- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca
addikt
válasz
robotomi1996 #3859 üzenetére
win?
-
lacafaca
addikt
válasz
robertho #3845 üzenetére
ahogy elnézem és visszaolvasunk, a legtöbbször a w7-nél vannak gondok. nálad is a 10%-nál a rebootkor akad le a gépről, pedig itt simán kellene tovább kúszni a telepítésnek. azt tudom, hogy nálam w10 64 eddig az összes végigfutott. többször van a flash folyamán reboot, tiéd már az elsőnél lehasal...ha itt lennél a közelemben, simán áthívnálak már csak a kíváncsiság miatt...
-
lacafaca
addikt
válasz
robertho #3840 üzenetére
rakd föl az intelanroiddrvsetupot újra, de elötte (jobb klikk-tulajdonságok-kompatibilitás) állítsd át a kompatibilitást winxp sp3-ra.
ha ez megvan, akkor indíthatod a flah-progit, de itt ne állítgass semmit, ahogy elindult hagyd úgy! tallózd be a a sima flash xml-t.
kapcsold ki a tabot
NYomd a hangerő LE gombot és eközben dugd a gépedre. (pittyenés) semmi nem fog megjelenni, sötét marad a tab kijelzője, csak a gépedből a pittyenés jelzi, hogy megfelelő a kapcsolat és a progi zöldre vált.
start flash és vársz.így nekem mindig ok volt, soha nem volt probléma...remélem sikerül.
-
lacafaca
addikt
válasz
Steve198310 #3835 üzenetére
[link]
itt megtalálod a mégoldást, ha van gyakorlatod androiddal nem lesz gond. -
lacafaca
addikt
válasz
Steve198310 #3833 üzenetére
volt már a tárhelyed módosítva?
-
lacafaca
addikt
válasz
Steve198310 #3828 üzenetére
kikapcsolod-hangerő föl és power együttes nyomása-ekkor bejön a droidboot-recovery-és itt megcsinálod a wipeokat. ekkor fullra visszaáll gyárira a rendszer.
-
lacafaca
addikt
válasz
MichaelScott #3707 üzenetére
TSF Launcher 3D Shell
használd ezt (persze torrentezd le a fullost)...szerintem a legjobb, telón-tabon ezt használom, minden más launchert kenterbe vág. -
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
válasz
SgtMathias #3392 üzenetére
ne parázz, kárt nem tudsz tenni benne. januárba még szoptunk, de lassan elkészültek ezek a scriptek, bombabiztosak. amúgy én is végigmentem az összessel a gyári frissítésen, 5%-nál leszórta az összeset. na akkor pipultam be, rájuk küldtem a flash_op3ndott_5_58G_data scriptet és kb 3 perc alatt végzett...
-
lacafaca
addikt
válasz
SgtMathias #3387 üzenetére
kérdés, hogy ragaszkodsz a gyárihoz, vagy van itt 2 méretű rootolós script, amivel gond nélkül átparticionálhatod...persze így ugrik a gari, de ne aggódj, van egy "visszacsináló" script is, amivel visszamókolhatod eredeti állapotra.
-
lacafaca
addikt
Sziasztok!
Mi lett a nand-cseréből? Rég jártam erre, és nincs kedvem végignyálazni xszáz hsz.-t. Csak úgy érdekel, ha tudtok az ügyről valami fejleményt... -
lacafaca
addikt
válasz
RoundRobin #2271 üzenetére
8.1 64 van nálam és gond nélkül ment föl anno...szerintem a mellékelt 2_IntelAndroidDrvSetup1.1.5 telepítésénél lesz a gond. át kell lőni manuálisan a komp.-ot xp sp3-ra, csak így települ ezen a rendszeren...
sb-hajrá!
-
-
lacafaca
addikt
válasz
Scoobyka #1124 üzenetére
kétféle ember létezik androidos kütyüvel a kezében, az egyik mókol és bukja a garit, a másik megelégszik a gyárival és gariztat ha hiba van. szerintem ez ennél a 15k-s cuccnál nem is kérdés, mert 2 giga tárhellyel nem lehet együttélni...szerintem már a szervízesek mókolják Abel módszerével a visszavitt vasakat és megy vissza a polcokra 5k felárral...innen küldöm üdvözletem Tescosszakik!
-
lacafaca
addikt
válasz
RoundRobin #1047 üzenetére
szerintem eret vágnak...de nekünk ez így nagyon jó volt...
-
lacafaca
addikt
Abel féle baromi egyszerű átparticionáló script egy kis kiegészítéssel, így mindenkinek el fog indulni, még win8 alatt is!
-
lacafaca
addikt
válasz
RoundRobin #1020 üzenetére
lehet látni mindent, csak van ez a pár szünet, ami kezdő usert megtéveszthet és esetleg lekapja a vasat, mert fél hogy valami hiba történt...a lényeg, hogy ne nyúlj a cucchoz, amíg a nyelvválasztós képernyő megjelenik
-
lacafaca
addikt
válasz
RoundRobin #1008 üzenetére
nem akarok rosszmájú lenni, de szerintem vagy nem várták ki a folyamat végét, vagy kevés volt a kraft a cuccban...passz...a flash közben többször megáll, teljesen elsötétedik a képernyő, mintha befagyna a droidboot és hosszan gondolkodik. mindenképp meg kell várni, míg újraindul magátol a tab.
-
lacafaca
addikt
válasz
_Soma77_ #1001 üzenetére
jó az a megoldás, egyszerű, csak a beindítása nehézkes...főleg win8 alatt. a folyamat vége ua. mint a másik megoldásnak, 4.9GB data part és egy teljesen gyári szűz rendszer. CWM val visszapattintod a belakott rendszeredet és kész is vagy vele úgy 15 perc alatt és még programozói diploma sem kell hozzá.
Köszi Abel! -
lacafaca
addikt
válasz
RoundRobin #1002 üzenetére
[link] ez a megoldása.
-
lacafaca
addikt
válasz
Heimdallr75 #983 üzenetére
-
lacafaca
addikt
válasz
Orionhilles #159 üzenetére
tényleg...franc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hegesztés topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest