- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pitymaszter #41763 üzenetére
Íjj, nekem negyedik generációs i7 van, bár asztali. Kevés lesz.
-
Win-T
őstag
válasz
Pitymaszter #41750 üzenetére
A régimódi egerezést szokni kell kicsit, de azért a játszhatatlantól messze van szerintem.
Esett lvl4-en 2 exa egy bossból... lehet itt más lesz a main currency nem a megszokott chaos és divine? Gold talán? Nagyon kíváncsi leszek a trade alakulására.
-
Remiel
őstag
válasz
Pitymaszter #41495 üzenetére
jól gondolod
-
Siriusb
veterán
válasz
Pitymaszter #40445 üzenetére
Nem gondoltam, hogy másfél órával kezdés előtt a 42 ezredik agyalágyult leszek...
Az legalább vigasztal, hogy az enyém nagyobb. -
Remiel
őstag
válasz
Pitymaszter #39457 üzenetére
Nálam a Purity of Fire lvl26 és így is "csak" +5... még egy szintet tudnék hozzáadni ha a shield +2 aura gemes lenne és nem +1 all és hp, de most nem tudom kipróbálni mert eladtam a régi pajzsom, másra már nem igazán tudnék olyan +1 tenni ami hatna rá, így is van amin csak lehet.
+8 azt nem tudom elképzelni hogy lehetséges, szerintem sehogy, mert ha 22-nél ugrik a Purity 4-ről 5-re és 26-on még mindig csak +5 akkor hányas kéne legyen még háromhoz?
mondjuk én így is 90 all res vagyok, de ugye chieftain amivel ez sokkal könnyebb
-
Lokids
addikt
válasz
Pitymaszter #39458 üzenetére
Oké, akkor +1 resist meg is van, de még így is hiányzik 1 valahol...
-
Har_melin
addikt
válasz
Pitymaszter #37204 üzenetére
Én két fő problémát látok vele:
- alacsony szinten (a videók alapján az egész alapjáték "alacsony") a potenciális jutalom nem éri meg a ráfordított időt. 2-3 chaosért (talán) egy rutinosabb játékos nem szüttyög annyit, amennyi egy szint kitakarításához kell. Innen kezdve viszont az emberek első benyomása az, hogy minek? Lehet, hogy magasabb szinten már hűdebameg jó a loot, de amennyire látom, ott is inkább arra mentek, hogy bónuszokat kapjál, amelyekkel kevésbé lesz szívatós. Kicsit olyan, mint a viccben:
- Miért veri a fejét a falba?
- Mert olyan jól esik, amikor abbahagyom.- a távolról, shotgun szerűen sebző buildek kivételével (trap, mine, totem, esetleg spark, venom gyre, hasonlók) a többi szív, mert a resolve egyáltalán nem passzol a mechanikájukhoz. A lassabb, facetankolós meléeknek meg szinte semmi esélyük végigvinni. Ezt ilyen formában láthatóan tesztelők és nem játékosok gondolkodásmódjával fogadták el. Egy tesztelőnél ha tizedszerre sikerül, akkor azt mondja, hogy nem rossz mechanika, meg lehet tanulni. Egy játékos meg ha gyenge a jutalom (ld. 1. pont), akkor a harmadik-negyedik próbálkozás után hagyja a francba. Főleg egy olyan játékban, ami még mindig legelső sorban a hatékonyságról szól.
-
válasz
Pitymaszter #37193 üzenetére
Mapozásig engedd el. Én sem futom őket.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Pitymaszter #35140 üzenetére
köszi a tippet, most értem el a mapokat, nagyjából ilyen buildre gondoltam. Gyors, tankos, pont amire szükségem van. Elkezdem szintezni, aztán meglátjuk mi lesz belőle. Farrul, gull betárazva, már csak a resistet kellene megoldani valahogy
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Pitymaszter #35140 üzenetére
Köszi, ránézek, így hogy van egy közel 40-es rangerem.
Ruetoo CF buildjét próbálta esetleg valaki? elég gyorsnak tűnik ez is. -
Har_melin
addikt
válasz
Pitymaszter #34923 üzenetére
-
dante3
addikt
válasz
Pitymaszter #34599 üzenetére
Köszönöm, tényleg ez volt!
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Pitymaszter #34548 üzenetére
Rendben, köszi. Akkor várunk türelemmel.
-
Har_melin
addikt
válasz
Pitymaszter #34479 üzenetére
A Replica Last Resortos változat? Ahogy elnézem, az inkább self farmolással fog menni. Nem tudom, hogy a videó hatására, vagy más is rájött, de bőven nem a pár-tíz chaosos sávban fog mozogni az ára szerintem. Most próbáltam venni kettőt standarden, 4-5 exától indul a frissen érkezett darabok ára is, de inkább 10+
-
Rayner
őstag
válasz
Pitymaszter #34460 üzenetére
Annyira nem szeretem ám a beasteket, de amíg actozok és korai mapozok addig jó ha gyűlik aztán mire elérem az endgame-et lesz egy raklapnyi beastem amit fogok eladok és helyből lesz pár exem és gyakorlatilag nem grindeltem érte
-
Rayner
őstag
válasz
Pitymaszter #34451 üzenetére
Amúgy pont emiatt tetszik ez a fa hogy nincs kötelező másolandó vagy nincs tuti legjobb, mivel itt mindenki úgy alakítja hogy amit farmolni akar.
-
Har_melin
addikt
válasz
Pitymaszter #34454 üzenetére
Remélem meg tudják majd oldani, hiszen a meglévő remove only tabok mutatják, hogy kellene legyen. Ha üresen kapom vissza, az se ver le annyira, amúgy is konvertálni kell majd minden mapot.
-
tibee77
őstag
válasz
Pitymaszter #34429 üzenetére
Hat sok különbseg nincs, csak annyi, hogy 400+ms-ed van konstans meg vagy 10.0 Attack speed.De imadta mvele mapozni bazz.
Trollbalint:hat ehhez meg hozza tudnek szokni, szeretem a gyors playstyle-t de ez hogy körbe kell fordulaszni hogy a kepernyön levö mobok lehaljanak ez eleg kaka. Na majd szokasosan indulas elött kitalalom, hogy mi legyen.
Plazma:Amiota nerfeltek az aoe-jat, azota inkabb csak deepdelvere hasznaljak szerintem es ott is a fulldps no defense modban csillio exaltot beleölve.Most majd meglatjuk, hatha jobb lesz mint volt, bar a dps növeles nem oldja meg az eredeti problemat sajnos, kell a proj speed nagyon, hogy messzire szalljanak a "tüskek".Annno amugy nagyon szerettem, eletbe nem gondoltam volna, hogy lesz egy deadeye minerem.
-
tibee77
őstag
válasz
Pitymaszter #34422 üzenetére
Az a baj, hogy en anno jatszottam az igazi ls selfchill zerkerrel es ez ahhoz kepest tök gagyi.
marmint biztos gyors meg erös is ha mondjuk az ember 100 exet beledob de meg akkor is gagyibb lesz mint az a valtozat. Egyik kedvenc mapperem volt, kar, hogy nerfeltek. Meg azt mondjuk en nem is tudom elkepzelni, hogy-hogy jatszik az ember +1strike modos kesztyü nelkül, anelkül nagyon mehh az a skill.bar lehet van a tree-n mar valahol amit kirakhat az ember igy ligastartkor mikor ilyen kesztyük meg nem nagyon vannak.
Egyebkent neztem több videot is pf conc-rol, ez nagyon nem jön be, hogy csak az elötted levö mobokat tudod sebezni,mondjuk clearrr ott a plague bearer, az meg jo lehet.amugy ahogy neztem, minden szir szar kapott buffot, csak stormbrand nem? Wtf... Minden spellnek emelik a sebzeset 40-50%kal, ahhoz meg hozza se nyulnak, miközbenerfelik az added dmg gemeket...azt ugy akkor hereltek is erre a ligara ugy, hogy hozza se nyultak. -
Rayner
őstag
válasz
Pitymaszter #34422 üzenetére
Ez jónak néz ki lehet megcsinálom 2. karinak
bár a helixet rühellem
-
Rayner
őstag
válasz
Pitymaszter #34349 üzenetére
Az egyik képen a kari egy oszlop mögött áll ami védi egy AOE tűztől. ez is tuti több phases boss.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Pitymaszter #34349 üzenetére
Nekem nem tetszett a memory game. 1x öltem mavent az elég is volt, nem volt utána motiváció. Loot is szhar volt... Mondjuk ez poe, itt mindig szar a loot.
-
Har_melin
addikt
válasz
Pitymaszter #34346 üzenetére
Kérdés, hogy a két új boss milyen erőt képvisel majd. A craftolás miatt szerintem nem lehet majd kihagyni az influence-üket, tehát előbb-utóbb eljut hozzájuk az ember. Szerintem ők lesznek kb. Shaper szinten. Ha így lesz, akkor az egy elég kiegyenlített játékteret biztosít majd a legkülönbözőbb játékosoknak, az egészen alkalmitól a hardcorig. Minden extra bossfight nélkül is tolhatsz T15 szintű mapokat, ha csak annyi időd van, hogy végig lépkedjél az atlaszon. Önmagában az influence rendszer eljuttathat két bossig, aztán te döntöd el, hogy megpróbálkozol-e velük.
A spéci ascendancy jeweleknél most megnéztem újra, amit az összefoglalóban mondott - sajnos nem garantált dropok, hanem csak boss specific unique darabok. Így az áruk valószínűleg tényleg a csillagos égben lesz, legfeljebb a fényévekben mért távolság változik majd.
-
Rayner
őstag
válasz
Pitymaszter #34309 üzenetére
Ulti volt talán a tavalyi év legjobb currency forrása. lvl1-től lehtett csinálni (max wave3-ig) ilyenkor tuti volt benne chaos. lvl20ra már volt vagy 70c-m
-
sirdond
őstag
válasz
Pitymaszter #34309 üzenetére
pedig ulti eléggé fosta a loot-ot, ráadásul 9-10 wave elég nagy eséllyel volt high value.
és gyors volt megcsinálni, az sem mellékes. -
válasz
Pitymaszter #34236 üzenetére
Szerintem a bleed bow a more damage modok kinyírása óta kuka.
-
Edge
veterán
válasz
Pitymaszter #34229 üzenetére
én is blade flurry-t nyomattam bár én maxoltam rendesen, annyit viszont módosítottam a builden hogy a fortify ágat kiraktam és determination aurát is használtam csak nagyon ritkán tudtak lecsapni, atlast simán maxoltam vele, mavent is.
-
la_cc
addikt
válasz
Pitymaszter #34226 üzenetére
Hát a fakírokkal nem lehet mit kezdeni...
-
la_cc
addikt
válasz
Pitymaszter #34224 üzenetére
Próbáld elcserélni őket.
-
dante3
addikt
válasz
Pitymaszter #34170 üzenetére
-
válasz
Pitymaszter #34170 üzenetére
Seraph footprint
Ennyire kevesen játszottak????
-
dante3
addikt
válasz
Pitymaszter #34168 üzenetére
Oksa, csak weblapon láttam, hogy mennyien vettek részt, ebből gondoltam, hogy sorsoltak is.
[link] -
dante3
addikt
válasz
Pitymaszter #34147 üzenetére
Nekem is ma reggel lett meg a kitűzött lvl80, több időt/energiát nem vagyok hajlandó áldozni erre az eventre! Kell egy kis szünet a következő ligáig, besokalltam...
-
válasz
Pitymaszter #34147 üzenetére
Az invasion most nekem olyannyira bejött, hogy szerintem sose szórakoztam jobban. Leveling uniqeok estek leveling alatt.
-
dante3
addikt
válasz
Pitymaszter #34107 üzenetére
Semmi, pedig most két 80-ast is húztam...
-
BoneDragon
veterán
válasz
Természetesen semmi
-
válasz
Április óta nem kaptam tőlük üzenetet.
-
dante3
addikt
válasz
Pitymaszter #34063 üzenetére
Ott álltam meg Act6 muds-os részen, kellene a szemgolyó a kapunyitáshoz, de 97%-os az a rész, nem bírom letolni necroval, még kicsit sebeznek a minionok...
-
DjDanee87
addikt
válasz
Pitymaszter #34010 üzenetére
Nekem ismét semmi nyeremény.
Nem trade ligát kezdtél? Én tök olcsón 12C-ért vettem olyan bicskát.
-
Rayner
őstag
válasz
Pitymaszter #34012 üzenetére
Grat, itt csak egy portál effect jött
-
simondr
senior tag
válasz
Pitymaszter #34012 üzenetére
gratula, nekem ezúttal semmi, de csak 1db lvl91 karakterem volt
-
válasz
Pitymaszter #34010 üzenetére
Én eddig két obliteration pálcával mentem. A 2x 15% extra chaos dam kb annyi sebzést ad mint +4 gem level.
-
dante3
addikt
válasz
Pitymaszter #34005 üzenetére
Köszi, akkor figyelek, és bizakodom, hátha...
-
válasz
Pitymaszter #33995 üzenetére
Ja olvadnak, pedig csak 4 linkben nyomom. Most már össze farmoltam némi geart, én sem olvadok már azonnal
-
válasz
Pitymaszter #33932 üzenetére
Hát igen, az egy nyertes build gauntleten
-
simondr
senior tag
válasz
Pitymaszter #33916 üzenetére
srácok, azért az én esetemböl lehet következtetni.
3 karakterem volt delveben, egy darab lvl85+ és 2db lvl90+
a következö dolgokat nyertem:1) harlequin weapon effect (lvl60 reward)
2) fire amour set (lvl85 reward)
3) deicide wings (lvl90 reward)tehát egyértelmü, hogy egy lvl90es karakter részt vesz a lvl60 reward sorsoláson
-
la_cc
addikt
válasz
Pitymaszter #33914 üzenetére
Én úgy olvastam, hogy 1 karival több mindent lehet nyerni, szóval nem esel ki a szórásból egyik sorsolásból sem.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Pitymaszter #33914 üzenetére
Én nem így olvastam. Mondjuk az sem hivatalos forrás volt (mert hivatalos info szerintem nincs is), szóval ki tudja.
-
válasz
Pitymaszter #33906 üzenetére
Akkor még 3 szintig élvezheted
-
Rayner
őstag
válasz
Pitymaszter #33903 üzenetére
jelenleg 83 vagyok a wintertide occuval de eléggé elfogyott mostanra a kari (ssf) hogy nincs trade és elég korlátozott a gear lehetőség. Ma azért még 78-79-es contractokon végig nyomom lvl85ig de tovább nem kínlódok.
-
Remiel
őstag
válasz
Pitymaszter #33874 üzenetére
Köszi megnézem (bocs lejárt a szerkesztési idő)
-
simondr
senior tag
válasz
Pitymaszter #33878 üzenetére
igen, jól tudod, azt a színvakok kedvéért hozták be.
-
la_cc
addikt
válasz
Köszi! Megnézem este ezt.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Akkor az, nem tudhatok én se mindent fejből.
-
válasz
Pitymaszter #33874 üzenetére
Na ezért én meg sem próbálok craftolni.
-
simondr
senior tag
válasz
Pitymaszter #33838 üzenetére
nem volt sok időm játszani így a következőképpen alakult:
1) Occu, lvl93, vortex + cold snap
2) Inquisitor, lvl92, RF
3) Necro, lvl88(?), zombik + rotting legion -
válasz
Pitymaszter #33832 üzenetére
Akkor szart se kaptam
-
BoneDragon
veterán
válasz
Pitymaszter #33829 üzenetére
Érdemes volt 85-ig elszenvedni... 2019-ben volt az uccsó üzi.
-
válasz
Pitymaszter #33829 üzenetére
Hányás szinten járt bármi is 50 felett?
-
la_cc
addikt
válasz
Pitymaszter #33820 üzenetére
Minek 2 db 90? Akkor már rámentem volna 1 db 95-re.
Szerintem acconként sorsolnak, nem?
-
válasz
Pitymaszter #33820 üzenetére
Én 42-es szinten elpatkoltam, inkább játszok valami mást az invasion eventig. Remélem találkozok shaperrel mud flatsen.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Pitymaszter #33778 üzenetére
Ezt a trappert kipróbálom én is, ha elvittem 70-ig a domblowt. Mindig is szemeztem ezzel az exsanguinasdasdaés akármi skillel. De shockwave-t is akartam még csinálni, van hozzá már pár cuccom... francba, most se alszok hétvégén.
-
válasz
Pitymaszter #33355 üzenetére
Köszönöm.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Pitymaszter #33089 üzenetére
Nice, thx! Btw. 10 perce keresem hová tűnt a három elusive node ami a Shadowtól észak- keletre volt. Ha látja valaki szóljon.
-
simondr
senior tag
válasz
Pitymaszter #28248 üzenetére
egyetlen baj ezzel az uj GC-vel a knockback, bányában elég rossz, visszalököd a mobokat a darknessbe.
Azt a videót amúgy megnéztem én is, azt nem tudom mennyire veszi figyelembe a build ajánlásoknál, hogy minden attack buildhez jó fegyver kell, ez meg a raceben csak self crafttal megoldható -
Har_melin
addikt
válasz
Pitymaszter #27859 üzenetére
Az én tapasztalatom azt mutatta, hogy ez az invite lista így önmagában nem stimmel. Nekem már megvolt az első hat (Karst, Tibbs, Isla, Tullina, Nenet, Huck), de utána az istennek se sikerült újabbat felszednem, akárkivel próbálkoztam, mert már magasabb szintű contractokat futottam velük.Végül ha jól emlékszem Karstnál találtam egy lvl1-en lévő skillt és azzal sikerült újra megindítanom a sort.
A megfogalmazást makd megnézem, mert ezek szerint félreérthető. Úgy értettem, hogy a contractot futó karakternek kell lvl1-en lenni abból a skillből, amit fut (értelemszerűen ez csak lvl1 contract lehet), akkor csatlakozik be hozzá valaki új - az ő képességei itt még érdektelenek. (Nem is lehet érdekes, hiszen honnan tudhatnád, hogy egy nem is látott NPC-nek milyen képességei lesznek?)
-
Edge
veterán
válasz
Pitymaszter #27604 üzenetére
Én is kezdem ezt érezni sajnos, inkább mapozok delvezek legalább jön az xp szépen, loot meg ott is van, plusz nem idegel szét...
-
42861
senior tag
válasz
Pitymaszter #27083 üzenetére
Igen, köszi, megvan már. 1-2 bizniszen túl vagyok.
-
Edge
veterán
válasz
Pitymaszter #26967 üzenetére
Thx ez hasznos link
-
Edge
veterán
válasz
Pitymaszter #26935 üzenetére
Ezt kifejtenéd plz a 2 cursed ringet, vettél random rare mondjuk hunter influenced ringet és tudtad mekyik craft adja a a keresett curse.t?
-
P00By
nagyúr
válasz
Pitymaszter #26935 üzenetére
Nagyon keveset játszom 5 perc szarakodást is sajnálok a kerttől. És most megint érzem, hogy unom
Ugyan ott, mint a Cycloennal az előző ligában (aw5). Köszönöm a felajánlást!
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Pitymaszter #26645 üzenetére
Ha jol emlekszem Sirdond korabban irta hogy bugos a visual effect a locsolon es azert nem latod hogy menne valojaban pesig locsol , nekem is ugyanez volt az elso egy ketto T2 magnal azota nem neveltem de nekem se kelett minden korbe bemenni csak amikor lejart a ciklus ideje
Idegeskedni meg felesleges ha nem relaxal a jatek akkor hagyjad -
Har_melin
addikt
válasz
Pitymaszter #26643 üzenetére
Én eddig csak egy locsolós veteményt neveltem és lehet, hogy mázlim volt, hogy mindent jól csináltam, de az biztos, hogy nem kellett minden körben engedélyeznem.
Az viszont igaz, hogy ha csinálnak egy olyan elemet, ami bonyolultabb az addig-ütöm-amíg-mozog szintnél, akkor el kellene szakadni a majd a gamer úgy is kitapasztalja koncepciótól. Nyugodtan lehetne az NPC segítőkészebb, vagy felugró help ablakok addig, amíg külön ki nem lövöm őket.
-
crazygamer
tag
válasz
Pitymaszter #26546 üzenetére
jézus, még jó, hogy nem kezdtem el a ligát. Ez minden, csak nem egyszerű
-
sirdond
őstag
válasz
Pitymaszter #26462 üzenetére
nem volt külön hír, a Patch Notes lett update-elve egy "Recently added" résszel.
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
Pitymaszter #26157 üzenetére
Köszi.
-
sirdond
őstag
válasz
Pitymaszter #25999 üzenetére
6L chest-re ez egy nagyon rossz tanács kezdőknek, szerintem, mert tényleg csak a legjobb chest-eket éri meg ezzel a módszerrel csinálni, mivel annyira drága és pazarló. (Fated connections: 2,7ex, 1500 fusing: ~2,6ex)
-
sirdond
őstag
válasz
Pitymaszter #25606 üzenetére
gyorsan megy ez, 2 perc alatt több mint 5000
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Pitymaszter #25473 üzenetére
Öné a főnyeremény. Valóban. Csak azokat rakta be stashbe, amelyiken volt sextant. Többi Zanánál vehető át, egyesével.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Pitymaszter #25426 üzenetére
szuper, úgy látom gyűlünk, bár a Májust én elég későinek tartom, tavaly korábban volt, de majd úgy emlékszem tavaly is eltolódott.
Amúgy nekem is útba esik munkába jövet / menet, még a végén kiderül, hogy egy helyen dolgozunkHa viszont mégis Májusban lesz, akkor az már a következő ligáról fog szólni, ha jól számolom Május 15-én fog befejeződni ez a liga.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Pitymaszter #25404 üzenetére
Igen, valóban arra gondolhatott.
Az nem bug, hanem - állításuk szerint - direkt így csinálták meg és azt hiszem nem is fix az a hely, hanem amit először beraksz, az kerül a bal szélső helyre, és utána szépen sorban feltöltődik.
A Blight ligában jött be.
"Added slots for Harbinger's Orbs, Ancient Orbs, Orbs of Binding and Engineer's Orbs to the Currency Stash Tab. These slots are invisible until you add one of those currencies." -
sirdond
őstag
válasz
Pitymaszter #25353 üzenetére
Az lehet, hogy hozzá vagy szokva (én is), de ez tényleg rossz
Nem akarlak meggyőzni, mert mindenki úgy játszik a játékkal, ahogy szeret és ez így jó is, de ha elfogadsz egy tanácsot én inkább valami másik skillel (és akár másik Ascendancy-val is) kezdenék a helyedben és kicsit később, mikor már van pár ex,meg egy csomó regret-ed, átspeccelni Shattering Steel-re. Hidd el nagyon kell neki az a 6L, helmet enchant, jó life roll-os itemek, legalább egy Beltimber, vagy Grelwood még budget-ben is.
A másik meg,ha Elder-t akarsz farmolni, ahhoz az kell, hogy sok map-od legyen, mert úgy van esély Elder map drop-ra boss-ból, vagy Zana-tól.A sok map egyik feltétele még egy viszonylag gyors mapper, amivel gyorsan el tudsz jutni a T14+ mapokig. És ezt az utóbbit a ShSteel ligakezdő nem igazán fogja teljesíteni neked, csak nagyon lassan.
Ráadásul a mai Manifesto-ban pont írták, hogy a map drop-ok erősen vissza lesznek véve, az magával hozza, hogy sokkal kevesebb Elder/Shaper map is lesz,így nem biztos, hogy az Elder farm a legjobb ligakezdő stratégia. Szerintem. -
sirdond
őstag
válasz
Pitymaszter #25351 üzenetére
Volt ebben a ligában Shattering Steel Championom, még a ZDPS melee miniliga hype előtt (és Gladiátor is Lvl82-ig asszem, mert annak indult, de a Champ szerintem kilométerekkel jobb, jó cuccban sok-sok kilométerrel
), ligakezdőnek egyáltalán nem ajánlom, mert a ShSteel nagyon szenvedős a kampány 85-90%ig és utána is eléggé cucc függő az egész főleg a +projectile hiánya miatt.
De, ha fel tudod cuccolni, akkor brutál jó, nagyon szerettem vele játszani, single target damage ultra jó, clearspeed erős közepes.Ja és szerintem ne nagyon álmodj róla, hogy az a jewel elérhető lesz egyhamar, vagy, ha igen, akkor valszeg durva ára lesz
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Pitymaszter #25229 üzenetére
Azt a hapsit nem nagyon nezem de koszi, azert nem rossz az a ket banner free acu es impale
Harm.: Hehe sose jatszottam olyat de akkor lehet most ujra elednek ezek a buildek is?😁
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Pitymaszter #25184 üzenetére
Ma már egyszer lenyomtam. Szóval keress meg játékban, talán menni fog még egyszer.
-
tibee77
őstag
válasz
Pitymaszter #25097 üzenetére
GZ!Az elsö hh megszerzese mindig olyan mint amikor elveszti az ember a szüzesseget, söt talan jobb is mert nem fel percig tart az öröm.
En viszont nem adnam el a helyedben.A coc assa nagyon jol profital a hh-böl, inkabb gyüjtögessel penzt, hogy felfejlesszed a geared.Vegyel pop chestet, az nagyon megdobja a clear-t, az encsa nem rossz a fejeseden de sztem nem ad annyi dps-t hogy megerje, inkabb valami aura reserve csökkentö encsat szerezz be.De ami a legfontosabb, a gemeket csereld fel a kardodban, mert most az icenova van felül es a frostbolt alul.Az igy nem jo, a frostboltnak kell felül lennie, mert elöször azt kell hogy castolja a kardod es csak utana a nova-t.Nem tudom mennyire ügyeltel az attack speedre pl., ha nincs cdr a geareden akkor max 6.06 lehet az aps, 14% cdr-rel meg mar 7.5-nek kell lennie hogy megfelelöen castolja a skilleket.Ha több az attack speeded illetve kevesebb, akkor csomo dps-t veszitesz.Igaz, headhunternel ez nem nagyon szamit, mert mapozas közben ugyis amolyan felisten modban közlekedsz, de bossoknal nagyon fontos.(persze csak akkor ha nincsenek rajtad hh buffok, pl. sirus-nal)
-
Har_melin
addikt
válasz
Igen, ez igaz, mert a kapott cucc ilvl szintje sem lehet magasabb, mint amiből csinálod, de nem lehet alacsonyabb, mint milyen szinten a cucc magától eshet. A HH alap drop szintje 40, a következő szint 44, ezért az ilvl 40-43 közötti darabokból nagyobb esély van rá, mint ha egy magasabb ilvl szintű darabbal próbálkozol.
-
válasz
-
Redcaster
őstag
válasz
Pitymaszter #25015 üzenetére
Köszönöm
-
KubanitoS
veterán
válasz
Pitymaszter #24929 üzenetére
Köszönöm a válaszod, ez a curse craft kikerülése újdonság volt számomra. Nem is értem mi értelme volt kivenni, eléggé high end craft volt és talán nem is annyira op, mint a multimod...
A 8/8-as craft még nincs meg, de sztem azt nem biztos, hogy rá lehet tenni, mivel már van az armoron % life.
szerk: Ha nem fog menni, akkor megy rá a max life as energy shield és jóság lesz.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Pitymaszter #24911 üzenetére
Én úgy csináltam ezt, hogy mindig azokat a régiókat futottam ahol még nem szereztem meg a w.stone-okat. Mivel ha például már csak a kék stone hiányzik akkor tuti hogy majd az fogja beadni.
Na igen, nekem ez eddig újdonság volt. Meg igazából már követni sem tudtam, hogy melyik követ hova is raktam, legalább mostmár egyértelmű, hogy melyik régiót kell futni ahhoz, hogy tutira beadja a maradékot. -
brunnehilde
senior tag
válasz
Pitymaszter #24370 üzenetére
Köszi, ez hasznos volt. Bevallom, totál nem figyeltem azt a jobb oldali sávot. Ezentúl, ha két unique szervet ad, inkább benthagyom csak azt, amiből hiány van.
Tanenél azért szép kis dropot össze lehet hozni. Az egyes szerveket most kezdtem el nézni, betettem 5 olyat, amelyiken ötszörös drop volt, jött minden: exalted, annulment... És ez csak nyamvadt lvl72-74-es szervekből.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Pitymaszter #24370 üzenetére
arra már amúgy is kíváncsi voltam, hogy jobb oldalon az a szörny-o-meter mire jó, mert arra nem jöttem rá, de akkor erre...
köszi -
törölt tag
válasz
Pitymaszter #24352 üzenetére
Hát, mi nagyon casualba nyomjuk a haverokkal, szóval nem sok szakkifejezést ismerünk, bár so-so, de azért megértjük.
Ez amit linkeltél, nagyon hasznosnak néz ki, sőt! Igazából ez sokkal több, mint amit kértem. Szóval nagyon szépen megköszönöm a segítségedet.Használni fogom
-
BoneDragon
veterán
válasz
Pitymaszter #24352 üzenetére
Végülis lehet az is, van ami elég drága.
-
törölt tag
válasz
Pitymaszter #24346 üzenetére
Hát most rákerestem. "Gem"-eknek hívják a játékon belül is, ami drágakövet jelent magyarul, a google fordító szerint is. Bocs, ha nem voltam érthető, de szerintem azért ez simán kikövetkeztethető lett volna.
-
Har_melin
addikt
válasz
Pitymaszter #24261 üzenetére
Ha jól értem, akkor a logika a következő:
- az atlasz most négy belső (a centrumhoz csatlakozó) és négy külső (sarok) szegmensre oszlik
- kezdj el egy belső szegmenst minél teljesebbre megcsinálni.
- esni fognak olyan mapok, amelyek az ehhez tartozó sarok szegmensbe tartoznak.
- ha beadja a guardian questet, akkor ezeket a sarok szegmensbe tartozó mapokat kell futni.
- három különböző(!) mapot kell megcsinálni a sarokban, mindegyiken megjelenik a guardian, majd eltűnik.
- a harmadik boss után Zana-val beszélve megjelenik a szegmenshez tartozó citadella az atlaszon.
- ha az ehhez tartozó mapot futjuk, akkor annak a végén, a boss után nyílik portál a szegmens guardianjához, aki a watchstone-t dobja.
- kezd elölről egy másik belső szegmensben. -
válasz
Pitymaszter #24152 üzenetére
Én aránylag keveset játszom per nap, de annyi buildet próbálok építeni egy ligában amennyit tudok
-
válasz
Pitymaszter #24149 üzenetére
Lacerate 2.3.0 introduced to the game
-
válasz
Pitymaszter #24036 üzenetére
Lancing Steel esetleg? Kapott buffot ahogy olvasom és passzol az impale mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest