- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
válasz
savior #43120 üzenetére
Nincs semennyi chaos res-em, de sosem szokott kelleni ennyire korán a map-ozásokkor. Általában caster vagy minion build-ekkel mentem az elmúlt években, így ez most új nekem. Ennyire más lenne melee-ként / marauder-ként?
Life leech 1% van a "clever thief" olcsójános amulet anonit-ból.
Később megpróbálom belinkelni a karimat.
-
-
-
dante3
addikt
-
-
-
DjDanee87
addikt
válasz
savior #40580 üzenetére
A négy lab minden buildhez "kell" igazából. Persze lehet mindet később csinálni, mint ahogyan az tervezve lett és a magasabb szint miatt könnyebb. Úgyis csak 4x kell rajta végigmenni egy karakter esetén, nem nagy dolog. Ha annyira ellenszenves, ahogyan nekem is volt amikor még új volt nekem a játék (azóta én már megkedveltem labot), csak fuss/shield chargeoljj/ végig rajta és ne állj meg a rare monsterekert sem.
-
DjDanee87
addikt
válasz
savior #40574 üzenetére
Pedig azzal mennie kéne. Most melóból mobilról nem látom olyan részletesen mid van pontosan. Ami sokat segítene: cloak of flame unique body armor. Elég a 4link is, én is azzal tolom még és simán farmolom T16ot vele [Cowgirl_Rf nevű Karakter]
Jobb lenne efficacy support a lifetap helyett, persze ahhoz át kell előtte színezi a mostanit, vagy az új chestet ha veszel cloak of flamet. 4link fire trap szintén nem kéne hogy gond legyen. Trap and mine supp, burning, swift affli.Ha úgy váltottál RFre másról akkor akár érthető is, de furcsállom hogy ilyen kevés a life a cuccaidon. Nekem szórta a játék a 90+ life rollokat az actok vége felé. 4k life fölött fejeztem be act10et
szerk: megvan a legnagyobb gáz a buildeddel. csak normal labot toltad le. Hiányzik a 2 durva ascendancy pont így. Plussz én csak később szoktam purity of firere váltani, eleinte jobb a purity of elements. Nem fagysz, nincsen shock és több res. Amíg nem level 20 a pof addig úgysem ad annyi max rest
-
Lokids
addikt
válasz
savior #40574 üzenetére
T1 mapnak 4L RF-el le kell mennie. Elvileg mostmár van 1000+ life regened.
A firetrapnak próbáld meg a 3. zöldet beadatni, azon a cipőn elvileg könnyű lesz.
Nem tudom mennyi c-d van. Megpróbálhatsz egy 6L armort beszerezni.
Feltételezem az első 3 lab megvan. Így a tömegek ölése is elvileg könnyen kell, hogy menjen.
Próbálj meg craftolni egy jobb fegyvert.
De amúgy pohx.net. viccen kívül. Nagyon részletes. -
-
Siriusb
veterán
válasz
savior #40450 üzenetére
Szia!
Jó az is, illetve itt egy lista, amiből szemezgethetsz: https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRD8B8FKRczKHUoRJZ52cxUF8iUAq3gEEzmQt77LBtBRHQUyCdaa5l13tyt-2-UCLrrcs1HuAXpdxsC/pubhtml
Illetve például maxroll-on vagy poe-vault-on vannak leírások, amiket lehet lépésről lépésre követni.
-
Argh!
aktív tag
-
TrollBalint
addikt
válasz
savior #38217 üzenetére
GGG szokás, hogy nem nagyon kukáznak semmit végleg. Ha valami nagyon nem jön be, akkor átalakítják. Lásd, akik bejöttek régen a ligákba karakterek, azokat sem dobták utána, hanem ők lettek az új szövetségeket, a régiek meg ellenségek (Mondjuk ez nem volt egy rossz ötlet). Vagy ott a pokemon liga, az nagy bukta volt, de átalakították, hogy beleférjen a játékba és elfogadja a nép. Vagy az Archnemesis, ami felemás fogadtatást kapott, addig-addig alakítgatták, míg csak belekerült a játékba...
A tervek szerint amúgy 2 irány lesz kezdéskor, a régi actokat akarok végigvinni, vagy az újat. Legalábbis régen ezt mondták, ha azóta nem változott, így lesz. Mondjuk ez legalább ad kis változatosságot a végigjátszáshoz -
-
-
-
Har_melin
addikt
válasz
savior #37839 üzenetére
Én az előző ligában RF-et és LC-t is indítottam. Vicces módon az RF-fel jutottam messzebb, pedig sebzésre az a gyengébb. Amikor erősebbek lesznek a bossok, akkor az RF sebzése még a firetrappal együtt is csak lassan hoz eredményt => jobban kell tudnod játszani, mert hosszabb ideig kell túlélned.
Az LC bossok ellen jobb és általánosságban a nagyobb pakkokat jobban kezeli (pl. harvest, legion), de ezzel mégis sokkal többször haltam meg, mint az RF-fel. Mindkét build mondhatni fullos gearrel volt, tehát nem azon múlt a dolog. Brünne szintjét meg sem tudtam közelíteni, de hangsúlyozom, ez az én játékos-képességeimet mutatja, nem a buildét. -
brunnehilde
senior tag
válasz
savior #37828 üzenetére
Hi! Cyclone már jó ideje nem életképes, legalábbis az a régi build. Inq-et előző ligában is tolták páran, elégedettek voltak vele, de vannak "hátrányai" is. Az ár/érték arány szerintem nagyon jó, dps és védelem is, viszont nem "egy gombos" build, a conduit mellé kell egy skill (OOS, storm brand), ami folyamatosan shockol. Itt a vidi 3.20-ban, hogy nézett ki vele a t16 farm.
-
Ellia
addikt
válasz
savior #37830 üzenetére
De az, viszont volt/van rá passzív amivel kikerülhető, meg Phox 3.21-es patches videója alapján akár még korábban el lehet kezdeni használni.
https://www.pohx.net/ itt megtalálsz mindent, ennyire részletes build leírást/wikit (!) még semelyik másik buildnél se láttam.
Ja és holnap indul az új liga, azt megvárnám.
-
-
Rayner
őstag
válasz
savior #36846 üzenetére
Igen itt gyakorlatlag nincs trade, van egy AH ami nagyon le van szabályozva, de cserébe nagyon sok valódi pénzes dolgot lehet belőle venni a boltban. (persze a ládát nem, de pár boostot igen) az is igaz hogy nem nagyon esik semmi jó cucc, viszont nagyon jó a craft és mindent ki lehet craftolni magadnak...és itt tényleg az endgame roll is simán bejön ha nekilátsz craftolni.
-
Ellia
addikt
válasz
savior #36334 üzenetére
Én első kőrben nézném a vendornál az 5 linket. 6L corrupt armorok mennek 10C-től, lehet találsz olyat mai átmenetileg bele illik a buildedbe. Ha másnem 4L aztán majd cseréled.
Az amut meg cseréld le, trade-en 1 alchemyért találsz sokkalta jobbat. Keress intes/life/resistest.2h fegyvernek az előnye, hogy az is 6L lehet, mint az armor -viszont innentől passzolom, build függő mivel fog működni.
-
Ellia
addikt
válasz
savior #36331 üzenetére
Követsz valamilyen buildet?
Ami miatt sokat halsz, hogy lényegében nincs resisted. Kitava után -60-al indulsz, azt kellene feltornászni 75-ig első körben (chaos ráér picit később, de nem baj, ha van valamin).
Amuletted lvl 8-as (!), cuccaid van egy csomó nyitott pre és suffix, erre craftolj valamit ami kell (life/res). Flaskokra is mehet a transmute nyugodtan. Gyakorlatilag majdnem minden amit találsz ezeknél jobb lesz - nyugodtan cseréld le ezeket.
Valahogy a skilljeid se állnak össze, rengeteg üres helyed van - armor pl. ahova be lehetne tenni valamit - pl. ott kéne valami 6 linket építeni a tectonicra, ha azzal játszol.
-
forguet
senior tag
válasz
savior #36329 üzenetére
Be tudod linkelni a karidat? Meglessük.
10k nagyon kevés már oda, meg nem ártana tudni milyen védelmi rétegeid vannak.
Amúgy általánosságban, ha mapokon megcsuknak, akkor érdemes lejjebb farmolni, pl Blood Aqueduct, xp is jön még lv66-on, meg össze lehet szedni tabulát viszonylag gyorsan, ami ilyenkor liga elején még jó áron eladható (vagy akár használható a 6 linkkel) -
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
savior #36287 üzenetére
Annyi, hogy rájuk akkor fogsz tudni tenni, ha a hozzájuk tartozó nagy skill-t is kirakod. És mikor ez megtörtént tudod (skill pontért) aktiválni, de hogy mit tudjon, azt te választod ki egy listából. A hasonló masteryk osztóznak ezen a listán és egy elemet csak egyszer választhatsz.
-
dante3
addikt
válasz
savior #36280 üzenetére
Igen, ez az ami éget
Megfelelő fire resisttel meg life regennel nem lesz gondod. [itt megtalász mindent, ha érdekel]
Mad_Wolf: megelőztél
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
savior #36280 üzenetére
itt mindent megtalálsz
amúgy igen, map elején elnyomod, aztán meg néha 1-1 dash, és mindenki elég körülötted.
második lab után tudod használni, addig a te hp-dat égeti valóban, de utána már van elég regen és meg sem mozdul a hp-d -
Rayner
őstag
válasz
savior #33045 üzenetére
Eddig ugy volt hogy láda kinyit/mob megöl kiesett 5x1db portal scroll most ugy fog kiesni hogy egy db 5ös stack lesz a földön. Nem 5-10-20-200 kattintás lesz egy teleszórt mapon hanem fele, de a legjobb pelda erre a harbringer pakk 500katt helyett 20katt es felszippantottad a lootot
-
dante3
addikt
válasz
savior #32806 üzenetére
A kollégák unszolásásra kipróbáltam a nyílt bétát, nem az én játékom, ez hamar kiderült.
Lassú, darabos, unalmas számomra, meg is ígértem, hogy nem fogom megvásárolni.Szerintem rohadt unalmas már ez a sok reboot, remake, remastered. Legyenek már új ötletek...
Nem gondolom, hogy ebbe az irányba mennének el ggg-nél. Legalábbis ebben bízom, 3 játék van, amit folyamatosan előveszek, amennyire időm engedi! Ebből első helyen a Poe áll, nem akarok csalódni. -
.LnB
titán
válasz
savior #32631 üzenetére
Ha valami behúz, akkor hajlandó vagyok beletenni az időt, és utána olvasgani. És elég rég óta nem játszottam ennyire "mély" játékkal. Lenyűgöz komolyan. Először elrémített, de most jó ideje már nagyon élvezem. De kell mellé egy ilyen topik, és a munkatársam, aki mentorál.
Egyedül agyhalál amikor ez a rengeteg dolog rázúdul az emberre.
-
-
-
Rayner
őstag
válasz
savior #31850 üzenetére
Szó sincs veszekedésről
TrollBálintnak van egy jól bejáratott ED-je amit nézegetem, mert shadowot szeretnék indítani egyenlőre. a több gombos játékstílus nem az én világom így megpróbáltam 1 gombra tenni mindent spellslinger segítségével és működik is, de nem annyira hatékony mint az övé, viszont starternek nagyon jó. és nem vita van hanem csak tapasztalatcsere
-
-
-
freddirty
senior tag
válasz
savior #31282 üzenetére
Cyclone gladi, de ha itt:
https://www.poebuilds.cc/gladiator/
Blazer buildjét megnézed akkor ott van a flicker és a cyclone variáns is. Treeben szinte nincs különség a gladi cyclone variánsok között, gearben kérdés mennyit költesz rá az endgameben. Szóval brunne buildje is átrakható flickerre. Ami nagyobb költségként felmerülhet az a farrul chest. (replica farrult nem is említem az már túl drága, csak minmax)
Farrul:
https://pathofexile.fandom.com/wiki/Farrul%27s_Fur
-
Har_melin
addikt
válasz
savior #30529 üzenetére
nem kell róla tudni semmit. Ez eredeti build, amit Brünne átdolgozott, hogy egy tankosabb legyen. A bladefall után maradó pengéket a bladeblast robbantja fel, shotgun. Az eredeti build videójában és PoB fájljában van egy részletes leveling guide is, mivel célszerű menni lvl28-ig, mire lesz utána szükség, stb.
Annyira nem tankos, mint a cyclone glad, ezt Brünne pont most írta, pár kommenttel lejjebb, de nem is glasscannon. -
Har_melin
addikt
válasz
savior #27398 üzenetére
Az Enduring cry nerf nem jó hír, főleg az, hogy mostantól nem garantál charge-ot. A Punishmentnél még kérdés, hogy működni fog-e? Remélem, hogy igen, mert ha az összes átkot manuálisan kell rászórni az ellenfelekre, akkor azzal az erővel akár ki is vehetik őket a játékból.
Mondjuk ez az "if you Cast this Spell yourself" megint egy példa arra, amit már nagyon sokszor kritizáltak, hogy zavaros a fogalmazás a skilleknél. Nem az a gond, ha bonyolult a mechanika, hanem az, ha tippelgetni kell, hogy hogyan működik. A tagok bővítése sokban segített ezen, egyértelműbben beazonosítható lett egy csomó kölcsönhatás, de azért még mindig újra meg újra beleesnek ebbe a verembe.
-
la_cc
addikt
válasz
savior #27283 üzenetére
A fő oldalon van egy kurva nagy visszaszámoló, az nem tűnt fel?
Más, én, mint kb. eddig mindig, valami totem-es cuccal indulnék, ha találok jó build leírást.
Az új GC amúgy is jól hangzik...
Glacial Cascade now has additional mechanics that provide a unique playstyle that rewards clever positioning. The skill now has inherent knockback, a fixed cascade spread, and the final burst of the cascade deals significantly more damage in a larger area. Use the knockback from the cascade to push enemies away and into the large impact, and position the skill carefully on bosses to make the most of the damage overlap. The skill still deals significant damage with Traps and Mines, but can now take much more advantage of the deliberate positioning that totems and hand casting allows.
The skill benefits greatly from increased area of effect, allowing for more overlap between bursts. We've also changed the skill to convert 100% of its physical damage to cold, so no enchantment or threshold jewel is required to fully convert the skill. We're replacing the Enchantment and disabling the Long Winter threshold jewel from dropping, to be re-introduced in a new form later. -
mrkog
tag
válasz
savior #27244 üzenetére
Na én a Cyperpunk-hoz vettem gépet, mert a régi már volt vagy 7 éves. Nem nagyon értek hozzá ezért haveromra bíztam, valami ryzen 5 meg rtx 2070 és ugyanúgy zúg az egész gép mint régi gépemen minimum grafika mellett full hd-ban. Fel se rakom a grafikát, mert a gyerek nem tudna aludni. Szóval szerintem erre a játékra gépet építeni.....
Talán majd a 2.0-ra. -
TrollBalint
addikt
válasz
savior #27186 üzenetére
Én interakció alatt azt értettem, hogy kell kommunikálni (a játék miatt) a másikkal. Trade pl. Vagy kért tőle segítséget, mert Te nem tudod megoldani. És ezt (vagy legalábbis valami hasonlót) a GGG is többször hangoztatott.
brunnehilde: Ezzel a sok map, nagyobb esély-el csak az a baj, hogy némileg igazságtalan. Aki sokat tud játszani, annak lehet jó, de aki keveset annak rossz, nagyon. (Persze, ha meg megnövelik az esélyt, akkor meg annak rossz, aki sokat tud játszani, mert hamar(abb) megunja. Nem annyira van aranyközépút, hacsaknem az, hogy aki távol X ideig, bizonyos dropok megnövekednek, szintén néhány map erejéig. (Persze liga lején nullázódik minden
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest