Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Szívesen elmennék erre ha nem lenne ilyen baromira messze!!

-
Petyyyyy
addikt
Sajnos a súlyos fogfájás miatt rövidebbre sikerült a nyaralás, mint ahogy az tervben volt. De legalább a 362km alatt (főúton haladva @megengedett 110) 40km várossal 4.6 lett az átlag. Negyed tank ment el.
-
AMD Power
titán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Az gyönyörű! Remélem nem rézbőrűek voltak!?

A legfontosabb ilyenkor ,hogy senkinek nem lett semmi baja.
Declare Tuti valami primitív retkek voltak.

-
Declare
őstag
válasz
realmadrid
üzenetére
-
KrAt
veterán
Kapott a gasztrám egy komplett Bilstein futóművet előre (gátlók, toronycsapágy+szilent, porvédő, felütközés-gátló, kutyacsont), mert az előző gátló gátlástalan lett..

Amit észrevettem, hogy szerintem halkabb lett az utakon. Lehet, azért, mert a toronycsapágy szilentje is új, amin feltámaszkodik a kasztni (?), vagy a futómű-állítás miatt?

-
Declare
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Hihetetlen...soha nem ertem meg ezeket az agressziv parasztokat
plane ha meg ö is a hibas
. Annyira balkan....orosz youtube videokon lehet latni ilyeneket, hogy egymasnak esnek, üvöltöznek, köpködnek, meg rugdaloznak....vegtelen szanalmas 
Amugy meg jopofa, ezzel a jobkez dologgal
ha jol ertem földut vs aszfaltozott ut....a jobbkez meg ugye "egyenrangu utak talalkozasanal" lehet....namost a földut miota egyenrangu ut az aszfaltozott uttal? 
-
realmadrid
aktív tag
Sziasztok !
Kinek van közülünk 1.6 benzines J Astrája ?
1.4 benzines 90ló H Astra cserét tervezünk, és érdekelne, hogy jobban megy-e az 1.6 benzines nehéz J. Sedan kivitelben nézegetjük most akciózzák ezeket.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
Ha jobb kéz van, akkor én lettem volna a hunyó. Amúgy ha ő nem bambul el és lefékez akkor elkerülhető lett volna, mert én elrántottam balra a kormányt...De persze kár ezen őrlődni, megtörtént ez van, remélem több nem lesz.
-
Markizmark
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Ha jobb kezes lett volna, akkor is te jöttél jobbról, vagy rosszul látom?
Amúgy meg rendőr ... 50ezerrel kezdődik nekik a buli, + kötelező ugye. Futóművet majd beállíttatod újra, az 5000 pénz, az is az ő számlájukra megy.Szerk.:
ja igen, rosszul látom, a jobb elsőd tört.
-
haddent
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Jobbulást, egész "szépnek" néz ki, nem lesz nagy gond

Declare hát igen

-
trassher
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Remélem senkinek nem lett baja. Annyira csúnyán nem néz ki szerencsére.
Betétlapot cseréltetek? -
lsebestyen
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Nem sérült senki, még a biztonsági övnek a vészfeszítője sem lépett működésbe, de azért ők ott pedáloztak, h száguldva jöttem le...nyilván, akkor nem az úton álltak volna meg hanem a szemben lévő oszlopban. Köszi, remélem hamar felépül, végig dolgoztam most vele a nyarat, nagyon megszerettem.

Zoli: Igen, nekik GTK lett, b oszlop + küszöb meghajlott, de megérdemlik, mert úgy nekem rontottak (3 az 1 ellen)...Azt mondták, h mivel nem volt táblájuk ezért az jobbkezes. Nem tudom, h nem tűnt fel nekik, h az földút volt, biztos ennyire kényelmes a rezsó
Szóval hívtam rendőrt, a sztori hosszú és nem is szeretném leírni, de lényeg h pont jókor volt jó helyen két nagyon rendes úriember, aki meggyőzte őket, h benézték és még azelőtt kezdjék el írni a lapot mielőtt kiér a rendőrség.Vebbful: Remélem a merevítés nem hajlott, de amúgy igen, annyira talán nem vészes. Futómű két hete lett állítva.

-
Markizmark
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Úgy látom még a vized sem folyt el, szerintem fityingekből meg lehet csinálni. Bontott vagy új lámpa + index, sárvédő, zárhíd esetleg, lökös, ködlámpa ha volt. Futómű hogy áll? nem kapott?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
lsebestyen
üzenetére
Szép. Legalább a másik fél is tört rendesen?
-
Declare
őstag
válasz
haddent
üzenetére
"...akkork ifejezetten élvezet."
ezt az elvezetet meghagyom masnak....mar az automosast is egyre kevesbe csinalom szivesen 
(#62585) lsebestyen
meg szerencse hogy nem mentel gyorsabban es akkor ezek szerint nem serült senki.....ez a legfontosabb....nyilvan azert ettöl meg nem lesznek a legszebb napjaid, amikor nyüglödhetsz a biztositoval, szerelövel....bah....kitartast -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Corsa B generátor csapágyak cseréje és a generátor tárcsa cserére 10ezer forintért reális ár ? Persze benne a kiszerelés meg a visszaszerelés is.
-
Calogero
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Előforduló H Astra betegség... Az enyém rozsdásodott ott, pár hónapos korába is.
A kezdetben a torony tetején található fekete kupa közepén volt egy pici lyuk. És a motorháztetőről lecsöpögő víz pont a kupakra csepegett, és onnan be a toronyba. 2008 környékén új záró kupakot adott ki az Opel. Ezen már nem volt lyuk és nem volt olyan merev műanyag. [link]
Valamint alulról is kerül oda víz. Ahogy a rugós tag jár le-fel a toronyban úgy verődik fel oda a víz, és amikor alaphelyzetben áll, és vissza záródik a rész, akkor már nem tud lefolyni a bejutott víz. Ki lett próbálva, alulról nagynyomásúval veretve, és közbe nyomkodva lefele az autó elejét ,sé ahogy a rúgó jött felfelé, jött vele a víz is.
Nálam még felületi rozsda volt, azt lecsiszoltam, a tornyot tele nyomtam gépzsírral és úgy vissza a kupakot (az enyém is lyukas változatú volt). Ezt havonta-2 havonta ellenőriztem, és a hiányt pótoltam. Nálam csak a jobb oldalinál jelentkezett , de volt akinél mindkét oldal ilyen volt. De volt olyan is akinél ez nem jött elő.
-
haddent
addikt
válasz
Declare
üzenetére
GTC nem tudom milyen lehet, de feltéve, hogy azért mégis csak azonos platform, szerintem nekiállhatsz. Nagyon jó szerelni a H Astrát
Úgy értem elég jól intuitíven is szét lehet kapni, de ha nézed mit kell, akkork ifejezetten élvezet. Nem törik, nem reped, nem erősködik, szépen jön szét és össze ahogy kell. F Astra egy rémálom ehhez képest. Barátnőm Nissanja is.Viszont tudd, hogy én pont amiatt mint Te, szétkaptam a hátsó ajtót, a kis pöckök amik rögzítik, azok alá beragtam gumikat, vissza, hát ugyanúgy rezgett. Majd egyszercsak elmúlt
Szóval hát ehh... -
válasz
Calogero
üzenetére
A torony belsejében található, de ezt úgy lehet látni ha az autó meg van emelve, Ilyenkor a kerekek lejjebb "nyúllanak" a rugó védő sapka mögötti területén lámpával felfelé megvilágításával. Ha normális helyzetben áll az autó akkor lehetetlen látni.
Vezu
Sárbogárd Szemző autó.Más, tegnap este be szerettem volna hajtani a visszapillantó tükröket, kulcs elfordítása után az autó semmilyen élet jelet nem mutatót, konkrétan fekete halál. El nem tudtam képzelni mi lehet a gond. Majd arra aszociáliltam hogy a gyári akkumulátorral kapcsolatban lehet össze függés. Kihívtam a szerelőt, bikázó akkumulátorral életre keltette . De mondta hogy kövessem kimérné az autót.
Így is történt, az akku 13-14 között ingadozott, terhelésnél sem érte el a normál 16-ot . A feszültséget felveszi de a megtartásával van gondja.
Úgy lett megoldva, hogy a bikázó vadi új akkumulátorját berakta most a kocsiba és hétfőn az újat megrendelve beépítésre kerül.
Bízom abban hogy csak az akku makacsolta me magát, és nem valami más szívja le láthatatlanban. -
Gabis
őstag
Fene vinné el.
Egy éve van csak autónk és tavaly még ez tűnt a legolcsóbbnak, a fene gondolta, hogy ekkora difi lehet egy év után. Na ez most jó kis tanulópénz, egy életre megjegyeztem.
Köszönöm mindenkinek.
-
AMD Power
titán
Nagyon kezdenek belehúzni a gyártók az elektromos buliba....
-
Gabis
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Basszus de jó, hogy ez feljött.
Az Allianz-nál hatezerrel kevesebb lenne mint a K&H-nál ha meghosszabbítom.
2016.09.16-án jár le a K&H-nál a biztosításom, hogyan tudok átmenni még előtte az Allianz-hoz?
Simán az Allianz-nál 2016.09.16-tól indítom a kockázatviselés kezdetét, vagy a K&H-nál meg is kell szüntetnem?
-
AMD Power
titán
Nagy volt a gaz a parkolóban.... le is vágták. Ne tudjátok meg ,hogy néz ki az a szerencsétlen autó most.
Holnap viszem is lemosni. -
Calogero
addikt
válasz
Directors
üzenetére
H Astra esetén pl csak programozás kérdése
Állandó világítás
Ha pl. azt szeretnéd, hogy ne kelljen felkapcsolnod a lámpát mindig, hanem folyamatosan égjen ha jár a motor. TECH2-vel Programozható, 5 variációban. Ha az OSS nem találja a REC-ben van.
Vigyázat! Kanyarodó fénynél nem ajánlott. -
Calogero
addikt
Így kell szétkapni a H Astrát belülről [link]
-
Directors
senior tag
válasz
Calogero
üzenetére
Corsa B
Az miatt jutott ez eszembe mert életem első igazoltatásán ami a mai napon volt leintette a rendőr és a világítás hiánya miatt 5 ezerre büntetett. Lakott területen kívül. Amúgy vicc mert amíg ott álltam a kocsival addig úgy 50 autót számoltam amelyen nem volt világítás
.
Amúgy mennyire büntethetett volna meg maximum ? Én úgy gondolom elég jól megúsztam ennyivel de lehet rosszul tudom. -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy létezik olyan elektronika külön autóba ami a gyújtás ráadásával egyből felkapcsolja a lámpákat ? Sajna a kocsimba nincsen és szeretnék egy ilyet ha létezik. Mi a neve ? Szabályos ilyet beszerelni ?
-
Calogero
addikt
13 literes soros hathengeres dízelmotorja 2400 lóerő és 6000 Nm kifejtésére képes....
Mondom én 4 henger fűnyíróba való
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Declare
őstag
En sem vennek semmilyen toyotat
regen sem, most sem 
Ha keleti auto, akkor mazda, illetve még a KIA ami mostanaban egesz jo kocsikat gurit ki....de az is inkabb csak jo, mint szep (nekem)Igencsak meglepödnek ha nem nemet autom lenne a következö is
Volvokat tartom meg sokra, de dög unalmas öket vezetni (amihez közöm volt eddig legalabbis), illetve ha nem nemet akkor pl az uj Jaguar F pace (marmint nem mint realis versenyzö a "következö auto kategoriaban
csak ugy altalanossagban)
na azon leesett az allam, hogy milyen franko, szep, nem hivalkodo auto
fönököm azon gondolkozi....birnam 
-
haddent
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Egyébként ajánlom mindenkinek, 2 tankból meg lehet járni, jó kis kirándulás, tényle elérhető áron. Én is eddig azt hittem, hogy sok pénz kell hozzá
F_Zolee hááát.. nehéz kérdés. Budapesten tankoltuk tele az M0 kezdetén a reptérnél, következő tankolás már Krk sziget előtt. Járkáltunk amíg ott voltunk addig is, így hazafele is kellett egy 3. tank, már jóval Balaton után (Bp fele). Én olyan 7-8 -ra mondanám, de amint elfogy a 3. tank is, amit csúnyítani fog, hogy felét-háromnegyedét már itthon, városban lövöm ki, megírom!
-
-
haddent
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
Igen, Z16XER. Csumára pakolva, légkondi, 4 ember, sima pályán lazán szedi a lábát, mondom 150 utazó minden gond nélkül, 180 se halál, 190-200 már azért eléggé 6kilót pörög

De ami ennél lényegesebb, hogy jó marha kanyargós emelkedőn is felmegy. Nyilván nem tádé módra, hogy négyesben, hanem bizony amikor befékezett előttem a lakóbusz és lelassultam és vesztettem a lendületből akkor kellett kettes, négyezren túl húzni, és úgy fel stb.. Nyilván így megpakolva, ilyen komoly emelkedőn mindennel nem úgy gyorsul ahogy megszokta az ember, de szépen megy.
(Most aztán nehogy itt azt gondoljátok, hogy meggondoltam magam, és a tádé kéne, de konkrétan erre az 1 feladatra, hegymenetben hányásig pakolva légkondival, lehet, hogy jobb lenne )Szóval kifejezetten szépen és kielégítően teljesít, problémamentesen. De nyilván szívó az szívó..
-
KrAt
veterán
Azért a biztosítók is elmehetnek a sunyiba..
Tegnap párom behozta a levelet a postaládából, Aegon.. Mondom persze, fizetnem kell, elfelejtettem, holnap utalok.. Kinyitom, nézem, biztosítási díjforduló.. Wao, nézzük, mi lesz az ár.. Eddig 13,4k volt / negyedév, most 19,9k / negyedév. Azthittem, lefordulok a székről...
Netrisk, átkötés kalkulátor, ~37k/év Allianz úgy, hogy a B6 helyett B5-öt írtam véletlenül.. Tehát még talán ennyi se lesz..
Na meg bazmeg..
-
gerisz23
őstag
No meglesz talán délutánra a corsám.Első fékek cserélve,vízpumpa +hűtőfolyadék,bal oldali gumiharang.68000Ft.
-
haddent
addikt
Na, voltunk kicsit nyaralgatni a kis H Astrával. Nekem is, és feltehetőleg az autónak is első találkozás volt a horvát tengerrel. Jó 1100-1200km ment bele 5 nap alatt, ebből 500első, 500 utolsó nap (min., inkább több, egy nap alatt, egyhuzamban). Nem szólt egy rossz szót se, 4 felnőtt emberrel, robbanásig pakolt csomagtartóval, légkondival ment és húzott, a 150 laza utazótempó erölködés nélkül, 4200rpm körül. (140 ~ 4000, 130 ~ 3800). Ment volna többet is, de most nem ez volt a cél, kivéve amikor unatkoztam / előztem
Horvátoknál, az uticélhoz közel, azért voltak 15% -ös emelkedők, hát megesett, hogy vissza kellett váltani. Na ott nem mondom, hogy lenyomtam volna a TDI -ket
Szokatlan érzés volt, hogy el tud fogyni. Na, de mindenhol szépen helyállt, ez volt a legnagyobb "gond", hogy nyomatékcsúcsra kellett váltani néha óriási emelkedőn, mondom, csurig pakolva. Hazatérve egy miliméter olaj sem fogyott
Végig szépen dorombolt, nagyon elégedett vagyok 
-
Vezu
csendes tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Hol található ez a lelkes szervíz?

-
Calogero
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Felhívták a figyelmemet arra hogy az első toronynál van egy rozsda folt. Ami maga a gyártó hibája"rossz fényezés" felvették az Opellel a kapcsolatott. És pénteken szólnak hogy mikor kapók idő pontott ennek javítására.
Kívül vagy belül?
-
Gergőke88
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Inkább a nagypapája (mivel ugye a H utodja a J), illetve ez nem 1.6T ha megnezed, mert dizel.
-
Szerk...
Karavánom ahogy írtam feljebb is visszatért a szerviztől.
Minden ki lett cserélve. Plusz az összes tömítés is. Mert nagyon kivoltak keménykedve és egy picit ettől szivárgott az olaj is. Plusz a hossz bordás szíj csapágyai is.
Minden úgy volt ahogy meg lett beszélve, mindenről telefonon értesítettek, időre el is készült. És a megbeszélt költségeken felül a plusszok miatt egy húszassal lett drágább. De ez így van rendjén.Mikor átvettem az autót belül le volt takarva az első ülések, szőnyegek, fóliát tettek a kormányra, váltóra. Ez nagyon tetszett.
És az egész autó "izzót" mert végig izzasztótták terhelés alatt hogy minden oké Avagy sem.Ma kiderül hogy milyen , 150Km a cél. Bízom abban hogy rendben lesz minden.
Felhívták a figyelmemet arra hogy az első toronynál van egy rozsda folt. Ami maga a gyártó hibája"rossz fényezés" felvették az Opellel a kapcsolatott. És pénteken szólnak hogy mikor kapók idő pontott ennek javítására.
-
-
-
AMD Power
titán
Mindent bele kombi az Opeltől, terebélyes farral
Teszt: Opel Astra Sports Tourer 1.6 DTR BiturboEz nagyon baba lett!

-
Hazatért a kis karaván a nagy szervizelésről.

-
spiky03
veterán
válasz
Szada85
üzenetére
Köszönöm neked is a választ.

Igen tudom. Sok minden függ attól, hogy az előző tulaj, hogy bánt a verdával.
Természetesen a majd kinézett autót elvisszük átvizsgáltatni rendesen mielőtt megvennénk.
Meg haver is mondta, hogy nem baj ha 100 ezer+ km van benne, csak rendesen karba legyen tartva az a lényeg.Persze tudod, hogy azért annyira nem kell félni a turbótól, olvastam a témában pár cikket már. Csak azért az nem lenne kellemes, ha megvétel után halna be mondjuk, mert a tulaj nem figyelt rá eléggé.
Mondjuk amiket nézegettem autókat azoknál szinte mindnél az volt, hogy rendesen volt szervizelve, meg van szervizkönyv, meg a km óra állás is valós. Persze ezt is le kérdezzük majd, mert az a tuti.
Csak ugye azt nem tudom, hogy kell-e nekem a turbó még mindig.

Mert a városban nem hinném, hogy nagyon kilehet használni. Jó azt tudom, hogy a lóerő meg kellene, hogy azért mozogjon is rendesen az a vas.
Nah mindegy, még nézelődök aztán majd kiderül, nah meg majd apósnak a véleménye is számít mert ő ért a verdákhoz. Nah meg előtte még el kell, hogy vigyék a Puntonkat.

Szóval van itt még pár tényező, csak igyekszem időben elkezdeni a nézelődést, puhatolózást.

-
odorgg
addikt
Sziasztok!
Valakinek nincs véletlen ügyfélkapus regje? Le kellene kérdezni egy G astra adatait, természetesen kifizetem.
Aki tud segíteni, kérem dobjon egy privátot!
-
Szada85
aktív tag
válasz
spiky03
üzenetére
Ilyenkor úgyis mindig elhangzik az örökérvényü válasz, hogy " nem Km-t kell venni, hanem állapotot ". Föleg ugye ma, amikor az óratekerés lassan olimpia szám lesz...
Arányszámnak teljesen jó, következtethetsz arra, hogy milyen használatban volt az autó. Amit Te írtál, hogy éves szinten 6-8 ezret autóztok, ezek 4-6 év alatt 150+ ezret, tehát ezek évente 25-35 ezret mentek, 4-5-ször annyit, mint Ti. ( persze, ha origi a km
)De így látatlanban úgysem tudjuk azt mondani, hogy " igen, ez tuti jó lesz ", vagy " kerüld el messzire ". Illetve persze tudjuk, csak akkora hatékonysággal, mintha 5 számot kértél volna tölünk a Lottosorsolásra.

A turbótól pedig annyira nem kell félni, mint amekkora hisztik szokták övezni, valóban egy komoly, javítás esetén nagyobb összeget is felemészteni képes alkatrész, viszont manapság az újabb autók bonyolultsága végett egyre több olyan alkatrész kerül beléjük ( kettöstömegü, ilyen olyan egyéb trükkök ), amik szintén drága javítást jelenthetnek, tehát semmiképp sem árt valamennyi tartalékkal bírni a karbantartásukhoz. Szerintem.

-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
2 kérdés
mennyi olaj kell egy 1,4 es benzines 98 as F astrába?
most tudnék 400 ft/l áron venni Mol 15w40es essencial olajat, szintetikus az meg elvben mindenbe jó nem?
egyáltalán ez az olaj jó fajta? -
trassher
addikt
válasz
kszabolcs82
üzenetére
Lényegében nekem is ilyen dolgokra kellene.
M_o_g_y_i: Hibakódot nekem 2000 forintért töröl egy vizsgabiztos de ugye ez is macera. Hívjam fel, mikor ér rá, menjek oda, stb. 2 törlés árából megvan ez a cucc és akkor nem kell egyeztetni, várni, szaladgálni.
gerisz23: Ha a bowden átvezetője jó akkor már csak a szélvédő marad. Olyan jó az A oszlop, hogy levezeti a vizet a tűzfal és műszerfal közé. Onnan meg már tiszta szivacs minden, még kiszárítani sem egyszerű.
-
spiky03
veterán
Akkor így az 1.6-os is kiesik, mert az 116 LE...
A Turbóstól meg kicsit félek a fentebb leírtak miatt.
1.6 T az már 180 LE.
Kérdés, hogy ezekben a több mint 150 ezer kilométer az még elfogadható?
Gondolom ha rendesen szervizelve volt, meg karbantartva, akkor nem olyan vészes ugye? -
spiky03
veterán
Sziasztok!
Autóvásárlás előtt állunk. Jelenleg egy Fiat Punto II van.
Amit elsőre kinéztem az a J Astra. Amikor apósnak megemlítettem akkor ő 6-os Golfot javasolt.
Amire használnánk, az főként városi autózás, az is általában csak hétvégente. Hétközben csak ha valahova gyorsan el kell ugrani.
Meg hétvégén még egy Pest-Szszmiklós útvonal.Amit szeretnék, hogy kicsit komfortosabb és dinamikusabb legyen, mint a Punto, nah meg picit nagyobb, de nem kell sokkal.
Pl az autópályán ha 130-al megyek és jön egy emelkedő akkor ne essen vissza 100-ra a sebesség. 
2010 utániakat néztem. Nem tudom az 1.4-es 101 LE az jó lehet?
Turbót nem nagyon szeretnék, mert annak ugye nem tudni, hogy hogy volt használva és annak az eddigi olvasataim szerint kell azért a törődés. Nah meg azt is mondták, hogy ilyen használatra nem érdemes Turbósat venni.
Úgyhogy jelenleg ott tartok, hogy nem tudok dönteni, Astra vagy Golf.
Valahogy az Astra belsőre jobban bejön, meg olcsóbb is, de nem tudom. 
Válaszotokat előre is köszönöm.

-
kmarci25
veterán
válasz
gerisz23
üzenetére
Indexkarra 14?
Basszus! Maga az alkatrész 8-9 ezer körül van, ebay-en meg még olcsóbb... Hétvégén szétszedtem az itt kapott tanácsok alapján a kormánykerék mögötti borítást: a felső részt csak ki kellett csúsztatni, az alsót pedig 3 csavar tartotta. Idáig rendben is volt csak az alsót valamiért nem tudtam teljesen leválasztani. Ettől még hozzáfértem az index karhoz, de a csatlakozóját sehogy sem sikerült leszedni. Nagyon erőltetni meg nem akartam, mert egyelőre nem vettem újat. Ja, mindez egy 2004-es Meriván.
Ha kicseréled/kicserélted, kérlek számolj be az élményeidről. Köszi!
-
gerisz23
őstag
Megnézték miért zajos az ékszíjam,vízpumpa csere+hűtőfolyadék 30e.
Első fékek el voltak öregedve illetve kopottak voltak,azokat is cseréltetem.
Bal első keréknél az harmonika gumi-nemtudom a pontos nevét -szétrepedt azt is cseréltetem,illetve cserélni kell nehogy nagyobb baj legyen belőle.Index karra 14-et mondott,azt lehet kicserélem jómagam műszaki előtt.Valahol olvastam hogy megkell nyomni a kart a kormányfele mert van hogy úgy rendbe jön,azt még kipróbálom.
Várom mennyi lesz a cehh...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Blu ray írás és írási hiba
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Filmvilág
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Betétlapot cseréltetek?

Szóval hívtam rendőrt, a sztori hosszú és nem is szeretném leírni, de lényeg h pont jókor volt jó helyen két nagyon rendes úriember, aki meggyőzte őket, h benézték és még azelőtt kezdjék el írni a lapot mielőtt kiér a rendőrség.
Úgy értem elég jól intuitíven is szét lehet kapni, de ha nézed mit kell, akkork ifejezetten élvezet. Nem törik, nem reped, nem erősködik, szépen jön szét és össze ahogy kell. F Astra egy rémálom ehhez képest. Barátnőm Nissanja is.

ha megnyomkodom allo helyzetben akkor is hallani, de nem tudom, hogy kellene szetszedni es likvidalni ezt a nyüsszögest

Volvokat tartom meg sokra, de dög unalmas öket vezetni (amihez közöm volt eddig legalabbis), illetve ha nem nemet akkor pl az uj Jaguar F pace (marmint nem mint realis versenyzö a "következö auto kategoriaban