- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehella
senior tag
válasz
King Unique #4578 üzenetére
Áh köszi ez már egy 5+ éves pendrive, mondjuk csak kocsiba volt eddig bedugva szóval nem használtam szét nagyon, de akkor valszeg csere
-
lehella
senior tag
Sziasztok,
némi guglizás után valószínűleg hibás lett a pendriveom, de hátha másnak született rá megoldás hasonló helyzetben. Szóval a pendriveomon voltak fájlok, de írásvédett lett valahogyan. Próbáltam formázni, wipeolni, partíciót és diskpartot is rá, sehogy se tudok másolni rá új fájlokat. Természetesen nincs rajta read-only kapcsolóÖtlet esetleg? Diskpart attribútumok:
DISKPART> attributes disk
Current Read-only State : No, Read-only : No, Boot Disk : No, Pagefile Disk : No, Hibernation File Disk : No, Crashdump Disk : No, Clustered Disk : No -
-
lehella
senior tag
válasz
Predator2 #1917 üzenetére
Persze, pont ilyen a kis érzékeny. A második ilyen hulladék pendriveom egyébként csinált olyat hogy rossz volt, aztán csak úgy bedugtam a gépbe mikor még ki volt kapcsolva, majd power on, BIOS látta, továbblépve a Win7 felé már használhatóvá vált! Pár napig tudtam rá másolni meg videózni róla, aztán megint letérdelt és nem is akar működni már. Ha lenne valaki, aki szakértői szemmel megtudná vizsgálni, szívesen feláldoznám hátha meglehetne javítani, de nem hiszem hogy csak egy forrasztás engedett volna el benne...
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Olvastam korábban hogy furcsán működő, nem működő pendriveot érdemes megsütni 200 fokon
Ezután mit lehet várni tőle? Gondolkozom ezen a módszeren, adott egy halottnak tűnő Corsair Flash Voyager GT 32GB hordozó. Windows/Android nem tudja kezelni, felismerik, de szellemdriveként látszódik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Crucial 240GB SSD eladó
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest