-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Mad_Wolf #43060 üzenetére
Az ajánlott az, hogy bele se kezdj, mert mindig kidobál.
Amúgy kipróbáltam a kaliforniai szervert (is) lag-os, de legalább nem dob ki.Visszakanyarodva az eredeti kérdésedre, volcanic fiss snaking elég menő most, de itt van mindenféle összegyűjtött build: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1KpEhYaWQOkyY-dxbNACUOXVXGe6DCb1fDO5Z7RXvCFA/htmlview?usp=sharing
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Mad_Wolf #42287 üzenetére
konkrétan ennyi a kopec boss
ha valakit érdekel a ranger deadeye lightning arrow leveling build (keresőbarát) akkor ezt követtem és ebből szedtem még tippeket
-
tibee77
őstag
válasz
Mad_Wolf #42016 üzenetére
De sajnos az a verzio halott ami nem archmage-en alapul.itt konkretan a meteorok csak azert procolnak mert van egy alapbol jo dpse a karinak az archmage miatt es a spark sokkal többször hiteli a mobokat, ascendancy is sokat segit.ezt masik skillel, gagyibb gearrel mar nem lehetne ugyanilyenre megcsinalni.cast on freeze setup es megis egy lightning skill kell hozza hogy müködjön, kicsit fura
a nerf elött kb mindegy milyen skillt raktal be, siman spameltem a comet-et.most ez mar nem megy.
-
crazygamer
tag
válasz
Mad_Wolf #41808 üzenetére
Meg tudnál hívni a guildba? Felhasználónevem:drizztdourden1975#5153
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Mad_Wolf #41171 üzenetére
Meg is van a mageblood pob. A speed movement implicites ralakeshel még tovább növelhető, de igy is bőven jó lesz. Vagy akár a silver, vagy a granite flask helyett is be lehet cserélni egy quicksilvert mapozáshoz. Meglátod játék közben melyik jön be jobban. Nekem voltak "tartalék" ruby és amethyst flaskjaim, arra az esetre, ha a searing modokkal brutál minuszba mennének a resik.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Mad_Wolf #41164 üzenetére
Ngamahu firewalker str-es.
Int helyett lehet tasalio shamant tenni. 15-20% hinder on hit, jót tesz a védelemnek, knockbackel kombinálva, illetve a rongokurai turtle-vel lehet csökkenteni a bekapott crit sebzést.
Gemeket lehet húzni, és cserélni (pl awa chain +1 chaint ad, clearnél érezhető, stb). Frost shield az enlighten mellett van. Később, ha akarsz wrathot (small cluster kell hozzá), akkor az menjen oda. Frostblink mellé nem fog kelleni a faster casting, ha azt kiveszed, lesz hely a wrathnak is. Precision helyett én inkább a vitalityt preferálom. Life on hit watcherssel. Az baromi hasznos, ha pl 8 modos mapokat farmolsz és nincs life regen.
Gearen amúgy sokat lehetne még fejleszteni. Ami feltűnő nekem, hogy nincs chill elleni védelmed (charge mastery) és nincs bleeding/corrupted blood elleni védelem (life flask). Ezek azért nagyban közrejátszanak az elhalálozásokban. Inkább a charge masteryt rakd ki, és pl a mental rapidyt hagyd későbbre. Banditáknál egyébként alirának segitettél? Pantheon pedig lunaris és abberath.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Mad_Wolf #41156 üzenetére
Unique gear rendben van, a rare cseréért kiált.
Két gyűrűre a -7 mana cost meg fogja oldani a mana problémát, és van olyan passziv pont, hogy "mana regen / power charge", ami még nincs kirakva. 9 pch mellett az 72% incr mana regen! 20% quality az inspirationre is lejjebb viszi a mana costot, 21/20as pedig még lejjebb, igaz ez már drágább.
Még csak lvl86 vagy, szóval van még bőven hova fejlődni. A védelmen rengeteg fog dobni a block kimaxolása 75/78-ra, és a body csere is (2,5k/500+ arm/es). Resistekre kell odafigyelni (a resistes militant jó választás volt), mert sok a unique, clusterektől kezdve legyen mindenen, amennyi csak lehet.
DPS-nél filléres befektetés, de sokat dob rajta a 21/20as LC, OOS gemek.
szerk.: látom közben frissitettél és cserélted a geart.
-
Har_melin
addikt
válasz
Mad_Wolf #41156 üzenetére
Ha megnézed az én pob-omat, láthatod, hogy nálam is hiányzik az a hármas passzív csokor és nem hogy T16-on, de shaper vagy elder ellen sem hiányzott a +10 devotion adta dmg többlet. Én most a guardianokat farmolgatom, hogy über elderhez meglegyenek a fragmentek, azok is mennek facetank módban. A plusz life és ES nagy segítség, mert ez teszi lehetővé, hogy kivárjam azt a pár másodpercet, amíg megint tudok castolni. Nekem előbb volt meg a cucc és csak utána jutottam el a clusterekig, de így csak talán két vagy három alkalommal haltam be úgy lvl 85 óta és csak olyankor, ha vagy benéztem egy map modot vagy a gépem hagyott cserben.
-
Har_melin
addikt
válasz
Mad_Wolf #41154 üzenetére
nem brünne, csak én: szerintem vedd ki a Mental Rapidity három pontját (a Militant Faith bal szélén) és rakd át most az Arcane Guardingra. Kisebb lesz a cast speed (lassabban használod el a manát), jóval nagyobb a védelem. A sebzés így is elég.
Egyébként nekem is rendszeresen elfogy a mana bossoknál, nagyobb pakkoknál (nekem 183 az unreserved), de 1-2 másodperc alatt megint visszajön, annyit meg kibír.
Szerk: megnéztem a saját karimat: nekem soványnak tűnik mind a life, mind az ES pool. Nekem 3,9k/3,3k és így az offline PoB 195k-t ír effektív health poolra. A két gyűrűn és a sisakon van majdnem 320 life-om, a páncélom pedig armorban a duplája, ES-ben a négyszerese a tiédnek. Úgy azért rögtön kevésbé glasscanon.
Ez az én POB-om. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Mad_Wolf #41153 üzenetére
na jó, mégiscsak vannak mana problémák, ha meghalok akkor azért általában mert elfogy a mana. Egyébként nagyon jól haladok vele, már t16-ot farmolom.
Brunne ha van időd ránézel? Mit csinálok rosszul?
A fejes, body armor, és a gyűrűk azok random estek, azért ilyenekA clusterek majdnem kész vannak, még 3 skill pont kell. Utána az arcane guardingot rakom ki, és kb eddig fogok eljutni szintben (92-93, ha nagyon tankos lesz akkor még a 94 is meglesz könnyen)
POB , ninja -
Har_melin
addikt
válasz
Mad_Wolf #41124 üzenetére
Ez a gépemnek túl sok még delírium nélkül is, főleg ha a ritualt valami olyan helyre teszi (pl. egy bismuth vagy verisium forrás mellé), ami eleve teljesen belassítja.
Viszont az LC meglepően jól tolerálta még a felpimpelt ritualokat is, csak egyszer haltam meg, amikor ráadásul még egy harbingert is berakott mellé. Ja, és célszerű kikapcsolni a loot jelzését, mert egy-egy combosabb exile után szó szerint nem látni az ellenséget, hogy hova kellene célozni. (Viszont sajnos semmi értelmes nem esett belőlük.) -
Siriusb
veterán
válasz
Mad_Wolf #41109 üzenetére
A tincture automatizálatlansága nálam is feketepont.
Épp korábban mentem két kört brüni LC-jével, hát kész felüdülés volt: orb of storm le, Ligtning conduit be, képernyő üres, mehetünk tovább.
Ezek után nehéz lesz választanom, következő ligában mivel fogok kezdeni. Azt már látom, úgy kell(ene) gondolkoznom, hogy amivel kezdek, azzal viszem végig, mert egy újabb kari (maximumra) felszerszámozásához nincs idegem. -
Siriusb
veterán
válasz
Mad_Wolf #41069 üzenetére
Csak olyannak adhatja oda, aki az ő LC-jével megy. Ez nem célzás akart lenni, ááá, degogy...
Nem tudom rávenni magam, hogy nekiálljak bevásárolni az ice novához, pedig trade-ben már ott vannak kikeresve a jewel-ek, meg egy pár cucc. Inkább kipróbáltam a fentebbi exile stratégiát, tényleg nem rossz, ezúton is köszi a megosztást.
-
Siriusb
veterán
válasz
Mad_Wolf #40881 üzenetére
Ilyen típusban két ligával ezelőtt ezzel kezdtem, elég ütős, pikk-pakk lenyomja a boss-okat, destructive play stratégiát mentem vele:
https://www.youtube.com/watch?v=tZVv2v2N1CMAmivel meg minden lehet tolni, az a Holy Relic of Conv. Kicsit összetettebb a felépítése.
Tényleg, aki ezzel kezdett, hogy vált be neki, milyen volt a kezdés? Részemről nem látom át, miként lehet vele könnyedén új ligát kezdeni, de hátha volt valami okosság.
-
-
DjDanee87
addikt
válasz
Mad_Wolf #39058 üzenetére
Igen, elvileg javították a crash-t:
Path of Exile@pathofexile·5mA fix for the crashes has been deployed. You will need to restart your game client (or crash again) to get the fix. Thank you again for your patience.
-
Lokids
addikt
válasz
Mad_Wolf #37847 üzenetére
Én 1x próbáltam a Toxic Rain buildet, de mapokig épp, hogy eljutottam vele. Utána váltanom kellett, mert annyira nem jött be a build működése.
Az előző ligában én marha Lightning aarrow deadeye-t indítottam. Az katasztrófa lett. Szerencsére az RF inq "megmentette" a ligát számomra. Bár az RF nem volt alkalmas a sanctumhoz.
De a Corrupting Fever után az RF a kedvenc buildem lett. Bár nem voltam képes leverni vele a feltúrbózott Eldritch bossokat. Pedig az atlas point elvileg csak 2 szintel emeli meg őket. Mégis képesek voltak 1hitelni. És akkor ezeknek van még valami über verziójuk is? -
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Mad_Wolf #36832 üzenetére
Ebben a ligában nagyjából 120 féle variációt kipróbáltam.
Kezdve az Aegis-es Inq-el, aztán a prototype-os trickster, végül a prototype champ. Ez utóbbi volt a legtankosabb, legerősebb, de a prototype-nál valahogy nekem elveszik a "fun", mivel csak light dmg van, nincs explode. Szóval igy liga végére visszaraktam Inq-re és most ezzel variáltam. Ezt nézd meg.
Storm brandnek kell passzivon a brand mastery + chain support, ezekkel nagyon jól működik, távolról lehet szórni. Herald of Ice + Ice bite, hogy jobban fagyasszon és explode is legyen. Elem prolif + overcharge, hogy meglegyen a 100% shock chance és terjedjen a shock+freeze. Haste van bent, a jobb ms és onslaught miatt, de lehet helyette Wrath is. Shield helyett staff, ezerféleképpen variálható.
-
-
-
tibee77
őstag
válasz
Mad_Wolf #36236 üzenetére
Asszem a vod felenel rakja össze a karit, aztan probalja ki, hogy mit tud.
Brunne: redditet kövessed, ott minden info nagyon gyorsan megjelenik.Egyebkent a base dmg-et lenerfeltek kb. olyan szintre mint volt elötte (bazi sok ertelme volt az egy napos buffnak xD ) es a dmg per shock effect-et meg növeltek 15-röl 20-ra.(ez azert hoz vissza valamit a nerfböl).
En egyszer nagyon kiprobalnam a gamet konzolon, szerintem bazi gazdag lehetnek.Kivalasztok valami olcso szar karit amivel lehet farmolni t16ot es dölne a penz. -
tibee77
őstag
válasz
Mad_Wolf #36234 üzenetére
[link] ebben a videoban rakja össze a budget verziot. Itt meg frostfernot isteniti mert olyan jo lowbudget megoldas, hogy t16 mapokig nem is kell mas, söt azon tul is okes. Csak aztan ggg konkretan törölte a jatekbol azt a fejest igy kesöbb a dialla chesttel tudta helyettesiteni,mert az is kapott asszem buffot most es nagyon jo lesz a buildhez.
-
tibee77
őstag
válasz
Mad_Wolf #36231 üzenetére
Igen en csinaltam. Nagyon bejött, csak en ugye nem ligat kezdtem vele, hanem egyböl mageblood meg vagy 100-200ex geart dobtam ra. Az brutal jo volt, viszont total low budgetben nem tudom milyen erzes vele jatszani. Rue kiprobalta eleg fos gearrel, lvl90 karival es t16ot szepen vitte, lenyomott vele minden guardiant.ha erdekel, nezd meg a vod-jat, ott lehet latni, hogy milyen a kari.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Mad_Wolf #35999 üzenetére
hasonlóan vagyok én is, valahogy ez a liga mechanika nem fogott meg, ehhez jött még, hgoy nehezebb is volt boldogulni ezzel a builddel, (meg úgy unblock mindennel). Teljesen el is vette a kedvemet, lehet a következő ligát is kihagyom. (De azért a fejleményeket megvárom, hátha
)
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
Mad_Wolf #35509 üzenetére
Én szerintem már liga előtt elkezdek borozni, meg jäger helyett pálinka lesz. Nem is akarnék inni azt, de már csak kicsi van az üveg alján és baromire idegesít...
Nekem is tetszett az a colorbling mode, azt hiszem 2 féle "grafikát" is be lehet állítani neki, de annyit kitakartak az itemből, hogy így meg azt nem láttam és így inkább kikapcsoltam.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Mad_Wolf #35449 üzenetére
Többször több helyen olvastam már hogy fölös labot runolni mert annyi féle enchant van, hogy iszonyat sokat kell letolni statisztikailag hogy azt adja be ami kellene. Ráadásul ismerek összesen vagy 3 buildet, tehát még csak azt sem tudom melyik enchantot mire volna érdemes tenni eladás céljából.
Azóta végignéztem a challengeket és azért a 250 Uber lab enchant miatt lehet lesz bőven eladó enchantolt cucc a piacon.
-
Rayner
őstag
válasz
Mad_Wolf #35450 üzenetére
heist mindenképpen kell
ugyanúgy fog menni a shieldes cluster és a társai mint ebben a ligában. ward-os fejes/cipő/kesztyű CWDTnek megint menni fog. Liga elején mint mindig a flaskából lehet jó pénzt csinálni. ott a lényeg a 6-7 chargeos verziók, de ez ugye starter függő mivel kezd a nép. RF fegyver craft szintén mehet. belt-> hp+3 resi. tailwind+elusive cipő.
chaos dot+dot kesztyű. szóval van azért most is lehetőség. str és int stacker itemek.első pár nap talán érdemes venni (vagy örülni ha kiesik) esetleg Dead Reckoning jewelt, valszeg 20-30-40-50c lesz első napokban ami egy hét alatt felmegy 1 ex környékére itt lehet keresni vele pár chaost.
-
tibee77
őstag
válasz
Mad_Wolf #35418 üzenetére
Raixorschmaixor csinalt a buildröl több videot, nagyon ajanlatos megnezni öket, mert elegge bonyolult a kari, nem ugy müködik hogy radobaljuk a cuccokat es megy.
Kell, hogy legyen eleg life, kell, hogy legyen eleg mana, unique gyürün pl. kötelezö a catalyst anelkül semmit nem er szinte, kellö mennyisegü ward kell.Szoval ha legalabb ezekre nem figyelsz oda, akkor egyszerüen nem fog müködni a loop. [link]
Itt van egy masik csoka, ö az elementalistra esküszik, neki is van low budget videoja. [link] -
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
Mad_Wolf #35318 üzenetére
Arra gondoltam éppen, hogy de igen, jók.
De olyan rég nem indítottam necrot, hogy ki akartam próbálni, a többit is.
Az a helyzet, hogy eddig konzolon elég bajos volt a spectre kezelése.
Mondjuk nyomsz egy "A" betűt, lenyomod egér gombot és mazsolázol, de végül is nem talász, vagy mégsem kell ami a földön van, akkor nem elég megnyomnod az "A" betűt ismét (remélem így van), mert ha elengeded az egér gombját is, valamid lesz, amit nem akartál annak helyére amid volt. Csak úgy tudod ezt elkerülni, ha mondjuk miközben elengeded "A"-t, nyomsz egy Esc. gombot és csak ezután engeded fel az egér gombját.
Konzolon ez most ilyesmi (Esc. helyett a menü előhívása) , de legalább működik. 2,5 év után egy hete sikerült ezt kiolvasnom. Sőt képes voltam 28-as szintig (nem mintha sokáig tartana) egy karaktart elvinni, csak, hogy spectre bank legyen.
A keresést sem segíti, hogy a kurzor, ami egy fél holttestnyi karika, néha 6-8 méterrel odébb jelöli a kívánt célt.
Na mindegy, de így amúgy is esélytelen másodpercek alatt levadászni Őket.
Soká írtam, de asszony nemrég ment dolgozni így innentől ráérek.
Most 2 carnage 1 host 1 aréna master a felállás. Elég masszívan életben tartanak. Némelyik guard 1-2 x lecsap de 96-os szint után ez kevésbé érdekel.
Most megyek they of thul-t vadászni.
Lehet, hogy erről a szezonról később írok egy memoárt. -
-
Mad_Wolf
aktív tag
-
gdevil
aktív tag
válasz
Mad_Wolf #35151 üzenetére
Nem követek konkrét buildet. A poe.ninja-n megnéztem az EA Hierókat, hogy miket használnak, és az alapján tettem át az inquisitorról. A Tree pl. szinte teljesen ugyanaz mindenkinél, a gemek is szinte ugyanazok. Úgyhogy ez alapján.
Megnéztem néhány (angol) gameplay videót,
meg Corin stream-jében hallottam még néhány okosságot az EA Ballistáról.Mégpedig, hogy elementalist esetén magas, 2.5-6-os aps kell, hogy gyorsan fel tudja stackelni a fuse-okat az EA, Hierónál elég az 1.7-es APS, mivel egyel több (7) totemet használ, Championnál meg nem kell külön accuracy, mivel a champ a tauntos ascendancy-ja révén mindig "betalál". Hátha ez is plusz infó valakinek.....
-
gdevil
aktív tag
válasz
Mad_Wolf #35139 üzenetére
Én egy Winter Orb occultistot fogok igy kezdeni, most van 10 exem, még párat farmolok hozzá. 2db Void Battery, Brotherhood amulet mandatory ,ezek most jó olcsók.
Ami kissé drágább, az a Body armor spell crittel, meg frenzy charge on hittel, meg elusive cipő kell neki. De ahogy néztem 10-15- exből inditható. -
Pitymaszter
tag
válasz
Mad_Wolf #35139 üzenetére
Én a Lightning strike Raidert ajánlanám neked, bár a 15 ex elég sovány hozzá, de kezdésnek elég. Megosztom az én karimat [POB linkjét] ha érdekel. Locsoltam rá pár exet a legnagyobb költségem az AWA multistrike support gem ami 23 ex volt. Az itemek amiket látsz az self craft eredményei. Amúgy sima multistrike-al is simán működik a build én úgy toltam sokáig T16-os mapoknál.
A build nagyon takarítja a mapokat!!! Bossok sem problémák. Egy hibája van ha vmi betalál akkor az nagyon tud fájni... De dolgozom azon hogy kiküszöbölődjem a védelmet úgy hogy minimális dps veszteségem legyen (új fenyó- tripla elemental attackos - kell akkor el tudom hagyni az Angert és Grace-t betudom rakni.) -
Rayner
őstag
válasz
Mad_Wolf #35049 üzenetére
jelenleg olyan 40exbe van kb. megvan a forbidden flesh most gyűjtök a flame-re így még +70ex lesz benne. Most a 2 jewel nélkül elég biztosan futom T16 mapokat és bossokat is sikerült megoldanom így a mapon a sárga/kék már nem probléma a map végén is 3-4mp alatt fekszenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hobby rádiós topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest