-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rayner
őstag
válasz
hajsza #35755 üzenetére
Nincs mit, csak azért írom le mert ezt játszom és aki követi annak lesz 200exes karija. vagy currencyje. Metamorpfot nem próbáltam, mivel a challenge nagyon egyszerű és könnyű így mire rá készülsz meg is vagy, nem látom értelmét foglalkozni vele mikor van más többet ígénylő és ahhoz próbálok farmot kialakítani. Tapasztalatom szerint metamorfból nem jön annyi currency mint egy essenceből. ráadásul az a 5c mint legnagyobbnak az ára nevetséges.
Nem szabad ilyen kis vackokkal foglalkozni mert elveszi a nagyobb értékű farmoktól az időt.2-2 óra essence és meta között több 100c profit különbség van essence javára.
-
dbius
veterán
válasz
hajsza #35489 üzenetére
Köszi, most este beléptem, és ekkor már ott volt több új heist remove only tab belépés után közvetlenül (amik tegnap még nem), azokban pedig benne voltak a cuccok. Úgy tűnik, hogy először a karaktereket migrálták és egyes spec cuccokat (heist/expedition) később syncelték standardra.
Csak eddig ilyet nem tapasztaltam egyszer sem,a mikor a karakter át lett migrálva standardre,f ezért hiányoltam. Egyébként én sem klikkeltem sehová, hogy standardre migrálódjon a karakter, az magától megtörténik, csak az egyes spec eventes karakterek nem migrálódnak maguktól (endless delve pl.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest