Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocolaci
csendes tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Amikor elégé meghúztad, akkor kattan. Ha tovább húzod, akkor csak többet kattan, de nem szorul rá jobban. Kárt nem tettél benne, nem kell aggódni.
Én az Aldi-ban kapható csomagtér takarót (vagy valami hasonló nevű) vettem, ez egy szövet réteg mindkét oldalán csúszásgátlós bevonattal. Ezt vágtam a csomagtartó méretére. B Zafirám van: a flex rendező háló a legelső pozícióban, így az ülés és a háló közé pont befér egy hat rekeszes gyöngyvászon-műanyag tároló.
A csúszásgátlós felületen mindig a helyén marad. Ami nagyobb/nehezebb/ritkán kell (emelőkészlet, vontató kötél, pokróc, kesztyű, elemlámpa, multi fogó, tablet tartók, stb.) az pedig az alsó rekeszben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- BMW topik
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Mobil flották
- Képregény topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest