- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Szia!
Chrome-ból sem kell feltétlenül szerintem az x86-os. Bár, nem emlékszem, hogy nálam milyen vana telepítve. A play-ban természetesen lehet különböző architechtúrákra optimalizált változata... Ezért írtam, hogy általában. Azaz nagyon sokszor nem indokolt, hogy azt mondja a play (vagyis a fejlesztő), hogy nem kompatibilis. Konkrétan melyik alkalmazásról lenne szó?
-
vargalex
félisten
Elég sok alkalmazásnál sajnos a készítő nem állítja be jól a kompatibilitási követelményeket, úgyhogy ezért mondja a play, hogy nem kompatibilis. Ami nálam ilyen volt, azt telepítettem telefonra (ha még nem lett volna), majd apkshare-val átküldtem a tablet-re. Ott pedig telepítettem. Az összes eddigi működött.
A hardware különbségeket a Dalvik virtuális gép elfedi az alkalmazások elől nagyrészt. Illetve egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla, hogy lenne olyan utasításkészlete egy ARM CPU-nak, amit az x86 CPU nem ismer. -
tiki
tag
Te esetleg rizsa helyett valami érdemi hozzászólás ??
Érdekes , hogy mindenki csak nyomja itt , hogy de jó de fasza .Holott senki sincs meg győződve arról , hogy vajon tényleg nagyobb flashnél is mindegy volna , hát baromira nem.A sok olyan mellé beszéd helyett inkább azt írtad volna igen én kipróbáltam , és úgy működik nagyobb Gb nál is, akkor azt mondanám ok.De amíg ez nincs tesztelve addig felesleges is írni , hogy de pedig úgy van.Milyen alapon ???????? Blikkre nem lehet csinálni ja vagy hogy némely embereknek minden mindegy az lehet .Nekem általában nem.
-
pocokxx
Közösségépítő
-
pocokxx
Közösségépítő
Kettős kereszt van, akkor a rootig ok.
A másolásnál viszont nem másolt nagy fájlokat. Az normális? Az boot0 és a boot1 partíció pl. csak 4mb. A többi 128mb blokkokban van. (kivéve az elsőt, mert az csak 32.)
Na meg még egy, ha még belefér:
Itt a "flashelhető rom" lesz az, ami normális tárhelyet ad, ugye?
-
scream
veterán
Sikerült megcsinálni, már látja, ez alapján. Viszont a tar-t nem tudja valamiért a végén végrehajtani, ezt írja:
Ilyenkor mit vagy hogyan?
Mivel nem volt hajlandó a mount /external_sd-re semmi csinálni, ezért manuálisan átírogattam az outputfolder-t arra az mnt/media_rw/sdcard1-re.
Amúgy Win8.1 x64
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 9. generáció / Asztroszürke / 256GB / Wifi / Garancia!
- Apple iPad Pro 11 hüvelykes M1( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- APPLE iPad 10,9" (10th gen) 64GB Silver (OLVASD EL!)
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest