- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
kb 1 hétre tudnak időpontot adni, kertszomszédok itt melóhelyen és mindig tele az udvar náluk
volt, hogy kiállni is alig bírtam, miután kész lett a kocsi
...meg kényelmes: 7re jövök dolgozni, 3kor végzek, ezidőben meg dolgozhatnak rajta... szüleim falujában lett volna 110%ig megbízható ember, aki f astra-guru és talán olcsóbb lett volna, de körülményesebb 20km-re hordani a gépet... ha meg nincs alkatrész, esetleg nélkülözni és tömegközlekedni... így meg beszereznek mindent, ha meg úgy alakulna akár gyalog hazamennék (ilyen eddig nem volt: minden nap lábán vittem a gépet)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RTX 5060 Ti 16GB // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

volt, hogy kiállni is alig bírtam, miután kész lett a kocsi
...meg kényelmes: 7re jövök dolgozni, 3kor végzek, ezidőben meg dolgozhatnak rajta... szüleim falujában lett volna 110%ig megbízható ember, aki f astra-guru és talán olcsóbb lett volna, de körülményesebb 20km-re hordani a gépet... ha meg nincs alkatrész, esetleg nélkülözni és tömegközlekedni... így meg beszereznek mindent, ha meg úgy alakulna akár gyalog hazamennék (ilyen eddig nem volt: minden nap lábán vittem a gépet)