Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
válasz
tjb007
üzenetére
mi egy Banner akksit vettünk bele nyáron, tökjó, pöcröff. (Astra H 1,7 cdti Caravan)
25 ezer volt, 21-ért az öregnek odadták

ilyet ni, itt 24Kvettem egy Fm Transmittert (Griffin iTrip) mindenkinek van ilyen alapzaja? ezeknek a transmittereknek ilyen búgó hangja van ha nem megy zene, amikor megy nemhallom, de ha megvan csutkázva és számot vált szétnyomja a fejem:d
1K volt, nemhagyhattam az aprók között
- elmegy egynek. -
<NewL>
addikt
válasz
Jim Tonic
üzenetére
csak így első hangzásra, "forrasztai kell egyet a fejegységre", arra gondoltam, hogy az előlapjára kell odacsimbókozni valamit
az meg nem okés. de így a videóban lévő elég gusztán meg van oldva.ha már itt vagyok akkor leírom mit kellett 3 év alatt költeni a kocsira.
Astra H Caravan 1.7cdti (Cosmo)
szinte semmit
akksi, olajcsere meg a velejáró pár apró cucc.
pár égő az elején, helyzetjelzők, tompitottak sorra mentek ki egy időben. koppkopp fél éve nem kellett egyet sem cserélni. (egyébként elég nagy cumi, nem fér be a kezem)volt egy törés nem rég. 80-nál egy kanyarba kiugrott elém 3 őz, szerencsére nem kapta el a lámpabúrát (az azért elég húzós lett volna) a srávédőperem picit megrogyott, meg az az ajtón a diszcsík alatt 4 hupli lett. hálistennek van itt a közelben (Fehérgyarmat) egy olyan karosszériás aki festés nélkül még a jégkáros autókat is megtudja csinálni. mindegyik huplit szépen kihúzta és nem kellett festeni semmit sem. láttam egy új Corsát, jégkáros volt, amikor odavittük volt rajta vagy 200-300 jégverés, 3 nap alatt tökéletesen megcsinálta festés nélkül. tényleg nagyon profi.
szóval amit még költeni kellett rá, van egy műanyag stabilizátor "kar" az első kerekeknél. na az már 4x tört el. most vettem észre tegnapelőtt a gumisnál, hogy megint el van törve, még nyár végén hallottam valami recsegős hangot onnan, gondoltam is, hogy az, de egyszer megszűnt. ...hát eltört valami kotykában. természetesen ez mind a jó útnak mondható be. (sokat járok a 471-esen, na az rendesen tönkrevágja a futóművet)
nyár elején foj a hűtővíz, de orbaszájba. 100km-en kiment belőle egy tankkal. elvittük a közeli márkaszervízbe, mondtak ott mindent. megláttak egy csepp folyadékot a hűtőn, hát ez tuti az lesz. tuti a hűtősapka stb a végére kijött a hiba, egy csavart kis gumicső volt megszakadva. 3 ezres cucc. de mire ezt kicseréltük, 20 ezret hagyattak ott velünk. termosztát meg minden szart cseréltek előtte. szóval az a biztos és én azt ajánlom, hogyha van valami elsőnek ne a szervízbe menjen senki.
pont ennél a kis malőrnél adta meg magát az akksi. amikor elmentem a szervízbe, kivették az akksit, utána bikázni kellett (nem értem miért, olajcserénél is kell) amikor hazajöttem nemindult. egyik percről a másikra halt meg.a ventilátorral nemtudom mi van, de nagyon kerreg. szerintem csapágyas. az egész műszerfalat le kell bontani?
ja, ami nagyon idegesít az a kormány. bőr cosmo kormány. azthittem, hogy a bőr nem kopik és nem csúszik rajta az ember keze. 100 ezer van benne, hát gusztustalanra kopott és csúszik, izzad rajta a kezem. esetleg ha van valami jó hely Debrecenben, ahol ilyeneket csinálnak szívesen meghallgatom.
na szóval, ilyen apró-cseprő dolgok voltak a gondjaink 70ezer km és 3 év alatt. szóval semmi
tökéletesen megvunk elégedve a motor teljesítményével és a fogyasztással is. nyáron 4,7-4,9 eszeget, télen pár decivel többet, nagyon korrekt.most lesz vezérlés csere, egy közeli ismerősünknél fogjuk megcsináltatni, majd leírom mi mennyibe került.
a kocsi családi használatban van, de leginkább én vezetek, az öreg már nem szeret, kivezette már magát, én vagyok a szállítója.
ha veszek a közeljövőben kocsit, lehet ilyet fogok venni, és csak ezzel a motorral. egyik barátom most vett egy ugyanilyen kombi Astrát, 1.9-es motorral, megy mint az őrült, tényleg belesüppeszt az ülésbe, nem is eszik sokkal többet. de kinek kell egy olyan kocsi, amiben nemrég volt motor cserélve.remélem nembaj, hogy leírtam így kicsit zagyván, tömeren a tapasztalataimat

-
<NewL>
addikt
válasz
Calogero
üzenetére
hát én ezen sem látok
pedig ez 9 gombosforrasztani meg nem akarok, ahogy néztem az árakat cserélni sem
cd-t írni semakkor marad az fm transmitter. abból tudnátok valami olyat ajánlani ami pont jó a szivargyújtóba. vagy csak én küszködök ezzel, hogy ilyen rövid a bemeneti része?
-
<NewL>
addikt
sziasztok
Astra H cd-s rádióján van valahol aux bemenet? elől nincs azt tudom
de hátul, esetleg a műszerfal mögött, nem lebontással hozzá lehet férkézni ilyen lyukhoz, már ha van?
egy iPod-ról szeretném hallgatni a zenét, nagyon meguntam a folyamatos cd irogatást

de az a baj, hogy az Astrákba elég szerencsétlen a szivargyujtó, túl rövid a bemenete és minden kiesik, kifordul belőle az első kotykánál. szóval így a fm transmitter felejtős, esetleg ha nem mondtok valami olyat ami tuti jó
-
<NewL>
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kombiba fehérbe de jóól néz ki.
Egyik haverom mondta régebben ,hogy lesz belőle olyasmi mint az allroad az audinál,van ilyen?
-
<NewL>
addikt
válasz
Calogero
üzenetére
Nem tudom,csak vettem és kész
Nem hiszem ,hogy emelt fényerejű,valamilyen biztosíték verheti ki,mondta is a szervizes srác ,hogy ez van,van akinek fél év alatt a teljes kocsin körbemegy. Mondjuk szerencsére fél éve nem kellett cserélni.Ahogy nézem a honlapot,elég extrás kis Astra a tied.

-
<NewL>
addikt
válasz
Calogero
üzenetére
Blaupunkton Cd30
Most is lementem cigizni,benézek,ahogy kinyitom berreg
Mondjuk nem zavar,de néha nem veszi be az írott cd-t csak ötödjére,eddig a cd-re fogtam,de akkor most már tudom ,hogy gáz van vele. Meg néha leveszi magától a hangerőt,beállítja egy erősségre és nem lehet utána feljebb tekerni. Bekapcsolni még nem kapcsolt be magától soha,legalábbis én még nem vettem észre

Amúgy meg vagyok vele elégedve. 1.7cdti 101ló,jól is meg viszonylag,érzem benne ,hogy húz (mondjuk nem nagyon megy sehova,2kilót azért kicsavartam belőle
) meg a fogyasztás ami tényleg jó 5l vegyesbe,átlagos vezetés mellett.Mondjuk ez az izzó evés kicsit zavar. Főleg az elején ,hogy baszott nehéz kicserélni még egy helyzetjelzőt is. Elsőnek 3 órát kúrtam el vele,bevittem utána a Magocsához,pont ismertem egy srácot,pikkpakk kicserélte (6-6perc alatt). A helyzetjelző még jobb helyen van,be kell nyúlni a kerék mögött,ott egy kis ajtó és férjen be a kezed ha tudod,elég volt.
Ha legközelebb kimegy még egy tompított rakatok bele egy xenont (1.5K egy izzó az meg vagy 20-25)A tied is eszegeti az izzót?
Amúgy motorikuson szerintem ott van a toppon,előtte is opelunk volt,f szép bordó,300K km mentünk vele csak mi,előtte meg ki tudja... ebből biztos 10K terep,földút volt,nem kímélve. Jó kis márka ez.
Egy ilyen Insignia kombit bevállalnék,ezekkel a rácsokkal,kipufogóval meg ilyen görgőkkel de csak dieselbe.
-
<NewL>
addikt
Azért írtam be hátha hallotta már valaki,láttam az első hozzászólásban ,hogy van pár H-s Astra. Írtam ,hogy a pincében volt a kocsi,szóval a kerekek,motor biztos nem berreghet. Esetleg valami kis motor,mittomén riasztó vagy centrálzár vagy valami (az nem adhat ki hangot...akkor mi?)
Az Astra 7 izzót evett meg 2 év alatt,4 helyzetjelzőt,3 tompítottat. Esetleg nektek is szereti?

hát,igen ...
semmi gond nincs velem. ha alszok enni se kérek
nem emlékszem rá
-
<NewL>
addikt
Sziasztok
Astra H Caravan
Már megint lemegyek a pincébe,és hallom valami kattog berreg mint az ítélet. Elsőnek azt hittem a gyári cd lejátszóból jön,de nem mert kiveszem a cd-t és akkor is csinálja. Jópárszor már hallottam,valami ötlet ,hogy mi ez?1 hete ezt a videót nézem minden nap amióta láttam egy kombi insigniát. meseszép
-
<NewL>
addikt
Opel Insignia
gyönyörüüü
[link] -
<NewL>
addikt
coolant level
Ezt irta ki az astra,mit jelent ez?
-
<NewL>
addikt
[link]
mint a salamon töki
jól beállitott kép
-
<NewL>
addikt

Tetszik ez a szin!
-
<NewL>
addikt
Álomgép álombelsővel!
Csak drága
-
<NewL>
addikt
Az asra H-k milyen gyári gumival jönnek ki? Vagy az cosmos felniken milyen szokott lenni? az enyémen pirelli van,ez szokott lenni?
-
<NewL>
addikt
Na hazudtam egy kicsit
Az 1280 úgy jött ki ,h lenulláztam a felső BC-t és 30km úgy mentem vele ,hogy apszolut nem szurtam
60al mentem 4esbe
1100ról 30km alatt felment 1280ra legalább 20x fényképeztem le 1230tól kezdve. De m1,nem szereti a gázolajat éppen csak szagolja,persze ha szuurom neki ez is benyalja a 6-6.5l-t.De nem szoktam,csak amikor ideges vagyok és sietek,de sietni nem szoktam 
-
<NewL>
addikt
Ne báncsátok a bömbiseket
Mi szeretjük az első hajtást,főleg télen
h h lebuktam? -
<NewL>
addikt

-
<NewL>
addikt

-
<NewL>
addikt
nekem egy 3literes diesel-es vajbőrös signumos az álmom(os)

-
<NewL>
addikt
-
<NewL>
addikt
Hu tényleg,ha valaki tudna segíteni még,kiment a héten a helyzetjezőm is. Vettem égőt,de nemtudom kicseréni,nem fér be a kezem,biztos nem nehéz,ha valaki cserélt már az leirhatná nekem,biztos van valami kis módszer rá.Nem akar kijönni,ki kell venni a lámpát?
-
<NewL>
addikt
köszi a segitséget

-
<NewL>
addikt
akinek asta h-ja van segithetne
ki h szokta a párát lefujni,állandóan bepárásodik minden
a tükröt h kell? -
<NewL>
addikt
Black Horse
2 óra mosás után sem tökéletes,kezdem nemszeretni a fekete szint![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
<NewL>
addikt
-
<NewL>
addikt
Lotus omegába már ültem,nem megy rosszul

-
<NewL>
addikt
...
-
<NewL>
addikt
De én a belsőre lettem volna kiváncsi

-
<NewL>
addikt
egy képet sem találok erről a szenátorról 
-
<NewL>
addikt
Mikor lehet már ilyet venni?
-
<NewL>
addikt
-
<NewL>
addikt
----------------------------------------------------> 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fogyjunk le!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xcover 7 128/6
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) meg a fogyasztás ami tényleg jó 5l vegyesbe,átlagos vezetés mellett.

1100ról 30km alatt felment 1280ra legalább 20x fényképeztem le 1230tól kezdve. De m1,nem szereti a gázolajat éppen csak szagolja,persze ha szuurom neki ez is benyalja a 6-6.5l-t.De nem szoktam,csak amikor ideges vagyok és sietek,de sietni nem szoktam