- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oba
addikt
válasz
stranger2006 #3703 üzenetére
Nem kell ennyire mellre szívni ha valaki le meri írni a tab hiányosságait
Utoljára írom le, hogy szerintem sem szar a tab, hiszen használom és meg vagyok vele elégedve. Mint látod lejjebb a hozzászólásokat, van akinek nincs gondja a hangerő gombokkal, van akinek van. Van akinek nincsenek képernyő gondjai, sok embernek meg a fél képernyő besötétedik egy minimális erőbehatás következtében (konstrukciós hiba), van akinek elsőre felmászik a tárhely növelő update, van akinek csak 58. alkalomra...stb.stb.stb. Szóval nincs itt semmi halál, csak leírtam, hogy mi a problémám, és hogy van e rá megoldás. Aztán itt nekem támadtak, hogy mit képzelek én hogy elvárom, hogy a 15ezres tabon menjen rendesen a hangerő gomb
Még egyszer és utoljára elnézést kérek, tényleg!
-
oba
addikt
válasz
stranger2006 #3700 üzenetére
És ennek most vigasztalnia kéne?
Mondjuk nem panaszkodhatom... rengeteg embernél szart be vagy a kijelző (fél oldalas feketedés, vagy az egész) vagy maga a tab mondta be az unalmast... szóval ahhoz képest még jó vagyok
-
oba
addikt
válasz
vargalex #3686 üzenetére
Teljesen random, hogy épp mennyit ugrik, pedig mindig ugyanannyira nyomom meg a gombot. Kellemes, amikor úgy kb. 30% -on van épp a hang, zenét hallgatok fülesen keresztül, csak egy picit szeretnék ráadni, zárt képernyőnél, így az onscreen gombok kiesnek abban a helyzetben... megnyomom és felmegy 80-90% -ig (van amikor 100 -ig is) és kiszakad a dobhártyám
-
oba
addikt
Gyerekek...
Nehogy már maximalista legyek amiatt, mert elvárnám, hogy a hangerő gomb normálisan működjön. Ne vicceljünk már, hogy ez csak a drágább kategória felé lehet elvárás... álljon már meg a menet
A két kezem kevés lenne ahhoz, hogy megszámoljam azokat az olcsó kínai telefonokat, tableteket amikkel már dolgom volt és egyiknél sem volt még ilyen gondom. És mint mondtam, én elégedett vagyok még ezzel együtt is a tablettel, és pont az ára miatt van ez így. Ha drágább lenne akkor nyilván jobban zavarna, így viszont együtt tudok vele élni. De továbbra is az a véleményem, hogy ez így nem okés, legyen az ára bármennyi is... Garanciába azért nem viszem mert vagy úgysem javítják, vagy nem tudják cserélni készlethiány miatt. Na részemről én befejeztem a témát
-
oba
addikt
válasz
RoundRobin #3681 üzenetére
Nem igaz már
Senki sem mondta, hogy maga a tab gázos, mi is megvettük, mint ahogy még sokan mások is, mert ennyi pénzért jó vételnek számít. DE! Olcsó húsnak híg a leve, igenis vannak minőségbeli problémák, és senki sem beszélt arról, hogy a többszázezres kategóriás minőséget várnánk el. Ez a kérdőív sem véletlenül készült el anno, amiben nagyjából össze szedték a _tömegesen_ előforduló hibajelenségeket.
De hogy az autós példádnál maradjak... ha bemegyek az autószalonba, és megveszem 2 millióért a Suzukit, és 40 millióért a Bentley -t, és akármelyikbe beülök, ráadom a gyújtást és mittudomén, meghúzom az ablaktörlő bekapcsoló kart akkor mind a kettőben be fog kapcsolni normálisan az ablaktörlő, függetlenül attól, hogy mennyibe került az autó. És ugyanez vonatkozik az összes kapcsolóra. A minőségbeli dolgok máshol kezdődnek, ezek bizony _alap_ dolgok amiknek a legótvarabb kínai szutyokban is normálisan kellene működnie. -
oba
addikt
válasz
RoundRobin #3674 üzenetére
Az hogy normálisan működik a hangerő szabályzó gomb, Bentley minőségű és árú "feature"?
-
oba
addikt
válasz
stranger2006 #3672 üzenetére
Ja hogy 15ezerért nem várhatom el, hogy normálisan működjenek ilyen alapvető dolgok mint hangerőszabályzó gomb?
Én kérek elnézést. Legközelebb 10ezerért vagy olcsóbban veszek tabletet és majd csak a te kedvedért nem fog zavarni vagy meglepni az ha a bekapcsoló gombja beragad és emiatt nem lehet normálisan lezárni vagy felébreszteni a cuccot. Mert hát "minőséget" várni ennyi pénzért?
Hova is gondoltam.
-
oba
addikt
Ja hogy beragadnak...
Minőségi cucc...
Értem... akkor gyorsan le is teszek a custom rom dologról... bááár, volt korábban olyan LG és Sony Ericsson androidos telefonom amire kifejezetten zárt bootloaderes romokat gyártottak a jómunkásemberek. Nyilván azt nehezebb mint ha nyitva lenne... de nem lehetetlen. Csak hát a kutya sem foglalkozik ezzel a tabbal, sajnos. -
oba
addikt
Ha a hardveres hangerőgombok használatakor aránytalanul sok hangod ad rá ill. vesz le az hardveres vagy szoftveres gond? Szal pl 0 hangerőnél megnyomom a vol+ -t és már majdnem 50% -nál van
És mindig változó hogy éppen mennyivel növeli/csökkenti, de sosem normálisan...
-
oba
addikt
Szerintetek lesz valaha erre a tabra custom recovery és custom rom? Vagy ne is álmodjak ilyenekről?
Szívesen kipróbálnék egy CM12.1 -et vagy valami hasonlót rajta.
-
oba
addikt
válasz
MichaelScott #3654 üzenetére
pedig ez a tab lekapcsolja a wifit alvó állapotban, függetlenül attól, hogy te a wifi beállításokban mit állítasz be
nem tudom mennyi idő után megy el aludni ha nem nyúlsz hozzá, de gyanítom nem kell neki sok, és bye-bye értesítések
persze értem én, hogy így az üzemidőre jó hatással van, de erre találták azt ki, hogy éjszakára kikapcsolom a wifit, napközben viszont kikapcsolt kijelzőnél tényleg jól jönnének az értesítésekde hát ez van
volt annyira olcsó, főleg a 15ezer Ft -os időben amikor én is vettem, hogy megbocsátunk neki ilyen hülyeségeket
-
oba
addikt
mormolj el egy imát, járd el az esőtáncot, mutass be áldozatot az isteneknek, és próbáld újra
esetleg másik kábel, másik usb port, másik gép, más oprendszer (akár virtual machine -ban is), másik bolgyó, más galaxis
nemtom... sok mindenkinek szarakodik, egyszer csak menni fog az ugyanúgy mint az elsőnél -
oba
addikt
azt mondta, hogy havonta egyszer használná azért, ami nem fél év
amúgy is a mostani mobil eszközöknél már direkt úgy van megcsinálva, hogy amikor az eszköz 0% -ot ír ki az akku szintre és kikapcsol akkor még az akkuban van még kb. 10%... szóval, ha feltölti 100 -ra, majd 1 hónapig nem nyúl hozzá és ki van kapcsolva, nem lesz semmi baja... emiatt felesleges szétbarmolni
-
oba
addikt
válasz
Fittboy #3605 üzenetére
világosíts fel mert nem értek hozzá tényleg... de mi a különbség az akku szempontjából aközött hogy kikapcsolod és kiveszed?
így is úgy is merülni fog pár százalékot
akkor azt jelenti hogy egy évben kb. 10-12x fogod használni?20-30 használat után már nagyon elavult lesz
(most sem egy csúcsgép ugye
)
-
oba
addikt
válasz
Fittboy #3590 üzenetére
Szerinted az op3ndott a hivatalos facebook oldalára olyan frissítést tenne közzé ami elcseszi a tabletet? Ha így lenne, szerinted még ott lenne a post ennyi idő után is? Én is innen csináltam meg, és elsőre sikerült. Figyelmesen olvasd el a leírást, hogy mikor mit kell telepíteni, ne keverd össze a hangerő le ill. fel gombokat amikor rádugod majd a tabletet annál a résznél amikor kéri. Összefoglalót olvasd el. Ha nem menne akkor másik kábel, másik usb port, másik gép, másik oprendszer.
-
oba
addikt
válasz
LógaGéza #3522 üzenetére
Végre egy célirányos és hasznos információ!
Köszönöm, ezzel a driverrel sikerült a fenti összefoglalóban lévő leírás szerint rootolni win8.1 -en és az egész fél perc alatt megvolt.
Amúgy igen azok a driverek voltak fent amik a "hivatalos" tárhely növelő updateléshez kellettek.
-
-
oba
addikt
én nem akarok a partíciókhoz nyúlni, a hivatalos tárhely növelést már megcsináltam
a "csak root" részt néztem fent az összefoglalóban
-
oba
addikt
Rootolnám a tabletet... de nem megy. Driverek elvileg fent vannak, hiszen a gyári tárhelyupdate az felment. A rootolos command prompt -os ablakban pirossal vannak a karakterek, szóval biztos driver gond. Az eszközkezelőben mtp -ként jelenik meg a tablet, felkitáltójellel. Az összefoglalóban lévő samsung adb drivert próbáltam letölteni de nem jó a link. A hibakeresés persze be van kapcsolva a tabon. Valaki tudna linkelni egy normális drivert win8.1 -hez amivel tudnám rootolni a gépet?
-
oba
addikt
a sok google alkalmazás zavar ami akkor sem hagyja deep sleepbe menni a telefont ha soha nem használod őket... nyugodtan megnézheted egy wakelock detectorral...
nekem pl. most éjszaka majdnem 10 százalékot merült az akku úgy, hogy wifi offon volt, nincs bekapcsolva semmi sync és nem futott a háttérben semmi alkalmazás -
oba
addikt
Van valakinek listája a biztonságosan eltávolítható alkalmazásokról? Rootolnám a tabletet és törölném a sok sz*rt amire nincs szükségem. De nem akarom azt sem, hogy a rendszer összeomoljon vagy álllandóan fc -t dobálgasson.
-
oba
addikt
Köszi!
Látom itt fent a leírásban, hogy lehet rootolni, cwm -et rárakni. A kérdés, hogy vannak custom romok a gépre? Igazából nem érzem jelenleg a root hiányát, szóval nem buhernálnám ha nem muszájDe ha van valami jóféle custom rom, neadjisten slimrom vagy CM akkor nekilátnék mindenképp
De nem tartom elképzelhetőnek, hogy egy ilyen kis noname gépre adnának ki romokat... de remélem tévedek
Látom, hogy a bootloader zárt, de volt már olyan LG és Xperia telefonom régen, amire készítettek zárt bootloaderre is romokat.
-
oba
addikt
Na közben "bátor" voltam és win8.1 alatt neki láttam... és sikerült!
viszont nem 8 gb -ot ír a tab a tárhelynél hanem csak 4,59 -et... ez így normális? oké tudom a rendszer elfoglal egy kevés helyet... de ennyit?
Illetve pont most jelzett a tab, hogy van elérhető frissítés. Ráereszthetem nyugodtan, megmaradnak a partíciók ilyen méretűnek mint most? -
oba
addikt
win 8.1 alatt érdemes neki kezdenem a fb -os tárhely flashelésnek vagy ajánlott inkább win7 alatt megejteni a műveletet? Picit parázok, nehogy gond legyen...
Ja amúgy 2 OTA frissítés is ráment szépen a tabletre, de 2 gigát lát csak a tárhelyből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Medence topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged