Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Akciófigyelő: Megint itt a Xiaomi születésnapja a kedvezményes ajánlatokkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Tavaly nyáron vettem elsőnek F Astra-t. Nem kimondottan ezt kerestem, csak valamit a kevés pénzemért. Mai napig szeretem, csak azt az egyet sajnálom, hogy nem az előtte próbált Caravan-t választottam. Azóta számtalan túlméretes dolgot kellett volna szállítanom.
Nulla tudással, ismerettel indultam neki az autós életnek, azóta rengeteget olvastam, kellett is. Igazi barkácsolós autó. Koránál fogva valamit mindig kell bütykölni rajta, hol ez romlik el, hol az, de mind olyan dolog, ami mellett lehet élni - egy ideig. A kötelező vezérlés cserét ezidáig eltrehánykodtam, először sürgősebb volt azonnal a fékeket rendbe tenni, és egy garnitúra akármilyen nyári gumit rávarázsolni. A rajta lévő téli szétrázta az egész autót. A rágányolt hátsó dobot is(ami rugóval volt a vonóhoroghoz rögzítve) gyorsan lecseréltem. Akkor úgy láttam, tökéletes az autó, most sokáig tudnám sorolni, mit kéne kicserélni, de az autó megállíthatalanul megy. Nem igazán tudtam, miféle motorok vannak, azóta lényegesen műveltebb vagyok a témában, és szerintem szerencsém volt, hogy Ecotec került a kezembe. A Kasztni szerencsére nincs szétrohadva, a motor még egész jó, a többi csak barkács kérdése. Ha a jó kasztni/motor párost sikerül kifognod, nyertél.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest