- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirdond
őstag
válasz
KubanitoS #26367 üzenetére
Nem akarok vitatkozni, vagy a GGG-t védeni, de:
1. Elvileg egy teljesen új craft rendszer lesz implementálva
2. Újra melee buff és állítólag elég nagy mértékű skilltree átalakítás
3. Volt/van egy COVID19 közben
4. Hány perc gameplay-t is láttál eddig?Aki ezekből meg tudja ítélni, hogy ez egy szar liga lesz, annak igazából milyen elvárásai vannak? Teljes, 30+ órás kampány kiegészítő, minden harmadik hónap végén?
Rant off. -
Ellia
addikt
válasz
KubanitoS #26367 üzenetére
Igazából szerintem POE2-ig nem is lesz túl sok. Ezekkel a ligákkal tesztelik igazából szerintem a jövőbeli változások jó részét. Mostaniban pl. a passzív fa módosítások különböző jewelekkel, harvest a craftingra megy rá...stb.
Aztán valami vagy bekerül, vagy kimarad, vagy módosítanak még rajta.
-
sirdond
őstag
válasz
KubanitoS #25303 üzenetére
szerintem több oka is van, hogy nem fix, új helyre kerültek. egyrészt ahhoz, hogy egy új notable/keystone bekerüljön, alaposan át kell vizsgálni a fát, hogy milyen karaktertől mennyire lesz messze és ahova kerül ott van e már hasonló (a balansz miatt), illetve hozzájön még az is, hogy át kell alakítani a fát, mert ugye most már elég sűrű, ez pedig azzal jár, hogy még több skill-t kell mozgatni, azaz meg kell vizsgálni az összes többi skill-t is újra, amit át kell helyezni ... ez bizony óriási munka.
másrészt így sokkal könnyebb tesztelni új keystone-okat (vagy notable-ket), amiket egyébként majd PoE2-be szánnak, (nyakamat rá, hogy az új unarmed cluster/unique jewel is ilyen), vagy csak eddig nem tudták berakni fix helyre. valószínűnek tartom, hogy lesznek olyan cluster jewel mod-ok, amik csak bizonyos ligában lesznek elérhetőek, utána pedig már nem (csak legacy-ként).
plusz, amit nem szabad elfelejteni, hogy ezzel most bejön egy újabb grind faktor, mire megtalálja az ember az neki szükséges jewelt, ami kicsit talán megint kitolja az aktív játékidőt egy 3 hónapos ligában. -
TrollBalint
addikt
válasz
Próbáltam utánanézni most gyorsan az oldalon meg egy korábban linkelt videóban, de nekem az jött le, hogy ezek nem adnak plusz pontot, csak annyi, hogy bárhova rakhatod, ahogy Har_melin is írta. Illetve, ha jól sejtem, lehet a rare-kre pörgetni chaos-t, tehát ha nem a megfelelő esett ki, még nem kell feladni és a tradet bújni
-
Har_melin
addikt
válasz
- tudtommal igen, a kiosztható pontok száma nem változik.
- ha a fára rakják be, akkor az a szarnak egy pofon, sőt, még nagyobb szar, mert továbbra is fix helyen lenne, miközben neked nem lenne több pontod, hogy oda juss. Pont az a lényege, hogy a saját buildednek legjobban megfelelő helyen te magad tudsz létrehozni olyan passzív-bokrot, ami neked kell. Ha resist kell, akkor olyant gründolsz, ha DoT, akkor olyant. Az alattad lévő képen lévő gyűrű pl. bárhol lehet, akár a Templarnál is.majd kiderül, hogy milyen modokat lehet majd rájuk rollolni, de ha nem kell egy távoli keystone miatt átmászni a fa túloldalára, az jó eséllyel inkább megtakarít majd pontokat, nem pedig fordítva,
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
KubanitoS #25146 üzenetére
Valószínűleg a föld egyetlen embere vagyok, aki szerette vanilla D3-at és borzalmasan utálta az item 2.0-t. Mivel a fejlesztők sokszor lenyilatkozták azzal rendbe rakták a játékot, innen nézve nincs nagy reményem a D4-ben, de remélem jól sikerül, mert egy sikeres Diablo tényleg felrázná az ARPG piacot. Bár ha a Blizz utóbbi éveit nézem, vannak kétségeim. A Blizzconos cuccban azért voltak jó dolgok. Ez még kb 3-4 év. Addig megnézzük a Wolcen tud-e növekedni, Karvék összeraknak-e valami érdekeset a Last Epoch-al, valamint sokan rápörögtek valami manga mmo szerű arp-re is, ami amúgy streamek alapján baromi jól néz ki, de minden más eleme idegen nekem(Címe nem ugrik be).
Sirdond: Szerintem POE2 elején akkora káosz lesz a balance, hogy pont a borzalmas meta lesz a legszórakoztatóbb. Csak az alapján amit eddig láttunk, a rengeteg új asscendancynak, és a 6 linkelhető skillgemeknek köszönhetően, eltart majd kb 1 évig mire valami balanceolt állapotnak nevezhető valami kialakul.
Az mtx dologtól nem félek eddig bármikor szóba került, Cris kihangsúlyozta az egész rendszer lényege, hogy az MTX nem ad előnyt a játékban. Bár ha valaki próbálta már a reave-et a piros mtx-el és anélkül, annak lehet más a véleménye. -
brunnehilde
senior tag
válasz
KubanitoS #25122 üzenetére
Akkor az bőven több, mint 60 exa.
6L corrupted Starforge. Most már olcsóbb, de 4-5 exánál nem hiszem, hogy kevesebbet ért, mikor megvetted. Az a body alaphangon is 12-15 exának tűnik. Bottled Faith 15exa, Awakened melee phys 10 exa. A gyűrűk és az amulettek se tűnnek filléres darabnak. Lvl4 Enlighten 4-5 exa, 21es Cyclone 2 exa. És még ezen felül a cipő a legdrágább tétel. Na persze, ha valamit "bemákoltál" és esett...
Egy bizonyos szint után már nem arról szól a dolog, hogy ad-e annyi pluszt, hogy az megéri-e vagy sem. Ha van tőke, bejön a build, akkor meg kell venni, mert miért ne.
De rare cuccokkal nem egyszerű. Az árukat belőni sem. Ha nagy ritkán esik valami értékesebbnek tűnő darab, inkább túlárazom, aztán, ha elviszik jó, ha meg nem, folyamatosan csökkentem az árát.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
KubanitoS #25119 üzenetére
No problem. Bár még mindig nem értem hogyan van ilyen jó túlélesi esélyed, de ettől azért látom, hogy a build nagyon erős.
Akkor máshogy kellett volna kérdeznem: neked mennyibe van benne?
Mert van ott azért 1-2 érdekes rare cucc.
Szép helyet találtál a bányában. Nekem 480-as szintig kellett lemennem, hogy egyáltalán kéket találjak, csak most adta be a recipet a 6L-re. Fel sem tűnt, hogy még mindig nincs meg.
Aul-al két liga óta nem találkoztam, pedig nem kevés sulphitot költöttem el. Konkrétan szerintem kettő milliót hétszentség.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
KubanitoS #25113 üzenetére
"A raider jó, mert gyors, mint a ... nagyon
Ezért tetszik."
Erre reagáltam. Nem a slayerről volt szó, arra azt irtam, hogy mesélhetnél róla, hanem a raider vs gladiatorról.
És elnézést, hogy ilyen sokáig tartott megölni és meglógott, észre sem vettem, hogy nem blood stanceben vagyok (+33% DPS).
De ha már itt vagy és olvasod, mennyiben van benne a build most?
Trollbálint: Na ugye.
Nem, nem az a gond, nem vagyok antialkoholista.
Nem szeretnék komolyabban belemenni, de annyit talán elárulhatok, hogy egészségügyi okai vannak.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
KubanitoS #25100 üzenetére
Most behozták a monolit szobát, azt még hozzáraknám azokhoz, amik érnek valamit. Hármas szinten már két bosst dob garantáltan, de egyébként ja, összességében nem túl jövedelmező az egész piramis.
Trollbálint: Azok után, hogy jugger nyuggerekkel járkálsz, ne magyarázz nekem raiderről.
Gladiatort csinálsz és kész!
Rizseslescó: Te tudod, mi nőtt a szivedhez.
Többféle lehetőség van, egyikkel se lősz nagyon mellé. Nekem nagyon bejött most a Carcass. Life, resist, némi dmg, és főleg AoE. Tökéletes választás egy Loreweave is, magas phys dmg-el, attributesal, és 78% resistekkel. Ha Pulveriset raksz be melee phys helyett, az AoE nagyjából ugyanott van, mint a Carcassel, miközben a dmg se fog csökkenni. És persze a rare is bőven jó, láttam azt a bodyt.
-
TrollBalint
addikt
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
KubanitoS #25077 üzenetére
Hát köpjetek szembe, de:
Beteszem a követ az aljzatba (citadella), fogok egy t1 mapot mert, hogy nincs másik.
Látom, hogy a watchstone általi módosítás már t4-re hozta a terület legalacsonyabb szintű térképét, de a t1-es térképem (mást nem tudok használni), sohasem fog t4-re updgrade-lődni, sem pedig ilyen szintű de azonos nevűt ejtetni.
A pálya nem lesz egyszer csak 71-es szintű és a hulló mapok is az eredeti szerintiek, vagyis azonos vagy max 1-el nagyobb de 68-69 lesz a max. -
LittleBoss67
aktív tag
válasz
KubanitoS #25070 üzenetére
Most itt főleg az a gondom, hogy a 3 alacsony szintű területen a 4-ből nincs stone-om és napok óta állok. Van viszont 3 külső területről kövem.
A másik, hogy egy terület módosítása hogyan növeli meg, a meglévő mapok tier szintjét? Mitől lesz alap szintű, azaz 1 watchtone hatására az addigi tier1 map, tier4???? A mapstash-től nem tudom elképzelni, hogy ugyanaz a map fül egyszerre tartalmazzon egyébként 4 fajta azonos típusú de mas- mas erősségű térképet. -
TrollBalint
addikt
-
brunnehilde
senior tag
válasz
KubanitoS #25046 üzenetére
Félreértettél. Nem azt irtam, hogy megfekszik minden mapon.
Lvl96 meglett nekem is, pedig össze-vissza kisérletezgettem egész liga alatt. Ja, és én ész nélkül megyek.
És ez az ész nélküli rohanás nagyon nem áll jól a bow raidernek. Tegnap felvittem 80%-ra az xp-t. Ma nulláztam. Pure talent.
Dodgeoljon az, akinek már az oviban is íj volt a jele.
0karmacoma0: Szándékos mellőzés, mana gond nincs (legalább észrevettem, hogy fölösleges a Mind drinker).
-
brunnehilde
senior tag
válasz
KubanitoS #25029 üzenetére
Leirtam, hogy miben jobb a rare.
Ja, nekem is van +1 level implicites facebreakerem, szóval lvl4 enlightenből is lehet 5-t csinálni, ha aura függő vagy.
Bowosokat kérdezem, illetve előttük hajtok fejet. Hogy tudtok igy élni?
Elértem raiderrel a lvl90-t, gondoltam átcsinálom valami bow skillre. Mivel a Galvanic arrow leveling alatt megtetszett, adta magát. Be is vásároltam fullos "endgame" geart, átpakoltam a passzivokat, és hajrá. Aztán red mapokig sem jutottam.
Gondoltam sebaj, van még bow skill, szerintem kipróbáltam az összeset.
Még egy 6whiteos Hyrris Iret is beszerváltam, hogy bármit bele tudjak pakolni. Nem volt rossz a Blast Rain, vagy ami még tetszett, az a Scourge Arrow, de utóbbinál komplett gear és ascendancy csere is kellett volna, hogy igazán hatékony legyen (chaos és poison). Aztán rájöttem, hogy Barrage mellett van Barrage support is (PoB nem ismeri), és visszatértem a Galvanichoz. Állat, mit művel vele ez a gem. A DPS egyből elég is lett akár T15-T16-ra is, de a védelem... Szóval valaki árulja el, hogy lehet ezt igy, ebben a formában, hogy maponként két halál? Minimum.
Amióta beraktam a Darkrayt és passzivokon rámentem inkább a védelemre, jobb lett a helyzet (75% dodge és 95% evade), de az melee tank véremnek ez még igy is sok(k).
Vagy csak simán béna vagyok és nem értek hozzá.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
KubanitoS #25026 üzenetére
Magas a crit chance nálad, szóval igy nehéz megmondani, de a Purity nem dob olyan sokat, szóval nagyjából ugyanott lehetsz mind a kettővel. Egyébként Devoto helyett mit szólnál egy rare helmethez? Csak azért kérdezem, mert a raidernél kipróbáltam és látom, hogy alacsony a hit chance nálad (91% PoB szerint). 500+ accuracyval ezt fel tudod vinni 98% körülre. Már ezzel jobb lesz a DPS-ed 8-10%-al, mint a Devotoval és tudsz rá extra lifeot és resisteket is pakolni. + Jobb eséllyel találsz használható enchantot olcsón.
-
freddirty
senior tag
válasz
KubanitoS #25009 üzenetére
Hát lehet, hogy jövedelmező, de a cuccok árai is elég magasan vannak. Kb azért is hagytam abba egy hete a ligát mert már egész egyszerűen nincs kedvem ezerszámra alt spammolni cuccokat, craftolni, eladni, vagy venni 100-as nagyságrendben gemeket majd a megvaalozni és túladni rajta. Márpedig 30-50-60 exa értékű itemek kellenek már egy-egy endgame gearhez amit játékkal nem lehet összehozni, vagy csak valami rémes monoton farmolással, azt meg kösz de nem, az már megint nem játék.
Ami még vonzana az viszont megint gambling mögé van rakva. A currency mapozás közben szépen esne - speciális awakened sextant módosítók hatására. Ámde azoknak az esélye cirka 1:200, ergo kéne vagy 200 awk. sextant ami így már nem rentábilis. (százat eltoltam, de nem jött be...)
Szóval túl sok gambling, túl sok currency gyártás, tényleges játék meg alig inkább a leveling alatt van csak már. Az atlaszos változások sem tetszettek nagyon, megint gambling hogy jön-e az influence vagy sem. Remélem a köv. liga jobban sikerül ebből a szempontból. Vagy a POE 2 -
brunnehilde
senior tag
válasz
KubanitoS #24988 üzenetére
Tailwind deadeyenak van nem?
Mondjuk ez mellékes, mert a speed az rendben van, de ilyen szempontból a gladiatorom se panaszkodhat a challenger chargeokkal, onslaughtal és a rage is ad extra movementet. Nem éppen csiga. Viszont felvittem Trollbálint karakterét pob-ba, kiegészitettem pár passzivval ami DPS-t növel, felhúztam a gemeket, de még igy sem érte el az 1 millát lvl95-re, és a védelem is rettentő gyenge papiron.
Szóval beletúrtam, és csináltam a raiderből is egy olcsó cyclone tankot 5 millás DPS-el.
Hálálkodni döngő léptekkel lehet. Itt a PoB.
Dodgera alapoztam, szerintem a raidernek kihagyhatatlan ziccer (közel van). Alapból flask nélkül 56/30, flaskkal 66/40, vaal grace-el bossok és meták ellen 75/74.
Ez mellett kb 25-30% block chance, 90% evade és 40% phys dmg reduction, harbinger of focus és megvan az 5k life is. Kihozható nem egész 10 exából.
-
BoneDragon
veterán
válasz
KubanitoS #24937 üzenetére
Leszarjak, nekik ez nem fontos. Tenyleg csak akkor foglalkoznak ilyen dologgal ha evekig megy a hiszti napi szinten miatta. Gondolom lassan esedekes lenne ez is. Belegondolva sok teren rettento elavult a jatek, meg mindig az a mentalitas megy naluk kb, mint mikor megjelent a jatek. Nem nagyon akarnak felzarkozni a tobbi jatekhoz.
-
-
Pitymaszter
tag
-
Pitymaszter
tag
válasz
KubanitoS #24928 üzenetére
Már nem tudsz veiled modokból kinyerni és body armorra +1 max curse-t rácraftolni kivették a 3.9 patch-el. Patch notesból szedtem ki --> "You can no longer craft +1 to Maximum number of Curses on Body Armours or Unveil it from Immortal Syndicate members."
Én inkább ezt a craftot ajánlanám hogy craftold rá (prefix):
(5–8)% increased maximum Life
(5–8)% increased maximum Mana
Ha nincs meg akkor szólj vkinek akinek meg van de én is segítek nekem is meg van rácraftolom szívesen csak 6c a craft ára. -
TrollBalint
addikt
-
TrollBalint
addikt
válasz
KubanitoS #24910 üzenetére
ha nem rakod be a gemeket, akkor is mutatja, hogy melyik hiányzik, és hogy az adott színű conqueror leidőzödjön hány watchstone-nak kell benne lennie.
Redcaster: Igazából berakhatod mind a 4 watchstone-t is, de magasabb map akkor fog ott esni, (az én megfigyelésem szerint), ha leölöd ott is szépen a conquerorokat. Illetve futsz Zana dailyket, és veszel tőle. Nála lehet venni olyan mapokat is, ami még nem látszik a mapod
-
brunnehilde
senior tag
válasz
KubanitoS #24915 üzenetére
Grat.
Két cucc hiányzik még nekem a teljes kimaxoláshoz: egy awakened melee phys gem, meg ez a flask. Egy laza 25 exa, de ha meglesznek, akkor már a 10 millához fog közeliteni a DPS.
Redcaster: A futott map tiertől függ, hogy milyen map fog esni, nem attól, hogy az adott régióban mit-mennyire húztál fel. Szóval érdemes csak fokozatosan emelni a szinteket, először minden régióba 1-1 követ, aztán 2-t és igy tovább. Az esélyeken javit a bonus objective, amit az atlas közepén látsz. 154-ből mutatja, hogy hány mapon teljesitetted a bónuszt. A mapoknál meg külön jelzi, hogy mi a feltétele (pl. kill boss of corrupted rare version of this map).
-
tibee77
őstag
válasz
KubanitoS #24915 üzenetére
Idaig 3 cortex mapon voltam.az elsön elverzett a karim, meg nagyon liga eleje volt es nem birtam letolni, tul papir volt a kari.a következö 2 mapot letoltam es esett 2 flaska.
ez a liga brutalis volt idaig a dropot tekintve.annyi t1 unique cucc esett hogy megszamolni nem tudom.viszont craftolas, vaalozas nem adott semmi jot egyszer se.se tailwind cipöt se explode chestet nem tudtam craftolni, pedig jo sok currency elment rajuk.
-
Pitymaszter
tag
válasz
KubanitoS #24910 üzenetére
Szia!
Gondolom 20db megszerzett watchstone-on már túl vagy? Mert utána nem garantált hogy futsz 3 mapot egymás után és meg is van a stone. A 20db megszerzése után random az hogy megjelenik a futott mapon az adott influence.
Én úgy csináltam ezt, hogy mindig azokat a régiókat futottam ahol még nem szereztem meg a w.stone-okat. Mivel ha például már csak a kék stone hiányzik akkor tuti hogy majd az fogja beadni. Ha pedig 2 hiányzik mint a te esetedben akkor random a két hiányzó közül lesz valamelyik. (Vigyázat(!) nem szabad más régiókba futni mapot mert ha beadja máshol a kéket akkor már csak a Sirus leölése után tudsz abban a régióban a kékre próbálkozni.)
Például én úgy jártam hogy a végére 2 olyan régióm marad ahol a kék w.stone hiányzott és sajnos ez azt jelenti, hogy 2x kell Sirust leidézni :S (most járok a 32. w.stone felénél) -
Har_melin
addikt
válasz
KubanitoS #24891 üzenetére
Ez jópofa, a poedb nem ismeri ezt a modot. Ez gyakorlatilag a régi Elreon mod, amiről azt mondták, hogy kiveszik a játékból és különválasztják a channeling és nem channelling skillek mana csökkentését. Ami meg is történt, van külön channelling mod, de ezek szerint Elreon bácsié mégis benne maradt.
A sünmalacoknál most nem találom a leírást, de valahol régebben olyasmit olvastam, hogy ha meghalnak, akor jönnek a tüskék. Ha viszont a halálukkal egyben meg is semmisülnek (bleedsplosion, shatter, hasonlók), akkor viszont nincs zárótűz.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
KubanitoS #24883 üzenetére
Igen, az. Nem éreztem olyan drágának. Van egy two-toned nagyon jó cipőm, amin van további 15%, azt beraktam újra Redblade helyett, igy felhoztam nullára a chaos resistet és még dmg-t se vesztettem. Kivéve az enchantot a cipőn, kéne eternal labot futni, de arra annyi kedvem van...
-
brunnehilde
senior tag
válasz
KubanitoS #24877 üzenetére
Túl gyakran haltam vele, T16-on, ha nem figyeltem oda jobban a map modokra, már futószalagon jött az 1hit. Viszont látva, hogy már 97 felé mész, elég egyértelmű, hogy én voltam vele a béna. Vagy jobban megválogatod, milyen mapra mész be.
Rálestem azért a karidra. Nem is tudtam, hogy van ilyen prefix gyűrűre: -8 mana cost. Ez "felejtőssé" teszi a praxist, bár elég húzós az áruk. Mindenesetre találtam egyet 4 exáért amin 44% chaos resist van, egyből le is csaptam rá.
-
0karmacoma0
senior tag
-
freddirty
senior tag
válasz
KubanitoS #24863 üzenetére
ó mbx-et szoktam néha nézni a craftolós agyalós streamjei jók. meg a gamblinges is
Az is tetszett amikor a minotaur mellé beállt, az püfölte az ES on block karit azt nem történt semmi. Mondjuk szórja a currency-t számolatlanul a craftokra mbx
De ha megveszik tőle a streamelt craftolt geart akkor persze van bevétel is. -
-
sirdond
őstag
válasz
KubanitoS #24828 üzenetére
ha már amúgy is erősen befektettél impale-be, akkor egyértelműen az imaple-es. de a kettő közel sem azonos árban van.
egyébként én nem vagyok róla meggyőzve egyelőre, hogy az impale-es megérné a mostani árát.@brunnehilde a wiki-n található cikk elég jól elmagyarázza, szerintem.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
KubanitoS #24828 üzenetére
Mire van keret?
Egyik sem olcsó, de azért nem mindegy, hogy 10 vagy 20 exát költesz rá. Egyébként az Impale jobb. Ja, nekem egy kicsit csalódás lett a Starforge. Túl sokszor fektettek meg és összességében a DPS sem lett annyival jobb a gladiatoromnál, mint azt vártam. Viszont csináltam egy dual clawos slayert ennek a mintájára, és azzal már más a helyzet. Nem mondom, hogy jobb, mint a gladiator, de nagyobb AoE és két 400-450 pDPS körüli craftolt clawal elérhető vele a 2milla + 20% culling + 100% impale, szóval bőven olyan 5 millió DPS.
Valaki meg tudja mondani, hogyan működik a leech? Ha van 1 milliós sebzés, és 2% leech akkor a life leech 20k? És ha ez instant? Játék közben most már nem látom, hogy azonnal visszatolná maxra a lifeomat bloodseekerrel, hanem ilyen 1000-1500 életenként ugrál. Ez azért elég távol van a 20k-tól. Ráadásul ez mellett van life gain on hit és life regen is. A PoB is furán mutatja a Bloodseekert, eltartott egy darabig, mig rájöttem, miért. Ha PoB-ban a keresőből választom ki a fegyót, akkor ott valami ilyen mod van, hogy: Gain life from leech instantly... Ha ezt rakom be, akkor bal oldalon mutatja is, hogy 20k. Viszont. Ha importálom a karaktert és onnan húzza be a Bloodseekert, más a mod: Life leech from hits with this weapon is instant. Ebben az esetben life leechre egy sokkal alacsonyabb értéket mutat (1500-2000 körül).
-
brunnehilde
senior tag
válasz
KubanitoS #24778 üzenetére
Akkor jó, mert meg akarom én is épiteni. Nem volt még Starforge buildem, sőt, szerintem two-handed melee buildem se.
Kétféle verzióban gondolkodok. Egyiknél Endless Hunger + Brutal Fervour ascendancy és Abyssus sisak meg Perseverance öv. Másiknál Impact és Overwhelm, valamint Soul Tether öv és Devoto sisak. Mindkettőnél kb 5k life, de elsőnél a DPS 3 milla (másiknál 2,3), és sokkal jobb a leech, van bleeding elleni védelem, meg némi dmg reduction is. Ha nem fognak túl gyakran 1hitelni, akkor ez lesz a befutó. Ehhez a gear már megvan, flaskokat és jewelleket kellene csak vennem.
[link]
-
tibee77
őstag
válasz
KubanitoS #24746 üzenetére
Pontosan, a gem vaalozasnal asszem 1:6 az eselye hogy beadja.ez ugyanolyan gamble mint barmi mas.nekem ez a liga marhara adta idaig, mar a 2. het vegere volt annyi penzem hogy felszereljem a coc karit es hh-t is vegyek.igaz, sokkal több idöm volt jatszani mint altalaban, jol jött a 3 het szabi.ami jo penz meg hogy folyamat futom a zanaküldiket t15-16on.sokszor van hogy bead egy elder guardian vagy shaper guardian map-et.a fragmenteknek szep aruk van, föleg a shaper-nek.de cortexet is adott mar be 2szer.ott az egyiken esett egy 12 exes flaska.
En pl mar 4 enlighten gemet huztam fel es vaaloztam öket.mindegyik rip lett.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
KubanitoS #24709 üzenetére
Most néztem az árakat, legolcsóbbak, legalacsonyabb %-al 70c-től kezdődnek. Annyiért vihetnéd. Enyém 75%-os, abból a legolcsóbb 80c körül van.
GabN73: Látod, ligában kicsit más árak vannak.
Sirdond: Valószinűleg élni fogok az ajánlattal. Ma meglesz a 32 watchstone.Jól látom, Legion crasht nem javitották?
-
brunnehilde
senior tag
válasz
KubanitoS #24705 üzenetére
Aha, az a Glorious Vanity még nem volt bent akkor. Nem mondom, hogy rossz az a gyűrű, én is próbáltam, jó lett volna ha működik a life on hit miatt, de a mana on hit nem volt az igazi. Sirusnál döcögött a build, több életbe került, vagy ha olyan monsták ellen fogsz menni, amiket azért kerülgetni kell, mert ledob egy desecrated groundot, vagy más hülyeséget, akkor idegesiteni fog. Legalábbis engem zavart az, hogy nem tudok pörögni bárhol, bármikor.
Ha Praxis van, akkor nem kellenek a blood magicek, és növelheted a vengeance és a warchief sebzését is. Nagyságrendekkel. Több life és nem sokkal, de több dmg is, azon kivül lekötheted a mana 95-98%-át is, igy befér gond nélkül a Dread Banner és egy magasabb Enlightennel a Precision is felvihető legalább 5-ös szintre. Az már elég komoly DPS növekedés és a Dread Bannerrel, meg a passzivon a Skeweringgel az Impale 100%-os lesz.
Az AoE-ről annyit, hogy neked a melee physicallal és Executioner nélkül van 27es. Nekem Pulverissal együtt 24-es.
És teljesen jól elvagyok vele. Mapozásnál te is használhatod a Pulveriset és a Sand stancet is akár, nem fogod észrevenni a dmg-en. Bossoknál meg cseréld le az awakened meleere.
Ezt pl 1 exáért találtam.
Mana nem kell rá.
--------
+16% to Fire and Cold Resistances (implicit)
--------
Adds 9 to 15 Physical Damage to Attacks
7% increased Attack Speed
21% increased Rarity of Items found
+40% to Cold Resistance
+46% to Lightning Resistance
+55 to maximum Life (crafted)
--------
Note: ~price 1 exa -
brunnehilde
senior tag
válasz
KubanitoS #24700 üzenetére
Meglestem. Érdekes, több DPS-re számitottam Starforgeal, konkrétan azt hittem agyonveri a facebreakert, de úgy néz ki tévedtem.
Mindent "aktiváltam", igy lett 1,3 milla. A FB slayeremnél volt 1,6 millió körül. Tegyem hozzá, hogy pl. a Transcendent jewel extra crit multiját nem számolja nálad a PoB. Thiefs Tormentet próbálgattam pár napja, de nem fogysz el néha? Láttam elég sok kompromisszumot kellett kötnöd azért a +60 life és +30 mana / hitért. Blood magic, alacsonyabb resistek. Csináltam egy brunnehildés verziót a tiedből kiindulva.
Passziv fa: Point Blank nem kell, nem jöttem rá, hogy minek az neked. Executioner helyett Swift Skewering, meg van még egy-két dolog, más megközelités.
Gear: Thiefs Torment helyett egy two-stone resist gyűrű. Phys dmg, life, resist. Rengeteg jó van trade-en és jó áron. Másik gyűrűnek pedig -8 manás Praxis. Impales Watchers eye nem kell, flaskoknál pedig a Diamond flask extra attack speeddel kihagyhatatlan. Mellé egy Sulphur és Jade amiket még cseréltem. Blood of the Karui és a Lions Roar maradt.
Skill gemek: Cyclone okés, grat az awakened melee physhez. Néztem, 10 exától kezdődik.
Fegyóba kéne egy 4+2 link a mostani 3+3 helyett.
Ha ez megvan, mehet egy Leap Slam + Faster attack kombó és egy Vaal Warchief + Vengeance + Melee physical + Brutality. A mostani 130k és 150k DPS-ek helyett lenne egy fél millás Warchiefed és egy 450k Vengeance.
Sisak: Lvl1 Precision (ha lesz lvl3, vagy lvl4 enlightened akkor növelhetsz rajta), Blood rage, Blood and Sand és Dread banner.
Cipő: Flesh and Stone, Maim, Pride, Enlighten
Kesztyű: Lvl 6 Immortal Call, Lvl4 CWDT, Increased Duration és a Vulnerabilityt cseréld le Lvl7 Punishmentre.DPS 1,3 milláról 1,9 milla. Life 5200-ról 5700 és ész nélkül pöröghetsz, nem kell a manával törődni.
Itt a Pob link.
Har_melin: Én is megvettem a cipőt, lealkudtam 4 exára.
Meg egy facebreakert +1 lvl to socketed gems moddal 20c-ért. Van már lvl21 Cycloneom is, mondhatom, hogy komplett a build. Majd ha találok valami jobb implicitet FB-re, arra még lecsapok.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
KubanitoS #24694 üzenetére
Teljesen felesleges a maim egyébként, ha átváltasz blood stancebe, akkor az adja.
Igy meg, hogy nem látni, milyen cyclone build, nehéz megmondani, miből profitálhat, de a Herald of Purity egy phys buildnél nálam mindig kihagyhatatlan.
Har_melin: Ja, számoltam az Impalet, és nem ér annyit az extra fortify védelem. Dread bannerral 100% impale chance, 110%-os effect, ami 100% fölötti more dmg-t jelent. Redbladere meg irtam is, hogy kellett hozzá az a rohadt jó resistes poachers markos gyűrű 4 exáért.
De nincs meg a balance, mert a lightningom 130% másik kettő meg 90-90, de az amulettet ez miatt nem fogom lecserélni. Szóval ha találsz olyan amulettet, amin jobb az elosztás, meg egy resistes gyűrűt, akkor mehet a Redblade is. Esetleg a jewellekkel lehet játszani. Két dolog nincs még kimaxolva, cipőre enchant és corrupted FB. Előbbire 16% attack speedet akarok, egy van csak eladó 5 exáért, megpróbálok alkudni belőle.
FB trükkösebb, mert elég offcolour (2r 2b), nincs értelmes implicit.
Rizseslecsó: Hát, linkeltem már jópárszor a PoB-ot, ott van kettővel fölötted az aktuális verzió. Raktam már be videót is, meg igazából ez a build ugyanaz amit két liga óta fejlesztek, kisebb módositásokkal.
-
Har_melin
addikt
válasz
KubanitoS #24646 üzenetére
Lejjebb már linkeltem egy Sirus fight videót. Semmivel sem igazságtalanabb ez a fight, mint Atziri vagy über elder, egyszerűen meg kell tanulni, hogy mikor mit kell csinálni.
- a három fázis után megjelenő egy-egy vortexet olyan helyekre kell navigálni, ahol nem zavarnak bele a bossfightba.
- nem szabad kifutni a körből, mert akkor plusz vortexet generál. Shapernél is belehalsz, ha hagyod, hogy teleszemetelje a placcot.Ami a videók alapján gázos, hogy vizuálisan megint sikerült egy nehezen kivehető környezetet csinálni ezekkel a black on black effektekkel, illetve hogy vannak részei a pályának, ahová öngyilkossággal ér fel, ha beszorulsz (lépcső), mert a mapon nem jelzett módon nem enged át.
-
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
KubanitoS #24373 üzenetére
ezt köszi, épp most idegesített fel a játék. Végre átjutottam mapozásra, és az első mapon (beach) eljutok a bosshoz, persze megölt. Mondom jól van, nem tudom mire számítottam, se életem, se resistem, ráadásul chaos-ra még negatívot is kapok
Bemegyek másodjára, belaggol a játék, csak állok egy helybe, az hülye meg lelő... inkább ki is léptem -
0karmacoma0
senior tag
válasz
KubanitoS #24281 üzenetére
Az Ice shot boss dmgről:
Ha nem használsz barrage-t nem lesz egy álom, de mindenképpen szintezz fel gemeket, amiket cserélsz boss fight előtt. Pl GMP ki--->cold pen be. Ha Hypotermiát használsz mapozáshoz ahelyett is mehet valami, akár elemental focus is, mert nem fogod elégszer chillelni a bosst kis dps-el.(ha egyáltalán)
Nem tudom raktál-e, de immortal call-inc. duration-Cast when dmg taken kombót. Mindenképpen legyen bent, mert anélkül iszonyatosan sokat halsz. Amíg nincs elég hp és def a herald of ice-ra mehet egy curse on hit és warlords mark. Utóbbit később úgy is cseréled hasznosabb curse-re de szerintem az elején segíthet kicsit. -
tibee77
őstag
válasz
KubanitoS #24281 üzenetére
Sajnos nem csak endgameröl beszelek.amig nincs eleg dpsed addig a deadeye kb. hasznalhatatlan bossok ellen illetve magasabb mapokon.
labok sokat szamitanak, azokat csinald meg, aztan meglatod hogy mi az amin meg javitanod kell.
Pointblank:igen, elegge megcsappan a tavolsagi sebzes töle, viszont abbol akad eleg, nem nagyon kell.ellenben bossok ellen kötelezö szinte, hogy minnel hamarabb le-burst-öld (szep magyar szo xD) öket.
-
tibee77
őstag
válasz
KubanitoS #24275 üzenetére
Egy deadeye kari sose lesz tankos, ez sajnos igy van.ezzel az ascendancyval a damage-re kell ramenni, illetve vedelemnek a legjobb a dodge es blind.nem ertem, hogy miert nem raktad ki az acro/phase acro nodeokat, az deadeye-kent kb. kötelezö.ha van eleg dps- akkor minden hullik, viszont at is kell allnod egy gyorsabb jatekstilusra.lösz kettöt, lerobban a kepernyö, futsz tovabb, lösz, megint lerobban minden, es igy tovabb.bossöleshez kell a pointblank node a farol es egy masik skill.nekem eddig a barrage volt az.közelmentem benyomtam a flaskakat es ledaraltam mindent.persze most egy dying sun flaska eleg draga, illetve a többi bow cucc szinten.ezert mondtam korabban, hogy ebben a ligaban bowos karival kezdeni nem a legjobb ötlet.akkor kell ra atallni mikor mar van piiiz.illetve mehetsz caustic arrow-val, toxic rain-nel, azok olcson is tovabb visznek mint mondjuk az iceshot.lab-ban meg segitek ha kell, carryzek naponta embereket.
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
KubanitoS #24271 üzenetére
Merciless melyik? Harmadik? Ott még nem tartok, most értem át Act 10-be. De nagyon sok boss-nál az van, hogy lövök, futok, lövök, futok, aztán az életereje alig akar lemenni. És ezek mellett azt látom, hogy azért vannak bőven 90+-os ice shot rangerek. Most néztem egy új buildet, meg lehet veszek egy (még egy
) íjat.
Egyes Metamorph bossokat meg meg se tudok ölni, akinek life regenje van, az nagyjából veszett ügy... De azért én még bízom benne, hogy lesz ebből jó karakter -
-
TrollBalint
addikt
válasz
KubanitoS #24236 üzenetére
Nem biztos, hogy irtó gyengék, inkább, csak nem buffolták, mint korábban másokat szoktak, meg nem is dolgozták át (holott azt mondták még régebben)
Te, hogy bírod az incursion-t? Kétszer voltam, egyszer meg tudtam ölni a papot, másodjára meg a ki tudtam nyitni egy ajtót, de a két dolog egyszerre nem megy. Főleg nem, hogy még ki is irtsam az egész templomot.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
KubanitoS #24230 üzenetére
Bizony, akkor nem csak én hallucinálltam. Rögtön Lioneyes Watchnál feltűnt, az elég egyértelmű volt, de aztán játék közben is. Pl. ActV végén Kitavánál gondolkodtam erősen, hogy nem nézett ki ilyen jól.
A Cyclone Championt meg ismét átdolgoztam erre a ligára is, és egyszerűbb, és olcsóbb lett, mint valaha, miközben a DPS nemhogy nem csökkent, hanem talán még nőtt is.
Ha valaki jó boss ölő league startert keres és még nem unja, akkor 1-2 exából kihozható.
Két variációm van: egyik a szokásos Facebreakerrel, 670k DPS + Impale. A másik clawal, 370k DPS, mindezt Bronns Lithe nélkül egy sima rare body armourral és sand stanceban. Praxis gyűrűvel (-8 mana cost) a mana 95% leköthető és manát sem kell pakolni a gearre (3c-ért vettem, pöröghetek eszetlenül már leveling alatt is). Clawnál amulettre Claws of the Magpie, igy nem kell a Warlords Mark, helyette mehet Punishment. Sokkal tankosabb, mint a Facebreakerrel, magas attack rate miatt kb extra 700 life/mp jön ami mellett van még 1,7k life leech is.
Azt viszont még nem tudom endgamenél mit fog érni az alacsonyabb DPS. Facebreaker azért jelentősen megdobja az ascendancy által adott extra Impale phys dmgt is.
-
TrollBalint
addikt
válasz
KubanitoS #24206 üzenetére
Én még arra tudok tippelni, hogy rangerrel picit lassabb a fejlődés, mint mondjuk minerrel, így mindenki azzal rohangál, aztán majd a második karakter az ranger.
Plazmacucci: Nálam is néha felugrik a ping, de csak egy pillanatra olyan 120 környékére. De csak ma délután csinálja. Biztos megint a nekrok...
-
TrollBalint
addikt
válasz
KubanitoS #24199 üzenetére
Ahhoz képest, hogy ez ranger ligának lett mondva, alig látok más ranger, és a poe.ninja szerint is alig vannak. Amúgy igen, kb. úgy haladok, mint anno, mikor még azt se tudtam mivan
0karmacoma0: Már az előző ligában is tuningoltak a szörnyeken, de most nagyon. Az életerőt tudtam, de lehet könnyebben is eltalálnak. Sebaj, nekem mindig is a glasscannon volt a kedvencem, az első fele már megvan, már csak a 'cannon' részén kell finomítani
dante3: Lehet másik rangert kellett volna indítanom, de chaos-os, pathfinderes már volt. Gondoltam kipróbálom valami újjal
Lehet még lesz itt re-talent
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
KubanitoS #24199 üzenetére
Szerintem a Phase Acrobatics értékelődött le valahogy. Előző ligát is assassinnal nyomtam le, és nem volt gondom kampány alatt, most meg annyi 1 hitet kaptam, mint 3 ligányi szintezés alatt. 3 Lab pl mind meglett elsőre alulszintezve, szóval szerintem a kampányban ütnek nagyobbat a szörnyek.
-
tibee77
őstag
válasz
KubanitoS #24096 üzenetére
Mar 3 iceshot karit csinaltam,a kedvenc bow skillem.az a baj vele hogy csak clearre jo.bossölesre mindig barrage-t hasznaltam.igaz most lehet hogy egy barrage gemmel akar bossozasra is jo lesz.illetve voidfletcher tegez is jol jön, szinten bossozashoz.annak az ara most viszont az egekben lesz mivel über elder drop es raadasul bow hype lesz az egesz liga alatt.
en is szivesen kezdenek egy burning arrow-t vagy explosive arrow-t de tuti hogy minden cseszett draga lesz.hyrrie's ire chest pl. eddig is draga volt, most elkepzelni se tudom mennyi lesz.igaz az se a BA-hoz se az EA-hoz nem fog kelleni de iceshothoz elegge bis.mindenkeppen olyan buildet kezdj amihez nem kellenek specko cuccok, amikre bazi nagy lesz a kereslet.
-
tibee77
őstag
válasz
KubanitoS #23354 üzenetére
Ja persze nopara csak azert nem ertettem, hogy miert akarod az avatar of fire-t kirakni mikor te magad is leirtad, hogy attol csak fire dmg-et fogsz tudni leadni.
Igen menni fog, ami a lenyeg, hogy most ugye attack-ot hasznalsz (power siphon) igy valahol a gear-en attack-hoz adodo flat dmg-ed kell hogy legyen.Ha mondjuk te akarsz valami spellet hasznalni inkabb akkor ott ugyanezt eljatszhatod de ott meg olyan modoknak kell lenniük hogy fire-cold damage to spells.Ezt csak ugy megemlitem, hogy tisztaban legyel vele.En anno a legelsö karimnal arc-ot hasznaltam amit megspekeltem kis cold dmg to spell flat dmg-dzsel valamelyik cuccomon igy a flame sentinelek megkaptak az EE-t.
-
tibee77
őstag
válasz
KubanitoS #23347 üzenetére
Ha EE-t akarsz jol procolni, tehat a te esetedben lightning dmg-et tolnak a spectreid gondolom, akkor kell, hogy legyen valahol added fire meg cold dmg a gear-en, igy kap a 2 elem utan 2*-25% ele resistet a mob.Ha te power siphon-nal akarod akkor az is jo lesz, viszont ne hasznalj AOF-et, mert akkor hiaba lesz a fire meg a cold dmg a gear-en, csak fire-t sebzel, igy buksz -25% resistet a mobon.Nem is ertem miert akartad az AOF-et berakni.
-
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
KubanitoS #21315 üzenetére
Én arra tudok gondolni, hogy a synthesis-ben elég nagy kritika érte a GGG-t, hogy bizonyos - lassabb - karakterekkel egyszerűen nem lehet megcsinálni a pályákat. A legionnél megitn eléggé számított, hogy milyen gyorsan mozogsz kiszabadításkor (kivéve contagion + Essence drain). Itt meg "csak állsz" és jönnek...
-
Har_melin
addikt
válasz
KubanitoS #21067 üzenetére
az azért nem terem minden bokorban. Még q20-as indítással is bőven 92-93-as szint kell a lvl3 eléréséhez - és utána nem biztos, hogy lesz belőle lvl4.
De a PoB miért nem jó az ellenőrzésre? Ahogy írták is, beimportálod a mostani karakteredet, beraksz egy lvl4-es gemet a skillekhez és látni fogod, hogy pluszban van-e a manád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest