-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
dante3 #41215 üzenetére
A karim 46, malachai pontosabban A4 piety előtt járok, felviszem 50re, legalább ládát kapjak, aztán megyek neki.
Toxic rain ballista(totem mastery: taunt) pathfinder, allres cap, 50%phys damred, 70% Eva, 1500hp, corrupted blood immun, 50% all ailment immun, meglátjuk menni fog-e, ha nem akkor marad a láda mint reward, de legalább az meglesz. -
-
-
DjDanee87
addikt
válasz
dante3 #40629 üzenetére
Na tényleg jó a Wisp nerf, rögtön kaptam is megint wispeket. Így már nem 5 perc volt a bossfight hanem 7
[7:05 fight kezdete] [7 perccel később]
Na jó, most épp volt a 37 more monster life meg 62% of max life as extra ES. És nem csak Maven healelte a bosst tegnap, mert Maven nélkül is ment fel a HPja folyton, szóval a boss képessége.dante3: Én azzal megyek, de nem tudok nyilatkozni róla mert azt nem próbáltam. Most csak arra használom az RFet hogy összeszedjem más buildre a zsetont és nem fejlesztem. Amúgy állítólag jó DPS csak sokkal nehezebb lesz vele összeszedni a resisteket/life regent mert abból lehet jó egy rare cipőn és a cipő spellje is sebez téged plusszban. Szerintem próbáld ki, ha nem jön be akkor meg eladod a cipőt hasonló áron és nem buktál vele.
-
-
-
-
-
TrollBalint
addikt
-
-
-
Lokids
addikt
válasz
dante3 #39691 üzenetére
De azt könnyű átépíteni más templar buildre. Én kipróbálnék valami mást. Előző seasonban kicsit kiégtem az EA elementalisttel. A Penance brand build (mert volt pénz lóvéra) viszont annyira kényelmes volt, hogy adnék valami hasonlóan kényelmes, de ligakezdő buildet. Persze olyan nincs.
-
Siriusb
veterán
válasz
dante3 #39469 üzenetére
Nyertél már valamit, érdemes?
"we're banning Detonate Dead..."
Pont most futottam neki újra a Detonate Dead-nek, bosszantott, hogy múltkor feladtam. Jelenleg nagyon jól megy, már 86-os szintre eljutottam, kezdem érezni. Persze single target-tel még mindig be tudok fürödni, de nem is optimális annyira a felszerelés. Gyorsan keresztül lehet menni vele egy pályán, no de egy minion build, az minion build, na.
A profik ezt gagyi cuccal és 4L-lel lehozzák, de nem tudom hogy. -
m.lala
aktív tag
válasz
dante3 #39346 üzenetére
Yess, yess. [link]
Bár én még nem kezdtem el, új karit kezdtem, ami bírja is a csépelést.Találtam a srácnak pár figyelemreméltó videóját, a közel halhatatlan sztem elég is lesz, a sebzés nagy részét áttoszítja elementálba, igaz nem DPS bajnok, van neki erősebb is pl toxic rain, de ha mindent kibír én ráteszek egy téglát a spacre.
kb 15 divből meg is áll. [link] [link]
brunnehilde----szép munka mint mindig, megépíteném a tiedet is, de én először választok skillt és utána karit. -
Siriusb
veterán
válasz
dante3 #38986 üzenetére
Ha a minion build nem gond, szerintem tetszeni fog, nagyon kényelmes ezzel játszani.
Plazmacucci,
Ne idegesíts, a falling zombie-ra nagyon kíváncsi vagyok, de nem vagyok annyira bátor, hogy azzal induljak neki.Közérdekű:
How many craft attempts do I get for completing the Labyrinth?
This depends on the difficulty of the Labyrinth.
Normal: 1 craft, 2 options
Cruel: 1 craft, 3 options
Merciless: 1 craft, 4 options
Eternal: 2 crafts, 4 options
Gift to the Goddess: 8 crafts, 4 options
-
-
-
DjDanee87
addikt
válasz
dante3 #38786 üzenetére
Nekem pont ez tetszik benne, hogy meg kell találni a káoszban a lehetőséget. Találtam pl elemental dmg large clustert, meg egy maximum life% small cluster jewelt. Normál esetben nem szeretem hogy sok pontot clusterre pakoljak, mikor a passzív fán alapból van elég választható dolog elérhető közelségben. Viszont ennél az eventnél pont ellenkezőleg, csupa hasznosan pakolható pontot jelent a fával szemben ahol minion, poison, 2hander meg egyéb hülyeségeket kell kötelezően kitenni néhány helyen.
Hétköznap mondjuk nem nagyon lesz időm folytatni, szóval lehet ez lesz a SSF Pathfinder RF vége
[így áll most] -
DjDanee87
addikt
válasz
dante3 #38780 üzenetére
Látom te is RF
Úgy indultam neki ennek az eventnek vakon, hogy csinálok benne egy Rangerként indított karaktert RF skillel SSF módban. Este startnál még nem csaltam, de látva hogy anélkül esélytelen lesz az RF szombat reggel már a redditen linkelt passzív fát böngészve mentem tovább. Annyira nem jött össze a dolog, mert túl szétszórva és messze vannak a kellő passzívok. Azért valahol lvl 60 körül sikerült váltanom rain of arrows-ról RF-re, amikor végre lett elég liferegen stone golem és vitality mellett.
Most épp 72n vagyok és lassan elérek a mapokhoz, de nem fogok vele sokáig jutni, mert egyrészt a passzív fa elég rossz ehhez, másrészt SSF miatt gear sem igazán van.
Ez a jelenlegi helyzet [link]
[passzívok1] [passzívok2] -
-
-
forguet
senior tag
válasz
dante3 #38370 üzenetére
Köszi, leszedve.
Ki mennyire van rácuppanva az új ligára?
Én nagyon!
Végre 10 év (és 2 gyerek) után ismét magamnak is összeraktam egy új gépet úh végre nem állóképeket fogok nézni egy nagyobb anyázásnál.
Marha régen volt SRS buildem, most a közkedvelt poison srs necroval szemezek mint ligaindító. -
-
freddirty
senior tag
válasz
dante3 #37841 üzenetére
na ezt megnéztem, mert a skelemage a legjobb buildek között van amivel valaha játszottam.
Két változás van aminek van hatása a skelemage-re. Az egyik, hogy vendor recipéből már elérhető a skillgem, ezzel már leveling karivá léphet elő a build.
A másik, hogy pici változás van a projectileok terén a patchnotes szerint:"Simplified projectile returning. Previously some effects that caused projectiles to return specified they only did so at the end of their flight, others only from a final target, and a few from either case. Now all effects that cause projectiles to return do so in any case that they can."
De ehhez kell egy anomalous faster projetile support gem, amivel elveszt a build egy support gemet, illetve még valami curse-t is rárakott ghazzy de curse az előző verzióban is kellett single targetre.
Összességében a skelemage annyira sz**rá van nerfelve, hogy egy max 10-30% more dmg nem fogja visszahozni.
Kár érte, mert jelenleg nincs élvezetesen játszható minion build. -
donki
senior tag
válasz
dante3 #37822 üzenetére
Szerintem próbáld ki, egy kis gyakorlás úgy sem árt, hogy hogyan kezdesz vele. Egyáltalán nem biztos, hogy tetszeni fog. Ami jó, hogy a sebzést nagyon jól fel tudod skálázni talentekkel, ahhoz nincs szükség jó felszerelésre. A védekezéshez viszont igen. Ráadásul a sebzés jelentős késleltetéssel érkezik. Én már azon gondolkodom, hogy mégis inkább az RF juggernautot próbáljam ki.
-
-
-
-
-
-
-
-
Win-T
őstag
válasz
dante3 #37651 üzenetére
Hát nálam van... de eszembe jutott, hogy audió opciók között van csúszka a filter hangerejének, csak nálam ez régen valamiért nem működött, így nemigen tartottam észben. Szerencsére már működik.
Egyébként ha nem lennék segghülye a karakterépítéshez, meg a crafthoz szájbarágós guide-ok nélkül, baromira élvezném ezt a Ruthless módot. Brutussal hatalmasat küzdöttünk.
-
Win-T
őstag
válasz
dante3 #37649 üzenetére
Akkor még egy kérdés... hogy az úristenben tudom kikapcsolni a filterben, hogy hanggal jelezze ha gold esik? Minden második monszta megölése után "BOING! BOING! BOING!".
Próbáltam a customize menűt a filterlblade oldalon, de meg nem találom, hogy hol van a gold beállítva. -
TrollBalint
addikt
válasz
dante3 #37520 üzenetére
Nekem eléggé vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban. Iszonyat build függő az a mechanika, leginkább sebzést kíván és ha lehet azt is off screen. Én a kis Toxic rain-emmel megszenvedek, mire eljutok az utolsó folyosóra, ahol ha nem figyelek és rossz szobát választok (mint legutóbb is
) akkor bukta az egész. Amúgy nem lenne talán annyira rossz, de azért nem az év ligája...
Twitteren azt írták GGG-ék, hogy az idei Exilecon-on lesz bejelentve a PoE 2 béta időpontja
-
-
-
-
-
-
-
la_cc
addikt
válasz
dante3 #36817 üzenetére
Guaranteed Mystery Boxes
We previously announced that players would receive one guaranteed mystery box for reaching level 50 in any one of the events. We have decided to double this to two possible mystery boxes, with the second awarded for reaching level 50 in a second event.
Eleve szarrágóság nem 1 box / event a limit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest