telepített programokat megnézted? Nincs köztük a puabundler?Mióta ezek karanténba kerültek, változott vmit a helyzet?
-
-
törölt tag
válasz
King Unique #5228 üzenetére
Ahogy haver kommentálta a képeket, akinek muszáj volt megmutatni ezt egy korábbi beszélgetésünkhöz kapcsolódva (bár ott csak kisebb volt a stick kapacitása)
:
"Ez annyira fake, hogy egyáltalán nincs benne flash, csak a kontroller :D" -
törölt tag
válasz
lanszelot #5223 üzenetére
Úgy rémlik (egy videó, anno belemerültem pár órára, mikor először hallottam róla), h tényleg csak szétszedéssel látszik a különbség, de a részletekre már nem emlékszem, h miben látszik meg pontosan (De azért nem veszek, h meg is nézzem
), de ott magyaráztak vmit, h miből egyértelmű. Meg olyanról is volt szó, ami pendrive-ként is funkcionál, meg urd-ként is. Sztem ez a legnagyobb szívatás.
Egyébként ez is olyan, mint a kés: lehet ezt jó dolgokra is használni, meg nagyon nem is...
Részleteiben meg az érdekelne, h amikor a billentyűzetet szimulálja, az hogyan van definiálva pontosan, h pl keresztbe tesz-e neki, ha egy gép nem latinbetűs billentyűzetet használ? Vszleg nem, de hátha -
törölt tag
Hol vetted? Mert a kínaiaknál gyakori, h nem annyi giga, mint amit ír, és mféle hibákat művel. Rendszt ezek csak 32-t tudnak, és csak akkor tudod használni, ha arra formattálod. Bár ezek a hibák elsősorban nem erre utalnak, de érdemes leellenőrizni a valódi kapacitását is.
-
törölt tag
válasz
King Unique #4646 üzenetére
Mar az elejen, a legeslegelejen megirta, h az eszkozkezeloben csak sarga 3szog... Csak eppen azzal egyaltalan nem volt hajlando foglalkozni es a szar gepet rendberakni... Falrahanyt borso...
-
törölt tag
Hagyjad má békibe azt a szerencsétlen pendrive-ot...
Teljesen jól mondta K.U., h ha másik gépben rendesen mükszik, akkor smi baja.
Csak a szar gépedet kéne végre rendberakni... De nagyon, mert ha 14 usb-ből 1 sem mükszik rendesen, az nagyon, nagyon-nagyon nagy gáz...
Ráadásul az eszközkezelő is pontosan erre utal...: Nem kezeled az usb-portokat...
Most komolyan: mit nem értesz ezen??? -
törölt tag
válasz
Doky586 #4628 üzenetére
Milyen igazad van...
Hat meg, amit ezutan meselt...
Volt egy 2teras pendrive az ebay-n 1500ft-ert. Nyilvanvalo kamu, de kivancsisagbol megrendelte. Az 1 dolog, h az is csak 32giga, de a rendeles utan at is allitottak a cikk nevet arra... Meg jo, h a visszaigazolo email az eredetit irja. Ezen nem sir, de 1 dragabb cuccnal ez mar mekkora szivas volna... Szoval ilyenek is vannak mar a kinai repertoarban... -
törölt tag
válasz
King Unique #4625 üzenetére
Y-Disk ill Easy Flash van a csomagoláson. Ez is furán.
Nem én rendeltem, csak nekem kell majd megírni a reklamálólevelet, úh kapásból nem tudom a linket. -
törölt tag
válasz
King Unique #4623 üzenetére
Nem 1-2e volt, de usb3 helyett usb2, ezért akarom erre is letesztelni.
Teszt közben elmozdulhatott a laptopban, ez nem kizárt. De most már csak holnap szabadítom rá újra.
Csak bosszant, h nem értem a magyar mondatot -
törölt tag
válasz
#73820095 #4617 üzenetére
Hibajelzéssel megállt még a fele előtt...
A némettel nincs bajom, de a magyar részt nem értem. Az mit jelent???Fehler beim Schreiben der Datei 'D:\422.h2w', Offset 0x3f600000.
Bis hierher geschriebene Testdaten können trotzdem geprüft werden.
(Egy fájl kötetét kívülről megváltoztatták, ezért a megnyitott fájl már nem érvényes. Code 1006)
Achtung: Nur 511895 von 512000 MByte getestet.
Schreibrate: 16,2 MByte/s
H2testw v1.4 -
törölt tag
Egy félterás pendrive-nál felmerült a gyanú, h csak névleg annyi.
Másolás közben leállt a gép, de azt gondolom, az nem tett volna ennyi fájlt olvashatatlanná.
tudtok vmi olyan formázási módot, ami jelzi, ha a levegőbe ír, és kiderül, mennyi a vban használható giga? -
törölt tag
válasz
Roland0224 #4608 üzenetére
Sok kicsibol bmennyit fel tudsz tenni.
De 4 gigas folotti fajlnal ntfs kell. -
törölt tag
válasz
Roland0224 #4605 üzenetére
Mire van formattalva? Sztem fat32re v meg inkabb exfatra most mar, akkor nem csoda, ntfs kell ekkorahoz.
-
törölt tag
válasz
Doky586 #4597 üzenetére
Hehe, ezek szt látszik, h a w7 óta nem használtam isot, és már azon sem sokat
Viszont továbbra is dühít, h az sm32 nem ismeri fel az ominózus pendrive-ot, akármicsinálok vele, és a power2go sem jelenik meg a jobbklikkben, mint ahogy a videó szt kéne... És a diskpart sem látja persze. Úh továbbra sem férek hozzá smivel a cd-romos részhez...
-
törölt tag
válasz
King Unique #4595 üzenetére
Daemontools v egyéb kapcsán nem is lepődtem volna meg, de h a tc már ezt is tudja, és rákattintásra uúgy megnyitja, mit a rart, az meglepett, annyi különbséggel, nyit egy meghajtót.
A videó uaz, mint amit az 1.pontban leírtam, h furcsa módon az sm32 nem ismeri fel a pendrive-ot. Ami már csak azért is fura, h a ki-betételre reagál, felvillan, de sosem jelenik meg a pendrive, ahogyan itt mutatja. De a másik pendrive-ra is, amit felismer, furcsa, h 2 gigát ír ki, de csak 1 gigára formattálja.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#73820095 #4591 üzenetére
Na, most már 3 partíciónak látszik
1. ami cd-lejátszóként jelenik meg, és 2 pdf van rajta, de cdfs nem látszik, hiába rejtett + system fájlok bejelölve
2. win8 telepítő neve alatt egy xubuntu-iso, amit nyilván még én tettem rá anno
3. külön dvd-lejátszóként jelenik meg az iso, ha rákattintok -
törölt tag
válasz
King Unique #4590 üzenetére
Magán a pendrive-on mindössze a Mean Well logója van, smi érdemleges. Vmi repi ajándék volt. 8 giga, szal nem nagy veszteség, ha végképp elromlana
Csak a fiz. méretei (2x1cm) miatt lenne jó, ha beválna vmi buherálás. De még nem vágtam bele, mert éppen a kicsisége miatt jól elbújt, most leltem meg végre megint. -
törölt tag
válasz
King Unique #4581 üzenetére
Köszi a linket a linuxhoz, h nem kell keresnem
Easeus csak a nem cd-rom-partíciót látja. Nem nagy a másik, nem azért akarnám eltóntetni, 10 mega összesen, csak idegesít, h folyton megjelenik; nekem már az is elég lenne, ha enm látszana.
Amúgy egy ilyet bányásztam ki, nemtom, mit mond neked:
Device USBSTOR\CdRom&Ven_USB&Prod_DISK_CD&Rev_DL17\7F00316D09C82B62&0 was configured.
Driver Name: cdrom.inf
Class Guid: {4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
Driver Date: 06/21/2006
Driver Version: 10.0.15063.0
Driver Provider: Microsoft
Driver Section: cdrom_install
Driver Rank: 0xFF0006
Matching Device Id: GenCdRom
Outranked Drivers: cdrom.inf:GenCdRom:00FF2002
Device Updated: false
Parent Device: USB\VID_13FE&PID_4127\7F00316D09C82B62 -
törölt tag
Mire van formattálva? Driver rendben?
Nekem viszont az a gond, h az egyik pendrive-on 2 partíció van, és mind a 2 látszik is, csak éppen az egyik CD-lejátszónak definiálja magát, és 2 nyomorult pdf-et nyom a pofámba, amiket nem lehet nem írásvédetté tenni, és már nagyon szeretném eltüntetni őket, meg a partíciót is, h csak sima pendrive legyen 1 partícióval, de eddig még smivel sem sikerült hozzáférni. Linux sajnos nincs kéznél. Régen volt ez a cd-ről bootoló linuxom, de ezen a gépen meg már még CDVD-olvasó sincs már... Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Eladó egyben 17 db HDD
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest