Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Jövőhéten megrendelem a B vectrámhoz az alábbi alkatrészeket:
-Minden létező tömítése a motornak
-16 db hidrotőke
-Komplett vezérműszíj készlet
-Vízpumpa
-Levegő, olaj, pollen, benzinszűrő, olaj, fagyálló
-4 lengéscsillapító, 4 spirálrugó, 2 toronycsapágy szilenttel, lengéscsillapítókhoz felütközésgátló/porvédő
-Hátulra 6 db vasmagos szilentMi az amit még érdemes lenne egyúttal lecserélni? A felújított hengerfej már megvan. A vezérlést nem akartam cserélni eredetileg, de megnéztem, hogy mikor volt előzőleg és szinte kilométerre pontosan megvan az újabb 60e kilométer azóta

Lengőkart előlre megéri kicserélni? Nem éreztem, hogy probléma lenne velük, de csak mióta nálam vannak ami lassan 10 év és 160e kilométer, még nem voltak kicserélve + kormányösszekötő gömbfej? Ezek ára már nem sokat dobna az egyébként sem olcsó szetten. A kinézett márkák egyébként sachs, ruville, erling, kraft, kyb. A webáruház azt fogja hinni, hogy tőlük akarok megvenni egy komplett b vectrát csak burkoltan...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha minden meglesz a felsoroltakból akkor már a teljes lakatolás marad csak és kész lesz minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)