- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #28884 üzenetére
Nem tartom kizártnak, hogy az adatbázis szerverek megzakkanása a deferred cuccoknak köszönhető. Szerintem minden játékosnál tucatjával állnak sorba a darabok, amiket plusz tárolni kell, randomizáltan újra előhozni addig, amíg végre meg nem veszi. Ehhez jött még a játékos csúcs, nem csoda, ha kicsit belegabalyodtak.
A másik oldalról viszont emlékeim szerint ez az első liga nagyon hosszú idő óta, amihez az első két napban egyetlen patchet sem kellett kiadni, még mindig a 13.0 verzió fut. Öt, egyedi hibákat javító hotfix jött ki, úgy látszik tényleg felturbózták a belső minőségellenőrzést.
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #28884 üzenetére
OK, remélem reggelre sikerül valami megoldást találni, ma már amúgy sem játszottam volna.
Ha valaki már mapon jár: van valami eltérés, plusz nehezítés, plusz opció, stb. a map ritualoknál, vagy csak a nehézségük nő a magasabb szinten? Megpróbálok holnap egy frissítést felrakni az összefoglalóba, de mapra jó esetben is majd csak kedden jutok.
-
sirdond
őstag
válasz
tocsek18 #26798 üzenetére
Őszintén szólva én nem igazán értem, hogy miért ilyen kicsi a 2H slam buildek aránya. Berserkerként kezdtem, T14 mapoknál átspecceltem JUGG-ra, AL8 lenyomva. A jelenlegi slam build-ek szerintem marha erősek (talán a Ground Slam annyira nem), a boss-ok 95%-a 1-2másodperc, nagy AoE, jó survavibility (és gyors mapping,ha nem JUGG az ember,hanem Zerker, vagy Gladiator). Simán stun-olom a legtöbb unique boss-t, pedig csak egy közepes fegyverem van.
Minden ligában melee-zek és véleményem szerint a mostani Slam skill-ek elég jók lettek, tényleg elég jók, a szokásos módon meg lett tolva GGG által és ehhez még hozzájön, hogy mirror tier cuccokat lehet most craftolni. Tehát egy nagyon jó 2H fegyverhez, ami más ligákban 10-15-20 ex lenne, most max 1 exet kell fizetni, de lehet sokat mondtam.
Két dolog jut eszembe, hogy miért nem lett igazán elterjedt,vagy meta:
- Az emberek félnek a Warcry skill-ektől, márpedig azok kellenek az overkill burst damage-hez
- Mivel az új Warcry buff-ok és exerted attack-ok nem jelennek a PoB-ban normálisan, így elsőre úgy látszik, mintha alig lenne DPS és ezért nem annyira vonzó -
Kirk88
csendes újonc
válasz
tocsek18 #25873 üzenetére
Belülről kifele majd kintrő befele haladsz. Az atlaszt nem tudod szinkronba egyszerre fejleszteni pakolgatni kell ide ida a watchstoneokat.Tehát úgy nem fogsz tudni haladni, hogy mindenova egy majd kettö stb... Van ahol 3-4 nek is bent kell lennie, hogy dobjanak watchstonet. Most hogy behozták ezt a fix rendszert így sokkal könnyebb haladni.
-
sirdond
őstag
válasz
tocsek18 #16976 üzenetére
amúgy ez tényleg durva. múlt hét végén kezdtem el én is,amíg sikerült "bekonfigolni" a megfelelő betrayal safehouse-okat, arra elment mondjuk ~2 óra. utána már tényleg csak arra kell figyelni, hogy research és intervention embereket buffold. napi 1 órát áldoztam rá hétköznap munka után és egy átalakított trapper-rel megyek, szóval még csak nem is legoptimálisabb, de ezért nem volt kedvem új karaktert csinálni. úgy, hogy sulphite és bestiary scarab-okat elhasználom, még így is sikerült olyan 500c-t összehozni belőle.
és mellette simán tud nézni az ember stream-et is akár. -
TrollBalint
addikt
válasz
tocsek18 #15840 üzenetére
Nekem is leállt frissítés közben helyhiány miatt, úgy látszik ez egy ilyen nap
Én most léptem fel 37401. vagyok, így legalább még van időm kitalálni a karakternevet
(#15843) Har_melin: Én egy éve decemberben kényszerültem kártyaváltásra, egy Radeon HD5770 helyett lett egy nvidia 1060 és érezhetően jobb, de azért igen, a proci és az SSD hiánya érezhető, de messze nem vészes. Alapvetően túl nagy a különbség a két kártya között teljesítményben, hogy azt tudjam mondani, hogy ez azért jobb, mert nvidia.
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #15840 üzenetére
Azért kérdeztem, hogy steames kliensről van-e szó? Ha uninstallálod a játékot, akkor a sikertelen steames frissítés által lekötött hely is felszabadul. nekem 1,7 GB helyett lett hirtelen 30+GB szabad helyem, amire a lokális kliens gond nélkül felment és most az új patch is.
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #15838 üzenetére
steames kliens? már elkezdte frissíteni a játékot és akkor írta ki a 3 GB szabad helyet? Mert akkor ha leszeded a játékot és felrakod lokálba (mér nem kell semmit levelezni hozzá, csak az accountod jelszavára kell emlékezzél), akkor felmegy. A Steames frissítés akkor is lekötve tartja a helyet, ha utána nem tudja frissíteni a játékot. Én az utolsó patchnél szívtam ezzel, akkor álltam vissza a lokál kliensre.
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #12997 üzenetére
Az alap 77% resist szép, meg a crit chance is, de CI buildhez nagyon vékony az ES még úgy is, hogy az extra max res miatt eleve kisebb sebzést kap.
szerk:
fent van a wikin is, kicsit fejvakarós. A max res felmehet akár 80-ra is, az már nagyon kemény, gyakorlatilag negyedével kevesebb ele sebzést kap az ember. Viszont ezen kívül még nyolc(!!) változó statja van és mindegyik nagyon nagy tartományban szór. Hatalmas lutri kell egy jó rollhoz.A hat foglalat a másik kérdés - remélem csak annyit jelent, hogy alapból 6S a cucc és nem azt, hogy nem is lehet linkelni.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #12697 üzenetére
Csak az elemantalistot tudtam megnézni
Elementalist:
- Paragon of Calamity: 0,5% ele dmg leech
teljes reflect immunity az eddigi felezés helyett- Liege of the Primordial: 100 helyett csak 25% buff a gólemekből
40% helyett csak 20% incr. dmg gólemenként, viszont nincs megkötve, hogy csak arra az ele dmg-re!- Elemancer: teljesen új, plusz fő node
+1 gólem, 20% incr gólem dmg minden gólem után (+60%), ignite, shock, frozen immunitás a megfelelő gólemtől- Mastermind of Discord: dmg penetration az aktív heraldok után skill helyett
25% inc effect a heraldokból
-25% mana res a heraldoknak (75% helyett csak 57%-ot köt le a három)- Pendulum of Destruction: az eddigi 4sec buff - 6 sec szünet helyett 5-5 másodpercig váltakozva kapjuk a 75% incr area effectet és ele dmg-et
- két kis node lett ailment chance-szel (eddig egy volt), 3%-ról 5%-ra nőtt
- Shaper of Desolation: változatlan
- Beacon of Ruin: a prolif hatás mellett 20% minimum effektet is kapott a chill és shock, sőt a nem dmg ailments is
Összegezve: brutál. Egyértelműen szeretnék az ele dmg = inquisitor metát megváltoztatni, de igazából fel sem tudom mérni, mekkora buffot jelentenek összességében ezek a változások. life leech, reflect immunity, herald buff, a gólem buffok - durva.
-
-
la_cc
addikt
válasz
tocsek18 #12511 üzenetére
Jézus... Zoo-tycoon?
A GGG-s srácok kezdenek kifogyni az ötletekből.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
tocsek18 #12317 üzenetére
Én csak szólóban játszom. Amúgy a return miatt nem panaszkodom, mert igazából van mindig mit váltani, és most is van vagy 1000 chaosnyi currency felhalmozva, de biscoval sokkal jobb feeling volt az egész. 2 Hoardert és egy Abbadonned wealth-et váltottam be összesen, pedig nagyon sok Vaultot mentem. Előző ligában egy T10-11 is sokkal jobb profit volt Biscoval, T12 Vaultból meg kiszedtem 45 menet alatt vagy 15 exet csak divcardokból.
Nyilván valamit valamiért, de úgy érzem baromira büntetik azokat a játékosokat, akik nem akarják a Bisco-Zana8-1 mapot farmolok mintát követni. Nyilván utóbbiak keressenek lényegesen többet, de szerintem óriási a szakadék, és egy loot chase játékban nem feltétlenül egészséges 1 itemtől függővé tenni, hogy mennyire jó feeling farmolni. Szerintem a mennyiségi szorzót szét kéne szórni az affixek között, hogy némi power feláldozásával mindenhová lehessen rakni egy keveset, és a 3 ékszerrel kijöhessen egy bisco környéki quant. Másképp szerintem már nem hozzák vissza ezt az egészet, mert szerintem mindenki soványnak érzi egy kicsit a lootot Bisco nélkül, aki korábban használta.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
tocsek18 #12138 üzenetére
Szia Tocsek, belinkelnéd, hogy milyen build alapján csináltad? Én még mindig a GC minerrel copok és a Colosseum map is esélytelen volt nekem, Dupla GC(glass canon is GC is...) Esek- kelek, nekem viszonylag jó cuccaim vannak.
Lehet persze,hogy én nem csinálok jól valamit... sőt biztos vagyok benne, de Q.. idegesítő, hogy fekszek, mint egy körömszárítós utcalány. Wind'Z buildjét próbálom követni, de lehet rosszul értelmezek valamit....
Könyörgömvalaki nézzen már rá a karimra, mit nem csinálok jól??
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #12138 üzenetére
Köszi, de meléenek nekem teljesen jó ez a jugg, nem panaszkodásképp írtam. A GC karival majd foglalkozom, ha tudok neki egy normális 6L alapot venni, addig jó ez. Gladiátort majd akarok indítani, mert valami csoda folytán eddig még nem volt, de ezt a juggot nagyon szeretem, szívesen játszom vele. Az előző ligában is lementek vele a Guardianok, most kíváncsi leszek majd az Elderre és a többiekre.
-
BoneDragon
veterán
válasz
tocsek18 #12046 üzenetére
Azért én is kezdőnek számítok, de ennyi téves infot ami itt terjed...
elder az első shard megszerzése után jelenik meg. Ezt majd jelöli is egy idő után a map, ha megjelenik egy shard. Viszont elder guardianok csak akkor jelennek meg ha tier5-ig minden mapot megcsinálsz és kb 10 elder fertőzött mapnak kell lenni egyszerre... Bár ez az utóbbi nem tuti.
-
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
tocsek18 #12044 üzenetére
Annyira most nem követtem, de ami az elején ment az shaped fields, meg shaped vault. Shaped Fields inkább xp map nekem, nem az anyagi gyarapodásról szól(bár persze jön róla currency bőven). Nem nagyon van rajta olyan cucc mint a Hoarder/Doctor stb, cserébe elég minden fehér mapra rakni egy szar sextantot a jobb fölső sarokban, és garantált packsizeal lehet szintezni. Én ott húztam át 80-85 között a két karimat, arra nagyon jó volt, de chase item nélkül én képtelen vagyok egy mapot farmolgatni folyamatosan.
Most bármerre nézek mindenki Vaultot farmol, ami nekem kicsit csalódás az új Atlassal kapcsolatban. Több top tier kártyát/itemet dobáló shape-elhető map kéne, mert ha pénzt akar keresni az ember, úgy is ezeket tolja. Nagyon jó ez az Elder-Shaper dolog, de botrányosan nehézkes és lassú mindig megvenni-rollolni a szükséges high tier mapot. Én szeretem ha van mit hatékonyan grindelni, hogy aztán anyagi nehézség nélkül kipróbálhassak minden agymenést, mapot, endbosst. Most én csak a Vaultot látom ilyennek. Persze lehet csak lemaradtam valamiről.
-
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
tocsek18 #9652 üzenetére
Már fél éve játszom,de teljesen pancser vok. egy itemet kraftoltam még, de alaposan utána kell még nézzek mit,hogy érdemes? Időm nem sok van játszani,de azért egy atziri berserker warchiefet sikerült összehozni és nagyon tetszik. mivel nem vok fenn és nem tudok kereskedni csóró vok, de majd megpróbálom ezt a C-s kraftolást. Steel ringet érdemes Cessenccel kraftolni? Most nagy váltásra készülök, linkeltétek azt az íjász bildet és kedvet kaptam hozzá. Szeretek mindent előlről kezdeni és mára már unalmassá vált a mapozás. További szép napot és kellemes nyarat mindenkinek
-
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #9241 üzenetére
ha jól számolom, akkor kb. 74-75 exa befektetése volt, abból lett 12 fehér socketes (kb.7 exa/db), 6 változatlan (kb. 6 exa/db) 2 +1 vaal gem-es (9-10 exa/db) és egy +1 lvl gem, ami most önmagában több, mint a teljes befektetése. Nem rossz, bár mondott valami olyasmit, hogy korábban már csinált ilyet és az nem sikerült ilyen jól, több volt a brick benne.
-
-
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #9006 üzenetére
Na, bejött a jóslatod, most már tényleg csak elvétve van eladó 100 alatt, sőt, már 105 jellemző alsó ár. Amin viszont ledöbbentem, hogy a normál ligában is, pedig ott nincs meg a leaguestone-os farmolási plusz.
Sajnos ezzel a jobb ES cuccok egyre elérhetetlenebb messzeségbe csúsznak a számomra, bár majd kiderül, hogy ha eljutok a karival map szintre, ott hogyan potyognak. Legrosszabb esetben bedarálom az összes lvl5 alatti essencemet chaos receptbe.
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #9067 üzenetére
Az itemes ládák vaal orbozását soha nem értettem. Lehet, hogy nagyobb a drop, de totál elb*ssza, hogy utána nem lehet craftolni őket. Így egyébként ígéretes 4-5 moddal rendelkező cuccok is mennek a kukába. Persze lehet, hogy ez csak az én csóró megközelítésem, akinek egy 10-20c-s eladás még számít.
-
-
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #9008 üzenetére
az biztos, hogy így is rohadt sok. Fejben még a régen megszokott 2fuse=1c 60c=1ex sémával számolok, aztán mindig fel kell ébresszem magam, hogy az az idő elmúlt. Cserébe viszont egy csomó alap dolog nagyon olcsó lett, pl. 5L fehér cuccokat szinte ingyen hajigálnak utánad, map szintig eljutni szinte semmibe nem kerül.
-
-
MASSlag
tag
válasz
tocsek18 #8878 üzenetére
Köszi
Elvoltam eddig, talán 2-szer, ha meghaltam, tény, hogy elég papír szegény, de egy normal sztori végigjátszásra megfelelt. Arra jó volt, hogy összeszedjek egy rakás orbot és tudok vele szupportálni egy új karaktert. Van kb 10 gagyi unique itemem, el tudok vele kezdeni már mást is.
Tudnál ajánlani valami értelmes low-cost fun buildet? Normális itemjeim nincsenek (honnan lennének, most kezdtem a league-et). Nem gond, ha egy kicsit papír, ennél úgy is jobb -
szmegma
aktív tag
válasz
tocsek18 #8715 üzenetére
Koszi, jol jott
Egy uccso kerdes:
Spirit Eater ascendancy passive skill-en belul van egy ilyen resz:
40% increased Damage if you have consumed a corpse recently
+ 2% increased Attack and Cast Speed for each corpse consumed recentlyA flash offering skillel amikor "elhasznalok" egy hullat, az proccolja ezeket a nodokat?
-
tocsek18
senior tag
válasz
tocsek18 #8715 üzenetére
nekem ilyen volt a passzívom így simán mentek a noregenes mapok is
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-roller topik
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest