- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
Most néztem egy Sirgog videót, szerinte olyan OP hogy nem is igazán érdemes nem lightning builddel menni, legalábbis amíg úgy működik mercenaryn az armor ahogyan jelenleg (ki tudja, nerfelhetik).
Sajna nekem RF és Holy Relic necrom van, azok nem lightningosak. Tudtok rá esetleg lehetőséget, hogy a holy relic necrot át lehetne konvertalni valahogy?
-
Lokids
addikt
Nem csak neked papír. Nekem ugyanez a problémám.
Akkor lesz tankos, ha full kiépíted. De ahhoz sok sok div kell. Legalábbis nekem ez jött le.
Úgyhogy nem biztos, hogy olyan jó ötlet volt ezzel indítani, ha az ember szeretne tankolni is.
Mert meg kell oldani a Spell supresst, a chaos rest, sok armort/hp-t.
Csak az a gear ami ezt mind megoldja nem olcsó.
Mondjuk legalább fegyvernek a KAOM bőven jó T16-ig (elvileg). -
Remiel
őstag
ja szép lenne ha minden alkalommal megkapná az ember azt az opciót, de nekem volt labrunner karim ésa elmondhatom nem sűrűn adja. De minmt minden ez is mák függő, lehet elsőre megkapod, lehet tizedszerre se és azért 10 merc lab az idő, főleg ha szar a leosztás aznap. Itt nagyon kevés dolog fix ugye, az az érzésem, hogy a GGG-nek az a jó ha minél több játékban töltött órát tud felmutatni
#42988Siriusb hát én nem úgy nézem, hogy nagy gyakorlatot igényelne a kari, de majd meglátjuk
-
-
dante3
addikt
Én csak azért linkeltem, mert talán újra működhet. Én szerettem anno, tulajdonképpen 1-2 gombos build volt, és mindenre is használható. Nyilván nem act1-en fognak az emberek skel. magekkel rohangálni. Most kapott buffot is, és az új warlock kesztyűvel elég ütős lehetne "minions have 100% of fire damage converted to chaos damage" . Valahogyan el lehet kezdeni minden buildet, könnyű lenne nimissel, magebloodal stb... indulni
-
-
-
Har_melin
addikt
-
Har_melin
addikt
A lightning amazon teljesen jó, főleg ha nem a ligában kezdesz, hanem a standarden meglévő leveling cuccokkal. Azok elegendőek arra, hogy a kényszerű folyamatos Parry helyett brute force alapon eljuss úgy lvl 30-ig, onnan kezdve meg már tudsz normálisan charge-ot generálni mással is.
Nyilván így sem száguldás, mert lándzsa-pajzs nincs senkinek elfekvőben, cserébe viszont van jeweler's orb, meg quality és pénz a gamble-re. -
Har_melin
addikt
igen, de azon kívül, hogy egy adott egységnyi hellyel variálsz, semmi más hasonlóság nincs.
Nem lenne sokkal rosszabb a fán pontokat osztogatok rendszernél, ott van X pontod, de kénytelen sokat párat elpocsékolni, hogy a fontosakhoz eljuss. Itt van Y slotod, amiből nem kellene semmit elpocsékolni.
A gond az, hogy még normális idolokkal is rosszabb a rendszer, mert random, hogy mi esik. Ha egy dologra szeretnél koncentrálni (pl. az elején betrayal-re, hogy meglegyenek az affixok), akkor vásárolnod kell, nem tudsz másoktól függetlenül haladni.
Ez akkor is így lenne, ha háromszor ennyi idolt lehetne berakni, nem a sakkozással van a gond. -
Har_melin
addikt
ennek semmi köze a sanctumhoz, szóval nem értem, mit mondasz.
"event-ként kapunk egy fél vagy harmad kész ligát" - azért event és nem liga. Az ascendancyk teljes felforgatása szerintem nem rossz, így mindenkinek, a rutinos streamereknek is muszály volt ötletelni. Az atlasz változását viszont kár volt behozni.
Ennél a rendszernél akár a korábbi atlasz, akár a PoE2 tabletes rendszere jobb. Ráadásul az 1 valahogy rosszabbul optimalizált, mint a 2, mert az utóbbiban gond nélkül csináltam ritualt, breachet, itt meg ha egy ritual totem közelébe megyek, már elkezd szaggatni. Nem véletlenül hanyagoltam eddig is, soha nem raktam ki az atlaszon.
-
wiggen123
senior tag
Kicsit játszottam Pohx ligában és újra húztam lvling alatt a falut valamilyen szinten.
Sokat nem kell vele tökölni. Minimum shipmenteket toltam a rúnák miatt. Ha teljesited a kvótát kapsz egy extra tárgyat, nekem jött egy Unnatural instinct 50-64 között. Meg 5-6 linket onnan lehet ligakezdéskor beszerezni jutányosan. -
Siriusb
veterán
Nagyon jártatom az agyam, hogy kéne megvalósítani a poison srs-t. Kicsit szemetek, hogy 60% helyett csak 50% poison chance-t raktak az ascendancy-ra, mert akkor az egész kapmány mehetne psrs-sel, így meg csak azután, ha már egy abyss jewel-t szerez az ember.
Viszont első 2 lab-nak a threadspinner meg a silk dancer, talán szintén ütős lesz a tüzes srs is.
Kipróbálom a hétvégén, hogy az első lab-ig Rolling magmával milyen, ha a minion node-k felé megyek, annyira nem rossz a shadow-val jobbfelé elindulni a fán, kissé távolabb helyezkednek el, de talán nem olyan vészes. Így is az elején fel lehet venni pár ele dmg pontot, ami útba esik, az a rolling magmának jót tesz. -
-
-
-
-
Szerintem jobb a hangulata, hosszú de rövidebnek tűnik, a bossok sokkal jobbak. De ez kevés nekem ahoz, hogy ezzel annyit játsszak mint az egyel. Még az is sokkal jobb lenne ha hivatalosan lehúznák a poe1 rolót, és akkor nem kéne hallgatni ezeket a kínos bocsánatkérő videókat miután meghazudtolnak mindent amit ígértek.
Nagy kár volt eladni a jogokat a kínaiaknak és Christ nyugdíjba küldeni. -
Pocok256
veterán
Hát én tuti nem ligazok tekintve hogy standard is megkapta 1.ben szinte az osszes cuccot csak később. Szóval ja maradok ott kuvarom a 3 hónapot és megkapom az uj cuccokat ugyanúgy, kaboom. Fenének van ideje gyerek meló barátok mellett 3 honaponta új karit felhúzni ekkora kretenseget xd
Ha tini 12 éves lennék raérnék de felnőttként nincs ennyi időm. -
Pocok256
veterán
Resetrol tudsz valami source ot mert én máshogy olvastam.
Nyilván cruel rész rohadt uncsi volt azzal lehetett izgalamsabbá tenni hogy haladtal pl 4-5 szinttel levoltal maradva a pálya ajanlott szintjéhez képest úgy volt egy kicsi kihívás. Campaign az tutorial igazából. Loot meg kurvasok esett legalábbis nekem nem volt vele bajom. Ha mégis kellett akkor craftoltam úgymond magamnak.
-
-
-
-
Siriusb
veterán
Köszi a megosztást, az átiratot elolvastam.
Lehet megköveztek a véleményemért, de nekem a poe 1 jobban bejön. Persze ebben benne van a megszokás is, no meg az is, hogy kiforrottabb (amellett, hogy rettentő bonyolult).
Az a meglátásom, hogy nem az olyan kocajátékosok a célközönség, mint én, aki csak kikapcsolódni akar, hanem inkább azok, akik kihívást keresnek. Az biztos, hogy az ultimátummal és a santummal nem akarom szívatni magam. -
crazygamer75
tag
Van az ismeretségben komoly PC, amit pár hónapja raktak össze, és természetesen sokkal jobb rajta sok game, sőt az enyémmel már valamit nem is éredmes erőltetni. De nekem a Poe 2 low grafika magasabb fps közel sem jön be úgy, mint a high grafika fix 30 fps. Cibus i5 8600k + gtx 1070 gépe nem gondolonám, hogy magas grafikai beállításokon tudná tartani a jó kis 100-150 fps-t egy zsúfolt T15 mapon, erre volt az ajánlásom, hogy a grafika inkább high fps korlátozás mellett. Nem vagyok vak, 30 fps-el is folyamatos a mozgás a játékban, ,természetesen ha erőművem lenne én is felengedném 200 fps-re és szebb is lenne egy 144 Hz-s monitoron, bár ha ott is low-ra tenné valaki a grafikát, pont semmire nem menne a 200, de még az 1000 fps-el sem, mert randa lenne.
-
DjDanee87
addikt
Én pont ellenkezőleg érzem, bár még kevés tapasztalatom van. Tegnap kezdtem a mapozást csak, T1-3 köztieket eddig, és az actokban gyorsabban estek exalted orbok érzésre.
A mapozást is videók és guideok nélkül vakon kezdtem, és biztos valamit nem jól csinálok mert az első küldetés után, ami kér 10db level 2+ mapot kifogytam a 2-es, 3-as waystoneokból mielőtt meglett volna a 10 és mehettem vissza 1-est futni megint. Mondjuk egy breach közben fagyott a játék 3as mapon, és újraindítás után nem voltak ott a portalok. Meg összesen vagy 3-4 alkalommal crashelt a játék mapozás közben, úgy hogy normal act2-től futottam szombaton mapozásig vasárnapra és azidő alatt egyszer sem volt gond.
-
Roland861010
veterán
Na-Na ne sirjunk itt kérem szépen mert ez nem az a közösség ahol lehet.
Itt hardcopre PoE2 gamerek vannak akiknek minden is jó.
Amúgy ugyan ebben szenvedek én is.
Szerencsétlen rangernek nem esik semmi. Ha ez nem a 2ik karim lenne akkor még mindig valahol a normal act 2 ben játszanék.
Rohadtul nem esik még exalted sem amivel ki tudnám váltani, hogy nem esik gear.
Nem esik gear nem esik exalted és igy még ha esne sem tudsz fejleszteni.
Van 1db divine orbom amit lehet be kellene áldozni de nem éri meg mert a Ranger az egyik meta klasz most és mindenki azzal tolja ami miatt minden értelmes cucc már nem is exaert megy hanem 1-2-3 divine orbért..
Amivel meg ölik a kezdőket vagy altot húzokat. -
savior
őstag
Download | Exiled Exchange 2
PoE Overlay II - Desktop App on Overwolf
GitHub - poparazvandragos/PoE2Overlaysanctumot sokan hirdetnek. nekem 5 exaltedert megcsinaltak a harmadik probat. a negyedik 1 divine korul mozog. (mivel ruhellem a sanctumot igy inkabb kifizettem erte, es kb 2 perc mulva mar meg is volt)
-
Roland861010
veterán
Én ezt használóm tradre!
Nincs az az isten hogy én az Overwolfot feltegyem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged