Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Ezt nem is igazán értem miért írtad. Ha megdöglik akkor meg. Így is döglött. Tisztára azért nem vagyok megzavarodva már ne haragudj meg egy jót nyilván nem bántok miért is bántanám. Ha jó lenne szerinted fordultam volna ide, hogy háborgassalak benneteket...
Nem onnan töltöttem a progit. Kb. míg ezt a pár sort írtad addig akár priviben akár ide jöhetett volna pár név vagy akármi ne kelljen kínlódni vele onnan. Köszöntem volna!
Persze nincs semmi gond félreértés ne legyen elnézést mindenért nem akarok nagyon gondot csak ha már felkerült erről a témáról gondoltam sok veszteni valóm nincs ki próbálom. Csak ugye a külföldi nyelv bajos. Na mindegy nem is érdekes annyira ez kidobom azt annyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- WD 18 TB HDD GARANCIÁVAL 100%/100%
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest