Új hozzászólás Aktív témák
-
Reflax
tag
válasz
King Unique #4653 üzenetére
Igaz az OS részét nem próbáltam még, annak később utána járok műkszik e. De a többi az egyik sem volt megoldás sajnos.
-
Reflax
tag
válasz
King Unique #4646 üzenetére
A hibakóddal történő lehetséges megodlásokat megtettem de nem vezetett semmire, több youtube segítséget is néztem, azok sem a hardver illesztőprogram és az összes USB illesztő eltávolítását is próbáltam, manuális reinstall, nein
-
Reflax
tag
válasz
#73820095 #4647 üzenetére
Nem gondoltam, hogy a géppel lenne a gond, mint feltártam az USB hubos dolgot az alaplapból, szerintem az alaplapiprobléma és az nem is lesz jó. Mivel 2 pendrive és egy telefon adatátviteli lehetősége bánta. Újra hozzáteszem, hogy a pendrive minden más gépen felismerhető valamint új információként mondhatom, hogy más pendrive is felismerhető tehát az alaplapon lévő USB kivezetés a házba ronotta el a felsimerhetőséget és nem pedig a windows rendszer. Utána olvasva leírták máshol, hogy a rendszer az ha probléma van az eszközzel biztonsági okból letilthatja azt.
A hibakód pedig: az eszközkezelpőben ezt írja : "Ismeretlen USB eszköz (sikertelen eszközleíró-kérés)
A kód pedig:A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)
A request for the USB device descriptor failed.KU megoldását pedig megpróbálom. Az egyik penrive egy 32G Kingston DataTraveler SE9 G2 3.0
-
Reflax
tag
válasz
Sanyi52 #4635 üzenetére
Ezt én értem, de azért nem szeretnék venni újabb 64-100+ Gigás pendrivét csak mert a gépem nem akarja már felismerni, érted. A kérdésemre nem kaptam úgy érzem választ, mi szerint most akkor van lehetőség arra, hogy pendrivet újrakonfigolni, vagy nincs?:/ Mivel a történtekből azt vélem a rendszer tiltotta le a pendrivét és gondolom van valami azonosítója amit eselteg újra lehetne deklarálni. Fontos lenne számomra, ezért vagyok ilyen állhatatos ebben, szóval bocsi
-
Reflax
tag
válasz
#73820095 #4633 üzenetére
Istenem
Elmagyarázom mégjobban. A gép tiltotta le gondolom valami túlfesz miatt mi után rádugtam a házon lévő USB-re ami ugye az alaplapba vezet az USB pines csatlakozáshoz. Na már most a gép nem akarja felismerni a pendrivet és nem az összes USB szar. 14 db USB portom van és azon kívül x db USB 2.0 pines csatlakozásom. Na a pinesekre dugott USB dolgok mint pl a ház USB-je nem fasza. De ettől még a többi USB működik.
Érted bazdki. Ha van egy folytonos kékhalálod újrarakod a gépet. Az USB pendrive-t kérdeztem lehet e essetleg valamilyen módon újradeklarálni vagy bármi egy tök másik gépen, hogy utána a gépem felsimerje.
Az összes többi hátlapon lévő 2.0 USB port mind a 14 teljesen jól működik, csak mi óta a pendrivet a házba dugtam az óta nem veszi be egyik USB port sem. Ennyi -
Reflax
tag
válasz
King Unique #4631 üzenetére
Elfelejtettem odaaírni, hogy hátlapi USB-hez kapcsolódva sem műkszik a dolog. A mostni helyzet, hogy azt fedeztem fel az alaplapi USB porthoz rányomok egy előlapi USB-t, tök mindegy melyik házét, akkor nem fog működni amit rákapcsolok. Szóval ennek tudatában másik gépen megakarnám csinálni a pendrive hardverjét hát ha azzal van a gond. Még az jutott eszembe, hogy a Windows esetleg valami túéfesz vagy valami más ok miatt letiltotta a pendri-et és ahogy bedugom, azonosítja, és letiltja a kapcsolatot. Erre azért következtetek, mert másik gép felismeri. VAn rajta 14 USB port az alaplapon, plusz a többi USb pines csatlakozások. ÉS azok közül egyik sem fasza. Az USB portok pedig egyik sem ismeri fel a pendrivet, még akkor sem, ha hozzá kötök egy elosztót és arra valamelyik portjára akarom rácsatolni.
Szóval van valami mód a pendrive újraconfigolásához? Például anno ha cheateltél és kaptál ip bant, akkor csak reinstalláltad a gépet, és újra gamelhettél. Itt is gondolom ez van, hogy letiltotta a csatit, és másik azonosítót kée neki szerezni. -
Reflax
tag
Üdv mindenkinek. Adott egy probléma, hogy a SUper Micro X(SAX alaplapon ha az alaplapba dugnék USB portot például egy ház elülső lapi USB csatlakozójának kábelét, akkor az rendesen gallyra vágja azt amit abba a bekötött USB portba dugok.
Gondolok itt arra, hogy a Sony telefonomat adatátvitel miatt rádugtam, és az óta semmi gép nem ismeri fel a telefont adattárolás miatt. Sem USB debug se semmit nem tudok vele csinálni, csak is maximum töltési jelleggel. MIvel nem adja ki a telefon beállításainál az USB debug funkciót.
Nos ugyan ez történt itt 2 db pendrive-al, sajnos egyiket sem ismeri fel már az óta a gépem, de hozzá teszem, hogy bnármelyik másik gép felsimeri azt a pendrivetA pendrive csatlakozásakor azt írja ki, hogy nem ismerte fel az USB eszközt a gép. Az eszközkezelőben látszik sárga háromszöggel ugye, hogy valami baj van az eszközzel.
Eszközillesztő szoiftver reinstall nem old meg semmit, valamint az eszköz eltávolítása az eszközkezelőben sem.
Szóval van valami mód a pendrive megjavításának valami szoftverrel, ilyenek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest