Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Arnold2

őstag

10-es szinten (kb ~3 óra played, profil akit érdekel) egy két dolgot észrevettem / kérdeznék:

1. Páran már jelezték, de ezt én is tapasztaltam, hogy Bastiont nerfelték. Vagy hirtelen megtanulta mindenki, hogy kell leszedni, vagy valami sumákság van a sztoriban. Bétában leginkább csak vele játszottam és érzésre többet bírtam ki vele mint most.
    2. A majom, az a k.va majom... Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni, ha őrjöng ha nem. Talán egyedül Reinhardt-tal tudom nagy mákkal szétkalapácsozni. Ti mit tapasztaltok, mivel lehet őt jól counterelni?
    3. Mei megmaradt olyan jónak mint bétában, öröm vele játszani. Igyekszem skillesedni vele, mert ha jól tolod akkor 3-4 ellenfél játékost is simán fel tudsz vele tartani, amíg odaér a csapat.
    4. Pharah: amilyen egyszerűnek mondják, nekem olyannyira gordiuszi csomó. Nagyon nem megy. Engem annyira könnyen szednek le vele, hogy "öröm" nézni, cserébe pedig vért izzadok míg kb a fele életét leszedem míg ő kilő.. :( Ezt a pontot tudjuk be, hogy noob vagyok hozzá.
    5. Mercy imádom, csak ne maradjak vele egyedül, mert mind tudjuk mit ér az a kis stukker kb bármilyen karakter ellen.. Viszont csalódottam tapasztalom, hogy sokan nem találják nála a DMG boost opciót, pedig milyen jól jön néha (egyszer de kipróbálnék egy Bast+Reinhardt+Mercy védő combót, hogy meddig bírja. Reinhardt esernyőzik, míg Bastion dmg boost-tal szétszed mindenkit.
    6. Lucio: kérem tanítson meg valaki játszani vele! Nem értem a srácot, hogy mi merre hogy :) És egyre csak dicséritek, ill egyre több van belőle a játékban is.
    7. Ó azt tudtátok, hogy Junkrat ultiját simán védi Reinhardt pajzsa. Illetve Mei ulija és lepattan róla, de az legalább elé esik és nem semlegesítődik :)

Összegezve: nekem nagyon tetszik a játék. Igyekszem minden szerepkörből 1-1 játékost alaposabban megismerni (és megszeretni). Ma esti project D.Va lesz, mert bár szeretem Rainhardt-ot, de néha kevés az, hogy egy helyben állok és tartom az esernyőt..
    És nekem még az sem szegte kedvem, hogy 27 mecsből 18-at buktam. Jó lesz ez :)

Ó és lvl 10 => 0 legend :(

Új hozzászólás Aktív témák