Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Honor Magic V2 - origami
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Üdv. Végre valaki.

Nem mindig bírtam 4500 fölé vinni, talán 2.-3.-ban.
Egyébként azóta mértem egy másikat, ez talán jobban érthető.
Mentem 80-90 körül folyamatosan 2-3 km-en át 4.-ben, és (a pontos fordulatra nem emlékszem) ahogy tartottam a gázt, ment szépen egy ideig, majd mintha leállt volna a motor, vagy leugrottam volna a pedálról, úgy visszahúzta valami az autót, majd 1-2 mp és ment tovább egy 2-300 m-t, megint megállt, megint pár száz méter, megint... Ugyanolyan időközönként csinálta folyamatosan. Közben néztem telón Torque app-ban a lambdaszonda értékeit (most mindkettőt), és mikor visszahúzta, mármint így fulladt, akkor volt fönt az érték, amikor ment folyamatosan pár száz métert gond nélkül egyenletesen, akkor volt lent cikkcakkos a grafikon, ahogy az alábbi képeken:Nem úgy értettem, hogy nem világít a motorellenőrzés lámpa, hanem hogy nincs hibakód, tehát nem reagált rá semmit, amikor lehúztam, és mentem vele 1-2 km-t. Lehet félreérthetően írtam.
Működik mindkét visszajelző, ez biztos, gyújtáskor is, és ha a map szenzor csatiját lehúztam is jelezte indítás után egyből mindkettő, hogy gáz van (ezt konkrétan én is a fék-gáz nyomós kivillogatós módszerrel csináltam). Korábban a gyújtás hibát is jelezte, az EGR szelep hibát is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Működik mindkét visszajelző, ez biztos, gyújtáskor is, és ha a map szenzor csatiját lehúztam is jelezte indítás után egyből mindkettő, hogy gáz van (ezt konkrétan én is a fék-gáz nyomós kivillogatós módszerrel csináltam). Korábban a gyújtás hibát is jelezte, az EGR szelep hibát is.