- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sukta 95
üzenetére
Mi hasonló képpen jártunk, azaz konkrétan egy fél utca Pécsen.
Egyik nap reggel áramszünet volt az utcában, kiderült, hogy az utca elején a trafóházban valami tönkrement.
Nagy erőkkel kivonult az Eon, de mivel egy öreg trafóház volt elkezdték felújítani/ kicserélni benne több mindent.
Délutánra lett is áram, haza értem, leparkoltam, de nem tudtam távirányítóval zárni az autót. (Opel)
Pár percre rá jött a szomszéd, neki sem záródott az autó. (VW) Majd az ablakból figyeltem és ahogy szépen értek haza az emberek, ugy kb. 90% nem tudta a trafóház 50m-es körzetében bezárni az autót. Kiváncsiság képpen bejelentettem ezt a gondot az Eon-nál, gondoltam legfeljebb elküldenek a francba. Nagy meglepetésemre, másnap kijöttek, kb 10 percet dolgoztak a trafóházban, majd elmentek. Onnatól kezdve soha többet nem fordul elő a probléma.
Na tehát, bocs a hosszú sztoriért, de mondom hátha nálatok is valami hasonló van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest