- Milyen okostelefont vegyek?
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Google Pixel topik
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Most nálunk úgy áll a dolog, hogy baleset esetén mindenképpen számít. Most azt olvastam, hogy az osztrákoknál tiltott a kamera, nálunk viszont nincs rá szabályozás. Arról semmit sem találtam, hogy felvett veszélyeztetés esetén mit kezd vele a rendőrség. Ami biztos, hogy csak úgy publikálni egy felvételt amin arcok vagy rendszámok látszódnak nem szabad. Ez az egy ami biztos.
Minden esetre én alig vártam ősszel, hogy kiforduljon a kamerám előtt az útra egy sáros traktor és meglegyen a rendszáma, nyomtam volna föl azonnal a rendőrségen. Kivan a tököm, hogy sokszor vastagon állt az úton a sár. Kanyarokban ez különösen vicces tud lenni a taknyosabb időkben.Egyébként, ha veszel egy kamerát abból bajod nem lesz, ha ott használod ahol nem tiltott. Én ha veszek akkor mindenképp olyat aminek hátsó egysége is van és GPS-szel rögzíti is az útvonalam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest