- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sirszevenap #7352 üzenetére
Van olyan, hogy "kiemelkedő teljesítményű bastion"?
Gondolom az aki egy picit tud célozni arra gondoltál. Mást nem tudok elképzelni mivel nem igényel sok agyat az a karakter. -
leviske
veterán
válasz
sirszevenap #7345 üzenetére
Sejtettem, de így viccesebb volt tálalni.
-
leviske
veterán
válasz
sirszevenap #7323 üzenetére
"De mindig próbáljuk viccesre venni gyorsan a figurát"
heal... híl! HÍÍÍÍL! az Ist..! heal... - néma csönd - kilép <<< a posztmodern humor
(#7340) mongoose123: Nem veszít semmit, ha lvl35-ösként nem megy rankedre.
-
torik
senior tag
válasz
Nabasszus, pedig direkt figyeltem nehogy nyomjam olyankor a voice gombot
-
Sirandrish
legenda
válasz
sirszevenap #7332 üzenetére
Én pont ezért szeretem. Ha épp van kedvem meg 15 percem (annyi mindenkinek van) akkor felmegyek és tolok 1-1 kört, és annyi.
Szerk: Hjaa és ami a legjobb. Egyáltalán nem veszem zokon ha veszítek.
-
Maxtreme
addikt
válasz
sirszevenap #7332 üzenetére
Pontosan. és ez az egyik óriási előnye is.. (legalábbis számomra)
-
Joezyka
senior tag
válasz
múltkor is már ketté osztódtunk, annyian voltunk.
-
Edem05
őstag
válasz
sirszevenap #7314 üzenetére
Nyugodjál meg! Attól megnyugszol.
-
MK VII
veterán
válasz
sirszevenap #7316 üzenetére
Na, de tényleg.. Újrahúzom a rendszerem aztán megyek hentelni.. Valaki velem tart?
-
brumi1024
veterán
válasz
sirszevenap #7311 üzenetére
Azt írta, hogy nem dolgozik.
-
Maxtreme
addikt
válasz
sirszevenap #7311 üzenetére
Ez már kemény betegség, függőség...
-
Maxtreme
addikt
válasz
sirszevenap #7309 üzenetére
@TaZzeRK @cotorori how are you able to play so much a day? I mean what about school or work
@cotorori ~16-17 hoursEzzel mindent elmondott..
-
sittes79
addikt
válasz
sirszevenap #7304 üzenetére
Nem gyanús hanem biztos az miatt van. Te vasutas
-
Sirandrish
legenda
válasz
sirszevenap #7281 üzenetére
1060am van, és sose láttam még ilyet...
-
torik
senior tag
válasz
sirszevenap #7292 üzenetére
-
Maxtreme
addikt
válasz
970-el még én sem láttam ilyet.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
Mit vártál a zöldek videókártyájától? Kéket?
-
saen
veterán
válasz
GTX 960-nal még sose csinálta.
-
leviske
veterán
válasz
sirszevenap #7283 üzenetére
hülye kérdés, de a kábel rendesen bent van a helyén? mert én ilyet utoljára akkor láttam, mikor a dsub nem volt stabilan a helyén és néha kicsit kimozdult
-
MK VII
veterán
válasz
Jelentem én még nem találkoztam ilyennel RX460-nal.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
sirszevenap #7274 üzenetére
Én 50% render scale-lel játszok minimumom, szóval nekem hasonlóan néz ki a két játék.
-
Maxtreme
addikt
válasz
sirszevenap #7267 üzenetére
Tény..
Viszont ja.. A BB-nál valóban előfordulhat hogy 1x ingyenes lesz (már most is valami 80%-al le van értékelve steamen) mert kutyának nem kell, még így sem egyébként.
A játékosszám valami 100-250 ember.... -
Maxtreme
addikt
válasz
sirszevenap #7265 üzenetére
Sztem simán keveri a Battlerborn-al..
Csak akkor meg ne terjessze a saját f*szságát. -
Balion
senior tag
válasz
sirszevenap #7248 üzenetére
Ok, vissza vonom, hogy szemétség, jó taktika ez, mert tényleg nagy mértékű az akció (40%), és mégsem kell a játékukat csak 5 dollárral olcsóbban adniuk. És az is igaz, hogy ha így is veszik, akkor minek akcióznák jobban le.
Nem trollkodni akartam, csak leírni, hogy nagyon tetszik a játék, de ez az akció azért nem egy nagy eresztés. -
Balion
senior tag
válasz
sirszevenap #7246 üzenetére
Ez most olyan volt, mint a "Tuti nem mered"
És kb tényleg olyan, mert meg fogom én venni, csak várok valami jobb ajánlatra, tényleg nagyon beszippantott, de próbálok inkább az eszemre hallgatni, meg a pénztárcámra. -
headhunter86
senior tag
válasz
sirszevenap #7231 üzenetére
Zsííír. Ünnepek alatt sem unatkozunk
-
Maxtreme
addikt
válasz
sirszevenap #7205 üzenetére
Nálam ilyen egyébként elég gyakran van. Letolok 1 meccset, közben főzök vmit stb.. -
Maxtreme
addikt
válasz
sirszevenap #7203 üzenetére
Mikor?
Lehet hogy nem vettem észre. Kb 40 percen át afk voltam, viszont a játék el volt indítva.
Szerintem pont lemaradtam. -
Maxtreme
addikt
válasz
sirszevenap #7201 üzenetére
Nem, ennyire én sem vagyok beleőrülve...
Mondjuk az vicces hogy sok karaktert még ki sem próbált (az ilyen 10-20 perceket is hagyjuk, szal kb semmmit) és ez alapján a soldier a kedvenc...
Nálam mostanában egyébként a Widowmaker a nyerő. Sokan rinyálnak hogy attack-re használhatatlan, hát baromira nem. Konkrétan csak tegnap 2, kört nyertünk meg nekem köszönhetően. Egyiken iylen laza 25k körüli damage-et hoztam össze...
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
sirszevenap #7163 üzenetére
Az Origins Editiont megvéve felesleges pont Widowmakert megnézni, mert ahhoz nem jár ajándék skin.
-
7
addikt
válasz
sirszevenap #7159 üzenetére
Szerintem a most 35 USD-s Origin editiont vette. Ahhoz emlekeim szerint 3 skin jar: Tracer, Soldier, Bastion.
-
törölt tag
válasz
sirszevenap #7154 üzenetére
én is felvettelek ha nem gond. mivel a listából nem tudom kiválogatni, hogy ki aktív még és ki nem.
tegnap volt szerencsém rutinosabbakkal játszani én még csak lvl20 vagyok és elképesztő a kontraszt köztük meg a kezdők között. most délután (is) nem tudom, hány meccset buktunk el a 0 csapatmunka miatt. amikor beírom chatbe, hogy kellene healer, de kb fel se fogják és mindenki marad valami dps huszár, aki fut a feje után. tank is csak azért volt a csapatban mert én mentem azzal. a többi valami oda nem illő karaktert választott és nem esett le nekik, hogy miért kapunk ki.
-
MK VII
veterán
válasz
sirszevenap #7154 üzenetére
Elküldtem a felkérést.
Amúgy majd lehet kérdezgetek néha a karakterekről, mert még nem ismerem mindet..
Egyébként hozzám legközelebb a támadók állnak. Konkrétan a Soldier: 76 . Az az a karakter amivel szeretek lenni. Mondjuk legszívesebben csak azzal játszanék, mert számomra annak a legkézenfekvőbbek a dolgai.
Lehet vele hentelni, haladni, futni, skilljei is jók... Olyan tipikus katonás karakter.
Tudom meg kell tanulni mindet, mert egy csapatban nem mindig tudok azzal a karakterrel lenni.
Majd még próbálgatom a szárnyaimat. -
MK VII
veterán
válasz
sirszevenap #7137 üzenetére
A PC játékosok listába bele lehet írni a nevem?
Neked küldjem el?
Vagy kapok szerkesztési jogot? -
Joezyka
senior tag
válasz
sirszevenap #7135 üzenetére
már a leírásodból is kitaláltam, hogy te vagy Arrow
a tegnapi tényleg faja karika volt, kár, hogy későn csatlakoztam -
headhunter86
senior tag
válasz
Hát igen! Tegnapi meccsek rohadt jók voltak. Marhára élveztem én is
Remélem ma is folytatódik a móka.
Kicsit még a competitive-be is belekóstoltunk. -
MK VII
veterán
válasz
Bizony..
Teljesen egyetértek azzal amit leírtál..
Utoljára a CoD 4 MW online volt ami így le tudott kötni. Valami hihetetlen, hogy mennyire jól ki van találva ez a játék. Részemről 5*-öst érdemel.
Tényleg végre, egy játék amiben, ha nem is nyerek nem érdekel.. Nem tud idegesíteni. Már várom a kövi meccset..
Ami még nagyon tettszik benne, hogy nem egy PC izzasztó játék végre..
Az adatlapomon levő konfiggal High beállításokon fullHD-ban 60-90fps..Azt hiszem a héten be is vállalom a megvásárlását.
Majd még jelentkezek, ha megvan, aztán felveszek ismerősnek titeket. -
Revesz
aktív tag
válasz
sirszevenap #6932 üzenetére
Értem mire gondolsz, nálam cs:go-nál volt ilyen a freesync bekapcsolása és az fps limit után. Redditen is írják páran, hogy egér lagjuk van a vsync-tő míg mások nem panaszkodnak ilyenre, de nem vagyok benne biztos, hogy nem periféria okozza az eltéréseket.
Lehet nekem is lagol csak nem annyira mint neked és így nem érzem...
Le kérne mérni, de nekem nincs hozzá türelmem. :/ -
brumi1024
veterán
válasz
sirszevenap #6673 üzenetére
Bocs, átsiklottam felette, azt hittem nálad van automaticon.
-
brumi1024
veterán
válasz
sirszevenap #6669 üzenetére
Render scale-t érdemes 100% körül hagyni.
-
tick
aktív tag
válasz
sirszevenap #6661 üzenetére
Próbáld meg kinyomni a dynamic reflectionst. Elég sok erőforrás kell neki, viszont látszatra nem ad sok pluszt.
Illetve törölni / kikapcsolni a Raptr-t (ha jól emlékszem ilyesmi van AMD-nél) -
törölt tag
válasz
sirszevenap #6661 üzenetére
Próbáld a Bnet Launcher nélkül futtatni a játékot!
-
törölt tag
válasz
sirszevenap #6656 üzenetére
"Highon fullhd-ban 100% render scaleval oke a dolog a felett be esik akar 50 ala is. " Beesik, mert pl. 200%-on olyan, mintha 4k-ban futtatnád a játékot. Azt hagyd csak 100%-on. Az SMAA-t vedd visszább, nem nagyon fogod észrevenni a különbséget, ugyanez igaz több egyéb beállításra is. Amúgy sincs sok értelme max. grafikán nyomni szerintem. Én low-medium környékén játszok (főleg a shadow, local fog, lightning, mert csak zavaró ultrán), egy-két beállítás van maxon, közel maxon (texture quality, model detail pl.), nagy vizuális különbség nincs, cserébe szuper folyamatos (már amikor nem problémázik, mint ma tette).
-
tick
aktív tag
válasz
sirszevenap #6652 üzenetére
144hz-en is érezhető a 144 vs 300 fps, főleg tracernél
-
törölt tag
válasz
Ahogy brumi1024 írja. Lehet, hogy nem "látod", de határozottan "érzed". Ezzel a 60-nal sincs amúgy különösebb gond, de már hozzászoktam a jóhoz.
140-180 között mozog egyébként a legtöbb pályán, némelyiken kicsit több. Most amúgy este már ismét visszatért a gondtalan játékmenet. Nem igazán értem.
-
brumi1024
veterán
válasz
Persze hogy nem látom, de az input lagon javít, ami viszont érzékelhető. A renderer és a játék külön szálakon futnak, ahol is a játék késhet egy(-két-három, gpu pre-rendertől függ) frame-et a rendererhez képest. Ez 60 fps-nél 1/60 ~ 16ms késleltetést ad, míg ugyanez 200-nál már csak ~5ms.
-
brumi1024
veterán
válasz
sirszevenap #6650 üzenetére
Input lagon változtat a több fps, "elvileg" 150 fölött az igazi. Eddig fix 60-nal játszottam, nemrég felemeltem a korlátot 160-ra és levettem a resolution scale-t 100%-ra, így megvan a stabil 160, kíváncsi vagyok hosszú távon mennyire érzem a váltást. Skirmish módban egymás után ugrálva a kettő között természetesen érezhető a különbség.
-
brumi1024
veterán
válasz
sirszevenap #6642 üzenetére
Konstans (nem gyári) OC-m van, és kb a kevés játékok egyike az OW, amelyik semmit nem problémázott ezen.
-
torik
senior tag
válasz
sirszevenap #6142 üzenetére
Én most kicsit kiégtem, pihenőpályára tettem a gamet bizonytalan ideig
ha jön valami komolyabb frissítés, teszem azt egy új karakter mondjuk, akkor visszanézek
-
torik
senior tag
válasz
sirszevenap #6140 üzenetére
Te mikor szándékozol 10 percnél többet lenni online?
-
Bazsi1987
őstag
válasz
sirszevenap #5821 üzenetére
Cáfolom ezt ps-re kb vagyunk fix 10-en vagy többen szóval bármikor meg van a 6 ember ☺
-
Mister_X
nagyúr
válasz
sirszevenap #5821 üzenetére
Nem.
-
k-adi
nagyúr
válasz
sirszevenap #4973 üzenetére
szerintem is jó lett
-
.LnB
titán
válasz
sirszevenap #4842 üzenetére
Míg nem volt VGA-m nem nagyon láttalak, az meg kb egy hónap volt.
-
.LnB
titán
válasz
sirszevenap #4840 üzenetére
Nehéz olyan embereket találni akik hajlandóak komolyabban odafigyelni, és hajlamosak fejlődni is. Az elején megpróbáltam. Aztán maradtunk EMS-sel ketten. De hát az édes kevés, így mi is csak baszódtunk QM-ben minden féle cél nélkül. Te is eltűntél több mint egy hónapja. Gabber-rel is beszéltünk, ő is pihenteti hasonló indokok miatt. (És az IGP-s időszakom se segített)
Tudod én már ezt megéltem egyszer Dota2-ben, csak éppenséggel ott a random Orosz is tudta, hogy mit kell pickelni (soloq-ban), max nem volt az adott hőssel jó. De itt összeáll 6 ember, a fele azt se tudja felmérni még mindig (így két hónappal a megjelenés után), hogy milyen hőst is kell hozni az adott szituációkban. Ráadásul megelégszik azzal, hogy magyarokkal, fórumtársakkal van egy group-ba és azt hiszi, hogy ez elég.
Itt most viccesen azt sugallod, hogy kibírhatatlan vagyok. Ami szerintem abszolút nem igaz. És ha szóltam is valaha valamiért abból lehet, hogy volt sértődés. Csak éppen senki nem cáfolt meg egyszer sem, hogy nincs igazam.
-
.LnB
titán
válasz
sirszevenap #4837 üzenetére
gyorsan terjednek a pletykák. De. Le. És most majd elmegyek nyaralok egy nagyot, és ha visszajöttem felteszem.
-
k-adi
nagyúr
válasz
sirszevenap #4831 üzenetére
mit gondolsz, szerinted fogja helyettesíteni valamelyik állandó healert? (mercy & lucio)
-
.LnB
titán
válasz
sirszevenap #4515 üzenetére
Nem ezt vártam na.
-
torik
senior tag
válasz
sirszevenap #3968 üzenetére
Ezek a placement meccsek amúgy nem befolyásolják majd hogy kikkel tudsz premade-ezni?
-
.LnB
titán
válasz
sirszevenap #3970 üzenetére
Én már kérdezgettem a többieket, hogy mi van veled? Aztán mondták, h tanulsz. Azt mondom jövő hét után össze kéne állni megint. Ha te is benne vagy. Addigra csak meglesz a VGA nekem és Gabber-nek.
-
.LnB
titán
válasz
sirszevenap #3968 üzenetére
Nem semmi 5 embert kaphattál ha még veled is győzni tudtak.
(milyen hősöket játszottál?)
-
zola09
aktív tag
válasz
sirszevenap #3939 üzenetére
Na, ez kemény, meglepett most a blizzard rendesen. Iparkodhatok akkor VGA-t keresni, mert csütörtökön viszik a mostanit. :
-
torik
senior tag
válasz
sirszevenap #3939 üzenetére
-
k-adi
nagyúr
válasz
sirszevenap #3847 üzenetére
Tessék... rossz, silány, vacak, csapnivaló, szemét, hitvány, gagyi, értéktelen, tré, avétos, gyatra, ergya, ótvar, ócska, pocsék, kommersz, bóvli, borzalmas, borzadály, satnya, fabatkát sem ér, tropa, semmirevaló
a sz*r még az egyik leggyengébb, legfinomabb negatív szó szerintem... ha azt írta volna, hogy egy
tárgya fos az egészakkor talán már lehetne szólni de egy leszarozásért? könyörgöm nem ovi ez -
pohár
félisten
válasz
sirszevenap #3852 üzenetére
persze, benne van az alapelvekben, meg blabla, de nem nagyon szólnak érte (kivéve ha nagyon cifrázod, meg többször is ezt csinálod egymás után, vagy ha nagyon durván tolod)
bebaszna, ha szólnának ilyesmiért
-
pohár
félisten
válasz
sirszevenap #3847 üzenetére
de nem is gyerekkönyv...
-
tepenzed
őstag
válasz
sirszevenap #3769 üzenetére
köszi szépen, akkor keresek neki valami atomerős hűtőt, meg asszem ráférne egy pasztázás
-
tepenzed
őstag
válasz
sirszevenap #3767 üzenetére
nem,ebben Intel Core i5-4200U van. De amúgy pc-n játszom, csak jó lett volna albérletben is játszani a laptopon
-
zola09
aktív tag
válasz
sirszevenap #3709 üzenetére
Nekem a 130-155-ös tartományból felkúszott a 185-215 környékére. Elég jóféle.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
sirszevenap #3709 üzenetére
ingame nem vettem sokat észre, de a választásnál sokkal több, asszem azt írták pont.
-
peterr85
tag
válasz
sirszevenap #3687 üzenetére
Nálam drop nincs, nagyon húzós helyzetekben lemegy kb. 50-re, de ezzel még nincs gond. A mostani kártyám kb. gt 540m szinten van, szóval papíron azért érezhető különbségnek kéne lennie a 2 között, viszont minden másra elég a jelenlegi gpu is és nem akarok zsákbamacskát venni. Sajnos nem túl nagy a kínálat quadro 2000-ből országon belül, így a próbára nem sok esélyem van, marad az ebay..
-
saen
veterán
válasz
sirszevenap #3628 üzenetére
D'Va-val biztosan többet fogok játszani ha erősebb lesz, szerintem nagyon hangulatos karakter, bejött nagyon.
-
törölt tag
válasz
sirszevenap #3528 üzenetére
Ok elnézést béke
-
pohár
félisten
válasz
sirszevenap #3469 üzenetére
hát most na, komoly dolog ez egy férfiember életében
főleg az ő típusánál, sűrű, sötét haj, egyből meglátszik az ilyen
-
prokxy
veterán
válasz
sirszevenap #3219 üzenetére
Haggyámá, nem sírom el magam már megint!
A lényeg, h jó volt naon csapatban játszani veletek, a public az egy kicsit más na...
-
knoxhu
senior tag
válasz
sirszevenap #3190 üzenetére
A karakter csak egy nagyon sarkított példa volt. Ha valaki dolgozik mint példaul én is annak elég fix az hogy mikor ér rá, mikor van ideje kikapcsolódni egy kis játékkal. Látod ez is egy szempont, mert én hasonló életvitelű emberek keresek magam mellé és nem 80 random emberből akarok mazsolázni.
Ez csak egy javaslat volt, természetesen tiszteletben tartom a véleményed és az ellenérveket is, majd más úton oldom meg a dolgokat -
Madwe
nagyúr
válasz
sirszevenap #3164 üzenetére
Az hagyján, de nem is mozognak jóformán, pláne nem ugrálnak. Teljesen más játék
-
torik
senior tag
válasz
sirszevenap #3133 üzenetére
Köszi, csak azt sajnálom hogy 1-2 résznél a lényeg maradt le
-
.LnB
titán
válasz
sirszevenap #3087 üzenetére
Csak azt bánom, hogy téged nem kaptalak itt el. De utána mondjuk feküdtél te is, csak az már nincs benne.
Kicsit kések a megbeszélt időpontról, aztán már csak az ellenfélnél kaptam helyet... ki voltam közösítve!
Még mielőtt meglepődne valaki, hogy ez nem egy nagy PoG. Nem is az, itt az a lényeg. Hanem, hogy azok ellen nyomtam akikkel együtt szoktam játszani, csak nem volt hely és beálltam ellenük.
-
.LnB
titán
válasz
sirszevenap #3049 üzenetére
Rossz passzban volt ennyi. És most ezen a vita, feleslegesen.
Az meg, hogy neked Hanzo meg Genji mániád van az tolerálható. De tudod te is, hogy már mondtam párszor én is, hogy válts. Van mikor map elején, van mikor az ellenfél setup-ját látva kértelek. És váltasz is. De volt mikor jó volt Zarya ultival kombinálva (és kommunikálva).
Összességében Hanzu fun hős, de nem szükséges. A "wakateki"-ből már csak a világtalanok nem állnak ki. Vagy aki stun miatt nem tud.
Te azzal bizonyítottál, hogy sok hőst jól játszol meg, Gabber meg azzal győzött meg, hogy nagyon jó meglátásai vannak.
De mindegy, majd nyomjuk együtt és meglátjuk mi lesz. Tessék bizonyítani egymásnak akkor majd. -
.LnB
titán
válasz
sirszevenap #3041 üzenetére
Azt az apróságot kihagytad amit nekem mondtál tegnap, hogy nincs probléma.
A hangnemmel lehet problémád, de emlékszel mikor én is mondtam, hogy "f*szom Arrow mit csináltál azzal az ultival" ?! Na ott is a hangnem volt félreérthető. És meg is beszéltük. Nem volt ez annyira személyes, csak most kifejtette a véleményét rendesen amit akkor nem tett meg.
Nagyon egyszerű ez az egész. Általában mi akik így együtt játszunk, szerencsére nyerni akarunk. Egy-egy kiélezett meccs után elő jöhetnek ilyenek. Szerintem abszolút nem kell erre ennél több szót fecsérelni.
(#3038) saen Mint Dota 2-ben. Kisebb szintű rankeden még rosszabb lesz mint a mostani Quick play. És csak egy bizonyos szint felett lesznek értelmes meccsek. Egyedül az is ugyan ennyire lesz értelmetlen mint most.
Más:
Azt meg meg lehet nézni, hogy tétmeccsen Seagull mit ér. Ő stream celeb inkább csak. A Luminosity Gaming nem túl erős csapat, pedig ő a kapitány. -
saen
veterán
válasz
sirszevenap #3044 üzenetére
Egyébként az a Mercy a Shayed volt aki ugyan a Team Liquidnél valamilyen manager, de ez az első FPS játéka egyébként...
-
saen
veterán
válasz
sirszevenap #3041 üzenetére
Srácok, nem kell ez a veszekedés. Szerintem itt mindenki szokott hibázni, szokott taktikailag is szar döntéseket hozni. Ezzel nincs is baj, sokkal inkább meg kéne beszélni, hogy mit miért és hogyan, aztán ha nem jön be akkor majd legközelebb másképp csináljuk.
-
_gabber_
csendes tag
válasz
sirszevenap #2974 üzenetére
Na, nem gondoltam, hogy post lesz belőle. Én is leírnám, hogy mi történt az én szemszögemből.
Én voltam az a valaki aki nem fogadta el a "tanácsod". Első részben mert olyan hangnemben kezdted hogy "De gyerekek, ide minek kell Mei?" (szóról szóra ezt mondtad, ennyit a hangnemről, illetve a nem kötözködésről) Amitől ugye rögtön kiakadtam, és kaptad azt a bizonyos választ. Főleg miután te hoztál Hanzót kontrollra. Aznap délelőtt játszottunk LnB-vel és másokkal háromszor is Temple of Anubist amin mind védő, mind pedig támadóként hoztuk a mapokat mindkét oldalon úgy, hogy én játszottam Mei-vel. És bár valamennyire egyetértek, hogy Mei defensen erősebb mint offensen, azért 18+ órával (bétát is számítva) van némi tapasztalatom a karakterrel. Többször előfordult már, hogy elismerést kaptam az ellenfél csapatától Mei-ként, mert lehoztuk a meccset okos játékkal (nem csak Anubison). Torik szerintem még a McCree-re is emlékszik aki többször is engem szidott.
Másrészt, mikor behoztad Hanzot kontrollra, 0-60-ban vesztésre álltunk, döntésed taktikailag selejt volt. Kint állsz a map másik végén és lövögetsz befelé egy sarokra, reménykedve arra, hogy valaki belefut, amíg öt másik társad azzal szenved, hogy bejusson a pontra, és megfordítsa a meccset, döntéseddel az egész csapatod gyengítetted. Sajnos ez az igazság, ugyanis míg Hanzo voltál, nem öltél meg senkit. Akármennyire is szeretnéd, nem vagy még Seagull szinten Hanzoval.
A Widowmaker minden esetben jobb választás (hamár mindenképp snipert kell hozni...) nem csak a zoom és a hit-scan miatt, hanem SMG módban is erősebb közelharcra (WM SMG majdnem olyan erős mint a soldier fegyvere!), míg Hanzo az rng-scatterjével 1, max 2 embert tud megölni, ha szerencsés vagy. De ezt neked kéne tudni mivel többször említetted, hogy CS:GO tapasztalatod van...
Én szeretem minden meccsen a tőlem telhető maximumot nyújtani, és bár nem lesz belőlem profi soha, már többször játszottam veled és sokszor úgy éreztem, hogy taktikailag rossz döntéseket hozol, és ezt ki is merem mondani, akár játék közben is, tetszik vagy sem. (Én is szoktam, nem tagadom, többször kéne váltanom, több hőst kéne gyakorolnom) Ha nem tetszik, a legjobb ha nem játszunk többet együtt.
Visszatérve a csapatmorálra: Ha valaki úgy érzi, hogy ezek után nem szeretne velem játszani, nyugodtan levehet a friends-ből, nem kell jópofizni. Részemről, ha nincs Hanzo a csapatban, az csak a nyerés esélyét növeli.
(#2988) Arnold2: Ezzel csak az a probléma, hogy ToA defensen 80-90%-ban mindig van Widowmaker ami közvetlen counter Pharah ellen, mindkét ponton. Ha nem 1-shot headshotol akkor is 1 bodyshottal vagy arra kényszerít, hogy HP-t keress, vagy 2 gyors lövésből fél másodperccel később ugyanúgy halott vagy. Akkor is ha a Widow-ra fókuszálsz, mire 1 rakéta odaér, addig ő simán 2 lövést lead rád.Legjobb esetben megölitek egymást. Ha pedig van turret, akkor még kisebb az esélyed az életbenmaradásra. Persze minderre feltétel, hogy a Widow tud lőni. Nem mindegyik tud, de minél magasabb MMR-on játszol, annál nagyobb eséllyel fogsz olyan Widowwal találkozni, aki abban a pillanatban leszed, amint eléred a boost magasságod tetejét.
Widow bodyshot 150 dmg, fejlövés duplája. hitscan, tehát instant sebez.
Pharah közvetlen rakéta 120 dmg, nincs fejlövés, a rakéta idő mire célbatalál, nem közvetlen hitnél pedig igen komoly a sebzés dropoff is. -
Arnold2
őstag
válasz
sirszevenap #2991 üzenetére
-
k-adi
nagyúr
válasz
Mei legalább annyira jó támadó, mint védő ha skilles player van vele. Azon a mapon főleg a B pontnál, de paylod-os mapoknál is hasznos a jégfala támadáskor pl.
szóval én Mei-t egy hibridnek mondanám inkább, mintsem "védőnek"
-
torik
senior tag
válasz
sirszevenap #2998 üzenetére
Ez egy jó ötlet, támogatom
-
.LnB
titán
válasz
sirszevenap #2991 üzenetére
Iszonyat bzis hangom van, elfogom menni hangplasztikára most már.
(#2992) prokxy Dehogy utállak, hát milyen jókat szoktam kuncogni! Meg aztán ki szed fel mindig mikor "keresem a húszast"?
(#2991) sirszevenap: Kacagáshoz visszatérve, tegnap is olyan jól esett mikor értékeltem két Junkrat közti különbséget!
[link]
-
prokxy
veterán
válasz
sirszevenap #2985 üzenetére
"Jól elszoktunk lenni, kivéve mikor LnB nem vette be a gyógyszert! " Csak szólok, h engem LnB bolondnak nevezett, sokat toluk együtt a Division-t, de azóta utál, mert lelőttem!
-
Arnold2
őstag
válasz
sirszevenap #2985 üzenetére
Nos igen, az érzék egy olyan dolog, amit a lvl száma nem feltétlenül tükröz.
(az A-ra talán még akkor lehet jó, ha a támadók első nagy ajtaját becampeli a def pl egy Bastionnal meg törpével. Szintén fallal lehet szeparálni, de talán Pharah célravezetőbb erre a feladatra.) -
Arnold2
őstag
válasz
Viszont egy Mei attackba Temple of Anubison szerintem meredek.
Azért annyira nem. Bár az első pontra ha támadunk healert vagy tankot viszek, de a második pontnál igen szépen lehet vele piszkálni, távolról fejeseket küldeni.
Illetve ha megvan az ulti és van mellettem egy tank, akkor bedobom a B-be és akit érek lövök. Nem egyszer tudtuk már így elfoglalni a B-t. Plusz ha van turret (és márpedig 10-ből 9-szer van) akkor a jégfallal azt el lehet szeparálni.
De ez csak az én véleményem -
prokxy
veterán
válasz
Nem vettem fel innen mindenkit, csak pár ismerős nevet, mert ugye elvileg egy csapatba kerültem volna a vásárlás napjától, csak ugye "gyakorolj még hülyegyerek aztán gyere" (sarkítva kicsit), most meg már "megvagyunk 6-an fixen, bocsi", szóval emiatt kellenének új barátok akikkel lehet értelmesen játszani.
Felveszlek majd Téged is este, aztán megpróbálkozunk a közös játékkal.
Természetesen én is nyerni szeretnék, hisz ez a játék célja, ill. mivel rugalmas vagyok, így meg szoktam kérdezni (kivéve a pub), h mi legyen. Ha nincs tank, akkor leszek, ha nincs supp, akkor leszek, de a lényeg, h mindegyik típusban van 1-1 kari, amivel úgy érzem, h nem vagyok annyira kezdő, ha lvl15 a szintem, ha nem.
Tanácsot még mindig kérek, hiszen amikor haverral játszunk, aki már lvl70 körül van, ő javasolja, mit-hogy érdemes, melyik jó kaszt ide, miért. Na, ilyesmi csapat kell, 2-en elvileg vagyunk.
-
.LnB
titán
válasz
sirszevenap #2980 üzenetére
Ez csak azért sikerült mert EMS rád írt közben. Az ő PoG aurája "megérintett".
A Reaperes teamkilled szebb volt. -
.LnB
titán
válasz
"fekszenek tőle rendesen"
Ejj de kár, hogy pont ezeken meccseken nem vagyok ott..
[link]
-
tibee77
őstag
válasz
sirszevenap #2829 üzenetére
Nekem mondod?
Ezen a map-en mindig tracerrel jätszok az elsö pont elfoglaläsäig, mert azzal be lehet kerülni a vedök möge es aztän valtok ät lucio-ra vagy junkrat-re.(junkrat a tetü turretek miatt jön jol) De itt nulla tämogatäs nelkül nehez volt tracer-rel az elet ezert inkäbb vältottam.
Torik:Hät igen, nekem sosincs szerencsem..
Amugy ha van 1-2 jo offense kari, meg legaläbb egy reinhardt aki tudja mit kell csinälni akkor en simän megyek mindig lucio-val.Support közül öt szeretem, mert jo vele jätszani.Persze csak akkor ha ertelmesek a tärsak.Ha mind idiota akkor nincs kit buffolni es szenvedehetek egyedül.Kocsit peldäul en szoktam szinte csak tolni ha lucioval vagyok, mert tudom tartani magamat 2-3 ember ellen is.
-
Watercolour
aktív tag
válasz
sirszevenap #2829 üzenetére
Egyszerűbbnek lehet, hogy egyszerűbb, de nem teljesen ez a célom.
A listában nem szerepel releváns információ arról, hogy az adott játékos szeretne-e kompetitíven játszani, illetve 1-2 üzenetváltás már jó előszűrő arra, hogy eldöntsem, szeretnék-e az illetővel játszani vagy nem. -
törölt tag
válasz
sirszevenap #2798 üzenetére
Egy Intel i5-3317U (intel hd4000) 1024x768-ban elviszi 30-50 FPS-el a játékot. Ennél kenyérpirítósabb követelményei nem lehetnének.
Persze a fix 60 fps nagyon jót tesz a játéknak, de akinek tényleg ennyire nincs meg a gépe hozzá, az úgy sem venné vérkomolyan a játékot.
-
torik
senior tag
válasz
sirszevenap #2772 üzenetére
Nice, bár tőled ez a minimum amit elvárunk
Nekem is van pár Junkrat PotG elmentve fraps által, de a legbüszkébb mégis arra vagyok hogy ezzel a karakterrel is sikerült összehozni egyet
-
knoxhu
senior tag
válasz
sirszevenap #2774 üzenetére
Kedvencem Hanzo, bár ritkán tudok vele menni, inkább pickelek a csapatért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest