- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
Mirman #32450 üzenetére
igen az eddig is így volt de van a total mana cost of skills ami pl a praxison -8 (pont ennyi kell max cyclonenak) de ha rákeresek rare ringekre igen csak szegényes a választék:
Namost ez vagy azért van mert változott és mostmár csak synthesised ringen van ahol a maximum az 3 vagy azért mert kevés a játékosbázis és egyszerűen kevés a lootolt ring ilyen stattal.
Mindenesetre fura. -
Rayner
őstag
válasz
Mirman #32405 üzenetére
Részemről nem kapnak ebben a ligában támogatást. Nem lenne rossz a liga és nem is a nerfekkel van bajom hanem a lassítással, és most mapozni a legszarabb amúgy is sok idő kirakni de hát még a negyede sincs kész és nem ezt akarom játszani hanem az endgame-et...
egyébként én is feladom ezt a ligát... logbook lenne jó de hát 1-2 esik ... előtte meg nincs kedvem rakosgatni a bombákat majd mindenből van már pár1000... az is lassú és unalmas már a 100. után -
Har_melin
addikt
válasz
Mirman #32274 üzenetére
"érződik hogy valóban kvázi hasraütés szerűen balanceolnak dolgokat (flaskok , mana multiplierek , immunity stb)"
És pont ezeket már várhatóan egy-két napon belül változtatják is, tompítva a dolog élét. Most vagy tényleg mindenki szenilis, vagy csak nem akar emlékezni arra, hogy ilyen, a változtatásokba (újdonságokba) érdemben belenyúló patchek szinte minden ligánál előfordultak, tehát sem az elszúrt módosítás nem új (sajnos, hogy a franc törje ki), sem a gyors korrekció. Ettől még nem dőlt össze eddig sem a Brazovich ház, senki nem temette a játékot.
Ezért is kellene nagyon a szélesebb körű, játékosokkal folytatott béta, ami emlékeim szerint utoljára az Atziris expansion előtt volt. Ez egyrészt segítene ezeket a vargabetűket kigyomlálni, másrészt alkalmasint rájöttek volna, hogy hiába jó a szándék, a tempó nem biztos, hogy jó hozzá.
-
Har_melin
addikt
válasz
Mirman #32094 üzenetére
Én nem így értem, de ha így van, akkor meg végképp marhaság. A1-ben végig szopsz, mert fél órát kell csépelned a nulla cuccoddal, majd átérsz A2-be, ahol más a mob variáció és onnan kezdve trallala-trallala-pritty-pratty-prütty? Mi a cél ezzel? Tényleg elvenni az új játékosok kedvét attól, hogy folytassák?
-
Har_melin
addikt
válasz
Mirman #32085 üzenetére
"Monster life has been increased by roughly 46% at level 1, tapering down to the same amount of life at level 84"
Vagyis A1-ben 46%-kal nőtt a monszták élete és ez az extra csökken le (tapering down) lvl84-en a monszták mostani szintjére. Az egész játékot érinti végig, nem csak az A1-et, csak egyre csökkenő mértékben.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Mirman #32085 üzenetére
én úgy emlékeztem, hogy mindenkinek nőt (mondjuk az Act 1 bossok mapbeli változataik öröklenek valamit, azt biztos, hogy olvastam), de a kb. 30% sebzés csökkenés az én ED karakterem esetében már elég ahhoz, hogy ne legyen élvezetes vele a T16 és bossok kergetése. Az 1M-es sebzéssel is érezhetően tovább tartott egy-egy boss, főleg ha még gyorsan is mozgott. Most, hogy jóval kevesebb a sebzés, még tovább kell ugrálni és kikerülni a csapásokat, és én nem vagyok az a fajta, akinek ez sokáig megy. Részemről a ligakezdsé biztos nem ED-vel lesz. (majd ha már látok pár buildet és úgy látom, jó, akkor lehet visszatérek hozzá, de egyelőre megyek valami ranger irányba)
-
Har_melin
addikt
válasz
Mirman #32081 üzenetére
lvl 86-ra, vagyis top-top szinten már nem lesz több, mint eddig volt. Addig - bár csökkenő mértékben - erősebbek lesznek a monszták, minden szinten. Nyilván T14-15-ön egy erős buildnél már nem fog igazán számítani, de addig - főleg az alapjáték elején, cucc nélkül, gyengébb védelemmel - az átrohanás már nem opció, hanem kötelező lesz.
Ez mondjuk tipikusan nem az az ötlet, amivel új játékosokat be lehet vonzani. Aki már a parton, Hillock előtt meghal párszor aztán Hillock döngöli földbe még néhányszor, annak nehéz lesz beadni, hogy nyugi pár hónap múlva már nem fogsz ennyit szopni... -
brunnehilde
senior tag
válasz
Mirman #32042 üzenetére
Mivel nem más buildek ellen játszunk (legalábbis a nagy többség), ezért számomra nem igazán releváns, hogy a többihez képest változatlanok lesznek, mert mindenkit érint a nerf. Eddig sem érdekelt, hogy xy-nak 120 mirrorja, vagy 1 drb exája esett már, ahogy az is hidegen hagyott, hogy pár streamer kapott valamilyen extra támogatást. A játék szórakoztatott, de a mostani ligával kapcsolatban azért vannak kételyeim, hogy le fog-e tudni kötni olyan szinten, mint eddig. Ilyen szempontból még várom is a ligakezdést.
-
atok666
őstag
válasz
Mirman #30648 üzenetére
Szerinted annyi a gond, hogy nincs eleg resource?
Ketlem. Ha annyi megoldana a dolgot, hogy inditananak par uj server instancet es meg lenne oldva, akkor mar reg mukodne a jatek.
Atok
@edit: Haha, csak megijedtek a nep haragjatol?
..."We plan to address both the ongoing technical realm stability issues and streamers getting priority in the login queue."... -
la_cc
addikt
-
persil
nagyúr
válasz
Mirman #29737 üzenetére
"Én Ps4 Pro-n játszottam vele pár órát és sírva futottam vissza a PC-mhez , egy világ van a kettő közt."
Ps4 pro es a next gen konzolok kozott meg ket vilag van.
Vajsima 60 fps a jatek series x-en, gondolom ps5-on is hasonlo a helyzet.Tibee77
A trade jogos szempont, de akkor meg annyi a lenyeg, hogy konzol vs pc, tokre nem szamit, hogy ps5 vagy barmi mas. -
Har_melin
addikt
válasz
Mirman #29663 üzenetére
ja igen, jó tanács annak, aki hozzám hasonlóan nem használt Blood Rage-et eddig a CWDT-ben - vulnerability-s mapokat még curse immune flaskával is célszerű hanyagolni, főleg ha rá van kötve egy increased duration is.
Harc közben sem kellemes, de ott van miből leechelni. Viszont amikor vége a pakknak és az ember már éppen kifújná magát, akkor a nyakába szakad a felturbózott degen, amit nem tudsz leállítani, csak kibekkelni. Vagy flaskával (bár 5k közeli HP-nál az sem biztos, hogy segít), vagy Enduring Cry-jal.
-
persil
nagyúr
válasz
Mirman #29650 üzenetére
Jah nyilvan, az evidens, csak arra gondoltam, hogy ha 73as a boss, akkor 73-as nincs kevesebb sebzese meg ilyesmi. Csak nincs map mod, de az meg egyertelmu.
Egyebkent UGYANAZ a map is jo a maven elocsalogatasara? Amikor bameszkodik, es olod a boss-okat, akkor ugyanaz ketszer/tobbszor is beleszamit, vagy mindig masfele mapot kell futni? Azert gondolnam, hogy csak kulonbozo mapokkal mukodik, mert utana irja is a map, hogy witnessed by maven.
-
TrollBalint
addikt
-
Har_melin
addikt
válasz
Mirman #29580 üzenetére
Elképzelhető, hogy valóban buildtől is függ. Én blightot pl. azért nem is futok a gladiátorral, mert amint közel ér a tömeg, teljesen ppt lesz a játék. Gondolom próbálja kiszámolni, hogy melyik monszta éppen mekkora sebzést kapott, de túl nagy a tömeg és túl nagy az AS. Harbingernél is, amíg megmaradok a pakk szélén és csak hámozom magam befelé, addig semmi gond, ha bepörgök a közepére, akkor tikk - takk.
Alacsonyabb szinten nincs ilyen gond, ott feltételezem, hogy már egy ütéstől megfekszik a mob nem kell számolnia.
-
Har_melin
addikt
válasz
Mirman #29492 üzenetére
Én is néztem ezt, de ugyanazért félek tőle, mint a blight mapoktól: nem tudom, bírja-e a gépem. Pohx rakott fel egy videót ilyen felturbózott harbingeres map válogatásból, szerintem az én gépem már az első ilyen tripla pakknál állóképre váltana. Azért persze kipróbálom...
-
Lokids
addikt
válasz
Mirman #29492 üzenetére
Ezt láttam Zizaran csatornáján, bár ő xp farmolásra írta ugyanezt de nem teljesen értem. Miért csak a harbringereket? Amihez úgyis ki kell tisztítani a fél mapot. Akkor miért nem nyírja ki a boss-t is?
Plussz én még nem találta ma watchstonet.
Envoy már volt párszor, de az meg nem csinál semmit. -
freddirty
senior tag
válasz
Mirman #29492 üzenetére
Ez a liga elején volt igazán ütős amikor még páran voltak csak azon a szinten hogy tudták farmolni. Ugyanis azt a watchstone prefixet titokban nerfelte a GGG. Eredetileg estek a mirror shardok is
Az új watchstone-ok +régió+atlas ascendancy-k együtt szinergiában alkalmazva nagyon színes lehetőségeket hoztak a fejlődésre. Én ezt tartom a legfontosabb fejlesztésnek a 3.13-ban. Végre mindenki kiválaszathatja magának, hogy mit farmol effektíven és nem pedig beláthatatlan mennyiségű map futása után elenyésző sanszok mellett. Picit SSF jellege is lett így a trade ligáknak mivel tudsz mindenféle currency-t, beasteket, harvestet, alva, jun farmolni magadnak - sokkal jobban mint idáig. A mavenes questline már csak hab a tortán, a ritual pedig jó volt a leveling segítésére, illetve azoknak akik szeretik ezt a "carrot on the stick" mechanikát.
Jót tett a játéknak ez, meg is látszik a 3.13-on, nagy az élet standardon is. -
Lokids
addikt
válasz
Mirman #29301 üzenetére
Ha ennyire nehéz 6 link itemet találni, hogy a fenébe szaladgál mindenki abban?
Mondjuk a mostani páncélom is 6 socket, de sajna csak 5 linkes. És van egy olyan érzésem, hogy sokat dobna a 6. link a sebzésen.És még valami: Van egy wandom, amin összesen van 104% spell dmg.
Ez azt adja, hogy bármilyen spell amit elhasználok (mindegy melyik itemben van), az annyival többet sebez?
Mert pár buildet megnézve inkább részesítik előnyben, ha mondjuk csak ad +20-30% cold dmg-t. Többet ér a cold dmg (creeping frost build), mint a spell dmg? -
persil
nagyúr
válasz
Mirman #28964 üzenetére
Koszonom mind harmotoknak! :) Igy vilagos.
Bar mar, amikor abbahagytam, akkor is boven standard-os volt a kari, az utolso 2 ligaban abszolute nem is jatszottam.Masfelol mi van akkor, ha az "elerheto mapok kozul a legnagyobb" nagyjabol eselytelen? :D Mi szamit nagyobb mapnak ebbol a szempontbol?
-
freddirty
senior tag
válasz
Mirman #28930 üzenetére
persze hogy jó, csak nézd meg a magas armoros shaper shield árakat
és akkor még az 5% life on block nincs is rajtuk. Egyenlőre nem craftolgattam eladásra semmit, csak játszottam szóval extra csóró vagyok. Tegnap este esett az első exa a ligában, se tabula, se egyéb jó cuccok nem estek vagy jöttek a ritualból.
Egy jack axe és egy 200 lifeot és 1700 armort adó lioneye shield meg 5c összesen.
Más: harvest. olyan ritka mint a holló. Az első T1-es map gyönyörű volt, egyszerre három másik ligamechanika a mapon(harvest included), plusz a ritual, mapok estek mint a hó. Na gondoltam ha ez így lesz a továbbiakban akkor tényleg pöpec lesz a liga. A köv. mapon is hasonló, aztán mintha elvágták volna. 20 map után jött egy harvest, az se adott lila monstákat. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Mirman #28796 üzenetére
én is nézegettem a ziz féle bfbb-t, de végül maradok a skeleton summonernél. Ebből van több változat, menet közben könnyen át lehet speccelni.
Alapból a Badlof által küldöttet variálom ezzel a phys skeleton summonerrel. Ebből ha lesz kesztyű át tudok térni erre vagy erre az elemental verzióra. Ezt még tovább lehet majd váltani a Kay féle summonerre vagy akár a TheGAM3Report1 féle skeleton mage-re (ez utóbbi streamer carryon buildje elég brutál volt az előző ligában).
ha már jól összeszedtem magam, akkor pedig csinálok egy ilyet, a gyerek konkrétan csetel sirus a8 alatt. Pár exből összehozható. Majd meglátjuk. -
-
-
sirdond
őstag
válasz
Mirman #28624 üzenetére
Ugye? Nekem is ez az érzésem, mert tök jónak tűnik az új Raider (is)!
Komolyan gondolkodóba estem,hogy inkább azt kezdek PF helyett. Csak az a baj,hogy a chaos/poison skillek túl jók ligakezdésre, plusz nem tudom, ennek a Raider-nek mi lenne jó ligakezdő skill. Aztán lehet,hogy ezek majd este, a patch notes után egyértelműek lesznek, ha ott is látunk pár apróbb nerfet -
TrollBalint
addikt
válasz
Mirman #28624 üzenetére
Egy gyors számolás, (ha nem bántják a passive fát)
Passzív fán össze lehet szedni 40/30 dodge-t (attack/spell) emlékeim szerint, ehhez hozzájön még ez a 15% máris 55/45. Phasin itallal még +10%, azzal már 65/55, ehhez még hozzá lehet tenni egy withering step-et ami (amíg él az elusive buff) ad +15% dodge-t, az már 80/70, meg esetleg egy dodge cipő, mondjuk egy Atziri, az azt hiszem spellekre ad csak, de sebaj
Vagy ez így túl szép, mi?Badlof2k: Igen, az 5%-kal kevesebb minion damage-el úgy voltam, hogy nem kevés, de feltételeztem, hogy a játék végefelé nem sokat nyom a latba. Inkább ez a spectre kiherélés, ami zavart. Viszont így nem tudom, hogy akkor Slayer vagy nekro
Mindig ezek az óriási gondok
-
-
sirdond
őstag
válasz
Mirman #28585 üzenetére
+1, a végéhez, nekem is ez az érzésem, mármint, hogy utóbbi idők egy legjobbjának tűnik.
Nagyon szeretnék SSF-et én is,de az a baj,hogy rengeteg olyan dolog van,ami óriási szívás SSF környezetben és nincs megfelelő lehetőség a kiváltásra (pl különböző item-ek megszerzése). Bízom benne, hogy a mostani kiegészítővel sokat javul majd a helyzet
Maven boss harc: én nem láttam olyat,hogy időre menne. Ugyanolyan harc lesz,mint pl az Elder, vagy Sirus, van 6 portálod, de külön timer nincs.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Mirman #28495 üzenetére
bocs, rosszul fogalmaztam... nem summonol +1 totemet, tehát 2 totemet egy kattintásra.
2x annyi katt, 2x annyi mana. siege ballista totemet akartam indítani, találtam is egy tök jó buildet. de így lehet nem lesz annyira jó. Na majd meglátom a szakértők mit mondanak erre. -
-
TrollBalint
addikt
válasz
Mirman #28443 üzenetére
Közben rájöttem mi volt a félreértésem oka. Régebben (vagy legalábbis egy időben) NZT-t használtak, és én el is vettem a Windows-ba, hogy mutassa azt is, ne kelljen mindig keresgetnem, meg számolgatnom. És most csak az időpontot néztem, a timezone-t fel se fogtam, hogy másikat adtak meg.
De akkor, hogy tényleg tisztázva legyen, ha náluk reggel 9, ami nálunk este 8, akkor mi járunk előttük és nem ők mi előttünk -
-
-
simondr
senior tag
válasz
Mirman #28423 üzenetére
"Szerintem eléggé kellene ez a determinisztikus craftolás a játéknak ." alapvetően +1 de meg kell jegyezni hogy a mostani rendszert kicsit át kellene hozzá alakítani, mert pl az explo mod crusader chesten így minimális befektetéssel elérhető. (3 phys prefix és kész)
[link] Brunne, igen, AL6 Sirus a 2H EQ-nak, 1ütés / fázis
ugyanakkor az utolsó fázisra kellett kb 3 ütés (lehet hogy az első kettőt low-rolloltam)
Ligákról általában az a véleményem hogy a Heist féle loot explosion nagyon nem jó, néhány currency (pl regret,chisel,gcp) teljesen elértéktelenedik, mert mindenkinek annyi van belőle. A concept amúgy nem volt rossz, de a Harvest szerintem sokkal jobb volt. Kellene már a POE 2.0 mert szerintem a mostanit már sokan unásig játszották.
-
válasz
Mirman #28423 üzenetére
Beletettem pár órát a Grim Dawnba de valahogy nem jött be. Nagyon nem találtam érdekesnek vagy eredetinek. És most nem a talent rendszerről beszélek.
2077 nekem is megvan, az sem hozta az igazi élményt. Én már örökre ilyen Bethesda boomer maradok, az a fajta rpg jön be. Meg a Dragon Age origins. Amivel még játszottam az a Path of Diablo. Az nagyon jó. -
freddirty
senior tag
válasz
Mirman #28420 üzenetére
Harvest a végén nekem is bejött mire kijavították a bug és design problémák nagy részét, mivel a játékban a craftot és a buildek kimaxolását nagyon élvezem.
Heistet én is skippeltem, egy ajtónyitogató és backtrackelő liga az nogo nekem. Illetve mivel általában craftolással szerzem a currency jó részét, így az exa elértéktelenedése sem érintett volna olyan jól szerintem.
Részemről úgy állok hozzá, hogy legyen vonzó a liga és ne arról ordítson, hogy megint hogyan tesz a GGG keresztbe a népnek. Pl. ideoda teleportáló új bossokkal, megosztó offmap contentel, skillek/defense gyengítésével, de helyébe új ütős populáris skilleket védelmeket be nem hozva. -
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Mirman #28361 üzenetére
Van. Lassú. Shield Chargenál és Leap Slamnél is van egy kis idő használat után, mire az EQ-t el tudod lőni. Dashnél ilyen nincs. Plusz korábban már leirták, hogy ezek használják az exerted attacket. Dash nem. Persze vannak előnyeik is, be lehet rakni melléjük a fortifyt, igy nagyobb lesz az EQ DPS-e és endgamenél már van annyi dmg, hogy lehessen vele stunnolni.
Szóval, használd azt amelyik neked jobban passzol.
freddirty: Mondjuk a Ground Slam? Lvl28-ig szerencsére elég hamar el lehet érni, nem kell sokat "kinlódni".
Explode van ascendancyban is, de úgy tudom összeadódnak, szóval ja, simán mehet az explode chest is.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Mirman #28328 üzenetére
Köszi. Ez miatt csökken a DPS az AS miatt is?
Pitymaszter: Jó tudni ezt is.
Blockos gladiatornak valószinű egy fortify nélkül is megvan a kellő védelme, de elég brutál volt Delveben, hogy a Leappel is stunnoltam, a 2H buildben meg akár a 800k DPS is összehozható csak ezzel.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Mirman #26825 üzenetére
Lolz , jót röhögtem azé most , bocsi
Mehetek hozzád mappokra szedni a szajrét lowon? hátha nekem beaddja a tutit
Balint elvtárs .: Ha meg az angol akkor némi craft guide található a zinterneten is elvileg , és akár abból is lehetne magyarositva ide be biggyeszteni segitséget
-
sirdond
őstag
válasz
Mirman #26825 üzenetére
"Álatlánosan elmondható kb hogy a piros mapokig SEMMIT nem érdmes felszedni a földről, kivéve a currencyket , div cardot , egyéb értékesebb dolgokat. Rare cuccokat (gyűrűket , amuletet kivéve ) csak és kizárólag akkor érdemes felvenni ha chaos receptet csinálsz és akkor is csak a kisebb méretűeket hogy ne kelljen folyton hideoutba szaladgálni. "
Általánosan, ezzel én nem értek egyet, szerintem nem jó tanács.
Miért pont piros mapoktól? Az ilvl78-et jelent normál mobok esetén (79 rare-eknél és 80 a boss-ból), de ilvl78 az csak nagyon kevés modnál jelent breakpoint-ot, fontosabb modoknál még a 80-an se.
Ráadásul cipőn, kesztyűn, sisakon, gyűrűn, amun, stb... már T1-es mapon is tudsz találni T1 Life roll-t és T3 resist-eket, ami liga elején vagyonokat is érhet akár (vagy vagyonokat spórolhat neked). Vagy wand-ot T2 spell damage-gel, + T2 crit chance for spells, + bármelyik all spell skill gems, ami megint csak nem kis pénz. (És még jó pár példát lehetne sorolni)Arról nem is beszélve, hogy egy ilvl81 item (t14 map normál mob) csak speciális modok esetén érhet többet, mint egy ilvl75 item (t8 map normál mob), ami nem biztos, hogy keresett.
Általában melee fegyverek esetén ivl83 (T16 map normál mob) amiért már megéri többet fizetni (onnantól lehet T1 phys roll), az összes többi cuccnál pedig nagyon változó.A neversink féle itemfilter nem véletlenül van megcsinálva alapértelmezettre, úgy ahogy. Általánosságban a legjobb 2-3-4 high tier base-ekért jó modokkal jó sok pénzt fizetnek az emberek a liga első két hetében. De az csak alap beállítás, ettől természetesen el lehet és célszerű is eltérni: pl, ha te caster-ként kezdtél, akkor nem biztos, hogy van értelme az összes high tier 2h melee fegyvert megjeleníteni (még chaos recept miatt sem, mert sok helyet foglalnak).
Azzal viszont egyetértek, hogy mindent felesleges felszedni és azonosítani, valahol meg kell találni a hangsúlyt egy jó clearspeed és az értelmes cuccok felszedése között.
-
-
duke1981
lelkes újonc
válasz
Mirman #24591 üzenetére
Milliók????!
Azt meg hogyan és minek?A legkeményebb xeno bosst is le tudtam nyomni egy kis ügyességgel és taktikával. Káosz gólemeket használok csalinak és közben sokat mozgok. életerő totemek ha nagyon gáz a szitu és közben szórom a villámot mint a barom. Eddig tökéletesen működött. De azért milliók.. gondolom még nem láttam mindent a játékban amihez kellhet ennyi!
Amúgy rengeteg hasonló gémmel nyomtam már, nem volt nehéz eljutnom a mapokig. Bár online gyakorlatilag ez az első. D2-ön elvacakoltam anno jópár hónapig. Titan quest-el még többet, stb. De ilyen összetett kari fejlesztést még sehol másutt nem láttam! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged