- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca
addikt
válasz
robotomi1996 #3859 üzenetére
win?
-
lacafaca
addikt
válasz
robertho #3845 üzenetére
ahogy elnézem és visszaolvasunk, a legtöbbször a w7-nél vannak gondok. nálad is a 10%-nál a rebootkor akad le a gépről, pedig itt simán kellene tovább kúszni a telepítésnek. azt tudom, hogy nálam w10 64 eddig az összes végigfutott. többször van a flash folyamán reboot, tiéd már az elsőnél lehasal...ha itt lennél a közelemben, simán áthívnálak már csak a kíváncsiság miatt...
-
lacafaca
addikt
válasz
robertho #3840 üzenetére
rakd föl az intelanroiddrvsetupot újra, de elötte (jobb klikk-tulajdonságok-kompatibilitás) állítsd át a kompatibilitást winxp sp3-ra.
ha ez megvan, akkor indíthatod a flah-progit, de itt ne állítgass semmit, ahogy elindult hagyd úgy! tallózd be a a sima flash xml-t.
kapcsold ki a tabot
NYomd a hangerő LE gombot és eközben dugd a gépedre. (pittyenés) semmi nem fog megjelenni, sötét marad a tab kijelzője, csak a gépedből a pittyenés jelzi, hogy megfelelő a kapcsolat és a progi zöldre vált.
start flash és vársz.így nekem mindig ok volt, soha nem volt probléma...remélem sikerül.
-
lacafaca
addikt
válasz
Steve198310 #3835 üzenetére
[link]
itt megtalálod a mégoldást, ha van gyakorlatod androiddal nem lesz gond. -
lacafaca
addikt
válasz
Steve198310 #3833 üzenetére
volt már a tárhelyed módosítva?
-
lacafaca
addikt
válasz
Steve198310 #3828 üzenetére
kikapcsolod-hangerő föl és power együttes nyomása-ekkor bejön a droidboot-recovery-és itt megcsinálod a wipeokat. ekkor fullra visszaáll gyárira a rendszer.
-
lacafaca
addikt
válasz
MichaelScott #3707 üzenetére
TSF Launcher 3D Shell
használd ezt (persze torrentezd le a fullost)...szerintem a legjobb, telón-tabon ezt használom, minden más launchert kenterbe vág. -
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
válasz
SgtMathias #3392 üzenetére
ne parázz, kárt nem tudsz tenni benne. januárba még szoptunk, de lassan elkészültek ezek a scriptek, bombabiztosak. amúgy én is végigmentem az összessel a gyári frissítésen, 5%-nál leszórta az összeset. na akkor pipultam be, rájuk küldtem a flash_op3ndott_5_58G_data scriptet és kb 3 perc alatt végzett...
-
lacafaca
addikt
válasz
SgtMathias #3387 üzenetére
kérdés, hogy ragaszkodsz a gyárihoz, vagy van itt 2 méretű rootolós script, amivel gond nélkül átparticionálhatod...persze így ugrik a gari, de ne aggódj, van egy "visszacsináló" script is, amivel visszamókolhatod eredeti állapotra.
-
lacafaca
addikt
Sziasztok!
Mi lett a nand-cseréből? Rég jártam erre, és nincs kedvem végignyálazni xszáz hsz.-t. Csak úgy érdekel, ha tudtok az ügyről valami fejleményt... -
lacafaca
addikt
válasz
RoundRobin #2271 üzenetére
8.1 64 van nálam és gond nélkül ment föl anno...szerintem a mellékelt 2_IntelAndroidDrvSetup1.1.5 telepítésénél lesz a gond. át kell lőni manuálisan a komp.-ot xp sp3-ra, csak így települ ezen a rendszeren...
sb-hajrá!
-
-
lacafaca
addikt
válasz
Scoobyka #1124 üzenetére
kétféle ember létezik androidos kütyüvel a kezében, az egyik mókol és bukja a garit, a másik megelégszik a gyárival és gariztat ha hiba van. szerintem ez ennél a 15k-s cuccnál nem is kérdés, mert 2 giga tárhellyel nem lehet együttélni...szerintem már a szervízesek mókolják Abel módszerével a visszavitt vasakat és megy vissza a polcokra 5k felárral...innen küldöm üdvözletem Tescosszakik!
-
lacafaca
addikt
válasz
RoundRobin #1047 üzenetére
szerintem eret vágnak...de nekünk ez így nagyon jó volt...
-
lacafaca
addikt
Abel féle baromi egyszerű átparticionáló script egy kis kiegészítéssel, így mindenkinek el fog indulni, még win8 alatt is!
-
lacafaca
addikt
válasz
RoundRobin #1020 üzenetére
lehet látni mindent, csak van ez a pár szünet, ami kezdő usert megtéveszthet és esetleg lekapja a vasat, mert fél hogy valami hiba történt...a lényeg, hogy ne nyúlj a cucchoz, amíg a nyelvválasztós képernyő megjelenik
-
lacafaca
addikt
válasz
RoundRobin #1008 üzenetére
nem akarok rosszmájú lenni, de szerintem vagy nem várták ki a folyamat végét, vagy kevés volt a kraft a cuccban...passz...a flash közben többször megáll, teljesen elsötétedik a képernyő, mintha befagyna a droidboot és hosszan gondolkodik. mindenképp meg kell várni, míg újraindul magátol a tab.
-
lacafaca
addikt
válasz
_Soma77_ #1001 üzenetére
jó az a megoldás, egyszerű, csak a beindítása nehézkes...főleg win8 alatt. a folyamat vége ua. mint a másik megoldásnak, 4.9GB data part és egy teljesen gyári szűz rendszer. CWM val visszapattintod a belakott rendszeredet és kész is vagy vele úgy 15 perc alatt és még programozói diploma sem kell hozzá.
Köszi Abel! -
lacafaca
addikt
válasz
RoundRobin #1002 üzenetére
[link] ez a megoldása.
-
lacafaca
addikt
válasz
Heimdallr75 #983 üzenetére
-
lacafaca
addikt
válasz
Orionhilles #159 üzenetére
tényleg...franc
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest