- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
válasz
forguet #42884 üzenetére
En attol azert felek, hogy a liga elejen a mercenary-k undertuned-ek lesznek.Vagyis folyamat halni fognak, semmire nem lesznek jok, aztan meg mire javitjak öket addigra meg nem fognak annyira kelleni.
De endgame-re tenyleg össze lehet hozni jo support merc-eket ez tuti.Akinek jo build kell startra es endgame-re is az slam-elni fog az tuti.Azok nagyon erösek voltak elözöben is, most is azok lesznek.En viszont nem vagyok az a slam guy, ugyhogy ki kellene talalni, hogy mivel kezdjek.
-
Siriusb
veterán
válasz
forguet #42887 üzenetére
Te milyen minion build-et forgatsz a fejedben? Nekem szőr bajusz zombija nagyon bejött, de azzal nem olyan könnyű ligát indítani a cluster jewel miatt. Balor psrs-e sem rossz első karinak, na de na.
Kíváncsiságból mentem witch-csel act1-et, 55 perc... Nem most fogom lenyomni imexile-t. -
wiggen123
senior tag
válasz
forguet #42796 üzenetére
Én tervezek. Szintén Phox féle, mert amúgy is az a kombináció ami bejön. Korábbi atlas invasion event-kor nem voltam elég kitartó, most legalább T16 -T17 közelébe el szeretnék jutni.
Épp a mivel kéne indulni, meg mivel menjek mapokon gondolkozás folyik
Phrecia-t BAMA build-el toltam, de hiányzott a life leech ascendancy a wich-ből, de nagyon. Most lehet egy basic BAMA witchke lesz, bossokot legyalulja alap gearrel is, csak pár essence kell a lightning bowhoz neki, meg a skill gem. Mivel nem lesz ez hosszú életű és ki tudja mennyi időm lesz, valszeg ennél maradok, mivel nem túl gear igényes... Te? -
-
m.lala
aktív tag
válasz
forguet #40064 üzenetére
3 divből ez nagyon szép grt. Gondolom T16 sima liba.
Atlasz kihúzásra bőven elég, de gondolom nagyobb bossok ellen már határon vagy.
Sajnos messze kevesebb az időm játszani, jewelek nálam még sehol, és igazából most tartok a T15-16 körül 2 fő Boss legalább elpicsázva.
Ez az enyém: [link]Minőségi előrelépés lesz egy paradoxica, én behúztam egyet 3 divből.
Mindent lifetapra tettél megoldottad a mana gondot...okos. Nekem critre van építve, emellett érzem is, hogy szűk a mana. Majd a sapiban lesz csak még lusta voltam mana reserv, meg ha vértbe tennék, érezhetően rugalmasabb lenne.Egyetlen komolyabb különbség talán, hogy automation-t füztem a moltenre. Tegyél 15%esélyt intimidate-re a kesztyüre free DPS. Armor eva flasi igen hasznos mivel az öv ugye erősít bennünket.
Nemértem miért, de ennyi eva meg armor mellett, teszem hozzá tegnap este készült el a vért, voltak gondjaim a védelemmel, sok 1 hitet kaptam, mióta felhúztam a spell suppressiont már csak töredékét.
#40065Edge ---pobban amikor beállítasz mindent amit szeretnél import/export build fül/generate/share/copy és a kapott linket már megtudod mutatni bárkinek.
#40067brunnehilde
A kedvenc frost blade-s mentorom videója, gondolat ébresztős témában csak neked csak most.[link]
-
brunnehilde
senior tag
válasz
forguet #39326 üzenetére
Nekem egy dolog tűnt fel, hogy nem farmolsz se eater, se searinget, se mavent? Valamelyik nálam alap, nagyon jó loot és ingyen van. Bár nem kizárt, hogy én vagyok a hülye hozzá.
Jah, jut eszembe, tegnap sikerült, ami még soha a játékban. Saját builddel lenyomni a simulacrum lvl30-at.
-
dante3
addikt
-
brunnehilde
senior tag
válasz
forguet #38884 üzenetére
Ez érdekes lesz. Igy elsőre kedvet is kaptam hozzá.
Gemeknél behoznak egy olyat, hogy transfigured gems, ami a labban lesz elérhető. Ez összevonja az alter q gemeket, a sisak enchantot és unique jewelleket.
"With this expansion these have been combined into a new system called Transfigured Gems that allows us to fully achieve the goal of these three systems."
Behozzák az ultimatumot, cserébe kinyirták a metamorphot (naná, hogy amikor legutóbb játszottam, az lett a kedvencem).
Az Affliction elég jónak tűnik. Igy elsőre nem valami túlbonyolitott marhaság (aztán ki tudja, milyen lesz a gyakorlatban).
Azt már látom, hogy ez a liga is LC (kezdő) lesz számomra. Vagy én értelmezek valamit félre, vagy ez egy durva dmg boost. 4% more / 5% shock effect on enemy?! 52% more dmg az eddigi +20% inc dmg helyett. Az OOS meg tovább fogja növelni az AoE-t.
Lightning Conduit: Quality now provides +0-4% more Damage with Hits per 5% Shock Effect on Enemy, instead of 0-20% increased Damage.
Orb of Storms: Quality now causes Beams to Split towards 0-2 additional targets, instead of providing 0-20% increased Lightning Damage.
Berakom a régi buildhez a pob-ot, hátha valakit érdekel. Ez egy budget verzió, ez meg kimaxolt.
-
-
-
-
Siriusb
veterán
válasz
forguet #38722 üzenetére
Az egyes fordulóknál nézd a kártyákat is, nekem abból jött a nagy lé. Ugyanitt 3-4-5 divine-t is bedobhat, volt rá példa. Volt, akinek Mageblood esett, lehet az is az első-második fordulóban jött, résen kell lenni.
Azzal ment el sok időben, hogy a trade oldalon keresgéltem mi mennyi, mert fogalmam sincs a cuccok értékéről. -
-
-
-
BoneDragon
veterán
válasz
forguet #38643 üzenetére
És nézze meg trade oldalon, minek mennyi az ára. Nehogy elnyomkodjon random mirrorokat.
-
dbius
veterán
válasz
forguet #38605 üzenetére
Srácok pont tök mind1, hogy mi a definíciója a klasszikus tower defense stílusnak, engem sem az sem ez a ligamechanika nem érdekel, nem kell túlgondolni és védeni. Számomra ez tower defense, akárki akárhogy nevezi. Tornyokat kell védeni meg támadni.
Egyszerűen ez a stílus nem érdekel, ezért ki sem próbálom, egyetlen alkalommal sem. A blight viszont pont nem tower defense számomra.
-
dbius
veterán
válasz
forguet #38594 üzenetére
Még szerencse, hogy a ligamechanikát nem piszkáltam, teljesen ignorálom. Ez a tower defense nem tetszik. Ezért nem is játszom egyetlen ilyen stílusú játékkal sem. Én csak szórakozni akarok, de anélkül hogy kiégjen az agyam. Az már előtte, munkaidőben megtörténik, így nem agyalni akarok a játék mellett, hogy kit hová, stb, csak kikapcsolódni. Erre alkalmatlan ez a ligamechanika (nekem).
Ettől függetlenül a poison srs build nagyon tetszik, kár, hogy csak most próbáltam ki.
-
-
Lokids
addikt
válasz
forguet #37834 üzenetére
Von Vikton pl azt fog indítani.
IceSpear totem -
Lokids
addikt
válasz
forguet #37395 üzenetére
A scepterrel mázlim volt azt magam le tudtam craftolni, így csak 2 div volt ( a craft maga). Persze lehetne kicsit még jobb. Plusz aegis volt még 3.5 div. A helm volt 100c. De az egyelőre csak a 6L-t adja, hiányzik belőle a lab enchant és a 30% ele dmg.
Meg pár gemre beadta a lvl21-et. Az mázli volt.
Most az awakened gemek fognak jönni. Meg a skitterbotot valahogy bele kell paszíroznom a builbe. -
savior
őstag
-
-
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
forguet #35152 üzenetére
adsz valami pob-ot vagy linket, ami alapján csináltad? Van egy flicker berserkerem amit át tudnék alakítani
A flicker elég noobtrap volt. Végigmegyek a mapon 20 mp alatt, majd 90%-nál egy oneshot, és viszlát xp. A szintezés itt meg is akadt sajnos, pedig állat volt nagyon. Igazi glass cannon
Sajnálom azt a pár exet amit rátoltam, mondjuk legalább a farrult tudom használni a lightning strike-nál
-
gdevil
aktív tag
válasz
forguet #35148 üzenetére
Hasonló a szitum......
Én kezdtem az RF inqusitorral, ami tetszett is, meg kezdésnek marha jól haladtam vele.
De aztán (ahogy lenni szokott) T16-on már a boss damage fogyott el és a 45k armor, meg a nagy life regen ellenére bizony már be-be csúsztak az egyshotok.Másodiknak jött egy kis DD Ignite Necro, ami már jó volt magas szinteken is, tankos is, viszont a damage már kevés volt az endgame bossok ellen.
Úgyhogy gondoltam egy merészet és az RF Inquisitoromat átrolloltam egy EA Hieróra.
És milyen jól is tettem! Budget (talált) gearrel, meg közel sem erős bow-val, gyakorlatilag mindent megöl, és tankos is kellően. Persze Mavennél és Sirusnál még nem voltam....
de a guardianok, meg a conquerorok sima liba.
AMikor átraktam a tree-pontokat, meg feltettem egy 6Link +1 Socketed gemes, budget short bow-t, már 2.5 milla (Ignite) Sirus dps-t mutatott a pob. Ilyennel én még nem találkoztam.
És nem kell Cluster setup sem bele. Ami fontos, hogy össze kell szedni a 100% Spell suppressiont is gear-ből, hogy ne haljon.
Könnyen összejön vele az 5k life is, mivel a tree is olyan, hogy tele van life, evasion node-okkal.Ha valaki esetleg nem találja a helyét (vagy a buildjét) most a játékban, akkor szívből ajánlom.
Én is ódzkodtam eleinte a totemezéstől, hogy majd unalmas hogy pakolászni kell a totemeket, de mivel időnként lődözni kell a Frenzyvel is, így olyan mintha én ölném a mobokat...... -
TrollBalint
addikt
válasz
forguet #35148 üzenetére
Ez jó build, én is ezzel kezdtem, és ez eddig a legtankosabb buildem. Némileg más írányba mentem el, mint Te, de kb. 90%-ban hasonló
A sebzésétől nem vagyok elájulva, sem a mechanikától (hogy nem sebez igazán egyből, hanem kell kicsi idő mire elkezd robbanni) de élvezetes vele játszani.
-
Edge
veterán
válasz
forguet #34926 üzenetére
Hát nemtudom mennyi currencyd van de egyértelműen a gearen kell javítani, a fegyver mondjuk rendben van, de a hitchance-ed 88% az nagyon rossz.
Ezt 100%-ra fel kell tolni, enlighten híjján precisiont nem maxolhatod így amura is kell accuracy, ringekre több, 350+, a circle of guild így csak az increased buff effekttel egy magában nem olyan jó, inkább egy accuracy-s resistes hps ring +övnek egy ryslatha és több dps az eredmény.
Látom mana gond is van chestnek szerezz be egy -15 total mana cost of attack skillest, 3extől már kapni és akkor nem kell a clarity aura.
assasin mark + mark on hit mellé tegyél be egy lifetap-et így nem kell neki manát fenntartani.
De alapvető dps skillek sincsenek meg: blood raget, dread bannervan mit átalakítani
gl
-
TrollBalint
addikt
válasz
forguet #34505 üzenetére
TR némileg nerfelve lett én azért dobtam, bár fejlődéshez jó lehet, mert level 20-nál van kb. 20% damage csökkenés, amit lehet, hogy a skill tree-n lehet kompenzálni. Én nagyon a champion felé hajlok, mert tankosabb (azt mondják) meg tervezek valamit which-ből is, és nem feltétlen respecelném át az egyetlen karakterem, mert ha esetleg nem jön be, akkor mehet vissza az egész
-
Rayner
őstag
válasz
forguet #32554 üzenetére
Pár napja hasonló cipőben jártam én is... mondjuk még most is vannak negatív dolgok és
nem tudom GGG mit akar, de lassan kezdem felvenni a lassított tempót és valahol nem is annyira rossz ez. a korábbi cikkzakk sprint helyett jóval lassabb és kényelmesebb a tempó, cserébe a mechanika is új (flaska nerf hiszti igazából baromság a mostani rendszer szerintem jobb mint ínhüvelygyulladásig zongorázni) mindennek fejében lehet hogy expedition úgymond tökölősebb lassab mint az eddigiek, viszont megfelelő tervezéssel a loot ugyanannyi vagy több és jobb mint ugyanennyi idő alatt lenyomi 5-6 mapot 2 heistet meg akármit. (és itt belefér kv meg otthagyom a logbookot tervezésnél aztán 5 perc múlva folytatom stb...) -
-
Wn2tl
aktív tag
válasz
forguet #30361 üzenetére
Totem és a summoner kilőve azokat utálom. Olyan kellene, ami kezdőként is jó és aztán endgameben. Az nem baj ha kicsit zsebbe nyúlós a vége és farmolni kell érte. Nem lenne a Toxic Rain Pathfinder-en kívül erre másik build?
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
forguet #27430 üzenetére
Amikor a non-crit Cyclone Gladiator még további 30-40%-al erősebb lesz, nem hiszem, hogy nálam kérdés, mivel inditok.
Ha berakok egy 4es martial artistryt, sand stanceben és pulveriseal a mapozós AoE felmegy 28-30-ra, ami már bőven slayer szint. Ez a kimaxolt, 3.12-höz igazitott verzió, de ebben még nincs benne a módisitott Poachers Mark, amivel olyan 6,5m DPS lesz, ráadásul később szerintem megoldom, hogy berakjak mellé egy empowert is. Awa blasphemy + lvl21 poachers + 4es empower = lvl25 poachers. Illetve lesznek még olyan nyalánkságok, mint az alternate gem verziók, vagy a dupla implicites Facebreaker... Egyébként érdekes, hogy egy ligával ezelőtt tönkrevágták a Herald of Purityt, most meg visszahozzák Poachers Markba csomagolva.
-
TrollBalint
addikt
válasz
forguet #27213 üzenetére
Ahhoz a Legion liga vége óta nem nagyon nyúltak (ha jól emlékszem) szerintem most is jó lesz. Az utóbbi pár ligában azt indítottam, most már nem kellene
Én valami ranger-t szeretnék, de még nem tudom mit (jó lenne valami chaos-os, én nem akarom nézegetni a mapokat, hogy mit reflect-ál, vagy nem)
-
-
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
forguet #23934 üzenetére
Én abban bízom, hogy variálnak a fán, szóval tűkön ülve várom a patch notest. Ha már íjjász liga explosive arrow karit akartam indítani a buffolt Xoph Nuture-al, de sehogy nem sikerül rendes fát összerakni alá. Raiderrel/Deadeye-al vagy totál standard crites karit csinálok amiből volt már vagy 3, vagy elmegyek elemental overloadig és a fire nodeokig. Utóbbival az a baj, bármerre indulok az út fele totál üres, szóval a szintezés is szenvedés és a végeredmény se lesz zseniális. Így néz ki a két út: Fölfelé Lefelé
Chieftain adta volna még magát, mert az unique íj előtt is tud 100%ot convertálni, de hiába van totem erősítés, lehetőség ignitera gyúrni ha erősnek bizonyul, illetve van 218% life, egyszerűen semmilyen lényegesebb deffensive layer nem fér bele a fába. Szóval most várok a notesra, és remélem kicsit arrébb rakják az elemental overloadot és valamelyik fire erősítést.
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
forguet #22615 üzenetére
A két dolog különbözik. A feeding frenzy-től aggressive-k lesznek, ami azt jelenti, hogy aki a közelben van, arra rárontanak. Kb. mint régen a csontvázak. Ha meghalt, akkor mennek tovább, ha nagyon eltávolodnának tőled, akkor pedig visszamennek hozzád.
Targetelni pedig vagy skillel lehet, amit támadsz, azt támadják ők is, illetve abba az irányba menni. Vagy van ez a deathmark support gem, ezzel tudsz jelet tenni egy ellenfélre, és a minionok azt próbálják meg támadni. (De csak azok a minionok, akihez be van rakva ez a gem) -
-
BoneDragon
veterán
válasz
forguet #22009 üzenetére
Ebből dolgozom. Ez Ziz buildje volt amin 99-en meghalt. Steelmage buildjét is nézem közbe, az jobban rá van gyúrva a védekezésre, igazából a kettőt kombinálom, de még messze nincs kész, hisz csak tier 8-9 mapokon megyek, meg kb semmi sem esett.
Más: Aki ért hozzá legyen szives segiteni. Lioneye's Vision chestet akarnám 6linkelni, de kellene bele 4 blue socket is. Mivel ez egy dex base item, hogy az istenbe csinálok belőle legegyszerűbben ennyit? Craft benchen is probáltam, de mindig csak max kettőt adott be.
-
bubostyuk
csendes tag
válasz
forguet #22012 üzenetére
hát nemtom,nekem még ezekkel együtt is karcsúnak tűnik,pl. ha van a gúnyámon vhol egy +100% increased elemental damage,az az alap 30 fire dmgnél még mindig csak 60.ha a gear összes darabján van ilyen,akkor se igen megy 1000 fölé szerintem.
persze lehet h a matekom rossz.de köszi a választ. -
-
sirdond
őstag
válasz
forguet #20626 üzenetére
én még mindig benne vagyok, hogy legyen ph-s klán. a többszáz tagú klánoknak sok értelmét nem látom, szerintem kisebb közösség jobban összetart.
vagy, ha másnak is van kedve, csinálhatnánk egy saját ph ligát a mostani liga vége felé.
elvileg 120 pontért lehet 10 nap és 10 ember lehet és ezek még bővíthetőek +pontért (pl +10 nap 60pont).
ha összejövünk 10-en én bevállalom a 120pontot. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged