-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
válasz
Siriusb #43201 üzenetére
Uhh, ez nagyon macerás így.
Mondjuk bossokon kívül nem nagyon van rá szükség.Vajon megjegyzi a miniont?
Mármint leteszek 1-et és aktiválom. Majd utána leteszek még 2 db-ot. De az első eltűnik, akkor megszűnik a wrath is? Vagy addig aktív marad, amíg legalább 1 minion van lenn?
(most nem vagyok otthon, nem tudom megnézni.) -
Har_melin
addikt
-
-
-
-
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Siriusb #43061 üzenetére
jaja, épp vfos-t kezdtem én is
nem vagyok nagy melee rajongó, max flicker, de eddig tetszik, bossok is könnyen fekszenek.
eddig 1x volt dc, szóval már act2ben sunderezek
jópofák az exilek, láttam valakinek már adott magebloodot is
én még csak currencyt szedtem ki, de hát ez még csak act1-2. majd lesz jobb is. -
-
-
-
Lokids
addikt
válasz
Siriusb #42974 üzenetére
Nehéz dönteni.
Ez a Volcanic elég érdekes, mindenki is azt fogja tolni. De még sohasem toltam slam buildet. Előny, hogyha nem jön be, a karit át lehet rakni RF-be, nem kell újat szintezni hozzá.
BAMA még érdekelne, de nem tudom, hogy guardian vagy necro...EA... nos ez marad utolsó lehetőségnek.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
wiggen123
senior tag
-
-
-
-
-
-
-
Thrawn
félisten
válasz
Siriusb #42756 üzenetére
Hát na, a profiknak elég 4 óra letolni a campaignt leaguestartkor, nekem az 2-3 nap, mindenhová magasabb szintre érkezek a szükségesnél. Utána viszont visszaüt, hogy nem tudok eleget a játékról, lvl 94-ről 96-ra kellett két hét legalább. Most is van elrakva egy ígéretes claw, de mivel nem értek a craftoláshoz nem merem elpiszkálni
-
Thrawn
félisten
válasz
Siriusb #42754 üzenetére
A Lab nem volt gond, kicsit túlszinteztem magam addigra (lvl70+) és simán lement. A sebzéssel nincs gond, de a védelemre rá kellett feküdni, addig nem is próbáltam meg amíg nem volt relatíve jó gear rajtam.
Delve-t még sosem próbáltam, a mapozás jobban bejön. A talált idolokból először syndicate, majd később a beyond és abbys részre feküdtem rá némi harvesttel keverve és egész jó loot jött össze belőlük. Pedig nem is álltam neki recombinatorral kikevereni a tuti idol-kombókat (na ott is beteg árakat láttam traden). -
Thrawn
félisten
válasz
Siriusb #42726 üzenetére
Ez az eddigi legjobb "ligám", eddig még sosem jutottam el igazán a játék vége felé. Próbáltam Fubgun LS shadow buildjét összerakni több-kevesebb sikerrel. Nagyjából az Uber Endgame szinten vagyok (lvl 96), a Svallin Surfer nem hiszem, hogy meglesz mert a Nimisnek elég beteg ára van még mindig, olyan szerencsém meg úgysem lesz, hogy a meglévő 1 db Nimis div cardból hetet csináljak. Annak mondjuk örülök, hogy a Headhunter olcsó lett, hát mit ne mondjak elég könnyű vele mapozni.
Meglett minden boss, ott Uber Atziri kemény volt, kellett hozzá pár dolog meg némi utánaolvasás, hogy ne haljak meg azonnal. Aztán rápróbáltam a Feared brigádra, ami majdnem meg is lett. Sajnos azt hittem, hogy Atziri ott is tolja a reflectet és a gyengébbik szett volt rajtam 4-linkkel a 6 helyett, szóval így jártam. Majd legközelebb -
-
-
-
-
-
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Siriusb #42675 üzenetére
Az első napon (mármint pénteken) délelőtt jelent meg nálam a felirat, hogy valaki lvl98 lett.
Én tegnap este lettem lvl61, A7 közepén. Szerintem nekem több volt, mint 10 óra, de én most "visszafiatalodtam", kipucolok mindent, mint egy kezdő. Ha brünne esetleg előkerülne, és csinálna valami jó alternatív LC buildet, akkor azt még lehet, hogy kipróbálnám, de egyébként 99%, hogy ezt az egyet fogom játszani, akkor meg hova rohanjak? -
-
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged