Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodojani
csendes tag
Astra K ST Innovation 2016, 1.6d 136LE. A navi kijelzőre tudtok valami beszerzési forrást? Sötét, a jobb oldali harmad villog, időnként indításkor magához tér, a leállításig működik rendesen, de utána megint sötét egy darabig. A márkaszerviz ára vicc, a Dabasi javítót is sokallom (130+áfa).
-
bodojani
csendes tag
Sziasztok! Vasárnap a Kodály körönd közelében érdekel valakit hibakód olvasás - törlés INGYEN? Vettem egy műszert, szeretném tesztelni. Más típus is jöhet. Ha hozol 1 sört, nem utasítom el... Ha érdekel, privátban várom a jelentkezést.
-
bodojani
csendes tag
válasz
birozoli7800
üzenetére
Nálam úgy jelentkezett, hogy leállítás után kattant egyet. Vettem bontóba használt lendkereket kapott egy új kuplungszettet (hagyományos), ott meg is csinálták, utána semmi baj nem volt vele. Munkadíjjal, az összes alkatrésszel megvolt 150E ft - ból. Tavaly amikor eladtam extraként írtam, 2 nap alatt elvitték.
-
bodojani
csendes tag
válasz
Gergőke88
üzenetére
Meg kellett próbálni, hogy megy
. 136LE Diesel.
Vettem rá téligumit összesen 196000 volt a 4 felni, gumi, nyomásszenzor + le és feltanítás. A szerelés ingyen. Eddig 3500 km van benne, az összfogyasztásának átlaga 4.9L, igaz van benne egy csomó város.
130 - nál 2500rpm, a pillanatnyi fogyasztás 2.3
. A gyári adat szerint vegyesben az átlag 3.9 L, szerintem e körül lesz a valós is. -
bodojani
csendes tag
Tegnap végre átvettem:
Astra K Sports Tourer Innovation.
1.6 d 136LE Az amúgy is magas felszereltség mellé rakattam bele Navi 900 - t, radar , kamera, szinezett üveg... Végára 6.65M ft. Később ha lesz érdeklődés rá, írok majd tapasztalatokat.
-
bodojani
csendes tag
http://index.hu/tudomany/2009/11/24/a_mikulas_kinyirja_a_bolygonkat/
"Egyetlen óriáshajó évente körülbelül 5000 tonna ként bocsát ki, nagyjából annyit, mint 50 millió átlagos autó. A világ nyolcszázmillió autója nagyjából annyi ként bocsát ki, mint 16 áruszállító óriáshajó."
elgondolkodtató
-
bodojani
csendes tag
válasz
Declare
üzenetére
Itt a pont, rendszám alapján a kocsiról mindent megtudnak (tulajdonos, műszaki, biztosítás, körözik-e) és ha szabályosan mész és nincs látható műszaki ok akkor NE állítson meg. Ha viszont megállít mert oka volt rá akkor büntetnie KELL. Azért ne csesztessen mert tetszik neki az autóm és meg akarja nézni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Android játékok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Microsoft Excel topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- BMW topik
- Crimson Desert
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. 136LE Diesel.