- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janoo_07
aktív tag
válasz
King Unique #4885 üzenetére
Elnézést, valóban írhattam voltam volna szakmaibban, viszont én is ezeket az infókat kaptam. Titkosítás feloldásához, a Windowsnak érzékelnie kellene szerintem, hogy van benne egy pendrive, viszont nem érzékeli, hogy egy eszközt csatlakoztattak volna. Csak a Lemezkezelőben. Sajnos a titkosítás témához nem értek, így lehet hülyeségeket írok.
Sima HDD adatmentéssel volt már dolgom, ezért mertem bele menni, de ez teljesen más terep.A másik topikban szétnézek, ha nem találnék semmit akkor írok oda is
Köszi a segítséget!
-
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok,
Az egyik ismerősömnek nem ismeri fel a Verbatim márkájú pendrive-ját a laptop. Járt más laptopban is, egyik sem ismerte fel. Viszont a lemezkezelő látja (Még azt is hogy FAT32-es fájlrendszer van rajta). A pikantériája még az egésznek, hogy a pendrive titkosítva is van.
GetDataBack ingyenes verziójával javasoltam hogy nézzen rá, csak hogy lát-e valamit. Nem látja.
A fentiek tükrében milyen megoldást javasoltok? Ha lemezkezelőben újraformázza és ráfuttat egy GDB-t akkor láthatja vajon az előző fájlrendszer alatti fájlokat, ha nem ír rá utána?
Esetleg valamilyen más ötletetek van, hogyan tudnánk lehúzni róla a fájlokat?
Összefoglalva:
- Windows nem ismeri fel
- Lemezkezelő látja
- GDB nem látja
- Titkosítva vanKöszi!
-
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok! Van egy Kingstone DT R3.0 64Gb-os pendrivom. Másfél éves. Eddig minden jó volt vele... egészen múlthétig amikor a rámásolásnál megált félúton, újracsatlakozásnál pedig már nem ismerte fel se a laptopom se az asztali gépem.
Totalcommader érzékeli hogy van valami a gépben, de nemtudom formázni semmivel se. A MiniTool Partition Wizard Home Edition 7.7 pedig nem is látja a meghajtót. Szóval elég nagy a baj.
Szerintetek ezzel vége? Vagy megmenthető valahogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest