- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiki
tag
válasz
vargalex #3061 üzenetére
Itt elsősorban az volt a kérdés , hogy Voip , vagy Skyp használatakor müködik e .Nem fog ez biztos .Az , hogy zenét hallgatva a tab felveszi a beszédedet sem biztos , hogy úgy jön létre ez a vétel ahogy hiszitek.Nem fog soha mikrofon jelet kiadni se Voip , se skyp használatakor.Tessék kipróbálni !!!!!!
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #3058 üzenetére
Ha rossz irányba vezeted őket , akkor biztos , hogy úgy is lesz .Most mindenki ezerrel fogja keresni, miért nem veszi a tabletje az FM adásokat hála neked .Majd azt mondjuk , hogy te mondtad ,hogy van benne rádió vételre alkalmas tuner , és majd te szoftveresen megoldod hardver nélkül .Na ezt sose fogod tudni kidumálni .Illetve légy szíves magyarázd majd el annak aki kérdezni fogja, miért nem veszi a tablet az FM rádió adásokat.
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #3053 üzenetére
Ha nem ez , akkor az na jó hagyjuk döntsd már el mit akarsz éppen bakizni , hogy mindenki tudjon rajtad röhögni.Illetve már röhögnek is aki csak kicsit jobban belegondol abba , hogy mondatról mondatra változtatod az éppen leírt mondataidat.4+2 szál , ja tényleg nem is igazad van 5 szál , ha nem ez van benne akkor az.Mint írtam csak olyan dolgot írj amiről 1000% ban meg vagy győződve , mert csak mindenkit félre vezetsz.
Nincs tökéletes ember mindenki ejthet hibákat én is más is , de te is .Jó volna , ha néha belátnád , és nem magyaráznád ki folyamatosan a később bebizonyított tévedéseidet.Mindenkinek jobb lenne neked is , nekem is , másnak is.A témát lezártnak tekintem nem óhajtok mindig magyarázkodni bizonyítgatni .Kinek minek mindenki úgy csinálja ahogy akarja slussz passz. . -
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #3044 üzenetére
Látod nem olvasod el rendesen amit írtam .Az írásomban tettem különbséget kétszer is , de úgy látszik elsiklottál felette.
És én is elárulok neked egy nagy titkot, amit te biztosan nem tudsz , de én igen , és nem feltételezésekre alapozom , azt amit leírok mint te.
Ezen tablet alaplapján egy árva kuma FM tuner nem található , de még az sem , amit te olyan nagy kegyesen voltál szíves elárulni , azt a nagy titkot.
Szerintem be kellene fejezned ezt a virtuális tablet kioktatásnak tűnő zagyvaságodat.Mert bizony nálam itt a tablet nálad nincs én letudom ellenőrizni te nem.Nem probléma az neked , hogy hülyét csinálsz magadból ??? -
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #3042 üzenetére
Persze egy végfokban is szoftver vérzi a leválasztást értem.Hát ez a hét vicce már ne is haragudj.Mint írtam még egyszer leírom neked azon készülékek mint ez is , és nem azon készülékek amik headset , illetve azok használatára alkalmasak.Megjegyzem FM rádió vételi lehetőség nincs a tabletben .Ugyanis nincs benne tuner , de ha a tiédben van az persze más , és tudjuk , hogy a tiédben van.
Az internetes rádió szolgáltatás az teljesen más az egy web szolgáltatás , és nem önálló tunerrel rendelkező tablet rádió vétele..Megint kevered a szezont a fazonnal, de sebaj,.
Ja a rajzod hibás ez nem telefon , hanem tablet, keress a neten másik rajzot , és tudod egy szálat lehagytál tudod öt szál van bekötve .Vagy újítottál közbe ?
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #3040 üzenetére
Ez hülyeség .Ez egy sima 3,5 jack aljzat hagyományosan bekötve .A jack ban lévő kontaktokat használja a hangszóró lecsatolására fülhallgató üzemben.Apropó , ha te nem rendelkezel tablettel mint volt korábban írtad , akkor nem értem minek saccolgatsz amikor nincs előtted a gép fizikailag , és kötöd az ebet a karóhoz.
Egyébként egy 3,5 jack aljzat bekötése teljesen független egy inteles eszköztől .Általában minden olyan elektronikai készülékben így van megoldva a külső hangszórók leválasztása .Megjegyzem ami csak fülhallgató kimenetes mint ez..Sorolom , akkor Pl HI FI, Házi Mozi, DVD, Erősítő , és még lehetne sorolni. -
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #3032 üzenetére
Na ácsi ácsi .Ne adj már olyat a számba amit nem írtam , és ne írj olyat a nevemben, amire én egyáltalán még nem is utaltam.De te úgy állítod be mintha ezt én tutira így gondolnám , és írnám is.Amíg én nem írok olyanokat amit te leírtál , addig az csak a te hülyeséged marad függetlenül attól , hogy próbálod rám aggatni.
Ha mást nem tudsz mint más személyére ilyeneket írni úgy , hogy egyáltalán nem tudod , és nem vagy meg győződve azokról a bekötési dolgokról amit felvázoltál , addig az szánalmas , és én csak nevetek ezen.
Szedd szét a tabletedet kövesd végig , aztán , ha igazad lesz , akkor írd le amiket írtál , és az akkor valóban a te saját tapasztalatod lesz, De amíg ezt nem tudod , addig milyen alapon irkálsz itt bármit is , főleg úgy mintha én írtam volna . Az előzőeket fenntartom ezen kimenet nem alkalmas egyidejű mikrofon , és fülhallgató használatára .És mindenki azt próbálgathat bele amit akar egyéni szoc probl. -
tiki
tag
válasz
AndrewBlase #3030 üzenetére
Pedig nem úgy működik az mint szeretnétek.
És sosem fog úgy működni , hogy fülhallgató mikrofonnal egybeépítve lehessen használni az füllhallgató aljzaton keresztül ez teljes mértékben kizárt. -
tiki
tag
Én mondtam , hogy nem lesz jó , de csak hagy csinálják.
Öt szál van bekötve az aljzat felé menő R/L , és majd az aljzattól elmenő másik kettő , amit az aljzatban lévő kontaktus szakít vagy zár , tehát az aljzattól pedig a másik kettő szál R/L ami a hangaszórókhoz megy , ugye ez most még csak négy szál , és az ötödik pedig a test.Na akkor hol lesz itt mikrofon ugye?Bírom azt amikor emberek csak egy feltevés alapján állítanak valamit , és teljes meggyőződés nélkül még hirdetik is az igét.Hát erre írtam , hogy no komment .Ezzel most nem rád céloztam egyébként.
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #3008 üzenetére
Nem én dugdosgatom a headset dolgokat a tabba .Én tudom , hogy nem működik , de ha valaki azt érzi , hogy neki működni fog hát nem fogom azt mondani , hogy ne csinálja., hagy csinálja a végeredmény úgy is az lesz , hogy nem lesz jó.Én nem állítottam azt , hogy a GND hez képest lesz zárlat nem tudom honnan vetted.Többféle zárlat létezhet nem csak testes zárlat.A másik általában nem mindegyik , de például egyes nokia headsettek , amelyik média vezérlős is azokban általában elektronika is van .Na most ez pláne , hogy a tableten nem fog menni , de mint írtam nem veszem el senki örömöt .Lehet próbálgatni tovább.
-
tiki
tag
Tudomásom szerint a voip szolgáltatás nem működik a tablettel.Ugyan a tablet tudja , de a tesconak nincs erre vonatkozóan szerződése.Volt már erről szó nem olyan rég.
Tudnám javasolni a Bluetooth headset tet korábban írtam.Azzal tudod úgy használni a tabot ahogy szeretnéd.Viszont itt jön képbe a Voip , vagy kell egy olyan Digitális központ ami tudja a Voip szolgáltatást , és havi rendszerességgel , tehát elő van fizetve , és azon routeren keresztül már lehet voipot használni.E nélkül , és szolgáltatás nélkül nem igen fog menni a dolog..Sajnos a tesco ezt elfelejtette anno hirdetni , hogy ez a szolgáltatás nem fog működni még ha a tablet tudja is azt. -
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #3003 üzenetére
Hát ha szerinted ez netto marhaság , akkor kezdek kételkedni , hogy te valaha is dolgoztál olyan helyen ahol elektronikai készülékeket javítottak.Mert te ezt állítottad..Hú öregem most aztán jól leírtad magad.
A másik pedig az , hogy nem értem azt , hogy mindenki csak tesztelget , próbálgat , hátha , így hátha úgy stn.De a fizikai magyarázatot senki nem fogadja el márpedig azt , hogy nálam szét van szedve egy tablet , amiről teljes fizikai mivoltában lerí az , hogy nincs , és nem is lehet olyanról szó , hogy a fülhallgató aljzaton mikrofont is lehessen használni.Ellenben egyesek kívülről való saccolgatása hihetőbb .Hát erre én csak azt tudom mondani , hogy no komment , és tessék csak tovább próbálgatni a hülyeséget.
.
-
tiki
tag
válasz
Garry84 #2992 üzenetére
Mondom , hogy nem működik , Nekem nem kell tesztelgetni bizonygatni mivel van lehetőségem megvizsgálni a fülhallgató aljzatot .Nekem nem kell semmiféle mikrofonteszter fizikailag nincs lehetőség az aljzaton keresztüli mikrofon jelátvitelre , mert nincs kiépítve.Az amit írsz az pedig azért lehetséges , mert a headsetet ütögetve a hangszóróján keresztül némi jelet érzékel , de ez nem alkalmas egyáltalán beszéd átvitelére.Mint tudjuk hangszóró is alkalmas mikrofonozásra , de ez nem egyen értékű egy erre a célra létező mikrofonokkal.Ezért érzékeli úgy mintha lehetne használni , de a program átver hisz nincs mikrofon jelvezeték a fülhallgató aljzatban .Nincs is annyi érintkező benne , akkor hogy is működne hm ???
-
tiki
tag
Felesleges ki be húzogatni , és gyilkolni az aljzatot.Ugyanis nincs kiképezve , és egyáltalán nem is olyan az aljzat , hogy az képes lenne/legyen egy fülhallgatós mikrofon kezelésére.A Bluetooth javasolnám erre a célra.Lehet kapni Bluetooth headset et.Azzal működni fog , de a fülhallgató aljzaton soha.
-
tiki
tag
Nem ént írtam , hogy rossz a program , vagy tök felesleges ,, mert volt itt olyan is aki célozgatott rá.
Csupán , mint ahogy te is írtad vársz véleményeket a programról , vagy ötleteket , ez alapjába véve nem rossz dolog .Hogy aztán ebből mit teszel bele , vagy valósítasz meg az már a te dolgod.Ez a dolog részemről csak egy észrevétel volt amivel a program tudása , vagy talán univerzálisabb lehet , lenne.Persze enélkül is nyugodtam be lehet tenni egy akármilyen flash méretre kiszámolt méreteket a scriptbe.De ha már rászántad az időt , és csináltál egy ilyen programot , akkor sokaknak biztos egyszerűbb lesz.Viszont sok embertől a negatív hozzászólások az én számomra azt tükrözik , hogy nem hozzáértő szólások program készítés terén.Ugyanis aki már készített önálló saját programot , és nem csak felhasználó az más szemmel néz egy ilyen alkotást,és próbál olyan véleményt , ötletet adni, ami még jobbá tehet egy ilyen dolgot.De aki ötlet nélkül támad egy másik embert úgy , hogy az minek , felesleges, jó ez így ahogy van,nem kell ez minek stb.Az nem igazán csapat játékos.Ugyanis aki csinált valamilyen programot is az egy az egyben tudja azt ,hogy számára sosincs kész a program , és mindig azon gondolkodik , hogy azt a programot , amit csinált , hogy lehetne még fejleszteni jobbá tenni , hozzá adni még valami pluszt stb stb stb .Aki csinált már ilyesmit az fogja tudni , és érzi ezt a dolgot , aki meg nem csinált ilyet csak szájhős , annak ez nem jelent semmit , és nem is érzi azt , hogy egy programozó sosem elégedett a végeredménnyel még ha az úgy is néz ki. .
-
tiki
tag
Te esetleg rizsa helyett valami érdemi hozzászólás ??
Érdekes , hogy mindenki csak nyomja itt , hogy de jó de fasza .Holott senki sincs meg győződve arról , hogy vajon tényleg nagyobb flashnél is mindegy volna , hát baromira nem.A sok olyan mellé beszéd helyett inkább azt írtad volna igen én kipróbáltam , és úgy működik nagyobb Gb nál is, akkor azt mondanám ok.De amíg ez nincs tesztelve addig felesleges is írni , hogy de pedig úgy van.Milyen alapon ???????? Blikkre nem lehet csinálni ja vagy hogy némely embereknek minden mindegy az lehet .Nekem általában nem.
-
tiki
tag
válasz
syler123 #2834 üzenetére
Hát próbáld ki le tudod tesztelni ??????
Tolj rá egy 8Gb nak megfelelő beállítást egy 16GB os flash re .Aztán majd ugyan úgy járnál mint Tescoék.Egyébként is nem tudom miért is kötözködés az , ha több szem többet lát ???? Pont az aki úgy szólsz hozzá , hogy töltelék szöveget nyom kötözködés , és egyéb fogalmakkal , és érdemi , illetve szakmai oldalról nem közelítve a problémákhoz , az inkább ne rizsázzon , ha nem tud hozzá tenni egyebet.
-
tiki
tag
válasz
RoundRobin #2829 üzenetére
Szerintem meg nem lenne .Itt az élő példa a gyári Tesco os partícióval.Rányomtak a flash re egy rosszul partícionálást , illetve lehet , hogy jó csak nem ehhez a flashez , és mit lett az eredménye?? Szerintem mindenki tudja A nem látott , és elveszett GB tok a rossz partícionálás miatt.Gondolj csak kicsit vissza , ha az lenne , amit itt állítotok sokan , hogy hozzá adódna, akkor amikor soma vissza tette az eredeti Tesco os romot azzal a partícióval , akkor ott miért is nem adódott hozzá ????? Gondolkodjatok mielőtt írtok.
-
tiki
tag
Ja , hogy totális fölösleges funkció .Akkor ez a program is totál fölösleges mivel mindenki felrakta már eddig is enélkül is nem ?
De itt most nem az a kérdés , hogy fölösleges e vagy sem Ha már elkészült egy ilyen program , akkor miért ne tudjon többet,Vagy akkor minek is az egész.???? -
tiki
tag
válasz
RoundRobin #2824 üzenetére
Akkor inkább felteszem még mielőtt bárki bármiféle saját véleményt akarna rám ruházni.Én erre gondoltam speciel.És arra , hogy ezekhez a választási opciókhoz lehetne azt a minimum , és maximum értékeket beállítani , ami alá , vagy fölé nem lehetne állítani , de a min , és max értékek között nyilván lehetne..Persze felmerül a kérdés , hogy ez az egész minek , mert ki akarná máshogy állítani , mivel mindenki a legjonn beállítást szeretné, és az meg mindig ugyan az lenne.De mivel a programban van lehetőség állítani , így ezt az opciót hiányoltam.Egyébként is egy 16 Gb os flahs felhasználható mérete15,634,268,160 Bytes.Ezt lehet partícionálni , és egyebek.
-
tiki
tag
válasz
RoundRobin #2821 üzenetére
Látom nem érted.Magában a program ablakában nincs feltüntetve , hogy mihez képest állítod azt az éppen mekkora partíció méretet.
-
tiki
tag
válasz
RoundRobin #2819 üzenetére
Az addig rendben van , de lehet azt még finomítani.És nem beszélve arról , hogy , így hiányzik egy adat miszerint mire vonatkozóan mihez képest , és mi az a flash méret amire éppen vonatkoznak az adott programbéli beállítások.Mert jó , azt most így tudjuk , hogy éppen 8Gb os flash , és aki nem tudja ezt ?Azért általában minden ilyen programban fel van az tüntetve , hogy milyen típusú flash, eprom, eeprom,, strb stb , stb van szó.Sőt a JTAG programozóknál , illetve a hozzájuk tartozó szoftverek meg egy az egyben fel is ismerik a csatlakoztatott flash, vagy bármi típusát .Szóval én csak azt hiányolom az egészben , hogy állítgatsz valamit , de minek a valamijét állítgatod ?Egy széles körben elterjesztett szoftvertől az a minimum , hogy a felhasználója tájékoztatva legyen olyan adatokról , amikre vonatkoznak az adott programmal végre hajtott műveleteket tudja elvégezni .Ha már nem lesz fejlesztve nagyobb Gb lehetőségre , de viszont annyi elvárható lenne , hogy feltüntetni , hogy ez a program,csak egy 8Gb os flash beállításához jó.
-
tiki
tag
válasz
poczabence #2812 üzenetére
Akkor olvasd el többször , hogy mit írtál.Aztán elemezd.A linkelt képen nem az látszik jól , hogy mi mekkora lett a V2 felrakása után , hanem az , hogy az illető emberke feltolta rá a V2 öt .De z nem azt jelenti , hogy nincs tovább , mert ő nem tudott partíciót szerkeszteni , és amblokk úgy ahogy Abel megadta feltette , és kész.Egy 16Gb os gépnél is lehetnek nagyobbak a partíció méretek.
-
tiki
tag
Annyit tennék esetleg hozzá , hogy lehetne olyan opció is , hogy választható legyen a flash mérete.Tehát 8 - 16 - és esetleg 32 Gb , és ezen típusok kiválasztásakor beállna egy alap min - max érték, ami még a működés határán van.És ezen határok között lenne változtatható kinek , hogy jó. Univerzálisabb lenne mivel ez a tab létezik 16GB változattal is , és aki esetleg buherátor , és tesz bele nagyobb flasht az is tudja használni.De ez csak ötlet , mert aki tudja az enélkül is megcsinálja nyilván , viszont a program tudását , és felhasználhatóságát növelné jobban.Egyébként jól sikerült.
-
tiki
tag
Csak megjegyzem én is , hogy nem lehet dott , mivel a dott ban nincs ilyen hogy H8G2d ,mint írtam az nem az a nand ami ebben az opn3 dott tabletben van.Igy próbáljatok nézelődni.
-
tiki
tag
válasz
RoundRobin #2602 üzenetére
Mondtam nektek , hogy felmegy rá a JELLY.
-
tiki
tag
-
tiki
tag
válasz
_Soma77_ #2528 üzenetére
Szerintem itt a be és ki csomagoláson van a hangsúly .Ha tudnánk mivel ki , és be amivel eredetileg csinálták , akkor ugyan úgy vissza is lehetne csomagolni. Ergo ha a kulcs annyira szerepet játszana benne , akkor ki sem tudnád csomagolni.amíg nem ismert a kulcs.Illetve ha ki is , de hibásan pont azért nem fog egyezni. .
-
tiki
tag
Teljes vakság esetén , amikor a tab mély álomba merül , és semmi élet jelet nem ad magáról , tehát se droid , se CWM ,se usb jel, és bizonyosak vagyunk abba , hogy flashelés következtében lett néma a tab arra csak ez a lehetőség létezik.Ugyan tabnál nem lehetséges az , hogy áramszünet lesz, mint egy 230v hálózatos gépnél , hogy esetleg hirtelen megszűnik a tápellátás , és a flash belvilága onnantól teljes mértékben elérhetetlen bármely külső port alkalmazása esetén.Se usb , se soros se semmi.Csak a belső JTAG alkalmazás mentheti meg a készüléket. Nem kell ezért az aktuálist flasht kivenni magában a készülékben is helyre hozhatóak , vannak erre megfelelő pontok , természetesen , ha nem hibásodott meg , de ez kiderül , ha a pc , és szoftver felismeri.Az én esetembe ki lett véve a nand mivel cserélve lesz nagyobbra.
-
tiki
tag
válasz
AndrewBlase #2460 üzenetére
A hiba a közvetítő vonalban van..A scriptet nem tetted fel , csak általa a romot az pedig jó.A BT gondolom bekapcsolva próbáld meg újra indítani a tabot..Az előlapi kamera átváltása biztos , hogy jól megy végbe megvárod , hogy átálljon ? stb stb stb .
-
tiki
tag
válasz
Heimdallr75 #2442 üzenetére
Az nem biztos ., mert írok mindjárt gyorsan egy példát rá.Nem csinálsz gombkombinációt , tehát nem nyúlsz nem kapcsolod be a tabot , csak szépen bedugod az usb kábelt a pc be , és lám előjön az usb ikon.Tehát van kontakt ugyebár.
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #2260 üzenetére
Egyébként majdnem , illetve bele is futottam egy ilyenbe.Hasomlót okozott az amikor a tabon be kapcsoltam a Tall Back opciót .Hát ne tudd meg , és nem ajánlom senkinek , hogy kipróbálja.
Alig bírtam egy kis megszakítást elkapni , hogy ki iktassam .Szóval nem ajánlom senkinek , hogy kipróbálja.Szinte önállósította magát a tab mintha amikor egy cd lejátszó kiakad .És úgye itt még az aksit se lehet kivenni , szóval elég húzós volt. -
-
tiki
tag
No csak Nokia N1 megnézné valaki.
-
tiki
tag
válasz
RoundRobin #2212 üzenetére
Keresgetek egy olyat , hogy az intel soc kiépítésnél lehet az amit mondasz, de arra jutok , hogy igen .Mivel a soc ban van boot rom ebből az következik , hogy lehet az , amit írtál .Viszont a nandot nem tudom hová tenni akkor működésileg.Mert az usb UART módot csak akkor tudná kapcsolni , ha a nandtól kapna visszajelzést , hogy van benne , mert egyébként hová is írna akkor ?És mivel nincs nand így nem adja az usb kimenetet.
-
tiki
tag
válasz
RoundRobin #2207 üzenetére
De a 2.0 ással igen .Egyébként a nandos gép a teszt gép , viszont a másik az hozta azt amit leírtál azelőtt , de az nincs bontva.
-
tiki
tag
válasz
RoundRobin #2203 üzenetére
Én értem , hogy a fash tool stb , de lehet kell neki a nand nem tudom.Csak saccolok most.
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #2200 üzenetére
Igen elírtam azt nem persze.Viszont akkor csak az a megoldás lesz , hogy a 8 as nandról át copyzni a 16 os ra utána már minden rendelkezésre fog állni a többi meg már tudott.Egyébként is ezt az utat választanám mivel jobb a nandot úgy feltenni , hogy van is rajta nem csak üresen , és hagyatkozni arra , hogy még ha üres is , hogy lenne e komunikésön .
-
tiki
tag
Nos a helyzet nand nélkül semmi reakció.Vagy az van amit írtam , hogy addig nem müködik még nincs nad benne még ha üres is , mert ugye nincs memória , Vagy???? Szerintem kell neki a nand még ha üres is.
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #2197 üzenetére
Tényleg
Viszont szét van az aksi le van kötve ne merüljön stb..De mivel nem hagy nyugodni teszek egy próbát .De azt nem tudom , hogy a soc nem e teszteli , hogy minden meglegyen .de tényleg megnézem .Pill..pár perc. jelentkezem .Azt azért nem tudom , hogy egyen értékű e az , ha nincs benne nand , van benne van csak üres.
-
tiki
tag
válasz
RoundRobin #2193 üzenetére
Ezt viszont akkor tényleg nand nélkül is tudnia kell valóban.
-
tiki
tag
válasz
RoundRobin #2188 üzenetére
Na jó ezt csak akkor látja mindenki ha elindítja magát a flashselést.Lehet , hogy így könnyebb lesz .A partíciót meg utána is meg lehet csinálni majd.Ja még egy ahogy látom Teclast tettél rá , mert az Opn dott SN jei máshogy vannak jól veszem ki a sorokból ?
-
tiki
tag
válasz
RoundRobin #2186 üzenetére
Erre voltam én is kíváncsi emberkénél , hogy a flashtool ba mit lát , de nem kaptam választ.Próbáltam ugyanis kideríteni a gondját.
-
tiki
tag
válasz
RoundRobin #2184 üzenetére
A semmit azt hogy kell érteni ? És utána flashtool volt ?
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #2182 üzenetére
Egyébként lehet , hogy igaza van , mert volt egy emberke itt nem olyan rég akinek se kép se hang nem volt a gépen.Tehát a kijelzőn a gombreakcióknak nem volt látszatja.Viszont , ha megnyomta a bekapcsot , igaz nem történt semmi , de elmondása szerint a flashtool látta neki .Igaz később kérdeztem , hogy van e ID je arra már nem kaptam választ .Viszont csak volt kontakt ezek szerint gép , és gép között , csak nem tudni milyen.
-
tiki
tag
válasz
RoundRobin #2179 üzenetére
Remélhetőleg viszont nem cserélném át a 286 os ra .Valahol a lomok között még van is talán belőle.
-
tiki
tag
válasz
RoundRobin #2177 üzenetére
Ilyen van igen kérdés , hogy ez a proci is ilyen e avagy még sem.
-
tiki
tag
válasz
RoundRobin #2170 üzenetére
Én a lényeget abban látom , ha mondjuk emberek elkezdenek most megint nand olni , mert kevés a hely stb stb stb .Hangsúlyozom egy FPGA 153 levétele , és felrakása is nem hétköznapi , de ha még is valaki csinálná !!!!!!!!!! ÉN MOST SZERETNÉM MÉG NYOMATÉKOSABBAN KIJELENTENI AZT , HOGY EZT NEM HOGY CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE CSINÁLJA , DE EGYÉB MECHANIKAI SÉRÜLÉSEK MIATT EGY MAGÁRA SZÁMITHAT CSAK EZ BIZTOS !!!!!!!!!! Ezt nem lehet hiba esetén online javítani.........
Viszont kiderül majd hogyan lesz könnyebb , és egyszerűbb felírni a nandot , hogy zökkenő mentes legyen esetleg mások számára is. -
tiki
tag
Ehhez természetesen kellenek tartozékok , mivel én sem rendelkezek azért mindennel.Például egy ilyen nem árt ha van .
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #2160 üzenetére
Ez úgy lesz , hogy copy lesz . Első lépés a kivett 8Gb nand tartalmának kiolvasása , ha ez meg van ez a tartalom megy vissza a 16Gb nandba.Na de itt lesz az mint a volt problémánál , hogy csak 2Gb lesz mivel a nandban jelenleg a régi Tesc os felépítés van.De ez nem is számit csak az , hogy minden drájver , droidboot stb rá kerüljön a 16GB os nandra.Utána jöhet a már ismert móka.particíonálás stb stb stb Ez már jobban hangzik így nem ? Csináltam már ilyet egyébként...
-
tiki
tag
válasz
RoundRobin #2157 üzenetére
Értem , akkor üzenj vissza a jézuskának , hogy legközelebb ilyet hozzon N26M42003GMR 8GB.
-
tiki
tag
válasz
RoundRobin #2152 üzenetére
Ez honnan is van neked ?
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #2148 üzenetére
Még egy két dolgot várok postán , és meglátjuk.
Egyébiránt , ha a nand nál járunk egy DDR2 e-MMC flash memóriákról beszélünk amik jelen esetben a gyári adatlapján is GB nak megfelelően szerepel , és nem másképp ,Tehát mindenféle teszt vagy számolási adat ehhez kell illeszkedjen , és nem más szabványhoz .Ha másképp lenne , akkor az a gyári adatlapon is másképp lenne , csak ennyit szerettem volna még ehhez hozzá tenni.
Nand flasherre gondolsz ? Majd szétnézek a fiókba hátha van .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Steam topic
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest