-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Ismét itt vagyok a láma kérdéseimmel...

Viszont most van beszámolni való is, ugyanis volt 1-2 cucc cserélve a kocsin.Kezdeném rögtön az utóbbi témával. Nemrég voltam szerelőmnél, mert a jobb első fék nyikorgó hangot adott, amikor kis tempónál fékeztem. Nem folyamatosan, csak bizonyos mértékig lenyomott pedál mellett.
Szerencsére kiderült, hogy csak annyi a "probléma", hogy viszonylag új a betét és a tárcsa is az autón és utóbbinak a peremébe picit beleért a betét széle. Ennek volt volt nyikorgó hangja. Ezt a szerelőm korrigálta, szóval a hang megszűnt. Emellett mondtam neki, hogy télire nézze már át a verdát, hogy minden rendben legyen. Még szerencse, hogy megtette, mert kiderült, hogy a kormányösszekötő mind a két oldalon el volt kopva. Ezeket is kicseréltük, egyébként a gömbcsuklók voltak kikopva.
Most a következő beruházás téli gumi lesz majd lemezfelnivel együtt. A faszi azt mondta, hogy ne 15-ös, hanem 14-es gumikat + felniket vegyünk, mert olcsóbb és könnyebb is beszerezni. Erről nektek milyen tapasztalataitok vannak ?
És végül jöjjenek a láma kérdések is. Most tervezek majd üléshuzatot venni az autóba viszont nem vágom, hogy hogy kell felrakni. Nyilván van több fajta, de amit pl. hátra fel kell húzni azt, hogy oldom meg ?
Ki kell venni a teljes ülést elöl hátul ? Soha nem csináltam és nem is láttam még ilyet, ezért nem vágom, hogy működik. Tesco-ban tervezek venni elöl hátul van benne huzat + fejtámlák 5k környékén van most akciósan huzat.A másik kérdésem, hogy vettem hátra a csomagtartóba csomag leszorító hálót. 4 kis fület kell lecsavarozni a kárpitba, ezekbe lehet beakasztani a kampókat, ami a cuccot tartja. Ilyet használ-e valaki innen és mennyire vált be ?
Szerk.: Láttam többen írtátok korábban, hogy az első szélvédőnél a két oldalon elkezdett elválni a gumitömítés. Olvastam, hogy van aki be is szopta a szélvédő cserénél, mert szarul oldották meg és beázott utána az autó. Nálam úgy néz ki, hogy a két oldalon az üveg sarka már lazán kilátszik és a lyukban ilyen levélmaradékok vannak, ha nem pucolom ki. Itt mennyire para a beázás ? Onnan közvetlen a műszerfal belseje ázik, vagy van valami belső réteg ami még véd ? Mennyire éri meg szilóval kitömni a rést ? Vagy menjek el szélvédőshöz cseréltetni a gumi szigetelést ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Hardcore café
- Üzleti vita és megbeszélés
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Star Trek
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest