Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• saen

veterán

válasz BandiHUN #4137 üzenetére

Soldier pedig elég erős, mert nagyon univerzális. Relatíve gyorsan lehet vele futni, messzire és pontosan lő, rakéta is van ha kell extra sebzés és még supportként is jó, mert nem csak magát, hanem a többieket is tudja gyógyítani. Az ultija meg nagyon erős ha el kell takarítani egy sérült csapatot. McCree nerf után sokat erősödött és profik is tolják vele, főleg defense-en. Annyit kell tudni, hogy minél hosszabban lősz vele, annál nagyobb a szórása a fegyvernek, érdemes rövid sorozatokat lőni.
    Zarya meg egy elég nehéz hős, a sebzése csak akkor magas ha fel tudod tölteni a pajzsot és úgy tudod tartani, ez azért nem annyira könnyű. Ma ami meccseket mentem lehoztam ilyen 2500 körüli damage blockkal, de mégse volt sok high energy killem, pontosabban csak néhány. Általában ha fel tudom tölteni a pajzsot akkor meg is halok hamar, szóval van még mit gyakorolni.
    Genji brutál erős, de szintén baromi nehéz jól játszani. Lúcio viszont nem túl bonyolult, ott csak a wall riding ami nehéz, azt gyakorolni kell ha akarod használni.

Én nagyon sokáig főleg supportot játszottam, de bevallom nekem unalmas lett. Nehéz nézni, hogy szerencsétlenkednek a többiek a papír hősökkel. Jó eséllyel alacsony az mmr-om és azért rak ilyen hülyék mellé, de sokszor van úgy, hogy jobbak vagyunk ha én vagyok dps-szel, ami meg azért fura, mert nem vagyok túl jó célzásban. Most a tankokat gyakorlom, főleg azért mert talán ők a legkevésbé népszerűek most.

Új hozzászólás Aktív témák