Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Soldier pedig elég erős, mert nagyon univerzális. Relatíve gyorsan lehet vele futni, messzire és pontosan lő, rakéta is van ha kell extra sebzés és még supportként is jó, mert nem csak magát, hanem a többieket is tudja gyógyítani. Az ultija meg nagyon erős ha el kell takarítani egy sérült csapatot. McCree nerf után sokat erősödött és profik is tolják vele, főleg defense-en. Annyit kell tudni, hogy minél hosszabban lősz vele, annál nagyobb a szórása a fegyvernek, érdemes rövid sorozatokat lőni.
Zarya meg egy elég nehéz hős, a sebzése csak akkor magas ha fel tudod tölteni a pajzsot és úgy tudod tartani, ez azért nem annyira könnyű. Ma ami meccseket mentem lehoztam ilyen 2500 körüli damage blockkal, de mégse volt sok high energy killem, pontosabban csak néhány. Általában ha fel tudom tölteni a pajzsot akkor meg is halok hamar, szóval van még mit gyakorolni.
Genji brutál erős, de szintén baromi nehéz jól játszani. Lúcio viszont nem túl bonyolult, ott csak a wall riding ami nehéz, azt gyakorolni kell ha akarod használni.Én nagyon sokáig főleg supportot játszottam, de bevallom nekem unalmas lett. Nehéz nézni, hogy szerencsétlenkednek a többiek a papír hősökkel. Jó eséllyel alacsony az mmr-om és azért rak ilyen hülyék mellé, de sokszor van úgy, hogy jobbak vagyunk ha én vagyok dps-szel, ami meg azért fura, mert nem vagyok túl jó célzásban. Most a tankokat gyakorlom, főleg azért mert talán ők a legkevésbé népszerűek most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tanuljunk angolul!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
TBT