- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #42251 üzenetére
Én valahogy uncsinak érzem a map-okat, pedig összesen nem nyitottam meg 5-nél többet a mai napig bezárólag...
Tök jó, hogy látom, hogy hol az a pár rare mob, még amit le kell vernem a térképen, de a kis teknős sebbességű karimmal, tök idegesítő a map egyik feléről átérni a másikra...
Sok a "backtrack" ez így egy nem zoom-zoom karival.
-
válasz
BoneDragon #42251 üzenetére
Ja. A melee rework sem úgy sikerült mint amire számítottam
-
Win-T
őstag
válasz
BoneDragon #42210 üzenetére
Apropó... Hideout Music Player másnál sem működik a második részben? Direkt az volt az első amit megvettem a 300 pontból.
-
zsirfecske
addikt
válasz
BoneDragon #42208 üzenetére
vsz amúgyis gemling lett volna az ascendem, de így már tuti. imádom az ilyen egyedibb buildeket, ha találok majd vmi jó íjat tuti kipróbálom feltéve hogy fussa respecre. az én tempómban kb május mire odaérek
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #42190 üzenetére
ty
-
Roland861010
veterán
válasz
BoneDragon #42162 üzenetére
Írtam.
Válasz.
Köszönjük az észrevételt foglalkozunk majd a problémával. -
Roland861010
veterán
válasz
BoneDragon #42159 üzenetére
Ott sírok ahol akarok.
Hagyjuk már hogy nem lehet a problémát elmondani.
Az emberek 90%-a castert játszik mert rá vannak bu.va az egész pályát betöltő villám meg nyílvessző zuhatagra és ha 10s alatt nem fekszik a boss akkor már eret akarnak vágni.
Mert az egész életük munkája oda köcsög GGG nerfelte most mi lesz.
Helyette van a warrior ami egy játszható karakter mostmár mire nehezen felépítettem.
Maxos resistanceval és annyi armorral amit csak rá tudtam pakolni, hogy állhat egyhelyben a méreg pocsolya közepén nem mozdul a HP-ja.
Erre itt ez a nyomorult honor rendszer a trialban ahol a mobok falon keresztül szórják/dobják/ lövik az áldást és úgy tűnik el 3500honor (vagy mi) hogy észre sem veszed. -
Win-T
őstag
válasz
BoneDragon #42152 üzenetére
Ezt csak tegnap óta lehet.
-
-FreaK-
veterán
válasz
BoneDragon #42134 üzenetére
Dettó, pont ugyan ez volt nálam is.. rangerrel (lighning arrow) kb fele annyi idő alatt mentem át act2-be, és ott is mint kés a vajon, míg a sorcival szenvedés volt. Egészen addig amíg elérkeztem Balbala-hoz, akit egyszerűen nem tudtam eddig leölni, kb 15-20 try-ból. Ma keresek partyt rá..
Persze sorc-nál is vannak erős buildek a végére, de mire oda eljutnék, kihulkik a hajam..
-
Siriusb
veterán
válasz
BoneDragon #42064 üzenetére
Azta, nem semmi. Volt régen egy mondás, de már csak az egyik felére emlékszem, hátha kisegít valaki: .... van szerencséje.
Grat hozzá amúgy!
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #42064 üzenetére
ez kellemes. Én most számoltam össze, hogy ha skill maxolásra törekszik az ember, akkor elvileg +10, reálisan +9 szintet tud összeszedni wandról, focusról és amuletrő összesen. (A +5-ös wand 60-70 exától indul, lvl80+, ha azt ki tudja valaki farmolni, akkor igazából nincs is szüksége rá.)
-
Roland861010
veterán
válasz
BoneDragon #42055 üzenetére
Nyald meg.
A PoE 1-es skinek sem jöttek át mind a többi player szerint.
Ki tudja mit művel még a GGG itt. -
Siriusb
veterán
válasz
BoneDragon #42034 üzenetére
Nekem a crafting bench hiányzik nagyon, az nagy segítség volt kiigazgatni egy-két stat-ot az út során.
-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon #41987 üzenetére
Weapon switchre tegyél be egy mace+shield párost és akkor szeddki a leap slam-et azzal ki tudsz ugrani az ilyen szitukból. És még csak switchelni se kell a másodlagos fegyókra egyből megteszi ha megnyomod a leap slam-et, ez a auto switch amúgy zseni megoldás.
-
válasz
BoneDragon #41983 üzenetére
Érzésre többen vannak azok akik azt várták, hogy ez egy poe1 lesz új grafikával. De picsogás circlejerk az megy.
-
Roland861010
veterán
válasz
BoneDragon #41926 üzenetére
Na össze szedve rendesen:
Hardveres oldalon a gép:
I3 12100F + RTX 4060 + 16GB DDR5 6000Mhz + 3500˛/ 2500Mb/s-es ssd.
Már most le vettem Low-ra mindent annyi hogy 1440p-n van a felbontás.
Eddig nem csinálta ezt a rengeteg összeomlást hanem mióta ACT3-ban vagyok.
Akár mikor megróbálók vissza TP -zni a városba 5-ből 3* össze omlik olyan szinten hogy csak az újra inditás segit a gépen. 100%-ra lővi abban a pillanatban a procit.Magával a játékkal nem lenne bajom. Tényleg élevezem a szenvedést élvezem,hogy minden méterért szenvedni kell ha velem egy szintűek a mobok. Ami nem tetszik hogy az a Bossokat szinte csak az alap sebzéssel tudom megölni mert ha normális skillt használók megől olyan lassan castol a warrior 1-1 spellt és nincsennek is olyan erősek mint az alap támadás.
Vannak pillanatok amikor kicsit túl geareltnek érzem magam de gyorsan el is múlik. Nincs upgradre lehetőségem, esni nem esik semmi. 1-1 kéket húztam fel de feleslegesen mert mindig szarabbak voltak a statok mint ami rajtam van. az 1ik fegyverem még mindig lvl 2x ről van pedig már 42-es vagyok.
A másik amit nem tudok hová tenni, hogy folyamatosan mannát kell tölteni a warrioral mint valami bánatos mágussal.
Persze amikor már elértem hogy 10-20 %-al komolyabb vagyok mint a mobok nincs baj mert simán vissza tölti öléssel.
De még 42-es sziten nem igazán akartam csak azzal tölteni az időt hogy egy minimális "dps"ért orákat szenvedjek.
Nagyon hiányzik az hogy nem játszottam a POE1-el és maga az alap mechanika nincs meg.De ami a legfájobb hogy azért egy Warrior az legyen már Warrior értem én hogy Titant inditottam de birnom kellene az ütést a passziv fán is szinten minden armoros pontot kiosztottam amire jutt pont a tőbbi fontos stat mellett és mégsem érzem azt a közel 100% armor bonuszt.. nem is értem annélkül a warrior mi lenne valami clothos kéregető a blahán akit egy bolha is le tud rúgni...
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #41731 üzenetére
Én elég láma vagyok a backend dolgokhoz, de amennyit tudok róla, az nem az a szint, ami egy ponton túl könnyen skálázható lenne. ha X felhasználóra készültek előzetesen, akkor 2X felhasználóra alkalmassá tenni kb. két héten belül önmagában is meló. Úgy, hogy közben nyilván a frontenden is kétmillió utolsó csiszolnivaló lenne. Ez szerintem fix 2-es, el lehet küldeni a GGG-t a káanyába, de sanszos, hogy ez utólag semmit nem fog változtatni, főleg ha a játékosszám visszaáll az eredetileg tervezett X-en belüli keretre.
-
zsirfecske
addikt
válasz
BoneDragon #41731 üzenetére
early-nek early lett, csak az access nem sikerült
-
válasz
BoneDragon #41721 üzenetére
Már vagy egy éve az a legstabilabb itthonról. Nekem digin mindenképp.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
BoneDragon #41721 üzenetére
Nem mertem beírni, de ugyan ez jutott eszembe.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
BoneDragon #41678 üzenetére
Én még szerdán bevállaltam a szombat-vasárnapi melót, cserébe hétfő-csütörtök szabadnapért. Akkor se volt sok bizodalmam a szerverekben, most meg pláne nincs. A szombat délután még tuti necces lesz, de a vasárnap se lepne meg. Sok tapasztalata van GGG-nek, de szerintem ekkora hullámra majdnem lehetetlen felkészülni. Talán a Dio 4 indulása volt nagyjából rendben, de az open betaban ott is volt bőven laggolás 1 napig.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #41678 üzenetére
Kb.
Én sem kezdek még hetekig.
-
zsirfecske
addikt
válasz
BoneDragon #41648 üzenetére
jelenlegi állapotot tudtam screen-elni, anno nem csináltam róla képet, de itt van a fórumban korábbról.
de mindegy is, mert tény, hogy most nem megy, és nyilván most feszül rá mindenki ha gebasz van legjobban, ezt megértem.
-
zsirfecske
addikt
válasz
BoneDragon #41645 üzenetére
most sehol, de 2-3 napig ott volt, és felteszem pár órán belül visszatér.
ezért veszélyes a hsz-ed abban a formájában, ahogy ott van, mert full félrevezető
szerk.:
ok, hogy jelenleg van valami gebasz, nyilván azért nincs ott a gomb és dolgoznak rajta. így értem, így teljes a sztori. -
zsirfecske
addikt
válasz
BoneDragon #41640 üzenetére
ez nem igaz, kapsz steam kulcsot, CLAIM KEY gomb a STEAM részen!
tehát van egy GGG accod amihez hozzáadod/kapod a kulcsot, játszhatsz a standalone klienssel vagy EPIC/STEAM kliensen belül. mindkettőhöz tudsz CLAIM-elni kulcsot, és utána hozzáadod a 3rd party kliensben a játékot ezzel a kulccsal, nem kell semmit varázsolni, megjelenik, ott töltöd le és a GGG accoddal belépve játszol a STEAM/EPIC-en belül.
la_cc:
nem igaz, ne tedd, ezzel 30% bevételtől esik el a GGG, a pofátlan Steam jutalék miattok, jelenleg épp a Steam kulcs CLAIM nem aktív nekem sem (de napokig ott volt, csak én nem akarok steam-en játszani így nem nyúltam hozzá).
így néz ki az egész:
de nyilván ez még megváltozik, szvsz az indulásig tuti megjelenik, mert tök sokan nem csinálták meg előre amíg nem jött ki a steam előtöltés.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #41640 üzenetére
Húha, ezt jó, hogy mondod. Akkor steam-en kell megvennem...
-
Siriusb
veterán
válasz
BoneDragon #41618 üzenetére
Azt hittem, az én trollkodásomnak dőltél be, de ezek szerint én estem áldozatul.
-
Jocika84
tag
válasz
BoneDragon #41613 üzenetére
Éjjel 2 nálunk ha jó értettem.
-
Siriusb
veterán
válasz
BoneDragon #41613 üzenetére
Felhívom a figyelmed a hozzászólásom jobb alsó sarkában elrejtett szabadkőműves szimbólumra!
-
savior
őstag
válasz
BoneDragon #41582 üzenetére
Megéri a lebukás kockázatát
-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon #41571 üzenetére
Addig még tudsz venni egy steam deck-et és problem solved
-
Siriusb
veterán
válasz
BoneDragon #41534 üzenetére
Igaz, hogy Steam on Linux, de nálam az egyik megoldás az szokott lenni, hogy a renderer-t (Options menü) átállítom pl. DirextX12-re. A másik a proton verzió változtatása, de az téged biztos nem érint. Ez a probléma minden ligakezdésnél előjön.
Mikor osztogatod szét a kulcsokat? Vagy csak egyet kaptál a pakkban? Mert ha több is van, a többieknek szólok többször is: Nyilas Misi pakkor kapott!!!!
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #41533 üzenetére
Ennyit arról, hogy megnézzem a kapott skineket.
Hála kedves microsoftnak, minden egyes alkalommal teljesen kifagy a gépem, mikor belépek a játékba. -
Remiel
őstag
válasz
BoneDragon #41481 üzenetére
nem láttam bocs, a cinikus megjegyzés pedig totál felesleges volt, de segáz nem vagyunk egyformák
-
Remiel
őstag
válasz
BoneDragon #41456 üzenetére
Na ez igaz, mehetek szemüveget cserélni, vagy csak fáradt voltam és hülyeséget beszéltem, bocs... az of-al még lenne is értelme. Végül is mindegy.
+2 Path of Exile 2 Early Access Keys
+1 Path of Exile 2 Early Access Key
+1 Path of Exile 2 Early Access Key
Path of Exile 2 Early Access or Path of Exile 2 Key
De legalább ha van ismerős aki nagyobb csomagot vesz adhat kulcsot ajándékba másoknak -
Win-T
őstag
válasz
BoneDragon #41435 üzenetére
Bal kézzel egerezek igen... 30+ éve így játszom mindennel, nem tudok és nem is akarok mást megszokni. Olyan fura kifordított érzés nekem ha wasd-zni kell... gondolom ugyanilyen a kurzornyilakkal játszani annak aki wasd-hez szokott csak a másik irányba.
De remélem ezzel nem lesz gond... a hagyományos egeres írányítás változásától jobban tartok, hogy nagyon idegen lesz. -
Remiel
őstag
válasz
BoneDragon #41429 üzenetére
Ja vicces, hogy kifizetsz tulajdonképpen a semmire 200k és még 40k az, hogy elküldik azt a pár fizikailag létező dolgot, ami 1 poló, egy hoodie, meg egy könyv ha jól emlékszem.
-
front3r
őstag
válasz
BoneDragon #41429 üzenetére
Furcsa ez, még régebben, amikor volt pólójuk, akkor nem kellett szállítási költséget fizetni.
-
Remiel
őstag
válasz
BoneDragon #41427 üzenetére
mi az a 160 dollár egy pólóért... ja és elvileg nem is jön ingyen, tegnap a chaten volt olyan kérdés, hogy a 480 dolláros packban lévő cucc szállítása miért +94 dolcsi?
-
-FreaK-
veterán
válasz
BoneDragon #41399 üzenetére
Igazad van, rosszul láttam..
-
-FreaK-
veterán
válasz
BoneDragon #41397 üzenetére
Én is megnéztem azért, hogy hányadika van
Ha jól láttam a konverterben, akkor a 12pm PST, 2024 november 21, az nálunk holnap délelőtt 9 óra. -
Hangfalképű
tag
válasz
BoneDragon #41387 üzenetére
Elég sokan várják a játékot ahhoz, hogy kvázi eladják a poe2-t 30 dodóért
-
válasz
BoneDragon #41387 üzenetére
Nemsemmi.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #41356 üzenetére
Az event kitalálása és megvalósítása is erőforrásba (= PÉNZBE) kerül, amit akkor elvonnának a következő ligától, így tartozik a kettő egymáshoz. Amennyire olvastam elég erőltetett a tempó ezt így csinálni, szóval nem csodálom, hogy sose akartak ilyet.
Ebbe is fasza a D4 amúgy. Ott az event az annyi, hogy kapsz loot goblint mikulás sapkában és extra gold-ot és XP-t.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #41352 üzenetére
Ja, helyette 3-4 havonta fullos liga...
Melyik a jobb szerinted?
A fizetős újdonságok azért kellenek, hogy bevételt generáljanak tudod, pénzért dolgoznak ők is.
-
válasz
BoneDragon #41352 üzenetére
Akkor nem értem mi volt az a duma, hogy két külön dev team. Ennyire erőforrás hiányban vannak, hogy azt az egy szem poe1 devet is áttették?
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #40944 üzenetére
Melyik challange-hez kell neked "tesó"?
Egy uniq map-ot toltunk le együtt az egész ligában, mert neki is kellett a complete, egyébként a poe egy single player game chat ablakkal és trade-del.
A ritka boss-os challlange-eket meg is lehet venni TFT-ről, a többit meg kifarmolod vagy összerakod a map device-ban.
-
Siriusb
veterán
válasz
BoneDragon #40937 üzenetére
Én az ilyen kis piszlicsáré vackokat ki szoktam dobálni, más meg örül neki?!
Azt mondod, a jövőben figyeljek az ilyenekre? -
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #40929 üzenetére
Vannak jó napjai.
Gz. A neversink filtert nyugodtan fel lehet tolni 5-re. Kevesebb idő megy el a semmitérő loot felszedésével.
Siriusb: The job is done.
Ilyen lett. Vagyis nem teljesen, mert egy-két dolgot még meg kell venni (progenesis, corrupted bloodos jewel, egyik gyűrű cseréje), de elég f*sza. Jobb speed, sikerült megtartani a 75/78 blockot. 40k armour, 90% phys reduction, 500k ehp vaal moltennel.
Igazából komoly befektetés "csak" a mageblood volt (meg a progenesis lesz), többi geart relative olcsón megvettem. Most kiélvezem, talán challengezek is vele, aztán később valószinű inditok egy gladit.
-
Siriusb
veterán
válasz
Grat, szép.
-
la_cc
addikt
válasz
Igen, a valdo "basic currency"...
Nekem a rekordom 2x2 valdo egyszerre.
Azt a sok szemetet mért nem rejted el filterrel? Transmute, kis stack fusing, instilling? Ezek szart sem érnek.
-
Siriusb
veterán
válasz
BoneDragon #40915 üzenetére
Nem tudom hogyan csináljátok, nekem semmivel nincs szerencsém mostanság.
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #40888 üzenetére
Persze , nincs gond velük.a lenyeg, hogy ne olyan modot pörgess a mapra ami kicsinal.elözö ligaban nehezebb volt sokkal a t17, mar könnyitettek rajtuk.
-
Rison77
senior tag
válasz
BoneDragon #40879 üzenetére
Kb hasonló az enyém is, csak úgy cirka -30m dps-el
Nálam a sanctum kimaradt, azóta se vonzott, hogy beleássam magam a mechanikába.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #40848 üzenetére
Én azt nem értem, hogy ezek a divi mennyiségek már tényleg eszméletlen magasak... Hogy szedi ezt ki bárki, aki nem főállásban tolja a game-t?
Más, a patch óta kissebbek a shipment value-k érezhetően. Szerintetek mennyi a limit, amivel érdemes egy, nagyrészt, kajás hajót elindítani most? Vagy mindegy csak menjen 300-400k-val és RNG?
-
válasz
BoneDragon #40705 üzenetére
Pedig az előző liga volt az igazi foshalmaz
-
dante3
addikt
válasz
BoneDragon #40675 üzenetére
Igen, mint írtam mindent összeszedek mapozás közben, de Verisium ore-ból konkrétan 0-ám van, és mindenhez azt kéri a fejlesztésnél...
-
Rison77
senior tag
válasz
BoneDragon #40634 üzenetére
Én most végeztem a kampánnyal hexblast mines trickstert indítottam, első ilyen buildem. Gyakorlatilag annyira ótvar volt a loot, hogy T1-es mapokat se tudok tolni
Nem is tudom melyik ligába volt utoljára ennyire gatya... jó persze az rájön, hogy a lvling pyroclast mine build van még, mert egyszerűen nincs currencym/gearem átmenni a hexblastra..
Úgyhogy kb most igencsak elment a kedvem az egésztől. Hátam közepére kívánom a chaos reci farmolást az utolsó actokban.
-
válasz
BoneDragon #40634 üzenetére
Én csak a kampányban tartok, de 60-as szintig nem találtam movement speed cipőt.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #40623 üzenetére
-
Remiel
őstag
válasz
BoneDragon #40623 üzenetére
ott nem csoda, szerintem a poe legnagyobb loot ligája volt
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #40618 üzenetére
Ja, maga a base mapozás nem hoz kb semmit, csak ha mákod van. Kiraktam a szokásos strongbox pontokat, mellé a scarabokat és map pontokat. Most megyek a searingre, aztán meglátjuk, de nem hiszem, hogy fenyegetne majd az elszegényedés veszélye.
-
la_cc
addikt
válasz
Minden liga elején ez a síránkozás megy, aztán hoppá mégis mindig mindenki tele van divi-vel, mint a vén pap gecivel... Van ott loot / drop csak mindig máshol és máshogy.
Btw kukáztam a 2. minion build-emet is (zoomancer majd pure spectre), ami nagyon furcsa, mert kb. az elmúlt években mindig minion build-ekkel mentem, de most valahogy kegyetlen rossznak érzem a gameplay-t meg a skill-eket körülüttük, hiába jók a spectre-k...
Kezdtem egy Hiero-t, és ha még szórakoztat a liga továbbra is, a Ziz-féle manastack-elős build-et tervezem. Rax meghozta a kedvem hozzá.
-
válasz
Poe2-re nevel.
-
Siriusb
veterán
válasz
BoneDragon #40555 üzenetére
Kizárt. Vagy kevered a mining / smelting munkákat.
Képet be tudsz rakni? -
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #40553 üzenetére
Na jó végképp nem értem hogyan működik a bányászat. Mapon szereztem petrified ambert és csak a bishmutnál van berakva szolga miningolni, mégis termelik a petrifiedet...
-
Siriusb
veterán
válasz
BoneDragon #40550 üzenetére
Más:
Titeket nem idegesítenek néha a tornádók?Szerk.:
Nem megy a Trade oldal? Eh. -
Lokids
addikt
válasz
BoneDragon #40536 üzenetére
Arra még nem jöttem rá, hogy a mennyiség növelése a kikötő célértékén túl ad-e bármi plusszt. Vagy csak azt kell elérni?
-
Siriusb
veterán
válasz
BoneDragon #40462 üzenetére
Ez a beszéd!!!! Legalább egy okos ember van közöttünk.
-
Rison77
senior tag
válasz
BoneDragon #40426 üzenetére
Kb én is most kaptam a fejemhez, hogy múlt héten meggyőztek erre a ligára, és az ma indul, de az Ancestor óta totál offoltam a játékot, úgyhogy halvány gőzöm sincs mit kezdjek. Bár a hétvége tuti rottyos lesz az fix, lesz tömeg meg mindenféle jóság.
-
Siriusb
veterán
válasz
Megyek is kutyázni, hogy nyugi legyen este.
-
dante3
addikt
válasz
Én meg aug 3-ig szabin vagyok....
-
válasz
BoneDragon #40325 üzenetére
Kell az izgalom.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #40323 üzenetére
-
Csupati
őstag
válasz
BoneDragon #39908 üzenetére
Nem , de akkor dobom is a kukába
-
dante3
addikt
válasz
BoneDragon #39858 üzenetére
Köszi, nem tudtam, hogy van ilyen skill pont. Rákeresek, hogy merre találom.
-
Siriusb
veterán
válasz
BoneDragon #39834 üzenetére
Ne már, annak nem örülnék.
-
válasz
BoneDragon #39820 üzenetére
Én meg megvárom amíg megcsinálják a necropolist, mert egy kalap szar.
-
DjDanee87
addikt
válasz
BoneDragon #39753 üzenetére
Sőt lehet sorbaállni is. Meglátjuk bent is maradok-e.
Edge: rákerestem Telekom 30/5 nettel van csak, Digi nincs. Van más szolgáltató ?
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #39639 üzenetére
Nagyon gonosz vagy.
Uhh... Most nézem a videót is. ctrl+shit+click és az összes azonos currencyt átdobja a trade tab-ba.
Fusingolás is pl egyszerűbb lesz, elég lesz lenyomva tartani és addig pörgeti, amig 6L-et nem csinál.
-
válasz
BoneDragon #39633 üzenetére
Ascendancy rework helyett.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #39522 üzenetére
Helyes.
Jah, dynamicra van rakva. Itt, kopogjam le, meglepően jól birta. A metamorph ki szokta nyirni teljesen az fps-t.
Majd poe2-re lesz új hardware.
Siriusb: Igy van. Ha mondjuk 1mp-en belül kétszer shockolod a monstát, akkor tök mindegy, hogy LC-vel a cast rate 3, akkor is csak 2-szer lesz meg vele a hit.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #39519 üzenetére
A 10x gyorsabb cleart azért erős költői túlzásnak érzem.
Aki lefutja ezt a map részletet akár csak 2 percen belül (alvával, harbikkal), már azt megtapsolnám. És az "csak" 3szor gyorsabb lenne.
Szemkifolyás... Érdekes, mert játék közben annyira nem zavaró. Extrém map, de szerintem itt még igy is követhetőek az események. Te irtad, hogy amúgy is lassú.
Az, hogy kinek mi a "komoly" erősen egyénfüggő. Vannak gyorsabb és erősebb buildek is szép számmal, talán még tankosabbak is, de ez a build számomra a tökéletes szórakozás (+saját gyártmány). Nyilván másnak nem biztos, hogy bejön. Az ár azért sokmindentől függ, ebben a ligában megtehettem, hogy kb a maxra menjek mindenből, ezért lett a vége annyi, amennyi.
Amúgy meg, egy kis kalkuláció:
Void battery, thunderfist, badge amu, malachai pajzs (block vagy reduced crit dmg implicittel), ezek mind "filléres" cuccok.
Egy pch rare sisak megvan pár divből.
Cipő (duration implicit) 1-2 div.
Bodyt Ironnal kell csináltatni (vagy, ha értesz hozzá, akkor magadnak).Ezúttal is köszi neki, csak a craft materialt kellett fizetni (amúgy jó 150+ div lenne a piacon, már, ha lenne ilyen eladó, de egy belépő szintűt veszel 20 div alatt).
Flaskok max 1-2 div/drb, clusterek se horror áron vannak, jewelleknél és charmoknál is lehet kompromisszumokat kötni. Gemeknél úgyszintén.
Marad a mageblood, ami már röhejes áron van, meg a gyűrűk. Ezeknél a pch nélküliek jó áron vannak, és a dps úgy is megközelitheti az 50m-t.
Szóval nagyjából 250 divből kihozhatod egy olyan verzióját, amivel már simán farmolhatsz mindent és a tankossága is meglesz. 250 div meg kb semmi most. -
Siriusb
veterán
válasz
BoneDragon #39519 üzenetére
Saját maga rakta össze, saját maga örömére, szerintem ez több, mint amit a legtöbbünk elmondhat magáról. Részemről:
-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon #39512 üzenetére
Nem hagyták abba, MB-vel is ez történt, túl sok esik, mindenki MB-ben meg HH-ban rohangál már.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #39378 üzenetére
Előző kimaradt.
Ezt a wispet utólag adták hozzá? Fel se tűnt, jó ideig elkerültem.
Simuban sok függ a modoktól, "továbbfejlesztett" buildnél meg a legnagyobb tétel a mb, a többi kihozható elég jó áron, ha nem akarsz rögtön mindent maxolni. Pl. a charm 4%-os multival tizedannyiba kerül, mint az 5%-os. Flaskokat meg lehet venni olcsóbban, aztán pörgetni enkindlinggel stb. Azzal nem csak karcolni fogod őket.
-
crazygamer
tag
válasz
BoneDragon #39372 üzenetére
Melyik az az utolsó pont, a Trail of destruction?
-
wiggen123
senior tag
válasz
Értem. Pörgetésnél miket zársz ki? Lehet megpróbálom, mert brutál drága a meta.
Basszus én meg a kéket szedtem, azt hittem az a currency. A sárga tuti a unique cuccokat növeli, de akkor elk*rtam, összekevertem a két másik színt.
Abyss-nál mikor hagyod ott, hogy kijöjjön aminek ki kell? Ha megláttad a spire-t? Én HH + TS MF-el óvatosan kell, mert meg se látom, ezért nem is csináltam abysst.
-
Lokids
addikt
válasz
Lila kell? Nem úgy volt, hogy a kék + sárga a meta?
Amúgy milyen karakterrel tolod? MF Tornado shot?
-
wiggen123
senior tag
válasz
BoneDragon #39370 üzenetére
Milyen stratégiával farmoltad? Én T7 Cemeteryt megyek (Fubgun féle Legion, enraged strongbox), de olyan drága egy mapot lefutni compassok, scarabok, hogy elviszi nagy részét a nyereménynek. Nem esett volna egy Hinekora lock sehol nem lennék. Sokkal kevesebb MF-el menne a T16 Burial, így is megy, csak néha beborulok a bokorba xD Ha nem unom meg a Beast+ essence farmot, az jobban hoz minimál befektetéssel és nem kell vadászni a scarabot, compassokat... Ja utólag megkövetem magam, nagyot tévedtem. Úgy elszálltak az essence árak, hogy beálltam én is az elején farmolni, tök jól hozott. A titok, hogy csak akkor szabad eladni, ha egy div-nyi összejön egy fajtából és érdemes most már a legnagyobbra feltolni mindet.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #39309 üzenetére
Egy hugyos cipő volt nekem csak...
Grat a device-hoz!
Más, tudom valahogy linkelni ide nektek az atlas-om 1:1-ben? Kiváncsi lennék az expert-ek véleményére.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #39299 üzenetére
Megvolt.
Most már páran elkezdtétek a buildet, ha valami kérdés van, csak nyugodtan.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #39293 üzenetére
Nem találsz hasonlót se, mert ahogy Edge is irja, saját gyártmány.
Amit csináltam vele, és simán vitte t16-on úgy, hogy az atlas passzivon ki volt rakva az összes pont: Blight, Breach, Harvest. Legiont és Ritualt amiket bedobált mapra, azokkal se volt gondja. Expedition, Heist is sima szerintem. Sanctumra viszont ebben a formában nem a legjobb, Ultimatumot meg fogalmam sincs. Ja, Searinget meg úgy futom, hogy modokat nem is nézem.
Lokids: Az a 4L inkább 5,5. A kesztyű ad egy lvl30-as added lightningot.
A dps veszteség a normál 6L-hez képest minimális, viszont igy be tudok rakni az OOS mellé extra AoE gemet.
-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon #39293 üzenetére
ő találta ki.
-
Siriusb
veterán
válasz
BoneDragon #39288 üzenetére
Akkor magyarázd meg légyszíves.
-
Siriusb
veterán
válasz
BoneDragon #39276 üzenetére
Erre nem tudok mit mondani, tükröt csak a fürdőszobában láttam eddig.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #39269 üzenetére
Ezt Siriusb-nek is irom, meg mindenkinek, aki esetleg a videó alapján kedvet kapna hozzá: két skilles build. A conduit nem sokkol, viszont az extra dps-t csak akkor kapja meg, ha a monsta sokkolva van. Ezért az egész mechanika úgy működik, hogy Orb of Stormsot lerakom, sokkolja a teljes képernyőt és utána Conduittal "robbantok". Storm Brandet csak komolyabb bossoknál használom OOS helyett, az újnak nagyobb a dps-e, könnyebb felvinni a 65%-ot, de mapozásra AoE miatt nálam csakis OOS.
Az ára amúgy budget. Ligakezdéskor fillérekből vitt el red mapokig. Singularity sokáig jó, Light of lunaris 10c körül van. Sisak, cipő semmi extra 1div alatt bőven kapni már hasonlót. Thunderfist ára is sokat esett, 20-30c. Öv szintén "filléres". Amu és a gyűrűk 1-2 div darabja. A clusterek 1 divből megvolt az összes. 6L Inpulsa 3 div-től indul. Szerintem egy max 15 divből már bőven endgame kompatibilis, de az alapot 2-3 divből meg lehet venni. A vidin látott olyan 40-50 körül lehetett, de ebben már 6 dives watchers, 15 dives inpulsa, 6 dives awa gem van.
Wrathot csak akkor kezdek használni, ha a mana reservek és az Inpulsa is megvan. Addig Herald of Ice.
Egyet nem tudok, hogy az elementalistnál a Shaper of storms ascendancy felülirja-e a conduit "cannot shock"-ját. Ha igen, akkor lehet egy gombos is spell echoval, de azzal semmilyen tapasztalatom nincs, és elementalistról se tudok sokat mondani. Nagy többség amúgy azzal tolja.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #39271 üzenetére
Biztos nem csak én gondolkozom úgy, hogy 60 sok, de 30-at még immel ámmal rálocsolok...
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #39250 üzenetére
Én is kinyirnálak a helyében, vegyél valami olcsóbbat 30-ért inkább...
Nekem tetszenek, kifejezetten üde színfolt lenne a HO-mba, ha ott is zenélnének kicsit.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #39228 üzenetére
Ajánlom még a blight-ot. A strongbox és a harbinger nálam mindig alap. Searing exarch szintén. Blight stabil, jó profitot hoz, T16 blight map 15c, olajak jó pénz, extractor 12c, divet is dobott már, miközben egy rusted scarab 1.50c bulkban. Csak a build birja, ha turbó módban jönnek a monsták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest