- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
gdevil #41379 üzenetére
Ez mondjuk igaz, kérdés mennyit kell fizetni azért a pár óra tartalomért.
Épp most jött:
Watch GGG Live on November 21st - Everything You Need to Know about Path of Exile 2 in Early Access -
Siriusb
veterán
válasz
gdevil #40430 üzenetére
Ha boss damage kell, én ezzel kezdtem az előző ligát, elég ütős:
PoE 3.25 | Comprehensive Explosive Trap of Shrapnel Trickster League Start GuideEzt nyugodt szívvel tudom ajánlani. FearlessDumb0 ezen a területen olyan, mint Poxh az RF-fel.
-
-
gdevil
aktív tag
válasz
gdevil #40119 üzenetére
Na elkezdtem megcsinálni. Na nem az elementalist verziót, hanem inquisitorból.
Találtam youtube-on egy verziót, ami tankosnak tűnik.
Itt [link] a srác folyamatosan tette fel a buildet videóval, pobbal ahogy fejlődött, van "alap" 7 millás "day 3-as" verziótól napjainkiig fejlesztve.
Az alap verzióhoz szedtem össze a cuccokat.
Még a Red Nightmare jewel hiányzik, de rápróbálva T16-ra simának látszik. Néhány gem még csak nem is 20-as.
Eddig tetszik -
-
brunnehilde
senior tag
válasz
gdevil #39386 üzenetére
Kövesd a pénz... vagyis a wisp útját.
Lerak középre, valamelyik irányban megjelennek a "golyók", azt kell követned. Ha nincs, akkor mozdulj ki, és ahonnan rádrontanak a monsták, arra indulj. Minden wildwoodban 4 "esemény" van. Ez lehet boss, npc, vagy valami más tisztás, ami tömve van wisppel, a cél ezeket megtalálni, minél többet. Ami jótanács, hogy nem kell tökölni azzal, hogy egyből mindent felszedj és minden monstát leölj, mert időre megy. Utólag is vissza lehet menni értük.
-
Siriusb
veterán
válasz
gdevil #38978 üzenetére
80 valameddig jutottam vele, aztán feladtam. De egy boss pikk-pakk megvolt. Metamorf akármilyen durva, pár másodperc. Abyss - rohanás a zöld után - halott pár másodperc múlva.
Mondjuk leginkább akkor hullottam, amikor előrerohantam, sajnos ennél a háttérbe kell húzódni.
Akinek a kisujjában van minden, mikor hova kell mozdulni, annak jó. Na, ez nem én vagyok, s ezek szerint nem is te. -
Har_melin
addikt
válasz
gdevil #37571 üzenetére
Szerintem ez attól is függ, hogy mennyit játszol és melyik tartalmakat szereted. A metával nem kell sokat foglalkozni, nem vesz ki a játékból, cserébe még tankos builddel is bele lehet halni. (Én pl. a mai napig nem tudok rájönni, milyen DoT sebzésbe haltam be többször is, mert szerintem nem raktam bele olyan modot.) Én szeretem, de ízlések és pofonok.
-
Har_melin
addikt
válasz
gdevil #37569 üzenetére
Megnéztem, összefoglalva:
Szinergia: Heist, Essence és Incursion csoportok is könnyen elérhetők, alegtöbbhöz nem is kell plusz pont.
Veszély: Sallazang a legnagyobb szívás, de mivel ő szóló boss, amúgy se nagyon futná az ember.
Scarabok: a rusted gagyi, érdemes polished-ra beváltani, a gilded pedig mászthev , ha erre állsz rá.Meta passzívok:
Intrinsic Darkness: csak a liga legeleján vagy SSF módban, egyébként használj helyette scarabot.
Wealth of Knowledge: nem rossz, de nem az igazi. (Én pl. nem raktam ki.) Az előtte lévő két kis passzív viszont nem rossz, mert a mapon lévő monsztákból több lesz a bónuszt is adó, jövedelmezőbb metát lehet belőlük összerakni.
Unethical Experiments: Szerinte nem éri meg, mert a meta elég rippelős lehet. Szerintem viszont HA elég tankos a karid, akkor az a százszoros XP (1000% az tízszeres és ez ugrik minden 10%-nyi VAT töltésnél) elég szép gem szintezéshez, amit Brünne is írt. Ott ráadásul még halál esetén sem bukod a megszerzettet. A plusz scarabok is jól jönnek ahhoz, hogy ne kelljen mindent venni.
Replicated results: Mászthev. Ez teszi lehetővé, hogy a mapokon két metát is összeállíthass. Ezért célszerű olyan mapokat futni, amin legalább két boss van.
Organ Donor: a bossok szerveiből dupla esik, a többi bónuszos elem jutalma pedig duplázódhat. Mászthev, ha Thane laborjában is akarsz metákat összerakni.
Catalysing Fluid: több catalyst fog esni. Van egy sextant mod is, ami duplikálja, én nem használtam még, de majd kipróbálom.
Escaped Experiment: megint egy rippelős opció. Akkor is belefuthatsz pl Sallazangba, ha soha nem futod a mapját.
Imperfect Anatomy: az összerakott metának kevesebb élete lesz és kevesebbt sebez. (és 2x5%-kal csökken az AS-e is.) Nincs árnyoldala.
Fine Specimens: több élete lesz és nagyobbat is sebez, cserébe a mapon(!! csak ott, a labban nem) összerakott metából 36% eséllyel dupla loot esik.Befolyásoló notable passzívok:
(U)Wandering Path:(/U) nem, mert bukod az organ bónuszokat.
Grand Design: esetleg, ha kell a plusz pack size, de csak ha gilded scarabokkal futod a metát.
Growing Hordes: nem. Metát a belőle eső loot miatt fut az ember, azt meg hazavágná. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
gdevil #37266 üzenetére
Szia, én 61-es szinten bementem heistbe, és 100+ chaossal jöttem ki 67-en (közben volt 3-4 de-level, szóval kb 10 szintet töltöttem ott). Semmi extra, csak demo+lockpick fehér contract, kérdőjeles ládák, széf, volt amikor be se fejeztem a contractot. Mire elértem a mapokra megvettem a 6link kezdő armort, pajzsot, övet, cipőt kb 30 chaosból, és most gyűjtök a cipőre, ami 1 div körül van. Sajnos még nem esett div.
Atlason kiraktam a betrayalt meg a mapokat, t5-nél járok jelenleg.
Ha megvan az atlas meg a 2 void akkor mehet az expedition és az altar farm.
Nálam ez a terv. -
Har_melin
addikt
válasz
gdevil #37266 üzenetére
Erre azért nehéz tippet adni, mert kérdés, hogy mi a célod és mi az, amit szeretsz/nem szeretsz? Akarsz-e magadnak craftolni vagy nem?
A legdirektebb pénz szerintem változatlanul az excavationből és heistből nyerhető, utána a harbinger. De én pl. az RF-hez inkább megpróbálnék magam csinálni sisakot, ahhoz essence kell. A betrayal szirntem nehezen kihagyható, mert egy csomó craft opció csak ott érhető el, ráadásul a Devouring Diadem most nagyon megy, tehát az is jövedelmező út lehet.
-
TrollBalint
addikt
válasz
gdevil #36893 üzenetére
Az, hogy csak egy típusú hullát kreálj a desecrate-tel, ahhoz HO-ban kell lenned tudtommal. Mindenhol máshol az adott terület lényeit csinálja. A bányába meg van ugye minden... De valamelyik gombbal (alapból talán az 'A') tudsz targetolni corpse-okat.
Brunnehilde: Igen, én is erre leszek kíváncsi. Valami olyasmi volt a legírásban - természetesen nem olvastam el rendesen -, hogy eddig az volt a legnagyobb gond, hogy sokmindent csinált egy Archnemesis képesség és nem tudták a játékosok, hogy mit is csinál. Mogy egyszerűsítve lesz, és egy dolgot fog csinálni, ami még talán egyértelmű is lesz a nevéből. (Mondjuk ha ez tényleg így lesz, akkor ezt alkazmahatnák a flaska beast craftoknál is, ahol mindig a hülye netet kell bújnom, hogy melyik hülye jelző melyik hülye képességet takarja.... )
-
tibee77
őstag
válasz
gdevil #36035 üzenetére
Elhintettek, hogy trickster valtozasokat majd jövöheten pont liga elött fogjuk megkapni.Ooo yeah... xD
Plazmacucci: Pont erre varok en is de dond-dal beszeltük discordon, hogy az ilyen pf-jugg ascendancy valtozasok utan (total idiota valtozatatasok, mind2 nerf) mit is varhatnank a trickster fele "buffoktol". -
brunnehilde
senior tag
válasz
gdevil #35423 üzenetére
Köszi. Jó a kérdés, igazából csak kerestem valamit, amihez nincs sok cooldown és valami haszna is lehet (jelen esetben a chill), mert megszoktam, hogy a brandet recallal együtt nyomom, de az ide nem kell.
Szóval nem életbevágó egyáltalán, lehet helyette mást berakni, akár egy vaal hastet, portalt, vagy a warp mellé extra cast speed supportot, esetleg a molten+frost shield mellé increased durationt, stb.
Edge: Persze, kiveszed a tendrilst és berakod helyette phase runt, aztán futkározhatsz.
-
Har_melin
addikt
válasz
gdevil #35365 üzenetére
Igen, valószínűleg ettől halsz te is. Amikor belépsz a mapra, akkor legelső alkalommal aktiválni kell őket, csak utána megy magától a dolog. A "belépsz a mapra" vonatkozik arra is, ha visszamégy a HO-ba és újra belépsz - velem nem egyszer előfordult, hogy egy trade miatt kiléptem, elfelejtettem és a következő pack ledarált.
-
Har_melin
addikt
válasz
gdevil #35292 üzenetére
nagyon szívesen, remélem bejön! Még egy cuccot felejtettem ki, a cuurse elemental weakness on hit gyűrűt. Ennek az ára változó, attól függően, hogy a kesztyű-csizma-öv trióból mit tudsz kihozni és mennyi minden kell még a gyűrűn is legyen.
A statokból 68-72 DEX összejön a timeless jewelből, STR viszont kelleni fog olyan 20-25 (most nem tudom pontosan) valahol a gearből vagy a jeweleken, hogy a determinationt ki tudjad maxolni. Ez a catalystokkal maxra húzott attribútumos amulett felett van!
-
m.lala
aktív tag
válasz
gdevil #35292 üzenetére
Maximalizáláshoz annyit fűznék hozzá kimaradt az unnatural instinct, ami 10 ex...sokat dob..... [link]
Én is ezt építettem meg Har_melinhez hasonlóan, shock novát próbáld ki mapozásra ez az eredeti linkelt buildben és nálam is működött keményebb bossok ellen meg csere.
övre mehet/ne/ hhde pl én próbálgattam pl egy ARN's Anguish-t ami átalakitja az endurance charge-ot brutal charge-á plusz rakás fire res ha már maxolná az ember a resit jól jöhet.
-
Har_melin
addikt
válasz
gdevil #35288 üzenetére
Előrebocsátom, hogy mivel én nem vagyok builder, a felszerelésben megyek az eredeti után. Tehát lehet, hogy lenne más/jobb, de én azt használom, amit ajánlottak.
Ami kell hozzá (és sajnos ezért csak lvl69-től működik a build, addig valami mással kell eljutni):
- Ashes of the Stars amu, 20-as reservation efficiency-vel. 70-100c
- 6L Ivory Tower chest. érdemes a minél jobb int és mana értékűt keresni. 2,5-3ex
- Aegis Aurora pajzs. Vagy R-B-B vagy R-R-B megy bele, ha találsz ilyen linkkel, akkor corrupted is jó. Az én darabom a legszarabb ES-sel van, ami lehet és így is működik, az attack mod nem érdekes, mert spellt használsz. 75c-től
- rare ES sisak, minimum 16% reservation efficiencyvel (normál suffix és archnemesis craftból) PLUSZ 30% reservation efficiency a három 50%-os aura (Wrath, Zealotry, Determination) valamelyikére, PLUSZ egy üres prefix a +1lvl aura craftnak, PLUSZ lehetőleg sok life és valamilyen resist. Na, ez szopás lehet, ilyet nem is találtam jelenleg. van egy hasonló, de azon craftolt life van, vagy azt bukod vagy a +1 lvl aura gem craftot. Az utóbbi nem elengedhetetlen, (a lvl90 ele resisthez kell). 10ex, de vadászni kell
- Nebulis Global crit multi implicittel. a 20 fölötti értékek már nem rosszak és lehetőleg legyen minél jobb a két cold és lightning increase is. 1ex-től, határ a csillagos ég.
- melding of the Flesh jewel. Én -71%-es colddal vettem, a felébe kerül, mint a -70-es. 70c
- Brutal Restraint (balbala). 20-30c, a flaskák működéséhez nélkülözhetetlen és a plusz dex is nagyon kell.
- Large Cluster Doryani's lesson és Storm Drinker passzívokkal. 100c-1ex
- 2+1slot small cluster Introspection passzívval (a két kis passzív 6+6% mana efficiencyje nagyon kell) 50-60cEz eddig kb.16-17 exa. A Coruscating Elixir filléres, a Call of Brotherhood gyűrű szintén nem vészes.
Kell viszont öv-kesztyű-csizma, ami kipótolja a hiányzó resisteket. Ez attól függ, hogy a sisakon és a másik gyűrűn mit tudsz szerezni. Ez együtt könnyen lehet akár másik 7-8 exa is, szerencsétől függően. A resisteknél úgy kell számolni, hogy a Bismuth flaskára a 35% mellé tudsz még craftolni másik 25-40%-ot és az állandóan aktív. (amíg bele nem futsz egy nullifierbe...)
Nem elengedhetetlen, de az igazi tankossághoz és sebzéshez nagyon jó a The Interrogation small cluster (4ex) és a Watcher's Eye ES regen - Discipline sorral. (1-3 exa a többi modtól függően.)
Szóval mostani árakon a 30 exa szerintem elég, de ez kb. az alsó szint. Igaz, elég könnyen lehet vele farmolni utána.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
gdevil #35254 üzenetére
Nem tudom mennyire éri meg winter orbot tolni, de occultistot csináltam és az egyik legtankosabb buildemre sikerült. Legalábbis ami a mapozást illeti. Más kérdés, hogy bossokra nekem nem jött be, de ez nem is winter orb volt, hanem 1L creeping. Itt a pob, talán ad pár ötletet.
-
tibee77
őstag
válasz
gdevil #35254 üzenetére
Nekem volt talan a 3. karim a ligaban egy worb occu. En a badge-es powercrhage stackelös verziot csinaltam, ergo meg "papirabb" volt mint a tied. Viszont lvl97ig mentem vele, ugy, hogy szinte csak soloztam. Mapozasra egy alom a kari, olyan robbanasok vannak, hogy kepernyönyi mob tünik el. Vettem ra 3 inspired learninget, az mar egy fel hh-nak volt tekinthetö es brutalis elmeny volt vele mapozni. Bossokra is hasznaltam es igen akkor neha lehaltam vele, mert egyszerüen nem arra valo volt a kari, vagyis en nem ugy csinaltam meg, lehetett volna amugy kicsit több penzböl. Amugy igen, leech meg life gain on hit segit az tuti.lehet vele bossozni csak vagy jo gear kell hozza, hogy pikk pakk lenyomd a bosst es ne tudjon visszaütni vagy sok tapasztalat bossokkal, ismerni minden tamadasukat, stb. stb..
-
Rayner
őstag
válasz
gdevil #35221 üzenetére
Erre nincs konkrét válasz, én úgy csinálom hogy poe ninján megnézem a top buildeket, milyen cluster van bent. utána meg nézem például itt : [link] milyen módokat mivel lehet pörgetni és azokat tolom rá (ezt lehet fossilokkal is csinálni akinek sok van) nincs olyan hogy minden ligában fixen megvan mit kell pörgetni, ez minden ligában más attól függ mit kíván az éppen meta build. van még sok ilyen cluster ami pénzt hoz. a lényeg hogy a large 8 passzívos legyen semmi más nem éri meg, kívéve a minionos. medium 4 vagy esetleg 5 passzívos. small clusternál a maximum life majdnem mindig megy Fettle passzívval (ez mondjuk nagyon ritka és esély is kicsi rá ) poe ninját amúgy is kb mindenki nézi úgyhogy nem jelenthet ez gondot. csak jobban meg kell nézni a buildeket.
-
dbius
veterán
válasz
gdevil #35169 üzenetére
Igen, autohotkey kell hozzá, és kell fusson a poe is, mert különben nem indul el, csak ha a játék is fut.
Az elején kell egy scan-t nyomni, és egyenként megmutatni, hogy milyen alkatrészek vannak a stashben, ezt követően pedig én mikor kijövök mapról akkor nyomok neki megint scan-t, hogy frissítse, mik vannak aktuálisan és miket használtam el.
Vannak kedvenc recept beállítási lehetőségek, mutatja mik vannak meg, mik kellenek még (hiányzó alkatrészek melyik mapon esnek nagyobb eséllyel), stb... Ilyesmi kéne legyen alapból is... nagyban megkönnyíti a dolgokat.
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
gdevil #34908 üzenetére
Valami explode-ot akartam, de ez igy tökéletes megoldás lett.
Jólvan, csak mert szépen kérted. Drox, de nehogy az legyen, hogy ez túl egyszerű, egy possessed dupla Phoenix is jár mellé.
Edge: Az a sisak komoly visszalépés lenne. A storm brandnek 55%, a tendrilsnek 20% freeze chance van. Ez bőven elég.
Ráadásul buknám a shockot, márpedig most néztem a vidiken, 25-30%-ot rakok a komolyabb bossokra is.
Har_melin: Csodálkozok, hogy azon még elfut. Nekem 1050es van, igaz, nálam elsősorban netproblémák vannak szerintem. Néha egészen rettenetes a válaszidő...
-
brunnehilde
senior tag
válasz
gdevil #34763 üzenetére
Hasonlót már tud az enyém is, pedig még kanyarban se vagyok attól, hogy ki legyen maxolva.
Nagyon jó tipp volt a herald of ice, sokkal élvezetesebb a játék, és a clear is jobb. Divergentet vettem, azzal együtt 55% freeze chance a storm brandnek. Mapozásra meg is tartom majd.
m.lala: Dex csak a vaal hastenak kell, amit addig húzok, amig a dex engedi.
Védelme nem rossz, de ez már kimaxolt verzió? Mert a dps elég sovány. Nálam 3x többre jött ki, a normal pulse 6,5m az enyémnél.
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
gdevil #34755 üzenetére
Elég jó, ahhoz képest, hogy channeling skill, de okosabb leszek, ha ki lesz maxolva. 3.16-ban volt róla egy vidi, az nagyon tetszett, meggyőző volt a clearje, és ott még a buff előtt volt a skill. A Herald of ice nem rossz ötlet, teszek vele egy próbát, mert a fagyasztás az gyakorlatilag állandó.
Inpulsa is jó lehet, de ott túl sok a veszteség dps-ben ahhoz a rare chesthez képest, amit beraktam. Plusz az generálja bossok ellen a frenzyt is, több life, sokkal több ES.
-
Har_melin
addikt
válasz
gdevil #34757 üzenetére
Igen, én is az ő buildje alapján megyek. Nagyjából hasonló beruházásom volt (a két unique gyűrű, corrupt páncél, sisak, csizma) és merci lab előtt vettem egy kesztyűt meg egy pajzsot. Mindkettőn van life regen, így az addig használt stone golem mehetett a kukába, a kesztyűn meg még INT is, mert abból némelyik gemnek már kevés volt. Sajnos Replica Soul tether rohadt drága, de abban bízom, hogy a trapos megoldással a heistek jól vihetők lesznek. A flaskákat kell majd még megcsinálnom, mert eddig nem vacakoltam velük, pedig az gyorsítaná a mapozást.
-
Remiel
őstag
válasz
gdevil #33673 üzenetére
nem ebben nincs curse, ez egy frost/lightning build.
De nézd meg ezt, ilyenek a top autobomberek kb
és ott 0 frost van
-
Har_melin
addikt
válasz
gdevil #32537 üzenetére
Tessék, itt egy abszolút autocast, egygombos build.
-
Har_melin
addikt
válasz
gdevil #32537 üzenetére
Jó, de akkor nem az a baj, hogy "már megint csak a cyclone" van, hanem neked egyedül a cyclone tetszik, hiába van egy csomó más lehetőség is.
"Joliot Curie téri, ötödik emeleti, kétszobás, alkóvos, beépített konyhabútorral fölszerelt, Sas-hegyre néző lakásomat sürgősen, ráfizetéssel is elcserélném Joliot Curie téri, ötödik emeleti, kétszobás, alkóvos, beépített konyhabútorral fölszerelt lakásra, a Sas-hegyre néző kilátással."
-
-
Rayner
őstag
válasz
gdevil #32530 üzenetére
Ez még csak az eleje, 2 hét telt el ligából, sok build még csak most fog jönni. sok új skillnél még nem találták meg a megfelelő geart...
Sok logbookban eddig kaptam oneshotot és eddig nem értettem miért... nesze neked ES build...ezt figyelni kell mert kapom a oneshotot
Monsters kill things with 20% life or lower. -
-
Rayner
őstag
válasz
gdevil #30484 üzenetére
Még kezdő vagyok, lehet hülyeséget írok, de én úgy tudom ha leteszed akkor a belelőtt területi sebzésed nagyjából felerősítve egy adott pontban adja le. van egy magyar YT aki csinált egy ilyen buildet csak kinetic bolttal. na én ebben a buildben cserélném le a staffot wand+shield kombóra és wandba tenném a hydrospheret egy olyan gemmel ami oda proccolja a gömböt ahova az egérrel kattintasz. spellslinger support
-
la_cc
addikt
válasz
gdevil #30478 üzenetére
Ez igaz, de az vesse rá a követ, aki szeret ingyen dolgozni.
Keresni kell egy leírást egy másik cracking lance alapú build-hez és kész.
Itt is van egy:
[3.14] Crackling Lance Build | Elementalist | Ultimatum | Path of Exile 3.14
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3063243
Videó -
-
brunnehilde
senior tag
válasz
gdevil #28925 üzenetére
"Csodás". Nem örülök, hogy más is hasonlóan szenved vele, de legalább nem egyedi eset vagyok.
Még bizom benne, hogy valamennyire helyrepofozzák, de szerintem ideje lesz átirni a minimum gépigényét a játéknak.
Nekünk meg nincs mese, bőviteni kell a ramokat.
freddirty: Elég "OP"-nak tűnik ez a Thirst for blood, egy maxos Jack igy már jó alternativa endgamere is akár.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
gdevil #28368 üzenetére
Az ideális valahogy úgy nézne ki, hogy movement skill (vagy futás), warcry és EQ. Nálam kicsit megcserélődtek a dolgok, és dash után EQ, majd amig jön az aftershock, addig ellövöm a warcryt, vagy többet is. Igy pörgősebb a játék, még ha nem is mindig hozom ki a maximumot a warcryokból. Seismic alap, Enduring nálam szintén, mapozásnál ezeket váltogatom. Komolyabb monsták ellen meg megy az Intimidating is.
freddirty: Nem csak neked szól, de ma vettem kipróbálásra egy Daresso s Defiance bodyt, és marhára bejön vele a játék. Mapozásra tökéletes, ha köv ligában nem lesz nerf, erre fogok gyűjteni.
-
TrollBalint
addikt
válasz
gdevil #26562 üzenetére
Csak egy apró megjegyzés, a Synthesis bukásának nincsen köze ahhoz, hogy utána "tudtak egy értelmes ligát csinálni" ugyanis, két ligával előrébb van a fejlesztés. Már most is futnak javában a következő liga fejlesztései, és szerintem hamarosan kezdődik (ötletelés szintjén már biztos elkezdődött) az azutáni liga.
Speciel a synthesis nekem bejött, bár tény, hogy nagyon lassította a játékot. -
Har_melin
addikt
válasz
gdevil #26562 üzenetére
A kertet egyszer kell elrendezni, ez nagyjából fél óra a már fent lévő tervrajzok alapján. utána nulla munka van vele. A T1 mapokból kiszedsz a ládából egy veteményre valót, elveted a T1 magoknak fenntartott ágyásba. Kikelnek, learatod, ha van használható craft, akkor ellövöd, ha nincs, megy a tartályba.
A magasabb szintűeknél dettó, mert ott csak annyi a kötelem, hogy legalább T1 magok kellenek köréjük - T2-T3 vethető vegyesen. T4-hez gondolom T3 magok kellenek majd, de azzal majd akkor foglalkozom, ha odáig jutok.
-
TrollBalint
addikt
válasz
gdevil #25094 üzenetére
Az a baj, nem tudjuk, hogy működik pontosan Alva. Ami biztos, hogy egy mapon 3 különböző szobát ajánlj fel, és ha beszéltél vele és mondja melyik szobát tudod fejleszteni, utána már azt fogja beadni, még ha ki is lépsz előtte és új mapot futsz (legalábbis az Incursion-ben így volt és kétlem, hogy változott volna).
Lehet tesztelgetni, hogy:
1, meg csinálsz egy szobát, és utána mész másik mapra, hátha beadja
2, ki is lépsz, és úgy mész másik mapra,gyanítom, hogy hasonló eredményre jut mindkettő, és abból kiindulva, hogy egy fejajánlott szobát már fixen meg kell csinálni, a program elmenti, azt is, amit legutoljára csináltál. Időben biztos vagyok benne, hogy akkor jársz a legjobban, ha csak mész és drukkolsz.
-
válasz
gdevil #23168 üzenetére
PoB-ot nem használok sajnos. A lényeg annyi, hogy ha tudod vinni a két Mjölnert (400 str és 300 dex) akkor minden ütésnél triggeler egy arc-ot. Cyclone és némi attack speed mellett nekem olyan 4 attack per second jön ki, és cyclone mellé is betettem egy cast on critical arc gemet.
Assassin-re építettem, így elég magas a crit esélye, valamint a Mjölnerben is crit meg crit damage supportok vannak. Wrath, herald of thunder és precision foglalja a manát. Elég fontos, hogy legyen accuracy mert ha nem találsz el senkit, nem jön az arc.
Következő ligában megcsinálom ezt elementalist buildre, és akkor resolute technic segítségével mindig találni fogok, és nem a critre gyúrok.
Most gagyi rare cuccokkal is le tudok futni T12 mapokat. -
brunnehilde
senior tag
válasz
gdevil #21532 üzenetére
Nem tudom, mennyire merjem ezt az assassint ligakezdésre ajánlani.
Ha nem lesz további nerf a FB Cyclone Slayerrel, én valószinűleg azzal indulok neki, sőt, talán még inkább a Championnal. Aztán ha azzal megcsinálom a mapokat, pantheont, stb. akkor valószinű váltok az assassinra.
-
TrollBalint
addikt
válasz
gdevil #21243 üzenetére
én a stacked deck-et a Legion-ből szerzem, a kb. 15-20, amit tegnap eladtam, az kb. 20 mapról jött be, de én csak bementem, letudtam a Legion-t és jöttem ki. (Mindegyik alacsony tier-ű map volt, hogy gyorsan végezzek. )
A crafthoz én se értek igazán, ha találok valamit, megnézem mennyit ér (a unique-oknál egyszerűbb, de azokban nem szokott szerencsém lenni nagyon, inkább csak a liga elején) rare-knél meg próbálok néhány főbb értéket nézni. Illetve - szintén inkább liga elején - a superior gemekkel lehet még keresni, ami 17+%-os azt már elviszik néhány chaosért.
Meg hát a chaos recept, én azt nagyon sokáig szoktam gyűjtögetni, de arra a legjobb a bánya. -
Pitymaszter
tag
válasz
gdevil #21217 üzenetére
Mivel még nem találtad meg ezeket a beasteket ezért nem láthatóak az oltárnál.
[link]
A fentebbi linken a listából megtalálod az open portálokat és ott a hozzá kellő beasteket.DELVE bossok spawnolása:
Ahuatotli, the Blind - Vaal Outpost 83 Depth
Kurgal, the Blackblooded - Abyssal City 150 Depth
Aul, the Crystal King - Primeval Ruins 250 Depth -
brunnehilde
senior tag
válasz
gdevil #21214 üzenetére
Delve teljesen random tudtommal. Ha csak lefelé haladsz, elvileg akkor is bele kell majd futnod egybe előbb-utóbb. Bestiary boss: átugrasz Einharhoz, és megnyitod a Blood Altart. Majdnem a legalján van olyasmi, hogy open portal to... és mellette a kis képre ha ráviszed az egeret, mutatja a bosst ami megnyitja. Válaszd ki amelyik tetszik, vagy amelyik a legolcsóbb, traden szerezd be. Aztán vissza az altarhoz, ahol megnyitja a portált.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
gdevil #20957 üzenetére
Egy pár hasznos tanács, de még én is tanulom a buildet:
- a beállításoknál kapcsold ki azt az opciót, hogy automatán felvegyen felszerelést magára, mert meglepi halál lesz...mivel facebreaker van, ha egy fegyót felveszel oda a cyclon
- a phys refis mapokra nagyon figyelj, mert szintén erre a sorsra jutsz -
brunnehilde
senior tag
válasz
gdevil #20957 üzenetére
Hello. Hajrá.
Cold snap nem életbevágó, de egész jól működik CWTD-vel. Phase runon gondolkodtam még, de sok haszna valójában nincs, mert ha nyomod a cyclonet folyamatosan, abban a pillanatban elveszti a phase run az összes hatását. De, hogy őszinte legyek, nem vagyok benne 100%-ig biztos. HO-ban teszteltem, amint lenyomtam a cyclonet, elszállt az összes phase run buff.
Ascendancy pontok: elsőre az Unstoppable Herot javaslom. Védelem és támadás is, ha van fortify nem tudnak kábitani. Aztán Master Of Metal. Impale + védelem. Inspirational és végül First To Strike.
-
TrollBalint
addikt
válasz
gdevil #19400 üzenetére
Igen, SSF-ben nincsen trade, ezt jól tudod. Zana-nál (nem nagy vigasz tudom), de már akkor megváltozik a kínálata, ha megnyítod azt a mapot, amin a daily-je van. Ha újra megjelenik a daily az atlason, megint megváltoztatja a kínálatot. T5 felett sárgává szoktam tenni a mapokat (nem csak a bonus miatt, hanem a drop miatt is) T10 felett, meg szinte mindig nyomok rá chisel-t (ahogy Rizseslecsó is javasolta).
ja, és Zanától elég sok mapot meg szoktam venni, néha olyat is, amiből 1, 2 v. 3 van. (3mat be lehet ugye cserélni egy nagyobbra, és néha ezzel a módszerrel 2-3 szinttel nagyobb mapot csinálok).
Illetve, ha a csinálod Zana questjét, egy idő után megjelenik, hogy T5-T10 közötti random mapot nyit azhelyett, amit beleraktál.ja, Zanánál szoktam olyat választani (ha már mindegyik mapot megcsináltam a felajánlott questek közül), ahol mapot kell vadászni.
Jó hír, hogy a következő ligában az egyik orb bekerül a standard drop közé, nem tudom a nevét, de ezzel lehet egy mapból egy másikat csinálni (a tier marad)
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
gdevil #19396 üzenetére
Szia, sajnos a map drop tényleg siralmas, ha nem fektetsz bele. T10 felett muszáj, felchiselesni és jó mob sűrűséget craftolni rá.. Utána már esni is fog, akár több is egyszerre. Ha nem fektetsz be, ne várj hasznot. Sajna ez egy ilyen játék, ne sajnáld a pénzt és jutalmazni fog.... Tudom, durván hangzik, de ez van. Holnap délelőtt fent leszek, ha gondolod adok pár mapot. Standard,Liga,Event??
Igen, sokszor tradelni kell, anélkül nincs élet... Ne várj a sültgalambra, mert éhen halsz...
Szép estét.. -
BoneDragon
veterán
válasz
gdevil #18878 üzenetére
Atziri és Shaper fix, ezért semmi köze a map levelhez, utóbbi Tier 17. Elder viszont 4 féle lehet, és ez a map szinekhez van köze, azon belül nem változik. Szóval lehet fehér, sárga, piros és a végén uber. Ugye ezzel nem csak ő lesz erősebb hanem a 4 csicskása is
Har_melin: Látom megválaszolsz mindent, léptem is inkább WO-ni.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
gdevil #18672 üzenetére
Játék, játék, játék.
Nagyjából ennyi a recept.
T15 + T16 elder rare mapokat farmolok Harbinger moddal (4chaos). 20% quality, min 80% item quantity. Kb 20 chaost ölök bele egy mapba, nagyjából 3-5 perc a kipucolása és van rajta kb 10 chaos tiszta haszon. Vagy valamivel talán több is. Hát ennyi.
De ennél vannak szerintem sokkal jobb exalted szerzési módszerek is a játékban.
-
m.lala
aktív tag
válasz
gdevil #17143 üzenetére
Én még abszolút tanuló vezető vagyok, nekem is iszonyat tetszik az a build, még nem kezdtem el, de találtam egy szépet, ímé főbuffolva 1.2M DPS remélem jó a link:[link]
Ha kiveszed a Frenzy és az Endurance charge-ot 660….szóval vannak sarkalatos pontok.Én ezt tolnám skacok:[link]
Mivel meguntam a centrifugás pörgö, forgó karakterem, ami erős, de nekem drága, tanulási céllal váltottam egy ócsóbbra….tényleg ütős, de a kérdésem mivel bevallottan hülye vagyok a játékhoz és ez az elő szezonom, jönne egy láma kérdés
….mivel mozog/teleportol a srác az üres területre? Whirling Blades? olyan mintha odateleportálna a fő skillel és bumm, pedig nem, csak azért kérdezem mert nekem nem olyan az effekt.
Jelzem még csak lvl 62 épp felvettem a cuccokat/vért még tabula, 6l vért még forog/ amit javasol, csak kérdezem. -
TrollBalint
addikt
válasz
gdevil #16796 üzenetére
itt tudod customizálni: https://www.filterblade.xyz/
Kiválasztod, hogy neversink, meg hogy stictness stb., majd legörgetsz, és amit meg akarsz változtatni (jelen esetben a unique-kat) arra a jelölésre ctrl + clik és a navigált oldalon az egyes helyeken tudod letiltani. (Egy sokágú csillag benne egy kör. Ez a jele a beamnek, rányomsz, és utána tudod kivenni a pipát az active-ból és akkor nem lesz beam) Hogy a .filter file-ban hogy van ez benne azt (még) nem tudomde ott is valamit törölni kell, gyanítom beam néven lesz.
-
tomazin
veterán
válasz
gdevil #16796 üzenetére
ezt gondolom Te konfigoltad így, nem?
én annyit csináltam, hogy felmentem, strictness, jobb oldalt details és megnézed melyik tetszik neked. kiválasztod (én alsóbb mapokon most a stricttel tolom, egyedül a scroll of wisdomokat szedem fel néha alttal), aztán ha még akarsz valamit mókolni akkor advanced és ott tudod állítgatni.
ha kész akkor download.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest