- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezek a mondeok nem jók. Azonnal felejtsd el. Egyebek között Darabokra rohadnak.
Vectra előtt én is azt akartam venni, volt egy Ghia kombi, 2003, Xenon, 18-as alukerék, metál-kék, 2.0 TDCI 130LE, szóval tökéletes. Bal hátsó lengés odavolt, mint kiderült az állapotfelmérésen, de azt elengedték volna az árból. Már intéztem az adásvételt, mikor apámék beugrottak a kereskedőhöz, hogy megnézzék. Nekik előző Mondeojuk volt. Édesanyámnak az volt az első, hogy megnézze az ajtók alját, hát mind a négynek levelekben hullott szét, már majdnem a külső lemez is átrohadt.
A mostani Vectramon olyan a kasztni, mintha most jött volna a gyárból. Pedig ez is hat éves.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest