Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Centi híja. Nem lóg ki.
cappa72: ez mindenre igaz, akár egy PC-re is. Ha leáll a forró motor akkor a hűtő nos leáll tehát még forróbb lesz.
-
válasz
mohabá 007
üzenetére
Eddig egy petákot se költöttem rá. Eddig. Most 150k el lett rá locsolva.
Vonnyá!
bul07:
Meglátjuk milyen lesz ez a lámpa téma (már én is kíváncsi vagyok, a rendőri válaszra is....)
Ha bottal se piszkálnád meg ezt a felnit akkor nem csak a köztünk lévő generációs szakadék itt a gond hanem komolyan aggódom. Minden haver oda-vissza volt érte...De azon vitázni kinek mi jön be, mi a csúnya, mi a szép az annyit ér mint a sz@rnak adni egy lángost. Engedjük el.
Az RGB LED es cuccokhoz pc vonzalon már én is öreg vagyok mert nem jön be, de egy szolid sima fehér világítás a házban még bejövős, értelem szerűen a üveg oldallap is okés. Idősebbeknek már tiltós az is.Látod!? Miért kellene röhögni? Mert a fiataloknak ez vicces. Röhögni való.
De szép kép! Gyönyörű! Honnan lőtted? Megmutatom a szomszéd asszonynak (előző tulaj)
-
bul07
nagyúr
válasz
Borzoló
üzenetére
Véleményem az hogy elég furcsán néz ki egy itt ott rozsda foltos autón tunnying lámpa
És a többiek is erre utaltak szerintem hogy amíg kívül látszatra nincs rendben a kocsi, addig más látszat megoldásra költeni elég visszás dolog
Ami nincs beütve a forgalmiba azért ugorhat a rendszámKaszni rendbetétele után egy komplett polír lehet többet dobna a kocsin mint másik lámpa, bár lehet hogy a polír már nem elég ha nagyon mélyen sérült a lak
Régen szép piros volt
Felni meg ízlések és pofonok, én például bottal se piszkálnám meg azt a felnit nem hogy kocsira felrakni, de ez az én ízlésem tükrözi
F Astrát én még nem láttam szépre tuningolva, aminek ne lett volna bazári majom kinézette
Jó kis 60lóerős motor, és is olyat hajtottam igaz az 2001 példány volt és Caravan
Ezt (Rendszámot én takartam ki mert régen nincs közöm a kocsihoz és nem akarok gondot ha valaki rá ismerne)
[kép],[kép],[kép]..............
Ha már Astra
Volt már esetleg linkelve? Ha nem akkor
Ha akarsz egy jót röhögni: ez a videó járt 25 éve a magyar Opelekhez
Totalcar videó szerintem a cím elejét ell kellett volna hagyni mert miért röhögnék azon hogy akkor még voltak ilyen promó anyagok, ma is kellene sok autóhoz és nem kellene a könyvét bújni hogy mi mire való és hol van
(meg talán akkor sokan tudnák hol lehet lámpát kapcsolni hogy hátul is menjen a világításuk, mert menetfénynél sok autó esetén hátul nem világít, szottyos időbe de jó is ilyen kocsit utolérni) -
válasz
F_Zolee
üzenetére
igen nekem is a hátsó fix háromszög ablakokban IS ott a rendszám.
szabonagyur:Régen divat volt lopás végett "mindenhová" gravíroztatni (volt aki matticázott gravír helyett költség hatékonyságból)
Na kockán most vesztettèl...a világon már két ilyen autó is van...
Jobb oldalon a lámpa nem "nincs jó helyen" hanem:
Mint fentebb írtam az egyik lámpa NEM faceliftes.( C-s motorkódok lámpája. Pl.: C14nz/1991, nekem már x14nz/1998...motorrács is más, ahogy a lámpa alakja is.) -
F_Zolee
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Így vettem már. Nem tudom miként került fel.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Kivételesen nekem az elsőkbe van gravír. Még az oldalablakoknál is.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Borzoló
üzenetére
Egyetlen lampaba sincs rendszM gravirozva, meg merem kockaztatni, hogy a vilagon nincs ilyen auto.
Latszik, hogy torve volt a lampa sincs jo helyen jobb oldalt
Pedig az eves olajcsere a szurokkel nem artana km fuggvenyeben, ertelmes dolgokra kolts penzt ne angel eyesra.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Kicsit rozsdás de nem vészes...legyen, jó azt is megcsináltatom!

Igen dob fékes hátul.
Sajnos a motorháztető nem a sajátja. Be van mattulva. Polírozást javasoltak de az csak ideiglenes. Láttam hengerrel festett kocsit és 4-5m ről szép volt. Legjobb festék+henger. Remélem jó lesz, ettől bármi jobb
Fiatal korában összetört az eleje, látszik a hűtőrácson is hogy túl jó állapotú, és az egyik lámpa is más (nincs vele gravírozva a rendszám és nem faceliftes).
6 évesen vették szomszédomèk, két éve van nálam. Eddig egy petákot nem költöttem rá, csak 100k-ert megvettem friss műszakival.
(Na azt kell majd még fizetni, de egyenlőre moratórium van. Mehet műszaki nélkül is.) -
válasz
szabonagyur
üzenetére
Költöttem rá már eleget, eddig a futómű lett kicserélve. Komplett lengőkar, szilentek, stabilizátor...talpas gömbfej, levegő-pollen-olaj-benzin szűrő, olaj csere, gyertyák, lengéscsillapítók elől hátul, ékszíj Egyik torony kiszakadt egy költöztetés alkalmával, mindkét oldal ki lett hegesztve, /eddig volt 150k anyag+munka/ fékbetét előre és hátra.
Akartam bele szervót rakatni de egy álom lett így a futómű. Rájöttem hogy nem kell. Nincs gond a kasztnival a csomagtartó üvegnèl van csak rohadás. Azt tényleg meg kell csinálni.
Szelepfedél tömítés már meg lett véve.
Más nem jut eszembe. Festeni szeretném majd( itthon).
Ja meg 3 hengerezik melegen szóval gyújtás rendszert kell még cserélni. Meg egy alváz védelem.Többet egyenlőre nem akarok...ja de egy C Vectra kombit.
A sár hányót miért vegyem le? Nekem kifejezetten tetszik. Szerintem "krosszos"(mint a E21 felni). Sajnos a jobb-első oldalon nincs meg a sár hányó, mint láthatod van sár felénk, elég gusztustalan ahogy ott felcsapja a sarat az egész kocsi oldalán.
Igen az esztétika jön a sorba amire költök. -
válasz
Szada85
üzenetére
A felni?!
Mi van felnivel?
Ha nem lóg ki akkor nem gond. Hát ezek után gyököt lehet vonni abból amit írsz az már biztos.
Így komplett felni márkák(amikkel egy autót se szerelnek gyárilag) illegálisak mert nem gyári...azt viszont ki kell írni a polcra az árcédula mellé!...A reflektort berakom a csomagtartóba és keresek egy rendőrt. Megkérdezem kompetens helyen, de a felnit is. (Állítottak meg rendőrök két hónapja ezzel a felnivel és szóba se került.)
Majd referálok.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Borzoló
üzenetére
Dehogynem, látszik, hogy nem ehhez az autóhoz készült ahogy a felni is.
Értem én, hogy többet akarsz mutatni, de azért na, a lámpa meg nem vicc sosem
Ha tényleg költeni akarsz rá akkor tanksapka környéki rozsdát csináltasd meg, ha meg a dizájn a cél akkor első sárhányót levenni legalább meg Ladás, meg a tetőcsomit is levenni ha nincs használva.
-
Szada85
aktív tag
válasz
Borzoló
üzenetére
Szerintem pont azt írták mások is, hogy nincs garantálva, hogy nem fognak megbüntetni miatta.
Ismerek olyan GSi-st, akinek egy fekete elsö index és egy alufelni miatt ugrott a forgalmija.Leginkább egy szerencsejáték az egész, ha mázlid van, nem fognak zsanettozni, de simán kifoghatsz egy olyan sheriffet, aki meg elmeszel.
A fö "gond", hogy már messziröl látszik rajta, hogy nem gyári, emiatt egy unatkozó rendör könnyebben ki is szúrja, bár persze ugyanez igaz a felnidre is, ezzel tisztában kell lenni amikor ilyenbe fog az ember. -
Tikakukac
titán
válasz
Borzoló
üzenetére
Pedig sajnos tényleg ergyán néz ki az éndzsülájsz az F Astrakon is, meg elég sok más autón is. Hadd ne írjam le kik szeretik ezt a fajta irányzatot.
Na mindegy, a gond, hogy igen, cseszerintenek érte, a nagyobb probléma, hogy másik fórumon olvasva ezek a fényszórók igen rosszuk világítanak. -
KrAt
veterán
-
KrAt
veterán
Sziasztok,
ismertek olyan szerelőt, aki (kelet) Pest megyében egy H GTC-ben tudna motort cserélni?

Üdv,
Attila -
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszönöm a válaszokat, tehát csak vizsgára kell kivenni... néha megállítanak....de megbüntetni nem valószínű hogy megbüntetnek....
[link] ez minden csak nem nevetséges SZERINTEM.
Igen aki a gyárira izgul annak biztos nem tetszik. Az 1977-es BMW E21 OZ Alpine R13 (fehérre szinterezett) felni se gyári az Astrán, de nekem bejön.
-
törölt tag
válasz
Borzoló
üzenetére
Hogy a rendőr szól-e érte, azt nem tudom, de a műszaki vizsgán nem fog átmenni, az biztos. Én B Vectrához akartam venni, 2 vizsgaállomáson is megkérdeztem, de mindkét helyen azt mondták, hogy azonnali bukta van a vizsgán, teljesen mindegy, hogy van-e benne E betű vagy sem.
-
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
Ki szedtem a műszer falat, csati jó, valamikor jol mutatja a fordulatot valamikor semmit nem mutat, ha az óra döglödik azt hogy tudom cserélni? Vagy csereljem ink elsőnek a főtengely jeladót? Am hol találom a jeladót?
-
Sanki
addikt
7zap?
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Opelnak van gyári keresője mint a Peugeot-nak (Service Box), Fiat-nak(ePER)? -
HWSW
tag
-
FoLey-v
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Ugye tudod milyet kell rendelned?

-
szabonagyur
félisten
K Astra dízellel mi a tapasztalat? 1.6 és 2.0 is ajánlott?
-
FoLey-v
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
A sima gyári vagy futófényes index amit én is használok?
Kézzel ki lehet pattintani nem nagy cucc.
legelek Rendben köszi. A fenntartására is kíváncsi lennék,hogy H Astrához képest mennyi költség.

-
ricsi8800gt
addikt
Oldalsó indexet cserélt valaki már H astrán ? 2007-es évj,ki akarom cserélni őket,am honnan szerezhető be az oldal index ?
-
válasz
AMD Power
üzenetére
Fogyi mennyi volt?
Amúgy tényleg a használati értéke több, mint a valós ára.
Szerencsére veled ellentétben a nagyobbik fiam épp ~friss jogsis, így ezen tanulgat vezetni.
Így eszünk ágában sincs eladni; főleg, mert nincs egyéb második autó. (Majd ha megveszi a kölök, akkor anyónak is lesz másik; addig nem) -
AMD Power
titán
válasz
zgospel
üzenetére
Én meg nem tudom kinek oda adni. Ha a gyerek 10 évvel ideősebb lenne el sem adnám. Inkább neki adnám és tanuljon meg vezetni. De ahhoz,hogy a ház előtt álljon az nagy luxus.
A vége tudom úgy is az lesz,hogy valami fogatlan c type fogja elvinni 200e-ért. Bár mennyire is nem akarom.
-
mephi666
nagyúr
válasz
zgospel
üzenetére
Mi is így tervezzük: családon belül átírásért viheti bárki, ismerős körben meg mondjuk jelképes 50ért... már ha esetleg nem kereskedésből lenne az utódja, ahol többért beveszik és azonnal le van tudva a papírmunka...
Most 1 hónapra hanyagolom a komolyabb nézelődést, mert lesz 1 nagyobb út, amire a régi 99% hogy elvisz, újjal meg nem akarunk akkorát sz*pni, mint nővéremék pár éve a frissen vett sz*rral egy győri körút során (ha helyben ér bármi az újjal, csak más városban intézkedni, mint 100km-ről vontatást kérni) ...ja mellékesen a lóvét nem rég raktuk ilyen gépkocsinyereménykönyvekbe, poén lenne behúzni egyet, amivel bővülne rendesen a keret
beférne egy opc zafira is akkor már
(csak gazdaságos nem lenne 99% városi használatra) -
zgospel
őstag
válasz
body007
üzenetére
Ne. Minek? Ha városban pötyögnél 3 km-t akkor azt mondanám, hogy esetleg, de nem Ladák meg Wartburgok ezek, hogy kartonlapot kelljen rakosgatni a hűtőrácshoz.
Ilyen hosszú autópályás menetre meg pláne tök felesleges. Ott el fogja érni a normál üzemi körülményeket simán. Feltéve persze ha rendesen 130-cal mész, és nem 90-nel vitorlázol
#98152 AMD Power
Az a baj, hogy ebben az ársávban javarészt ilyenekkel kell egyezkedni.
Én ezért sem hirdettem meg a G Astrámat, inkább odaajándékoztam öcsémnek. Neki első autónak jó lesz, nekem meg nem kell vitatkozni analfabétákkal. -
nrg.960
tag
Astra G esetén a fűtőmotort (kesztyűtartó alatt) szabad-e picit olajozni? Hallhatóan el kezdtett picit ciceregni 1-2 fokozatban.
-
AMD Power
titán
Szegény Astra már egy hete a parklóban áll. Most elvittem egy kicsit megmozgatni. Toltam egy Békásmegyer - Szentendre kört vele. Eddig csak egy érdeklődő volt rá, de valami type c agyhalott. Gyorsan le is ráztam.
-
Jövő heten megyek hosszabb útra pályán (1300+ km). Azon gondolkodtam, h takarjam le (akár csak félig) a hűtőt ebben a f@sza hidegben?
-
hz0917
tag
Sziasztok.
F Corsa 1.2, 75 LE Van itt valakinek tapasztalata róla, vagy hol találok a használati tapasztalatokról leírást? Tudom jobb a 100 LE -s de engem a 75 lovas érdekelne. -
RI/OS
addikt
Sziasztok,
1999-es G astra. Mikor dugóban, vagy sok egyhelyben állásnál beindul a motorhűtő ventillátor, felvillan a motorhűtés hibajelző led a műszerfalon. Aztán mikor leáll a venti akkor kikapcsol a visszajelző.
A hűtő normálisan megy, be/kikapcsol. A vízhőfok 90 fok fölé nem megy, szóval nem úgy vettem észre hogy túlmelegedne. Semmi hibát nem venni észre. Van ötlet mi lehet? -
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Csak kíváncsi kedvéért megkérdezném,hogy Opel Vectra C Caravan 1.8,2.2 mennyivel drágább fenntartani mint a jelenlegi H Astrámat?
-
totyino77
tag
Hali valaki tud segíteni hogy akár hogy állítom a fütés kapcsoló az eső ablakra nem jön semmi illetve épphogy érezni a meleg levegőt, lápra középre fúj rendesen? Automata fütőrenszer Opel astra h
-
vicces
addikt
nézegetem a astra k-kat.
ami sanszos az a 1.4-es benzines 145 pacival /asszem/. viszont csak 3 hengeres. lehet erről már valamit tudni?? jó? nem jó? felejtsem el az opelt??
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
nilrem
üzenetére
"...Hiba: három hengerezés kimaradó gyújtás miatt. Hibakód P0300...."

P0300 = Rendszertelen/több hengert érintő égéskimaradást érzékelés
"...Úgy tűnik motor vezérlő hiba lesz...." Lényeg a piros mondat:[kép]
Van megfelelő üzemanyagnyomás? Üa szűrő tiszta? A tankban lévő szűrő ís tiszta? Az üa szívattyú rendben?
-
válasz
mohabá 007
üzenetére
néztem közben j astrat is, 1.4 turbo 140 pacival. Igazából nem sokkal drágább mint a corsa. -
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
nilrem
üzenetére
Nálunk c14nz-nél hasonló volt: melegen kihagyott 1 henger... hiba: gyújtásosztó repedt volt, melegen nagyobb lett a repedés és megszűnt a kontakt
elég nehezen jöttek rá: tettek bele egy bontottat, ami szintén repedt volt, ugyanaz lett a hiba... majd bontottak egy jót, amivel tökéletes már vagy 5 éve -
nilrem
aktív tag
Opel Astra G 1.4 Z14X motor. Hiba: három hengerezés kimaradó gyújtás miatt. Hibakód P0300. Ha újra indítom akkor minden ok megszűnik a probléma de kb 60 km múlva újra előjön. Gyertya, gyújtástrafó cserélve újra. Injektor felcserélve. Kompersszíó hideg melegen mérve is tökéltes. Kábelek csatlakozók átnézve, egyedűl a test kábel nem volt szép állapotban az is lecserélve. Szelepek kokszosodása így ki lett zárva és elektromos hiba irányban tovább mentünk. Úgy tűnik motor vezérlő hiba lesz. Javítatott már valaki motor vezérlőt? Hengerfejhez van itt még rögzítve a vezérlő, ahogy olvasgattam utána elég gyakori hiba lehetőséget ad ez konstrukció így. Esetleg más ötlet valakinek?
-
válasz
mohabá 007
üzenetére
hétköznapi halandók számára?
valami gyakorlati különbség? -
SPF
senior tag
Erről a kocsiról leírás és képek alapján mi a véleményetek? Ennek a motornak láncos vagy szíjas lehet a vezérlése?
-
Zotyatv
tag
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy mi a különbség a kettő között? https://zsu.hu/altalanoskereso?s=flr8ldcu&page=10FLR8LDCU+ és FLR8LDCU+
Köszönöm! -
ricsi8800gt
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
Köszi
most még figyelgetem a mutatot ha 0 van menet közben szét szedem és adok neki egy kis kontakt spray -
mohabá 007
aktív tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Kerestem, és találtam (ne zavarjon, hogy a kormány rossz oldalon van : )
[link] -
1.4-es D corsaban van érdemi különbség a 87 és a 101 pacis változatok között?
-
AMD Power
titán
-
slett27
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
A kagyló formájú üléseknél félek hogy kikopik az ülés széle a végén szakad is (láttam már ilyet). Bár lehet hogy ez csak 300e km-nél jelentkezik, nem tudom.
-
Tikakukac
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
A huzatra gondolt
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
Ez G Astra, H esetében is ez?
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Tessék: [Műszeregység kiszerelése]
-
AMD Power
titán
Sajnos a fogyasztás már ezelőtt is "rossz" volt. De már mind1. Nem tudok vele foglalkozni.
slett27 Semmi extra. Tönkre ment újra a km óra spirál az autóban. Eladás előtt még megcsináltattam.
Most én is Auchannál tankolok egy ideje. SX4 egyelőre szereti.....
Októberben elvitték volna. De ameddig nem lett meg a másik addig nem akartam eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- eBay
- Könyvajánló
- Tesla topik
- 3D nyomtatás
- Lexus, Toyota topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest