- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
vargalex #4114 üzenetére
"A host egy Arch Linux. Nem volt semmi gond."
Lehet nem alaptalanul tartják az egyik legmegbízhatóbb disztribúciónak.
Én Ubuntuval próbáltam ugyanezt az akciót, az usbmode_switch úgy szállt el, ahogy az papírforma szerint elkönyvelhető volt... Ma Windows 10-esen kínlódtam, mert folyamat dobálta a windrv_error-okat...
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
vargalex #3693 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy az adott eszköz generál-e megszakítást, vagy sem, hanem az, hogy azt tudomásul veszed-e?
Mert hát, nem kötelező.Azonban én úgy gondolom, hogy azért poll és nem megszakítás, mert egy egyszerű gombról van szó, amihez kell ugye prell mentesítés is, amit egyszerűbb és olcsóbb, de mindenképpen OLCSÓBB szoftverből megvalósítani. Az sem kizárt, hogy éppen ott van a gáz.
A tab szoftvere legalább két verzióban került a készülékekbe beégetésre. Lehet, hogy a tied (meg az enyém is) már javított. De ez csak feltevés. -
RoundRobin
aktív tag
válasz
vargalex #3689 üzenetére
Az csak egy példa:
Nézd meg ezt a linket: [link]
http://lxr.free-electrons.com/source/drivers/input/keyboard/gpio_keys_polled.c
Linux/drivers/input/keyboard/gpio_keys_polled.c
1 /*
2 * Driver for buttons on GPIO lines not capable of generating interrupts
3 *30 #define DRV_NAME "gpio-keys-polled"
31
32 struct gpio_keys_button_data {
33 int last_state;
34 int count;
35 int threshold;
36 int can_sleep;
37 };
38
39 struct gpio_keys_polled_dev {
40 struct input_polled_dev *poll_dev;
41 struct device *dev;
42 const struct gpio_keys_platform_data *pdata;
43 struct gpio_keys_button_data data[0];
44 };
45
46 static void gpio_keys_polled_check_state(struct input_dev *input,
47 struct gpio_keys_button *button,
48 struct gpio_keys_button_data *bdata) -
fsdb
aktív tag
válasz
vargalex #3689 üzenetére
Vele beszélgess:RoundRobin
Nekem az open wrt-vel eddig TL-WR741ND v4-es kapcsolatom van 1.8-as Gargoyle-val. Hasonló forráskódot c++ -nál láttam vagy úgy 15 éve.
Neked 100%-ban elhiszem.Közben beelőzött.
-
oba
addikt
válasz
vargalex #3686 üzenetére
Teljesen random, hogy épp mennyit ugrik, pedig mindig ugyanannyira nyomom meg a gombot. Kellemes, amikor úgy kb. 30% -on van épp a hang, zenét hallgatok fülesen keresztül, csak egy picit szeretnék ráadni, zárt képernyőnél, így az onscreen gombok kiesnek abban a helyzetben... megnyomom és felmegy 80-90% -ig (van amikor 100 -ig is) és kiszakad a dobhártyám
-
scream
veterán
válasz
vargalex #3571 üzenetére
Köszönöm, szóval akkor a Dalvik és/vagy ART miatt igazándiból az (szinte) az alkalmazások javarészének futnia kéne minden eszközön? És csak a fejlesztők hanyagsága miatt nem megy
A probléma nem nálam merült fel, én meg szoktam oldani más eszközről + ZIPit-tel, szóval nem tudom, hogy pontosan milyen alkalmazás(ok)ra lenne szükség.
-
meszilacci19
újonc
válasz
vargalex #3555 üzenetére
Szia!
Sajnos úgy néz ki, nem ilyen egyszerű a helyzetem.
A kijelzőn a sötét sáv állítólag kijelző törés miatt van és ez nem garanciális.
Ezt úgy meg lehet állapítani, hogy szét sem szedték? Az usb csatinál nekem is kitöredezett a műanyag és megragasztottam, tehát egyértelmű, hogy nem szedték szét, különben is láttam itt képeket a szervízben szétszedett tabokról.
Az usb csatlakozóra is azt mondták, hogy nem garanciális hiba, mert használat közben ment tönkre.
Kicsit viccesnek találom... Újra visszaküldtem de nem fűzök nagy reményeket hozzá.. -
edeleny
őstag
válasz
vargalex #3403 üzenetére
Hoppá!
Az én türelmemmel lesz a baj?
Elindítom a flasht! Akkor látja a tab-ot, el is kezd másolni valamit rá. Elindul a fojamat!
Majd ujraindul a tab, és a flash folyamat leáll!09/05/15 12:23:59.601 ERROR : Port 8/0/3: IFW flash failed - SN :
Amikor a tab ujra indul a PC látja megjelenik mint eszköz tudok is rá másolni meg minden!
-
-
válasz
vargalex #3147 üzenetére
Hát a képek alapján vmilyen piezó hangszóró van benne, mint a zenélő órákban, rezonátor nélkül. A hangja pedig éles, kb pont abban a 8kHz-es sávban, ahol a legérzékenyebb az ember füle. Ráadásul hátrafele néz, vagyis minden adott, hogy irritáló legyen mindenkinek, aki nem akarja hallgatni.
Ugyanakkor, mivel a mélyek teljesen hiányoznak, a hallgatónak mindig kevés a hangnyomásérzete. Kb. ez az ok.
Aki ügyes, az - pl filmnézéskor - tesz egy hangvetőt a tablet mögé. Nekem pl egy mindig ott lévő müzlisdoboz szokott mögötte lenni.
Tervezem egyébként, hogy csinálok rá rezonátort, csak a hecc kedvéért.
Kísérletező kedvű tulajok pedig végezzenek el egy kísérletet: egy vastagabb újságot (25-30 oldal) hajts össze tölcsér alakban, a vékonyabb vége legyen akkora, mint az egyik hangszóró, és legalább 35-40 fokban szélesedjen kifelé a másik vége. Próbáld meg vmi zene lejátszása közben légmentesen rászorítani az egyik hangszóróra, majd lepődj meg. -
Keeperv85
nagyúr
-
tiki
tag
válasz
vargalex #3061 üzenetére
Itt elsősorban az volt a kérdés , hogy Voip , vagy Skyp használatakor müködik e .Nem fog ez biztos .Az , hogy zenét hallgatva a tab felveszi a beszédedet sem biztos , hogy úgy jön létre ez a vétel ahogy hiszitek.Nem fog soha mikrofon jelet kiadni se Voip , se skyp használatakor.Tessék kipróbálni !!!!!!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
vargalex #2843 üzenetére
Hagyd, mert hiába való... ez egy különleges topic. Itt minden lehetséges. Van, aki már operációs rendszereket ír évek óta, de még mindig nem tudja a partíció és a szuperblokk fogalma között mi a különbség. Inkább ne fáraszd magad azzal, hogy belefolysz ezekbe a mélyen khm... "szakmai" körökbe...
"Egyébként, ahogy a többiek is írták már neked: a partition.tbl-ben a data-hoz tartozó partíció definíció utolsó blokkja független a nand méretétől. On the fly számolja."
Kivétel az lenne, ha az lba_end mégis konstans lenne valamelyik kernelben esetleg. Ennek a valószínűségét szerintem ne zárjuk ki 100%-ig mert lehet hogy létezik ilyen szoftververzió, bár nekem is kétségeim vannak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest