Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xrvman
    őstag

Egyrészt sehonnan, mivel ezeknél a silány konzumer pendrive-oknál se SMART, semmi nincsen... Működik amíg működik, aztán egyszer csak tönkremegy, ennyi. + Van ezekre X év gyártói garancia, amit ha már meghaladt a használati idő, akkor potenciálisan elvileg még inkább lehet számítani előbb-utóbb meghibásodásra.
    Másrészt SMART híján max. tesztelni lehet a pillanatnyi állapotot, de azt nyilván nem lehet előre és pontosan megmondani, hogy pontosan meddig fog működni egy ilyen eszköz. Sőt, még működő SMART esetén sem igazán, meg az egyes diagnosztikai programok is max. csak becsülik előre az élettartamot pl. HDD és SSD meghajtóknál, szóval eleve okafogyott a kérdés.

Ciccuka is
    Rendben, azért kösz!
    Ám mi történik erre?
    Éppen ma vettem át az új pendrive-t. Erre a régi 2.0 Verbatim Store N Go SEQ1M Q8T1 write része nem íródik ki, csak a második, a SEQ1M Q1T1 write.
    Igaz előtte FAT32-ről, gyors formáztam NTFS-re.
    Előtte ez egy telepítő USB ként volt formázva, melyet még idén használtam, s mivel már nem kellett régi FAT32, NTFS-re tettem.
    Gondoltam egyet és visszaformáztam alapértelmezésre, vagyis FAT32-re és most ismét jó.
    Mit mondotok erre?

Új hozzászólás Aktív témák